Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
DeMorAliZaToR
QUOTE(Mitisz @ Apr 20 2008, 07:54 PM) *

5 perc múlva (20.00) Indiana Jones 1. a TV2-n ! rolleyes.gif

Jaja még jó h TV2n volt az adás és megláttam a reklámot,már régóta megakarom nézni a trilógiát (nem sokáig lesz tri),de hétközben még csak úgy reklámozták h "Hamarosan" erre most leadják WTF?
RethaMilek
QUOTE(Mitisz @ Apr 20 2008, 07:54 PM) *

5 perc múlva (20.00) Indiana Jones 1. a TV2-n ! rolleyes.gif

Jaa. Láttam én is. Fel is veszem, mert a filmet még nem néztem meg, és mindenki odáigmegvisszavan tőle. Úgyhogy kiváncsi vagyok rá, és most kapok az alkalmon. smile.gif
21:00-kor meg lesz a Sophie választása (?), azt hiszem ez a címe. A könyv, amiből készült állítólag nagyon jó. A filmben meg Meryl Streep játszik, úgyhogy rossz már nem lehet.
Real01
A Kedvencek temetője 2-t a ViaSaton, utána meg szerintem a TV2-n a Volt egyszer egy Amerikát.
Ante
QUOTE(RethaMilek @ Apr 20 2008, 08:17 PM) *

Jaa. Láttam én is. Fel is veszem, mert a filmet még nem néztem meg, és mindenki odáigmegvisszavan tőle. Úgyhogy kiváncsi vagyok rá, és most kapok az alkalmon. smile.gif

Mindig meglepődöm, hogy létezik még ilyen ember smile.gif
Sophiaso
QUOTE(B4LINT @ Apr 17 2008, 09:32 PM) *

Lesz ma egy ilyen Dunán, hogy Die fetten Jahre sind vorbei, másik nevén The Edukators. Az ismertető alapján simán lehet egy baromi jó film, a figyelmemet sikerült magára vonnia. Na jó, port.hu-n néztem a képet, mondom vazeg, ez nem az a srác a Good bye, Leninből? unsure.gif És de, ő az. Na most itt már elkezdtem hajlani a felvétel felé (merthogy nem kicsit bírtam a játékát az említett filmben), aztán az ismertető rátett még egy lapáttal, abszolút érdekesnek tűnik. A sztori egy része kicsit hasonlít a Bin-jipre, itt is sorozatos betörések vannak, és itt sem a lopás a cél. (bár a hasonlít a Bin-jipre erős kifejezés, ez a film 2 hónappal előbb került bemutatásra - de lényegtelen, úgyis csak egy kis hasonlóság)
Ha valakit érdekel, port.hu, további tájékozódásért pedig imdb. Én felveszem, már be is van állítva a videó.
(Mondjuk kicsit érdekes a helyzet, a tvr-hét oldalán és az újságban is 22:30-as kezdést írnak, mindenhol máshol pedig 23:00-t. Inkább hittem a többségnek, aztán ha nem jön be, és lemarad az eleje, hát... akkor másik megoldás után kell néznem rolleyes.gif )

jaja, Daniel Brühl az is. amúgy voltam a mozifanatikusok éjszakáján, és a 2 nap Párizsban című filmmel kezdtük. a film kb. háromnegyedénél egy kisebb szerep (gyorsétteremrobbantgató aktivista biggrin.gif ) erejéig feltűnt Daniel Brühl is, és ezt előre nem tudtam biggrin.gif rendesen meglepődtem.
RethaMilek
QUOTE(aNte @ Apr 21 2008, 12:08 AM) *

Mindig meglepődöm, hogy létezik még ilyen ember smile.gif

Legalább meglepetést okoztam. Bocs, hogy nem csomagoltam be. smile.gif
A hiányosságaimat pedig próbálom pótolni, több-kevesebb sikerrel.
martin_dante
Pár perc és Showder klub.
Drakeamarth
QUOTE(martin_dante @ Apr 21 2008, 10:13 PM) *

Pár perc és Showder klub.

Nem volt egy nagy eresztés...
Real01
Megint a Kedvencek temetője 2-t, és megint a Viasat3-on, csakúgy, mint vasárnap. biggrin.gif

Sokan mondják, hogy szarul sikerült, de szerintem bőven jó lett.....
RethaMilek
16:35-kor Pacsirták cérnaszálnon, Menzel film, csak jó lehet.
Este pedig újabb Miyazaki, Laputa - Az égi palota. Igaz még a múlthetit sem sikerült bepótolnom, de fel van véve... smile.gif Most ez is fel lesz.
B4LINT
Ma Képírókban, 23:20-as kezdéssel Amerikai szépség a TV2-n, egy igazán zseniális film. Aki nem látta, pótolja smile.gif
DeMorAliZaToR
QUOTE(B4LINT @ Apr 27 2008, 08:57 AM) *

Ma Képírókban, 23:20-as kezdéssel Amerikai szépség a TV2-n, egy igazán zseniális film. Aki nem látta, pótolja smile.gif

Alap nézem! Legalább nem kell h fogja helyet a vinyón + bár a Szinkronoktól mindig félek :S
Pl. Lost highway-t is néztem múltkor és hát nem volt vmi nagy durranás a Szinkronja :S
Drakeamarth
Ez az Addams Family valami hatalmas laugh.gif Nem emlékeztem, hogy ez ennyire jó xD laugh.gif
RethaMilek
QUOTE(B4LINT @ Apr 27 2008, 08:57 AM) *

Szerencsére meg van itthon. smile.gif Így csak az Indyt veszem fel. Az ma lesz, nem?

