QUOTE(B4LINT @ May 31 2008, 08:30 AM)

Ezzel csak részben tudok egyetérteni... a TV2 egy olyan csatorna, ami képes tényleg minőségi filmeket beválogatni a műsorára, vannak jó kezdeményezéseik, pl. a hétfőn vagy kedden (ezt most nem tudom pontosan) lévő Magyar filmek sorozat, valamint természetesen a Képírók. A gyenge, vagy mondjuk ki, szar műsoraik meg engem marhára nem érdekelnek, a megasztárral úgy vagyok, hogy nekem nyóc, én biztos nem nézem. A mukodj cuccba még pl. bele sem néztem, de már nagyon elegem van abból, hogy mindenhol ez megy. Még ha fikázzák is, de könyörgöm, beszélnek róla, ez innentől már rossz. Az egyetlen dolog, ami igazán fáj velük kapcsolatban, az a Beugró lelövése.
Ha választani kellene a retekklub meg a tv2 között, akkor utóbbit tartanám meg, a másikat dobnám a süllyesztőbe. (de nyilván azért, mert elsősorban a filmekkel kapcsolatos szempont számít nekem)
Abban egyetértek, hogy a tv2 több jó filmet sugároz mint az RTL. A probléma ott kezdődik, hogy azok a jó filmek vagy hétköznap délkörül mennek, amikor senki nincs otthon, vagy vasárnap éjfél körül, amikor már a legtöbb ember durmol, hogy másnap hatkor felkeljen és menjen robotolni a huszonegyedik század jobbágyaként. Szóvalebből is látszik, hogy a tv2 aztán igazán leszarja, hogy kereskedelmi csatornaként igen nagy befolyással van az emberekre, mert akkor nem éjfélkor nyomatná a normális filmeket, hanem rendes időben, a szokásos hülye műsorai és huszadrangú akciófilmjei helyett. Meg hát kérem szépen, hova süllyedt a Magellán és az Aktív is? Ismeretterjesztő műsornak nevezik magukat, erre minden adásban szó van a mellplasztikáról meg valamelyik újabb tini-bálványról... Shit.
RTL-en legalább van Fábry és Házon kívül amikben azért szoktak néha rendes dolgok menni, habár film-szempontból még annyira sem erőltetik meg magukat mint a tv2.