Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Red13
Ha valaki szereti a japán filmeket, akkor most a héten lesz a duna tv-én 23:40 kezdésel a Tony Takitani.
_Jolly_Joker_
Esküszöm, bármikor a Tokyo Drift, csak ezt a Kiválasztottat ne. Ez a legszarabb műsor, amit életemben láttam, egyszerűen félelmetes, hogy 2008-ban le mernek adni egy ilyen amatőr szar szemét selejt műsort a tévébne. smile.gif
martin_dante
QUOTE(_Jolly_Joker_ @ Apr 5 2008, 06:25 PM) *

Esküszöm, bármikor a Tokyo Drift, csak ezt a Kiválasztottat ne. Ez a legszarabb műsor, amit életemben láttam, egyszerűen félelmetes, hogy 2008-ban le mernek adni egy ilyen amatőr szar szemét selejt műsort a tévébne. smile.gif

Én is ezt nézem xD Jézusom, ennek a Gellernek milyen királymódos dolga van laugh.gif Szörnyűűűűű
-Thresher-
Csúcsformában

Van benne egykét jó duma, de azért uncsi...És még így is a legjobb rész, a többi említésre se méltó
kEke^
QUOTE(_Jolly_Joker_ @ Apr 5 2008, 06:25 PM) *

Én beszarok rajta. És emberek ezt elhiszik :'D Mindegy, Bororral szarrá röhögjük magunkat xD
c_o_l_o_s
QUOTE(kEke^ @ Apr 5 2008, 09:00 PM) *

Én beszarok rajta. És emberek ezt elhiszik :'D Mindegy, Bororral szarrá röhögjük magunkat xD

Ezt nem lehet kibírni s54.gif s54.gif s54.gif
grasslover
QUOTE(kEke^ @ Apr 5 2008, 07:00 PM) *

Faterom próbált meggyőzni mindenféle érvekkel, hogy ez igaz meg izé...
Ki az a baromállat, aki képes elhinni bármit ami a kereskedelmi tévéken megy, könyörgöm? biggrin.gif Kanálhajlítás meg gondolatolvasás...persze. És nincs megírva előre, nincsenek beavatva még a nézők sem...ahaaaa biggrin.gif Szánalom '08.
c_o_l_o_s
figyu grasslover...MI SIRUNK XD
-moki-
QUOTE(martin_dante @ Apr 5 2008, 08:33 PM) *

Én is ezt nézem xD Jézusom, ennek a Gellernek milyen királymódos dolga van laugh.gif Szörnyűűűűű

Furi Geller az arc. Egyszer, ha meglátom az utcán, tarkón vágom egy funér lappal, majd oda dobom neki, hogy "Nah kiskötsög, ezt nem láttad előre, mi?" xD
-Thresher-
QUOTE(kismoki @ Apr 5 2008, 08:14 PM) *

Furi Geller az arc. Egyszer, ha meglátom az utcán, tarkón vágom egy funér lappal, majd oda dobom neki, hogy "Nah kiskötsög, ezt nem láttad előre, mi?" xD

Én csak azt nem értem hogy ha képes cuccokat hajlítgatni, akkor lehet hogy ő csinálja a banánokat? huh.gif laugh.gif
c_o_l_o_s
QUOTE(kismoki @ Apr 5 2008, 09:14 PM) *

tiszta szánalom ez az egész biggrin.gif
B4LINT
QUOTE(kismoki @ Apr 5 2008, 09:14 PM) *

Kész, besírtam...

Amúgy holnap lesz Confessions of a dangerous mind, amit már ezer éve be akartam szerezni, csak sehol nem találtam.
_Jolly_Joker_
NE BÁNTSÁTOK URIT! mad.gif Megérintettem a kezét és átsugározta belém csodás tálentumát! mad.gif

Előtte buszt rajzoltam, de utána már piramist is tudtam! mad.gif

A sok hülye kráva nézőtéren meg hogy csodálkozott. Ebben a műsorban egyedül Hargitai Bea volt jó. Szépen kiriszálta a popsiját a színpadra, addig jó is volt minden. xD

Ez a műsor félelmetesen szánalmas és amatőr. A bemutató videóknál azok a háztetős, felhős eges háttér. Kééééész. xDDD
DeMorAliZaToR
QUOTE(B4LINT @ Apr 5 2008, 07:51 PM) *

Kész, besírtam...

Amúgy holnap lesz Confessions of a dangerous mind, amit már ezer éve be akartam szerezni, csak sehol nem találtam.

