Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102
-Thresher-
Bár nem film, de ma a tv2-n 23.00-kor megy a Beugró (a Popdaráló után) Aki szeretne tehetséges embereket látni, meg persze szórakozni, az ki ne hagyja!
Ante
QUOTE(grasslover @ Mar 21 2008, 08:39 PM) *

Csak én nem rajongok azért a filmért? xD

Igen cool.gif (Egy Jóbarátok-részben volt egy dagadt csaj. Na ő sem. XD)
-moki-
QUOTE(grasslover @ Mar 21 2008, 08:39 PM) *

Csak én nem rajongok azért a filmért? xD Olyan tenyérbemászóan erőszakosan próbál téríteni, hogy az ilyenektől mindig frászt kapok...

Részben ez is a lényege, mivel azért ezt is elítéli elég szépen a film.
Madridista
QUOTE(JaniRazor @ Mar 21 2008, 08:33 PM) *

gyááá az jó kis film smile.gif
Mi tavaj azt néztük média órán ^^ cool.gif

Mi magyarórán néztük, de nem végig unsure.gif
DeMorAliZaToR
Ma 23:20 A Kocka @ Film+ (nemvicc)
22:40 History of Violence - Erőszakos múlt @ HBO (múltkor hullafáradtan bealudtam,most meglesznézve!)
martin_dante
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Mar 23 2008, 03:25 PM) *

Ma 23:20 A Kocka @ Film+ (nemvicc)
22:40 History of Violence - Erőszakos múlt @ HBO (múltkor hullafáradtan bealudtam,most meglesznézve!)

Film+ szokott jó dolgokat vetíteni. Alien, Re-Animátor pl...
Erőszakos múlt meg csak nekem nem jön be, de ezen már túltettem magam biggrin.gif
JaniRazor
QUOTE(Madridista @ Mar 23 2008, 11:52 AM) *

Mi magyarórán néztük, de nem végig unsure.gif

mi végig néztük smile.gif unsure.gif blink.gif rolleyes.gif
Ante
QUOTE(martin_dante @ Mar 23 2008, 03:31 PM) *

Film+ szokott jó dolgokat vetíteni. Alien, Re-Animátor pl...

Ja, már többször lenyomta az első két Kockát, láttam is vagy háromszor mind2-t cool.gif
DeMorAliZaToR
Ma 22:50 Az utolsó mohikán @ Duna TV
Ante
Ma 20:55-kor Dunán Leány gyöngy fülbevalóval, érdemes?
Real01
Kis nagy színész a TV2-n.

Nem rossz film, egész élvezetes. A főszereplő nagyon nagy arc. rolleyes.gif
JaniRazor
Scooby Doo 2-t az RTL-en smile.gif
Elég "agyament" egy fim... smile.gif

Vége van, most jön az Álmomban már láttalak smile.gif
martin_dante
QUOTE(JaniRazor @ Mar 24 2008, 08:30 PM) *

Scooby Doo 2-t az RTL-en smile.gif
Elég "agyament" egy fim... smile.gif

Vége van, most jön az Álmomban már láttalak smile.gif

Jó sok szart sikerült így húsvét hétfőre összezúsfolniuk...
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Mar 24 2008, 08:54 PM) *

Utolsó Mohikán a DunaTV-n. ALAP

De inkább nézem aviban, a rendezőit, angolul biggrin.gif
JaniRazor

Hát van benne valami...
Hellnight

Ünnepnapokon szinte soha nincs egy értelmes film sem. No nem mintha megnézném az értelmes filmeket is szinkronnal, de hát akkor is laugh.gif

Tegnap vagy mikor volt a Karib1. Belenéztem, kb 1 perc után el is váltottam laugh.gif El nem tudom képzelni, hogyan bírtam én ezt a filmet végignézni szinkronnal régen laugh.gif laugh.gif
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Mar 24 2008, 09:20 PM) *

El nem tudom képzelni, hogyan bírtam én ezt a filmet végignézni szinkronnal régen laugh.gif laugh.gif

Én ma délután a Jedi Visszatér-tet is gyorsan csuktam le. Hiába, aki megszokja az eredetit,annak sérti a fülét egy gyenge utánzat
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Mar 24 2008, 09:23 PM) *

