Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
grasslover
QUOTE(Ante @ May 30 2008, 10:16 PM) *

Én a szörnyszülöttektől valahogy különösen irtózom. Egyszer láttam panoptikumban egy disznófejű lányt, azóta is kiráz tőle a hideg, ha eszembe jut... Tudom, hogy nem szép dolog, de ez van.

(csak a potenciális életrajz-íróim kedvéért cool.gif )

Na, mégegy támadási felület ha a sznob szöveg már uncsi lesz biggrin.gif Mostmár szívtelen, gonosz és utálatos leszel cool.gif
martin_dante
QUOTE(Ante @ May 30 2008, 10:16 PM) *

Én a szörnyszülöttektől valahogy különösen irtózom. Egyszer láttam panoptikumban egy disznófejű lányt, azóta is kiráz tőle a hideg, ha eszembe jut... Tudom, hogy nem szép dolog, de ez van.

(csak a potenciális életrajz-íróim kedvéért cool.gif )

Nem kell itt olyan csúnyaságokra számítani. Rendben, vannak krva érdekes szerzetek a filmben, de tényleg érdemes megnézni. Én se vagyok oda a deformált emberekért, de nem is úgy kell erre a filmre tekinteni mint egy cirkuszi látványosságokat összegyűjtő dokumentarista valamire. Hanem egy filmre, amely nélkül nem lenne David Lynch az, aki. De hát te tudod, hogy megnézed e, én csak szóltam hogy itt az alkalom, a döntést a te kezedben van.

QUOTE(grasslover @ May 30 2008, 10:16 PM) *

Grissom rulz ^^

Engem Grissom azzal a résszel nyert meg igazán mikor egy süket-néma fiút elgázolt pár barom, és kiderült Grissomról hogy az anyjával jelbeszéddel kommunikáltak és teljesen emberi figura volt, múlttal a háta mögött. Grissom az összes ilyen nyomozós sorozat legnagyobb karaktere, überelhetetlen, próbálkozhat felőlem Gary Sinise, de Columbo sincs hozzá képest sehol.
Hellnight
Nah bammeg mit látok TV2-őn a reklámban?
Meg4sztár, 2008. ősz :/ dry.gif
Mariachi
QUOTE(martin_dante @ May 31 2008, 12:24 AM) *

Engem Grissom azzal a résszel nyert meg igazán mikor egy süket-néma fiút elgázolt pár barom, és kiderült Grissomról hogy az anyjával jelbeszéddel kommunikáltak és teljesen emberi figura volt, múlttal a háta mögött. Grissom az összes ilyen nyomozós sorozat legnagyobb karaktere, überelhetetlen, próbálkozhat felőlem Gary Sinise, de Columbo sincs hozzá képest sehol.

Sokkal emberibb karakter egyébként, de akkor is a Greg/Hodges párbeszédei visznek mindent, egyébként régebben volt CSI topic, kár, hogy érdeklődés hiányában kifulladt. smile.gif

QUOTE(Hellnight @ May 31 2008, 12:27 AM) *

Néztem én is, pedig annyira mondták, hogy nem lesz több. rolleyes.gif Úgy látszik, mást nem tudnak kitalálni az rtl ellen. smile.gif
martin_dante
QUOTE(Hellnight @ May 30 2008, 10:27 PM) *

Szerintem a T-t meg az A betűn az ékezetet véletlen hagyták ott, és gondolom azt akarták a reklámmal mondani, hogy MEG4 Szar.
Hellnight
Ááááááááááááááá most meg nézem ezt a Popdarálót :/
Hát ez is valami akkora szar műsor huh.gif

Megasztár meg kell, mert biztos kezd kifogyni a pénzből a TV2, kellenek az SMS-ek laugh.gif
martin_dante
QUOTE(Hellnight @ May 30 2008, 10:37 PM) *

Ááááááááááááááá most meg nézem ezt a Popdarálót :/
Hát ez is valami akkora szar műsor huh.gif
Megasztár meg kell, mert biztos kezd kifogyni a pénzből a TV2, kellenek az SMS-ek laugh.gif

Remélem taknyol akkorát az a szemét tévé a sok bukta miatt, hogy egy év múlva lehúzzák a rolót és átadják helyüket egy normális műsorokat közvetítő televíziónak. Ne egy második m1-legyen, ne is HBO. Lehet kereskedelmi, de ne egy ekkora gátlástalan szar, ilyen béke segge alatti átlagminőséggel.
Hellnight
QUOTE(martin_dante @ May 30 2008, 10:42 PM) *

Remélem taknyol akkorát az a szemét tévé a sok bukta miatt, hogy egy év múlva lehúzzák a rolót és átadják helyüket egy normális műsorokat közvetítő televíziónak. Ne egy második m1-legyen, ne is HBO. Lehet kereskedelmi, de ne egy ekkora gátlástalan szar, ilyen béke segge alatti átlagminőséggel.

