Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Real01
A Beverly Hills-i nindzsát. biggrin.gif Hatalmas. biggrin.gif

Utána meg a Maffiózókat.
martin_dante
QUOTE(a880120 @ Feb 12 2008, 10:22 PM) *

Viasat 3-on Váltság díj Mel Gibsonnal, még elcsíphetitek

Én is azt vaccsolom per pillanat. Amikor Gibson bá' bemondta a vérdíjas szövegét a tévébe... huh, durván elkezdett kalimpálni a szívem biggrin.gif Én is ezt tenném cool.gif
B4LINT
Amúgy tök jáó, lesz pénteken Mephisto, szombaton Piszkos tizenkettő, vasárnap meg Ellenség a kapuknál. Ezeket mindenképp nézem/felveszem.
Zodiakus
QUOTE(B4LINT @ Feb 13 2008, 04:23 PM) *

Kapcsold ki magad, jó? Az idióta vírusos játékod meg... na mindegy, hagyjuk biggrin.gif

Amúgy tök jáó, lesz pénteken Mephisto, szombaton Piszkos tizenkettő, vasárnap meg Ellenség a kapuknál. Ezeket mindenképp nézem/felveszem.

Utóbbi kettőt tuti nézni fogom cool.gif
a880120
19:35
Rtl : Hazafi
TV2: Kapj el ha tudsz
Gurga
A Hazafi után pedig lesz a Piszkos tizenkettő.
Kár, hogy egy időben lesz a Hazafi és a Kapj el, ha tudsz. Mindkettőt láttam már többször is, de így is nehéz választani. sad.gif
grasslover
QUOTE(Gurga @ Feb 16 2008, 05:25 PM) *

A Hazafi után pedig lesz a Piszkos tizenkettő.
Kár, hogy egy időben lesz a Hazafi és a Kapj el, ha tudsz. Mindkettőt láttam már többször is, de így is nehéz választani. sad.gif

A Hazafi szerintem förtelmes ^^ Szóval mindenképp Kapj el ha tudsz, vagy ha azt se, akkor Barbárok a Kapuknál, DunaTv, pár éve az kapta a legjobb külföldi film Oscart.
Ante
QUOTE(grasslover @ Feb 16 2008, 05:50 PM) *

A Hazafi szerintem förtelmes ^^ Szóval mindenképp Kapj el ha tudsz, vagy ha azt se, akkor Barbárok a Kapuknál, DunaTv, pár éve az kapta a legjobb külföldi film Oscart.

Már minimum a címe miatt is, mi? biggrin.gif Amerikai szabadságharc meg mittomén, melldöngetés, fúj...
Egyébként egyszer láttam, de nem emléxem, hogy jó volt-e. Én se bírom, amikor az amcsik magukat fényezik, főleg ha a második kedvenc nemzetemet gyalulják le (alap, hogy végig az angoloknak drukkoltam cool.gif )
grasslover
QUOTE(aNte @ Feb 16 2008, 06:02 PM) *

Már minimum a címe miatt is, mi? biggrin.gif

- Mel Gibson
- Roland Emmerich laugh.gif
- Cím
- Elferdített téma
- Csőkeresztény republikánus látásmód
- Szar rendezés
- Unalmas
- Hosszú

+ Heath Ledger :\ Az RTL Klub meg elég rohadék, hogy vele reklámozta dry.gif
Mariachi
Természetesen Catch Me If You Can. ^^ Igaz már kétszer leadta a TV2, de nem baj, ismét megnézem, nagyon tetszik, remélem Terminal is lesz nem soká, azt még csak egyszer láttam. Cast Away mostanában volt, 4szer álltam neki, de még egyszer nem fejeztem be, semmi gond pár hónap múlva megpróbálom megint. biggrin.gif
JaniRazor
a Kapj el ha tudsz-ot fogom majd nézni a TV2-n cool.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(Mariachi @ Feb 16 2008, 06:43 PM) *

Természetesen Catch Me If You Can. ^^ Igaz már kétszer leadta a TV2

Szerintem volt már háromszor is, de Én is megnézem, jó film. rolleyes.gif Bár Hazafit még nem láttam és lehet egyszer érdemes lenne megtekinteni...
martin_dante
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Feb 16 2008, 06:47 PM) *

Szerintem volt már háromszor is, de Én is megnézem, jó film. rolleyes.gif Bár Hazafit még nem láttam és lehet egyszer érdemes lenne megtekinteni...