Én ma délután a Jedi Visszatér-tet is gyorsan csuktam le. Hiába, aki megszokja az eredetit,annak sérti a fülét egy gyenge utánzat

He? Én szinkronnal szoktam meg, úgy a legjobb cool.gif rolleyes.gif Bár Luki Vaker játéka még így is borzalmas, de a film ettől függetlenül a Biroadlom Visszavág után a kedvenc SW-mozim.
Madridista
Valami filmet a BBC Prime-on, nem t'om mi a címe, nem az elejétől nézem unsure.gif
Real013
QUOTE(Hellnight @ Mar 24 2008, 09:20 PM) *

Ünnepnapokon szinte soha nincs egy értelmes film sem. No nem mintha megnézném az értelmes filmeket is szinkronnal, de hát akkor is laugh.gif

Tegnap vagy mikor volt a Karib1. Belenéztem, kb 1 perc után el is váltottam laugh.gif El nem tudom képzelni, hogyan bírtam én ezt a filmet végignézni szinkronnal régen laugh.gif laugh.gif

Mondasz valamit. Bár, teszem hozzá, ha kell, elviselem a szinkront, de ehhez az ist hozzátenném , ha valamilyen külső befolyás miatt úgy kell nézni, fél percenként hangos krákogással és gúnyos félmosolyokkal tudatoma külső tényezővel, személlyel, személyekkel, hogy ez így szar. biggrin.gif
Ante
QUOTE(martin_dante @ Mar 24 2008, 09:25 PM) *

He? Én szinkronnal szoktam meg, úgy a legjobb cool.gif rolleyes.gif Bár Luki Vaker játéka még így is borzalmas, de a film ettől függetlenül a Biroadlom Visszavág után a kedvenc SW-mozim.

Egyetértek, eredetiben meg se tudnám már nézni cool.gif Jut eszembe, lassan tolnom kéne már egy dupla trilógiás maratont, régen Star Wars-oztam...
Ante
Ma 9-kor Filmmúzeumon A nap végét pécéztem ki magamnak 3 okból: 8.3-as imdb-átlag, és nem láttam még Bergman filmet...
B4LINT
QUOTE(aNte @ Mar 25 2008, 08:12 PM) *

Ma 9-kor Filmmúzeumon A nap végét pécéztem ki magamnak 3 okból: 8.3-as imdb-átlag, és nem láttam még Bergman filmet...

Aki esetleg lemaradt róla, de nagyon meg akarta volna nézni (vagy esetleg aNte, ha megint meg akarod nézni), ma 17:30-kor ismétlik. (kicsit későn szólok, de hátha esetleg)
Amúgy ezt még nem láttam, de már jó ideje megvan. Viszont nyugodt szívvel ajánlom tőle a Hetedik pecsétet és a Szűzforrást, meg azért a Tükör által homályosant is. (az Arcot láttam még, de az nem tetszett... az volt az első film, amit láttam Bergmantól, de jól tettem, hogy nem adtam fel)
Drakeamarth
QUOTE(B4LINT @ Mar 26 2008, 04:11 PM) *

Aki esetleg lemaradt róla, de nagyon meg akarta volna nézni (vagy esetleg aNte, ha megint meg akarod nézni), ma 17:30-kor ismétlik. (kicsit későn szólok, de hátha esetleg)
Amúgy ezt még nem láttam, de már jó ideje megvan. Viszont nyugodt szívvel ajánlom tőle a Hetedik pecsétet és a Szűzforrást, meg azért a Tükör által homályosant is. (az Arcot láttam még, de az nem tetszett... az volt az első film, amit láttam Bergmantól, de jól tettem, hogy nem adtam fel)

Én csak a Personát láttam (eddig) de az baromira tetszett smile.gif
B4LINT
QUOTE(Drakeamarth @ Mar 26 2008, 04:19 PM) *

Én csak a Personát láttam (eddig) de az baromira tetszett smile.gif

Az mondjuk eléggé érdekel, fel is írom a beszerzendő filmek listájára biggrin.gif
Real01
Go, Trabi, go! biggrin.gif

