Lesz ma egy ilyen Dunán, hogy
Die fetten Jahre sind vorbei, másik nevén The Edukators. Az ismertető alapján simán lehet egy baromi jó film, a figyelmemet sikerült magára vonnia. Na jó, port.hu-n néztem a képet, mondom vazeg, ez nem az a srác a Good bye, Leninből?

És de, ő az. Na most itt már elkezdtem hajlani a felvétel felé (merthogy nem kicsit bírtam a játékát az említett filmben), aztán az ismertető rátett még egy lapáttal, abszolút érdekesnek tűnik. A sztori egy része kicsit hasonlít a Bin-jipre, itt is sorozatos betörések vannak, és itt sem a lopás a cél. (bár a hasonlít a Bin-jipre erős kifejezés, ez a film 2 hónappal előbb került bemutatásra - de lényegtelen, úgyis csak egy kis hasonlóság)
Ha valakit érdekel, port.hu, további tájékozódásért pedig imdb. Én felveszem, már be is van állítva a videó.
(Mondjuk kicsit érdekes a helyzet, a tvr-hét oldalán és az újságban is 22:30-as kezdést írnak, mindenhol máshol pedig 23:00-t. Inkább hittem a többségnek, aztán ha nem jön be, és lemarad az eleje, hát... akkor másik megoldás után kell néznem

)