QUOTE(Drakeamarth @ Apr 27 2008, 05:53 PM) *

Ez az Addams Family valami hatalmas laugh.gif Nem emlékeztem, hogy ez ennyire jó xD laugh.gif

Most melyik volt? Mert a múlthetit néztem csak (most nem volt időm TV elé ülni), azt szerintem még nem is láttam, előtte. Ez az volt, mikor tesó születik, vagy mikor a táborba mennek?
Mariachi
QUOTE(RethaMilek @ Apr 27 2008, 07:55 PM) *

Szerencsére meg van itthon. smile.gif Így csak az Indyt veszem fel. Az ma lesz, nem?

Igen 21:00-kor, mert előtte kell lennie a 237437812838. IHM résznek. :/ Remélem nem alszom el a filmen, elég későn lesz vége.
grasslover
QUOTE(RethaMilek @ Apr 27 2008, 05:55 PM) *

Most melyik volt? Mert a múlthetit néztem csak (most nem volt időm TV elé ülni), azt szerintem még nem is láttam, előtte. Ez az volt, mikor tesó születik, vagy mikor a táborba mennek?

Ez mindkettő volt. Mert a tesó születése és a táboros az egy és ugyanaz biggrin.gif
RethaMilek
QUOTE(Mariachi @ Apr 27 2008, 06:01 PM) *

Igen 21:00-kor, mert előtte kell lennie a 237437812838. IHM résznek. :/ Remélem nem alszom el a filmen, elég későn lesz vége.

Ó, nagyszerű. Köszi. smile.gif
Én tuti elaludnék (nem a film minősége, hanem az álmosságom miatt!), ha még sem, akkor holnap a suliban. Így inkább felveszem. Legalább a reklámokat átpörgethetem majd...

szerk.: jajó. smile.gif Akkor nem maradtam le semiről, már láttam.
Tomina
Irigy Hónaljmirigyet. rolleyes.gif
-Thresher-
Amerikai Szépség...Kötelező darab! cool.gif
Real013
QUOTE(-Thresher- @ Apr 27 2008, 11:27 PM) *

Amerikai Szépség...Kötelező darab! cool.gif

Azé beszarás, hogy a szépség szót a reklám lábszőrtelenítésre használja xD Vagyis, hogy magyarul fejezzem ki magam: a szépség szót a remek fórumreklám arra használta fel, hogy azzal lábszőrtelenítést hirdessen. xD
-Thresher-
QUOTE(Real013 @ Apr 28 2008, 04:54 PM) *

Azé beszarás, hogy a szépség szót a reklám lábszőrtelenítésre használja xD Vagyis, hogy magyarul fejezzem ki magam: a szépség szót a remek fórumreklám arra használta fel, hogy azzal lábszőrtelenítést hirdessen. xD

Most kellett 5perc, amíg leeset hogy miről beszélsz! laugh.gif
Hellnight
QUOTE(-Thresher- @ Apr 28 2008, 11:46 PM) *

Most kellett 5perc, amíg leeset hogy miről beszélsz! laugh.gif

Na hallod egy kicsit most én is elgondolkoztam mit is akar laugh.gif
-OJ-
House-marathon az AXN-en biggrin.gif
thewbie
QUOTE(-OJ- @ May 1 2008, 09:54 AM) *

House-marathon az AXN-en biggrin.gif

ma?

szerk.: nézem énis smile.gif
-OJ-
QUOTE(thewbie @ May 1 2008, 02:37 PM) *

ma?

szerk.: nézem énis smile.gif

holnap is wink.gif
-OJ-
Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy Fábry filmes műveltsége egyenlő a nullával laugh.gif Oké, hogy a Predatort nem látta, de hogy még a Titanicot sem rolleyes.gif
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ May 1 2008, 09:26 PM) *

Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy Fábry filmes műveltsége egyenlő a nullával laugh.gif Oké, hogy a Predatort nem látta, de hogy még a Titanicot sem rolleyes.gif

Azt a Predi koponyát úgy lekaptam volna az asztalról rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Hellnight
Bammeg mér nem szóltatok, hogy Fábry van? laugh.gif laugh.gif ph34r.gif
B4LINT
Duna TV - 21:00 - Che Guevara: A motoros naplója

Egy egészen egyedi hangulatú, kiváló film, nagyon szeretem smile.gif

M1 - 22:15 - Ponyvaregény

Undorító fos, senki se nézze s54.gif

(nem, egyébként ha választani kell, akkor A motoros napóla - bár az utóbbi 2 hónapban kb. harmadszor megy az állami adók valamelyikén)

Hoppá, vasárnap Képírók, 0:20-as kezdéssel a TV2-n A mások élete - Das Leben der Anderen

Na ezt meg ajánlom mindenkinek smile.gif
Mariachi
A kincses sziget

Kezdem kicsit unni, legalább 3 reklámmal ezelőtt szálltak hajóra és azóta mennek és mennek, de semmi izgalom, csak a szokásos, csoda, hogy ennyi ideig tart a film.