A klasszikus német vígjáték az NDK-s izomautóval. cool.gif cool.gif cool.gif
Mariachi
Terminátort akartam, de lesz SZF. biggrin.gif Amúgy is gyenge rész, nem értem minek még ezt is folytatni...
B4LINT
Lesz ma egy film az m1-en 0:15-kor: A belső tenger

A főszereplő Javier Bardem - aki nekem fejre abszolút szimpatikus, és ez nálam, galád embernél fontos, a tehetsége pedig nem szorul kérdőjelezésre. (Mondjuk csak Anton Chigurgh megformálása az alap ennél a kijelentésemnél, deee... biggrin.gif)

Port.hu-ról ajánló:
Ramón Sampedro egy fiatalkori balesete következményeként már csaknem harminc éve él ágyhoz kötötten. Azóta az egyetlen kapocs, ami a külvilághoz köti, a tengerre néző szobájának ablaka és egyetlen vágya, hogy méltósággal fejezhesse be életét. Napjait azonban megváltoztatja két nő érkezése. Julia, az ügyvédnő azért jön, hogy segítsen az eutanáziára irányuló kérelem megszerzésében. Rosa, egy nő a faluból, aki megpróbálja meggyőzni őt arról, hogy mégis érdemes életben maradnia. Ramón rendkívüli személyisége mindkét nőt rabul ejti és arra készteti őket, hogy most először végiggondolják azokat az elveket, amelyek szerint saját életüket irányítják. Ramon tisztában van vele, hogy csak az képes segíteni neki az utolsó úton, aki igazából szereti őt.

IMDB-n 8,0-n áll 15k szavazattal, RT-n 82%, ami azért szép. (mondjuk a drámáknak van ott egy helyzeti előnyük, és azokon belül nem is kiemelkedő, de azért szép - rossz talán nem lehet)

Csak hát pokoli későn van, így csak a videó jöhet szóba nálam, péntek ide vagy oda.
Drakeamarth
QUOTE(B4LINT @ Mar 28 2008, 07:49 PM) *

Lesz ma egy film az m1-en 0:15-kor: A belső tenger

Nagyjából ismerem. Vox kegyetlenül lehordta unsure.gif
B4LINT
QUOTE(Drakeamarth @ Mar 28 2008, 07:53 PM) *

Ajjajj...
Mondjuk néztem RottenTomatoeson, azt írják a kis összegzésben, hogy néhányan melodramatikusnak tartották és manipulatívnak (ami lehet a lehúzás alapja, simán). De az eutanázia mindenképp egy nagyon érdekes kérdéskör, Bardem alakítását felejthetetlennek írják, érdekel is a dolog, szóval minden adott, hogy felvegyem. (Meg azért ez a zárómondat a szinopszisból rolleyes.gif Winner of the Grand Jury Prize at the 2004 Venice Film Festival, THE SEA INSIDE is a special film with marvelous acting, a strong soundtrack, a moving story, and an enchanting visual style that features poetic shots of the countryside as Ramon dreams he can fly.) De ezek a hülye kritikusok, képesek olyan bonyolultan fogalmazni, hogy a mondataik felét nem értem meg laugh.gif

Mondjuk lényegtelen, már úgyis eldöntöttem, felveszem (nincs elég megnézetlen filmem, csak úgy 50 xD). A megnézés úgyis majd csak akkor következik be, ha lesz kedvem.
Drakeamarth
QUOTE(B4LINT @ Mar 28 2008, 08:07 PM) *

Ajjajj...
Mondjuk néztem RottenTomatoeson, azt írják a kis összegzésben, hogy néhányan melodramatikusnak tartották és manipulatívnak (ami lehet a lehúzás alapja, simán). De az eutanázia mindenképp egy nagyon érdekes kérdéskör, Bardem alakítását felejthetetlennek írják, érdekel is a dolog, szóval minden adott, hogy felvegyem. (Meg azért ez a zárómondat a szinopszisból rolleyes.gif Winner of the Grand Jury Prize at the 2004 Venice Film Festival, THE SEA INSIDE is a special film with marvelous acting, a strong soundtrack, a moving story, and an enchanting visual style that features poetic shots of the countryside as Ramon dreams he can fly.) De ezek a hülye kritikusok, képesek olyan bonyolultan fogalmazni, hogy a mondataik felét nem értem meg laugh.gif

Mondjuk lényegtelen, már úgyis eldöntöttem, felveszem (nincs elég megnézetlen filmem, csak úgy 50 xD). A megnézés úgyis majd csak akkor következik be, ha lesz kedvem.