Hazafit úgyis szét fogják vágni... úgyhogy inkább a Kapj el, ha tudsz-ot nézd.
Mariachi
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Feb 16 2008, 06:47 PM) *

Nem. tongue.gif Még "csak" kétszer volt, ez lesz a 3. cool.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(Mariachi @ Feb 16 2008, 06:53 PM) *

Nem. tongue.gif Még "csak" kétszer volt, ez lesz a 3. cool.gif

Jól van, elhiszem Neked. biggrin.gif Aztán lehet, hogy inkább megnézem a Terminátor 2-t...
Mariachi
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Feb 16 2008, 06:57 PM) *

Jól van, elhiszem Neked. biggrin.gif Aztán lehet, hogy inkább megnézem a Terminátor 2-t...

És akkor mi lesz a Hazafival ? tongue.gif
RethaMilek
QUOTE(JaniRazor @ Feb 16 2008, 06:43 PM) *

a Kapj el ha tudsz-ot fogom majd nézni a TV2-n cool.gif

Felveszem, aztán ha lesz időm megnézem. Leo nem kedvencem de azt mondják ebben jó, és, hogy a film is tűrhető... Hát, majd meglátom. smile.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(Mariachi @ Feb 16 2008, 06:59 PM) *

És akkor mi lesz a Hazafival ? tongue.gif

Az már kilöve. smile.gif De vhogy nincs is kedvem tvzni. Majd kitalálok vmit.
Zodiakus
QUOTE(RethaMilek @ Feb 16 2008, 07:12 PM) *

Felveszem, aztán ha lesz időm megnézem. Leo nem kedvencem de azt mondják ebben jó, és, hogy a film is tűrhető... Hát, majd meglátom. smile.gif

Szerintem Leo egyre jobb lesz. Tégla, Véres gyémánt - szerintem ezekben nagyon jól játszott

A Hazafit akartam nézni, de most eléggé elvettétek tőle a kedvem, szóval lehet hogy a Kapj el ha tudsz lesz. Utána persze jöhet a Dirty Dozen cool.gif
Mariachi
QUOTE(RethaMilek @ Feb 16 2008, 07:12 PM) *

Én is így voltam vele, de nem bántam meg. Christopher Walken nagyon oda tette magát, mint apa, Tom Hanksre nem lehet panasz, akkora poénja van a filmben ( legalábbis nekem nagyon bejött biggrin.gif ), hogy majd leestem az ágyról, Leonardo is nagyon laza. smile.gif

QUOTE(Zodiakus @ Feb 16 2008, 07:21 PM) *

Szerintem Leo egyre jobb lesz. Tégla, Véres gyémánt - szerintem ezekben nagyon jól játszott

A Hazafit akartam nézni, de most eléggé elvettétek tőle a kedvem, szóval lehet hogy a Kapj el ha tudsz lesz. Utána persze jöhet a Dirty Dozen cool.gif

Azért voltak benne érdekes részek, mint amikor Solomont rángatja,játszva a kemény fiút, meg az a nyálas jelenete a hegyen, amire semmi szükség nem volt.
Zodiakus
QUOTE(grasslover @ Feb 16 2008, 06:38 PM) *

- Mel Gibson
- Cím
- Elferdített téma
- Szar rendezés
- Unalmas
- Hosszú

Mit értessz azalatt hogy szar rendezés??
-moki-
QUOTE(grasslover @ Feb 16 2008, 06:38 PM) *