Azt én is nézni fogom,beakartam szerezni,de a TV2 kiolvasta a gondolatomból h mire vágyok tongue.gif

Amúgy ebbe a hókuszpókusz showban benne volt Hargitai Bea? megbántam h nem néztem :S
_Jolly_Joker_
Pedig sírt ám, meg remegett. huh.gif Meg majdnem szöget vertek a kezébe!!! blink.gif
-moki-
QUOTE(B4LINT @ Apr 5 2008, 09:51 PM) *

Hatalmas mozi... Clooney legnagyobb dobása szerintem eddig. Rocky Sam egy állat, Kaufman meg egy zseni laugh.gif
Iam_The_Ghost
Félszemmel nézegettem a Bagger Vance legendáját, nem tudom hányadszorra látom, de a zenjéjét nem tudom megunni, csak soundtracket nem találok, vhonnan nem lehet megszerezni?
-Arch-
Ma este 23.00-kor kezdődik a Cujo rolleyes.gif biggrin.gif... Viasaton smile.gif még csak egyszer láttam, szóval befogom támadni biggrin.gif

QUOTE(kismoki @ Apr 5 2008, 07:14 PM) *

xD huh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif de állat xD

Én még egy részt sem láttam...majd belekukkantok xD
Red13
Ma a Dunatv-én 23:40-kor a Tony Takitani. Japán dráma.
Norbi101
QUOTE(Boror @ Apr 5 2008, 07:20 PM) *

tiszta szánalom ez az egész biggrin.gif

Az, de uri mint ember normális, az már más kérdés hogy csaló.
Real01
QUOTE(ArchWarrior @ Apr 6 2008, 01:32 PM) *

Ma este 23.00-kor kezdődik a Cujo rolleyes.gif biggrin.gif... Viasaton smile.gif még csak egyszer láttam, szóval befogom támadni biggrin.gif

Én már 2-szer láttam, feliratosan, de én is betámadtam szépen..... Igaz, nem az elejétől. Véletlenül kapcsoltam oda, és akkor láttam meg, hogy mi megy éppen. De még 2-szer adják, egyszer kedden, egyszer meg jövő vasárnap. Remélem, nem fogom elmulasztani......
grasslover
Jövő hét vasárnap éjszaka látható majd Akira Kurosawa Szovjetunióban készített filmje, a Derszu Uzala.
ExilesZolka
Kiss Ádám biggrin.gif Stand up comedy
AdiiBOY
MOst néztem a james bond-ot há már unom szinte az az állandóan túlélés ......mindig felrobban vmi a főszereplők körül de semmi bajuk ....MEGSEM SÉRÜLNEK huh.gif
Drakeamarth
QUOTE(AdiiBOY @ Apr 12 2008, 04:23 PM) *

MOst néztem a james bond-ot há már unom szinte az az állandóan túlélés ......mindig felrobban vmi a főszereplők körül de semmi bajuk ....MEGSEM SÉRÜLNEK huh.gif

Ez sajnos alapvető "hibája" az akciófilmeknek. De ez nem csak a James Bondokban van így, bármely mezei akciófilmben ez van... Mi lenne ha meghalna a főszereplő a 38-adik percben? Miről szólna a maradék másfél óra? Nézzük a főgonoszt ahogy leigázza a világot? Nem is lenne rossz cool.gif
B4LINT
Ma, 23:55, TV2, Képírók: Volt egyszer egy Amerika (Once upon a time in America) 1. rész
Jövő héten ugyanígy, csak 0:20-as kedzéssel a második rész.
(egyben egy kicsit durva lenne az a közel 4 órás játékidő)
Real01
Hogy szakadjanak meg...... A port.hu-n azt írják, hogy a Viasaton megint adják a Cujo-t. Jól van, szépen, lazán előkészülök, hogy most felveszem, be is indítom, erre látom, hogy ez a Kukorica gyermekei..... Menjenek a retkes anyjukba. mad.gif mad.gif mad.gif
_HeGe
Tökös Srác (RTL KLUB)
_HeGe
Durva ez a film XD
-Csávó: Elmegyek!
-Csaj: Ne belém!
-Csávó: Akkor kiveszem
-Csaj: De ne rám!
-Csávó: Ágyba akar...
-Csaj: Neee mellém!
-Csávó: Ne belém, ne rám, ne mellém...akkor hova?
-Csaj: AKKOR MILENNE HA NEM ÉLVEZNÉNK EL MUCI?! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Adi86
QUOTE(_HeGe @ Apr 14 2008, 10:31 AM) *

Durva ez a film XD
-Csávó: Elmegyek!
-Csaj: Ne belém!
-Csávó: Akkor kiveszem
-Csaj: De ne rám!
-Csávó: Ágyba akar...
-Csaj: Neee mellém!
-Csávó: Ne belém, ne rám, ne mellém...akkor hova?
-Csaj: AKKOR MILENNE HA NEM ÉLVEZNÉNK EL MUCI?! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ez nem gyenge