Igen, Voxba is azt írták, hogy manipulatív, de nagyon. Hogy nemtom, elkezdődik a stáblista és már megy az érzelmes zene, hogy na itt most szépen sírnod kell, holott még el sem kezdődött a film.
Meg ilyenek... unsure.gif unsure.gif
martin_dante
QUOTE(Drakeamarth @ Mar 28 2008, 07:53 PM) *

Nekem se nagyon akart bejönni, ebben a témában inkább a Scaphandre et le Papillont érdemes meglesni.
B4LINT
QUOTE(martin_dante @ Mar 28 2008, 08:53 PM) *

Nekem se nagyon akart bejönni, ebben a témában inkább a Scaphandre et le Papillont érdemes meglesni.

Az megvan már egy ideje, és nem baj, ezt akkoris felveszem biggrin.gif
Ante
A zongorista Duna Tv-n Adrien Brodyval. Meg kéne nézni...
JaniRazor
QUOTE(aNte @ Mar 28 2008, 09:03 PM) *

A zongorista Duna Tv-n Adrien Brodyval. Meg kéne nézni...

Mikor lesz?
B4LINT
QUOTE(JaniRazor @ Mar 28 2008, 09:05 PM) *

Mikor lesz?

22:25
De tv-újság vagy port.hu segítene ám biggrin.gif
JaniRazor
QUOTE(B4LINT @ Mar 28 2008, 09:07 PM) *

22:25
De tv-újság vagy port.hu segítene ám biggrin.gif

nagyon jóóó smile.gif

Tudom, csak nem volt kedvem előkeresni ohmy.gif ph34r.gif ph34r.gif huh.gif huh.gif smile.gif
Jah, és köszi smile.gif
B4LINT
QUOTE(JaniRazor @ Mar 28 2008, 09:10 PM) *

nagyon jóóó smile.gif

Tudom, csak nem volt kedvem előkeresni ohmy.gif ph34r.gif ph34r.gif huh.gif huh.gif smile.gif
Jah, és köszi smile.gif

Ctrl + T port.hu enter. 6 gomb, kisebb erőfeszítés lett volna, mint beírni, hogy "mikor lesz?" laugh.gif xD

Na jó, természetesen nem kell komolyan venni, csak most ez úgy jött biggrin.gif
Persze nm. Minél többen nézik, annál jobb.

(az egyik örök kedvenc jelenetem is ebben van, amikor (fehérítés, hogy ne lőjem le) odaül a zongorához és a kezével a billentyűk felett játszik a levegőben (közben persze szól az a gyönyörű zongoradarab), ez valami olyan mértékben zseniális, és annyira megfogott, hogy nem fogom soha elfelejteni...)
JaniRazor
QUOTE(B4LINT @ Mar 28 2008, 09:16 PM) *

Ctrl + T port.hu enter. 6 gomb, kisebb erőfeszítés lett volna, mint beírni, hogy "mikor lesz?" laugh.gif xD

Na jó, természetesen nem kell komolyan venni, csak most ez úgy jött biggrin.gif
Persze nm. Minél többen nézik, annál jobb.

(az egyik örök kedvenc jelenetem is ebben van, amikor (fehérítés, hogy ne lőjem le) odaül a zongorához és a kezével a billentyűk felett játszik a levegőben (közben persze szól az a gyönyörű zongoradarab), ez valami olyan mértékben zseniális, és annyira megfogott, hogy nem fogom soha elfelejteni...)