- Mel Gibson
- Cím
- Elferdített téma
- Szar rendezés
- Unalmas
- Hosszú

Csöcs Gibson itt még nem volt annyira elszállva, és szerintem a rendezés is korrekt, bár semmi kiemelkedő. A többivel egyet értek... szarul lett megvágva sajna. Ráadásul simán propaganda film, csoda, hogy a Fehérház megépítését nem rakták be a film végére, vagy valami biggrin.gif

Ledger meg arc, mindenhol és minden formában.
Gurga
Nekem tetszik a hazafi, bár könnyű volt választani, mert közben megtudtam, hogy 20:00-tól van a Welsh open 2. elődöntő (snooker), és inkább azt néztem.
Shaun Murphy 3-6 Ronnie O'Sullivan smile.gif
Ante
QUOTE(Gurga @ Feb 17 2008, 12:16 AM) *

Nekem tetszik a hazafi, bár könnyű volt választani, mert közben megtudtam, hogy 20:00-tól van a Welsh open 2. elődöntő (snooker), és inkább azt néztem.
Shaun Murphy 3-6 Ronnie O'Sullivan smile.gif

Na ha én ezt tudtam volna dry.gif
SSJfreezy
Tökös Csajt nézem éppen félszemmel..nem olyan nagy cucc film,de vannak benne jó poénok.
+ Rob Schneider-t nagyon csípem wink.gif
DeMorAliZaToR
QUOTE(SSJfreezy @ Feb 17 2008, 09:33 PM) *

Tökös Csajt nézem éppen félszemmel..nem olyan nagy cucc film,de vannak benne jó poénok.

Adam Sandler a legnagyobb benne jamaicainak öltözve xD
Azt mondja h nézzék itt 1 ház makettja,de tarthatunk benne füvet is biggrin.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(SSJfreezy @ Feb 17 2008, 09:33 PM) *

Én félfüllel a Lúzer FC-t hallgattam, szerintem ez még annál is sz*rabb Schneider film... A Tökös Csaj amúgy sztem rendben van, 1-2 alkalomra kellemes szórakozást nyújt.
B4LINT
Hm, ma reggel vettem észre, hogy lesz az m2-n 23:45-kor a Tigris és Sárkány. Ugye fel akartam venni az Ellenség a kapuknál, de így már jött a dilemma. Persze megoldottam, az Ellenség a kapuknál már megvan, a Tigris és Sárkányt meg felveszem. (a Hitchcock-filmet meg elfelejtettem... pedig néztem is reggel, hogy azt is fel kell venni)

Csak lassan már el kellene kezdeni megnézni a kazettákat, van kb. 15-20 megnézetlen film biggrin.gif (+ gépen még ennél is több)
DeMorAliZaToR
QUOTE(B4LINT @ Feb 17 2008, 10:14 PM) *

Hm, ma reggel vettem észre, hogy lesz az m2-n 23:45-kor a Tigris és Sárkány. Ugye fel akartam venni az Ellenség a kapuknál, de így már jött a dilemma. Persze megoldottam, az Ellenség a kapuknál már megvan, a Tigris és Sárkányt meg felveszem. (a Hitchcock-filmet meg elfelejtettem... pedig néztem is reggel, hogy azt is fel kell venni)

Csak lassan már el kellene kezdeni megnézni a kazettákat, van kb. 15-20 megnézetlen film biggrin.gif (+ gépen még ennél is több)

Kb én is így wok ezzel mióta megwan rapid accom lett 50 filmem legalább és abból eddig láttam 30at oO
SSJfreezy
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Feb 17 2008, 09:36 PM) *

Adam Sandler a legnagyobb benne jamaicainak öltözve xD
Azt mondja h nézzék itt 1 ház makettja,de tarthatunk benne füvet is biggrin.gif

jah biggrin.gif

bírom amúgy hogy Sandler és Schneider ilyen jóban vannak..rengeteg közös filmben fellelhetőek mind a ketten.. wink.gif vagy főszereplőként,vagy mellékszereplőként.Bírom az ilyet.
A másik számomra kedves példa erre az Owen Wilson és Ben Stiller alkotta páros,őket is imádom happy.gif
grasslover
QUOTE(B4LINT @ Feb 17 2008, 10:14 PM) *