Haza megyek és South Park 12 évad első 5 része lesz ma a teritéken cool.gif
_HeGe
QUOTE(Adi86 @ Apr 14 2008, 01:04 PM) *

Ez nem gyenge

Haza megyek és South Park 12 évad első 5 része lesz ma a teritéken cool.gif

Sok sikert hozzá!
Én nem szoktam SP-t nézni,de multkor az MTV-n láttam egy részt... abban a Nintendo Wii-ről volt szó biggrin.gif
Eléggé halad a mese a korral smile.gif
-NeRGaL-
QUOTE(_HeGe @ Apr 14 2008, 11:10 AM) *

Sok sikert hozzá!
Én nem szoktam SP-t nézni,de multkor az MTV-n láttam egy részt... abban a Nintendo Wii-ről volt szó biggrin.gif
Eléggé halad a mese a korral smile.gif

Amerikában vagy a világban lévő dolgokról szolnak a mostani reszek szoval nem csak halad a korral de szinte o kozvetiti.
grasslover
QUOTE(-NeRGaL- @ Apr 14 2008, 12:34 PM) *

Amerikában vagy a világban lévő dolgokról szolnak a mostani reszek szoval nem csak halad a korral de szinte o kozvetiti.

Igen sajátosan ferdítve és unintelligensen, igénytelenül, fellengzősen. Nem szép amit a South Park ad, kezdetben nem voltak ennyire elszállva a készítők, egy ideje viszont baromira megkergültek.
DeMorAliZaToR
QUOTE(grasslover @ Apr 14 2008, 12:40 PM) *

Igen sajátosan ferdítve és unintelligensen, igénytelenül, fellengzősen. Nem szép amit a South Park ad, kezdetben nem voltak ennyire elszállva a készítők, egy ideje viszont baromira megkergültek.

Ugyanmér az SP örökké királyság lesz,csak a témák egyre merészebbek,de attól még zselé jó a 10,11,12. évad is...
Real013
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Apr 14 2008, 04:28 PM) *

Ugyanmér az SP örökké királyság lesz,csak a témák egyre merészebbek,de attól még zselé jó a 10,11,12. évad is...

Ehh,SP... Soha nem felejtem el, amikor az Animés részben Cartman láthatatlant játszott laugh.gif laugh.gif Vagy az a rész,amikor Cartman fogyatékost játszik...Honnan tudjam, gyépés vagyok,náná laugh.gif
DeMorAliZaToR
QUOTE(Real013 @ Apr 14 2008, 04:53 PM) *

Ehh,SP... Soha nem felejtem el, amikor az Animés részben Cartman láthatatlant játszott laugh.gif laugh.gif Vagy az a rész,amikor Cartman fogyatékost játszik...Honnan tudjam, gyépés vagyok,náná laugh.gif

Jah az az Animés vagy 8x01 v 9x01 abban van mikor szembe dobják Butterst dobócsillagokkal és beöltöztetik kutyának,azt elviszik a sintértelepre biggrin.gif
-NeRGaL-
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Apr 14 2008, 05:51 PM) *

Jah az az Animés vagy 8x01 v 9x01 abban van mikor szembe dobják Butterst dobócsillagokkal és beöltöztetik kutyának,azt elviszik a sintértelepre biggrin.gif

8.évad-ban van. Az a rész totálkész.
Milyen már amikor "láthatatlanul" setal az emberek elott akik neman nezik h "ki ez a hulye?" laugh.gif laugh.gif
grasslover
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Apr 14 2008, 04:28 PM) *

Nemrég néztem néhány 11. évados epizódot, amire sokan habzó szájjal az istenmegacsászár jelzőket aggatták és én meg néztem magam elé, hogy mi volt ez? Értelmetlen, még csak normális keretszerkezete sincs a részeknek mint régen. A merészség nem lenne baj, ha mellé stílust kaparna magának össze, mert ez a minden bunkózás abszolút nem igényességre vall, csak ugyanolyan szennyé válik mint amit fikáz.
DeMorAliZaToR
QUOTE(grasslover @ Apr 14 2008, 08:49 PM) *

Nemrég néztem néhány 11. évados epizódot, amire sokan habzó szájjal az istenmegacsászár jelzőket aggatták és én meg néztem magam elé, hogy mi volt ez? Értelmetlen, még csak normális keretszerkezete sincs a részeknek mint régen. A merészség nem lenne baj, ha mellé stílust kaparna magának össze, mert ez a minden bunkózás abszolút nem igényességre vall, csak ugyanolyan szennyé válik mint amit fikáz.