Hopp történt valami...
DeMorAliZaToR
Horrorra Akadva 3 tongue.gif

Nem találtam jobbat tongue.gif
Mitisz
16:05 Jurassic Park- TV2 rolleyes.gif
Warfoki
Most lett vége a társulatnak... Hát azért a vége durva volt... huh.gif Jogos, hogy a rendezőé a felelősség, de azért egy ilyen után felmerül a kérdés, hogy a másik négy minek ül ott... blink.gif ph34r.gif

(Aki nem látta: a zsűri négy tagja Emesét látta jobbnak, de az ötödik - Szikora úr, maga a rendező - ennek ellenére fenntartotta a különvéleményét és Flórának adta a szerepet.)

Ezen felül a műsor hozta a szokásos - azaz igen magas smile.gif - színvonalat.
-Thresher-
Az Idő Rejtelmei

Michio Kaku-val..Egyszerűen zseniális! cool.gif
Mitisz
Ma Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag TV2 20.00
Ronnie
Indiana Jones nézést terveztem én is mára, de még a 2. részt sem láttam. Hamarosan itt a 4. rész is, tehát lesz mit bepótolnom az elkövetkező napokban.
Mivel Indy ma nálam kimarad. Ezért helyette:

20:00 RTL Klub Édes Kis Semmiség

Jó csajok vannak a filmben, ezért már érdemes lesz beviszgálni. Meg egyébként is régóta kiváncsi vagyok milyen ez a film. Igaz imdb-n nincs túl jó osztályzata. Mondjuk azt már beláttam, hogy nem szabad imdb-re hagyatkozni.
Mariachi
Hogyan lehet egy filmet azért megnézni, mert jó csajok vannak benne ? biggrin.gif
Rucsok
Könnyen laugh.gif
Ronnie
QUOTE(Mariachi @ May 4 2008, 08:04 PM) *

Hogyan lehet egy filmet azért megnézni, mert jó csajok vannak benne ? biggrin.gif

Simán. Egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy a csajok mit nyújtanak. smile.gif Egyébként a film eddig pozitív benyomásokat tett rám. A történet kilsés, de a poénok nagy része eddig ütött. Jó kis film. Nem sajnálom, hogy elkezdtem nézni.
Mariachi
Ekkora egy rakás xart. sad.gif A poén közben reklámot adni ? Már készültem nevetni, erre bááámmm... Indi lendülne bele éppen Marcus Brody így, Marcus Brody úgy erre.... áááh, el is ment a kedvem az egésztől. sleep.gif
Hellnight
QUOTE(Mariachi @ May 4 2008, 09:10 PM) *

Ekkora egy rakás xart. sad.gif A poén közben reklámot adni ? Már készültem nevetni, erre bááámmm... Indi lendülne bele éppen Marcus Brody így, Marcus Brody úgy erre.... áááh, el is ment a kedvem az egésztől. sleep.gif

Ezért nézem inkább a Snooker döntőt laugh.gif
DeMorAliZaToR
QUOTE(Hellnight @ May 4 2008, 09:13 PM) *

Ezért nézem inkább a Snooker döntőt laugh.gif

Én meg a Real meccset biggrin.gif
Ante
QUOTE(Mariachi @ May 4 2008, 09:10 PM) *

Jézusom, képesek voltak ott félbevágni??? ph34r.gif Ezeknek nem lehet elég kreatív kínzási módot kitalálni... Komolyan mondom, Mortaniust fogom rájuk uszítani unsure.gif biggrin.gif
SSJfreezy
jurassic park 2,tv2 happy.gif
-OJ-
Elnök Különgépe a ViaSat3-on
thewbie
House finálét smile.gif
JaniRazor
Van Healsing-et a TV2-n smile.gif
Rucsok
Én a kém ><
Elég fos film szvsz, de vannak jó poénok xD
RethaMilek
QUOTE(JaniRazor @ May 18 2008, 08:05 PM) *

Van Healsing-et a TV2-n smile.gif

10 percig bírtam. Abból 30 másodpercig egész jó volt a zenéje. smile.gif
fernandez
QUOTE(Rucsok @ May 18 2008, 08:16 PM) *

Én a kém ><
Elég fos film szvsz, de vannak jó poénok xD

Amikor megkapja a "minikameráját" xDDDDDDDD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.