Tigris és Sárkány van ma? ohmy.gif Ó a franc...ezt látnia kellett volna...

szerk: Rendben, szoltam neki.
papper
Inkább azt mondanám el, miért nem nézek tévét

http://filmdroid.blog.hu/2007/11/06/a_tv_a...em_kapcsolom_be
Real013
QUOTE(papper @ Feb 19 2008, 10:20 AM) *

Te kis remlámos. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Darkdawn
QUOTE(papper @ Feb 19 2008, 10:20 AM) *

éppen ezért nálunk ha épp nézünk is tévét, akkor javarészt a tudományos vagy utazgatós csatornák mennek, vasárnapi ebéd közben svájci vastuak rulez cool.gif
Real013
QUOTE(Darkdawn @ Feb 19 2008, 11:56 AM) *

éppen ezért nálunk ha épp nézünk is tévét, akkor javarészt a tudományos vagy utazgatós csatornák mennek, vasárnapi ebéd közben svájci vastuak rulez cool.gif

Nálam meg sport megy. smile.gif
RethaMilek
A 2046-ot érdemes megnézni?
(Ma este lesz.)
martin_dante
QUOTE(RethaMilek @ Feb 20 2008, 03:52 PM) *

(Ma este lesz.)

Gondolom érdemes, elvégre Wong Kar-Wai.
RethaMilek
QUOTE(martin_dante @ Feb 20 2008, 04:00 PM) *

Gondolom érdemes, elvégre Wong Kar-Wai.

Ez nem volt túl meggyőző, számomra. Mármint nem a rendező neve, hanem a "gondolom". smile.gif Szerintem felveszem...
martin_dante
QUOTE(RethaMilek @ Feb 20 2008, 04:05 PM) *

Ez nem volt túl meggyőző, számomra. Mármint nem a rendező neve, hanem a "gondolom". smile.gif Szerintem felveszem...

Nem vagyok egy nagy ázsia-fan, ettől a rendezőtől sem láttam semmit, szóval várd meg mondjuk Grass válaszát.
RethaMilek
QUOTE(martin_dante @ Feb 20 2008, 04:07 PM) *

Nem vagyok egy nagy ázsia-fan, ettől a rendezőtől sem láttam semmit, szóval várd meg mondjuk Grass válaszát.

Rendben. smile.gif
Ez, egy jóó tanács volt.

(Régen mindig írkáltatok ide, hogy miket fogtok a héten megnézni. Ott találtam néha jókat és nem kellett magamat azzal fárasztanom, hogy nekem kell utána járnom, hogy mi megy a TV-ben. Hova tűnt ez a jó szokás?)
martin_dante
QUOTE(RethaMilek @ Feb 20 2008, 04:14 PM) *

Rendben. smile.gif
Ez, egy jóó tanács volt.

(Régen mindig írkáltatok ide, hogy miket fogtok a héten megnézni. Ott találtam néha jókat és nem kellett magamat azzal fárasztanom, hogy nekem kell utána járnom, hogy mi megy a TV-ben. Hova tűnt ez a jó szokás?)

Időközben megjelent egy forradalmi találmány... tv-újságnak hívják. Talán hallottál már róla. Na, szóval mostanában azokból értesülünk unsure.gif huh.gif laugh.gif

Egyébként én régen a Fangoria honlapjáról másoltam be a heti tv-műsort, de mióta az újsággal eggyütt az oldal is megszűnt, tv-műsort sem hozok biggrin.gif
RethaMilek
QUOTE(martin_dante @ Feb 20 2008, 04:20 PM) *

Időközben megjelent egy forradalmi találmány... tv-újságnak hívják. Talán hallottál már róla. Na, szóval mostanában azokból értesülünk unsure.gif huh.gif laugh.gif

Egyébként én régen a Fangoria honlapjáról másoltam be a heti tv-műsort, de mióta az újsággal eggyütt az oldal is megszűnt, tv-műsort sem hozok biggrin.gif