Ez is egy vélemény,de attól még nekem tetszhet?
martin_dante
QUOTE(grasslover @ Apr 14 2008, 08:49 PM) *

Magyar szinkronnal tényleg a trágár szavakon van a hangsúly, de szvsz a 11. évad tele van remek részekkel, az egyik kedvencem is ebben van, a Night of the Living Homeless. Az aztán a kegyetlen nagy oltás xD
Real013
QUOTE(martin_dante @ Apr 15 2008, 01:15 PM) *

Magyar szinkronnal tényleg a trágár szavakon van a hangsúly, de szvsz a 11. évad tele van remek részekkel, az egyik kedvencem is ebben van, a Night of the Living Homeless. Az aztán a kegyetlen nagy oltás xD

Van egy olyan érzésem, hogy zombi-hajléktalan rész? huh.gif biggrin.gif
Adi86
QUOTE(Real013 @ Apr 15 2008, 01:19 PM) *

Van egy olyan érzésem, hogy zombi-hajléktalan rész? huh.gif biggrin.gif

Mikor nem bírta magát kinyírni az csávó, jó kis Holtak Hajnala koppintás
11 évad Guitar Hero része is nagyon jó. vagy a 300 másolata, az se gyenge,
de 12 évad egy közepes szerintem, de még egyszer megnézem
DeMorAliZaToR
QUOTE(Adi86 @ Apr 15 2008, 01:30 PM) *

Mikor nem bírta magát kinyírni az csávó, jó kis Holtak Hajnala koppintás
11 évad Guitar Hero része is nagyon jó. vagy a 300 másolata, az se gyenge,
de 12 évad egy közepes szerintem, de még egyszer megnézem

12.évad nekem se jön be annyira ...
11. nagyon tetszett pl. a Guitar Hero-s részben mikor Stan apja elkezd játszani utána meg Heroin Heroznak xD
Akkor ott volt még a This is Lesbos 300 paródia meg volt még a 3 részes Imaginationland ami ritka király volt,akkor volt még a Húsvétos rész amelyikben kiderül h Szent Péter is nyúl volt stb biggrin.gif
Adi86
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Apr 15 2008, 03:57 PM) *

12.évad nekem se jön be annyira ...
11. nagyon tetszett pl. a Guitar Hero-s részben mikor Stan apja elkezd játszani utána meg Heroin Heroznak xD
Akkor ott volt még a This is Lesbos 300 paródia meg volt még a 3 részes Imaginationland ami ritka király volt,akkor volt még a Húsvétos rész amelyikben kiderül h Szent Péter is nyúl volt stb biggrin.gif

Amibe a Zsidó gyereknek meg kellet ölnie Jézust, Na én akkor feküdtem el.
Guitar hero akusztik résznél meg kicsit kifeküdtem a röhögéstöl

_HeGe
Mumusnak áll a világ... omg de szar
-NeRGaL-
QUOTE(_HeGe @ Apr 16 2008, 11:07 AM) *

Mumusnak áll a világ... omg de szar

Ilyen címmel nem is csodálom smile.gif
DeMorAliZaToR
Ma 22:20-tól Lost Highway kedvenc David Lynch-ünktől az M2-n wink.gif
_HeGe
Ma lesz Esti Showder az RTL-en tongue.gif tongue.gif
B4LINT
Lesz ma egy ilyen Dunán, hogy Die fetten Jahre sind vorbei, másik nevén The Edukators. Az ismertető alapján simán lehet egy baromi jó film, a figyelmemet sikerült magára vonnia. Na jó, port.hu-n néztem a képet, mondom vazeg, ez nem az a srác a Good bye, Leninből? unsure.gif És de, ő az. Na most itt már elkezdtem hajlani a felvétel felé (merthogy nem kicsit bírtam a játékát az említett filmben), aztán az ismertető rátett még egy lapáttal, abszolút érdekesnek tűnik. A sztori egy része kicsit hasonlít a Bin-jipre, itt is sorozatos betörések vannak, és itt sem a lopás a cél. (bár a hasonlít a Bin-jipre erős kifejezés, ez a film 2 hónappal előbb került bemutatásra - de lényegtelen, úgyis csak egy kis hasonlóság)
Ha valakit érdekel, port.hu, további tájékozódásért pedig imdb. Én felveszem, már be is van állítva a videó.
(Mondjuk kicsit érdekes a helyzet, a tvr-hét oldalán és az újságban is 22:30-as kezdést írnak, mindenhol máshol pedig 23:00-t. Inkább hittem a többségnek, aztán ha nem jön be, és lemarad az eleje, hát... akkor másik megoldás után kell néznem rolleyes.gif )
Mitisz
5 perc múlva (20.00) Indiana Jones 1. a TV2-n ! rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.