énis imádom ezt a filmet ^^
Egyszer volt, hogy a TV2 reklám nélkül adta ^^

Nekem az a kedvenc részem, amikor amikor már utaznának el, és a náci "barátja" odaadja neki a kabátját, meg amikor visz neki kaját ^^. Az a jelenet zseniális szvsz...
-Thresher-
Törminátor 3....Csak azért hogy legyen némi háttérzaj gépezés közben! biggrin.gif
RethaMilek
Ma este lesz Gus Van Sant Elefánt című filmje. Az jó? smile.gif
Engem felcsigázott, felveszem, csak hadd tudjak már róla valamit...
Real013
QUOTE(RethaMilek @ Mar 29 2008, 08:06 PM) *

Ma este lesz Gus Van Sant Elefánt című filmje. Az jó? smile.gif
Engem felcsigázott, felveszem, csak hadd tudjak már róla valamit...

Jó.Főleg technikai szempontból. Vágás nagyon kevés van benne pl.Nekem tetszett rolleyes.gif
B4LINT
QUOTE(Real013 @ Mar 29 2008, 08:17 PM) *

Jó.Főleg technikai szempontból. Vágás nagyon kevés van benne pl.Nekem tetszett rolleyes.gif

Aham, asszem kerítenem kell valami kazettát, ez a "vágás nagyon kevés van benne" felkeltette az érdeklődésem... amúgy is gondolkodtam rajta, vajon mi legyen, felvegyem/ne. Egyébként örökösen az a problémám, hogy nincs kazetta, most már kiszanáltam a régen szeretett, de utólag visszagondolva trash-filmeket, már csak szívfájdalommal tudok valamit száműzni. biggrin.gif
DeMorAliZaToR
Ma lesz a Kék bársony (Blue velvet) a Cinemaxon 23:25-től amit végre bepótolok,akinek van még Cinemaxa tegyen így sztem...ha nincs party legalább rendes film legyen TVbe...
grasslover
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Mar 29 2008, 09:43 PM) *

Ma lesz a Kék bársony (Blue velvet) a Cinemaxon 23:25-től amit végre bepótolok,akinek van még Cinemaxa tegyen így sztem...ha nincs party legalább rendes film legyen TVbe...

Nagyon jó korai Lynch, a Twin Peaks sok jele felfedezhető benne és nyomasztó, dark és hiteles krimi. Kötelező cool.gif
B4LINT
TV2, 22:35, A leggyorsabb Indian - Egy abszolút szerethető, kedves film egy hóbortos öregúrról (Anthony Hopkins), akinek legnagyobb vágya, hogy elindulhasson Bonneville-ben, ahol a szárazföldi sebességrekordok születnek. Kicsit olyan, mint Lynch Straight Storyja, ez is egy nagyon szép film, szerintem érdemes rá vetni egy pár pillantást.
Real013
QUOTE(B4LINT @ Mar 30 2008, 07:36 AM) *

TV2, 22:35, A leggyorsabb Indian - Egy abszolút szerethető, kedves film egy hóbortos öregúrról (Anthony Hopkins), akinek legnagyobb vágya, hogy elindulhasson Bonneville-ben, ahol a szárazföldi sebességrekordok születnek. Kicsit olyan, mint Lynch Straight Storyja, ez is egy nagyon szép film, szerintem érdemes rá vetni egy pár pillantást.

De még mennyire, hogy érdemes, Hopkins hatalmasat alakít, főleg, ha tudjuk, hogy ő volt Lecter..
B4LINT
QUOTE(Real013 @ Mar 30 2008, 04:01 PM) *

De még mennyire, hogy érdemes, Hopkins hatalmasat alakít, főleg, ha tudjuk, hogy ő volt Lecter..

Jah, hát van egy kis kontraszt a két karakter között biggrin.gif És mindkettőt annyira lazán, hihetően hozza, nem semmi egy figura ez a Hopkins...
martin_dante
QUOTE(B4LINT @ Mar 30 2008, 03:11 PM) *

Jah, hát van egy kis kontraszt a két karakter között biggrin.gif És mindkettőt annyira lazán, hihetően hozza, nem semmi egy figura ez a Hopkins...

Az benne az igazán nem semmi, hogy 20 éve nem öregedett egy percet se xD
grasslover
QUOTE(martin_dante @ Mar 30 2008, 02:15 PM) *

Az benne az igazán nem semmi, hogy 20 éve nem öregedett egy percet se xD

Nála van az Egy Gyűrű cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.