Sajnálom, én ilyen régimódi vagyok, netről és nem újságból próbálok tájékozódni... smile.gif
Nem erre gondoltam... Hanem, hogy emberkék bemásolgatták azt, ami őket érdekli azon a héten. Az jó volt, mert megtudtam kit mi érdekel (szörnyülködhettem eleget laugh.gif ) meg megtudtam, hogy mi lesz. smile.gif
grasslover
QUOTE(RethaMilek @ Feb 20 2008, 03:52 PM) *

(Ma este lesz.)

Wong Kar Wai miatt mindenképp, a gond annyi, hogy ez a film egy általa készített másik movie folytatása/remake-e a jövőbe helyezve. Így az utalások nagy része elvész annak aki nem látta az előzményt, én is emiatt nem futottam még neki én se a 2046-nak.
Ante
Ma este 21:50-kor Twin Peaks (film). Na most, tudom, hogy hülye kérdés, de a Twin Peaks nem egy sorozat? Vagy ez annak a sorozatnak a pilotja? Vagy mi ez?
martin_dante
QUOTE(aNte @ Feb 22 2008, 08:57 PM) *

Ma este 21:50-kor Twin Peaks (film). Na most, tudom, hogy hülye kérdés, de a Twin Peaks nem egy sorozat? Vagy ez annak a sorozatnak a pilotja? Vagy mi ez?

És ez hol?
Egyébként meg ez egy film, valami felvezető, vagy nem tudom. Gondolom a Tűz, jöjj velem-ről van szó unsure.gif

Ja, és ma 21.20-kor Osztály, vigyázz, a rötölön.
grasslover
AZT NEHOGY MEGNÉZZÉTEK AZOK AKI NEM LÁTTÁK A SOROZAT!!! biggrin.gif

Az a film csak és kizárólag a sorozat UTÁN élvezhető, nem beszélve arról, hogy egy b*szomnagy spoiler...szóval semmiképp nem ajánlatos!
Drakeamarth
QUOTE(grasslover @ Feb 22 2008, 09:08 PM) *

AZT NEHOGY MEGNÉZZÉTEK AZOK AKI NEM LÁTTÁK A SOROZAT!!! biggrin.gif

Az a film csak és kizárólag a sorozat UTÁN élvezhető, nem beszélve arról, hogy egy b*szomnagy spoiler...szóval semmiképp nem ajánlatos!

Akkor nekem ajánlatos, mivel én csak a sorozatot láttam, a filmet nem smile.gif
grasslover
QUOTE(Drakeamarth @ Feb 22 2008, 09:11 PM) *

Akkor nekem ajánlatos, mivel én csak a sorozatot láttam, a filmet nem smile.gif

Akkor bezzeg tapadj a képernyőre, mert Cooper ügynök nyom egy olyan jelenetet benne, amiért érdemes megnézni a sorozatot, hogy végül ez a fél perc megelevenedjen előtted sleep.gif Amúgy a film maga eléggé kiábrándító, kései-Lynch (kavarások, érthetetlen szürrealitás) a sorozat szappanopera jellege után. Szóval a Twin Peaks névre kevésbé méltó mint egy b*szott jó thrillerére cool.gif
Darkdawn
QUOTE(grasslover @ Feb 22 2008, 09:21 PM) *

Akkor bezzeg tapadj a képernyőre, mert Cooper ügynök nyom egy olyan jelenetet benne, amiért érdemes megnézni a sorozatot, hogy végül ez a fél perc megelevenedjen előtted sleep.gif Amúgy a film maga eléggé kiábrándító, kései-Lynch (kavarások, érthetetlen szürrealitás) a sorozat szappanopera jellege után. Szóval a Twin Peaks névre kevésbé méltó mint egy b*szott jó thrillerére cool.gif

nézzük, nézzük!!! cool.gif
grasslover
Na, Drake, Dawn: néztetek Fire Walk with Me-t?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.