Végülis ha úgy nézzük a két kereskedelmi csatornán nem igen van jó műsor.
RTL-en Showder Klub, Fábry
TV2-őn meg öööö Dr. House azt sztem ezzel ki is fújt laugh.gif laugh.gif

De hogy néz már ki ez a kis b.uzi gyerek?! laugh.gif laugh.gif
martin_dante
QUOTE(Hellnight @ May 30 2008, 10:44 PM) *

Végülis ha úgy nézzük a két kereskedelmi csatornán nem igen van jó műsor.
RTL-en Showder Klub, Fábry
TV2-őn meg öööö Dr. House azt sztem ezzel ki is fújt laugh.gif laugh.gif
De hogy néz már ki ez a kis b.uzi gyerek?! laugh.gif laugh.gif

Na ja.

Hogy nézett ki ez a bu.zi gyerek tök meztelenül, bringával a segge alatt a Margitszigeten? laugh.gif biggrin.gif laugh.gif És képzeld, a hülye magyar beperelte a srácot... nem találod ki miért... nem közszeméremsértés miatt. Áhh, neeeem! Nem volt rajta bukósisak aztajókrvaaztat! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
RethaMilek
QUOTE(Hellnight @ May 30 2008, 10:27 PM) *

Mi reggel láttuk egy haatalmas plakáton, de a felét már letépték. Csak annyit kérdeztünk, hogy minek?

Hellnight
QUOTE(martin_dante @ May 30 2008, 10:48 PM) *

Na ja.

Hogy nézett ki ez a bu.zi gyerek tök meztelenül, bringával a segge alatt a Margitszigeten? laugh.gif biggrin.gif laugh.gif És képzeld, a hülye magyar beperelte a srácot... nem találod ki miért... nem közszeméremsértés miatt. Áhh, neeeem! Nem volt rajta bukósisak aztajókrvaaztat! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Úristen ph34r.gif Ezek vagyunk mi laugh.gif laugh.gif

QUOTE(RethaMilek @ May 30 2008, 10:49 PM) *

Mi reggel láttuk egy haatalmas plakáton, de a felét már letépték. Csak annyit kérdeztünk, hogy minek?

Hát gondolom azért mert az előző adások nézettségei azt mutatták, hogy erre van "igény".
RethaMilek
QUOTE(Hellnight @ May 30 2008, 10:52 PM) *

Hát gondolom azért mert az előző adások nézettségei azt mutatták, hogy erre van "igény".

Azért ez elég elkeserítő. sad.gif
Hátha a hetedik után már nem, mert addig biztosan eljutunk. Bár, lehet csak akkor fognak igazán belelendülni.
Hellnight
QUOTE(RethaMilek @ May 30 2008, 10:56 PM) *

Azért ez elég elkeserítő. sad.gif
Hátha a hetedik után már nem, mert addig biztosan eljutunk. Bár, lehet csak akkor fognak igazán belelendülni.

Amíg a nézettségi mutatók az egekben lesznek, addig biztos nem fogják abbahagyni.
RethaMilek
QUOTE(Hellnight @ May 30 2008, 10:59 PM) *

Amíg a nézettségi mutatók az egekben lesznek, addig biztos nem fogják abbahagyni.

Ki kéne találni valami jót. Hátha meggazdagszunk belőle. smile.gif
De komolyan volt már három, ki az aki még mindig elmegy dalolászni? Nincs semmi új ötletük? Ugyanaz megy mindig, még a műsorok is ugyanazok, csak más címmel (már úgyértem rtl-n meg tv2-n...) áhh. Rémes.
DaVeman
QUOTE(Mariachi @ May 31 2008, 12:04 AM) *

Most esik le, hogy én még nem is láttam a Halálsoron c. filmet. biggrin.gif Vasárnap lehet pótolni, itt a remek alkalom, holnap meg Face/Off jó lesz ismét megnézni, régen láttam már. smile.gif

Ejj, azt még úgyse láttam, meg kell néznem nekem is
B4LINT
QUOTE(martin_dante @ May 30 2008, 10:42 PM) *

Ezzel csak részben tudok egyetérteni... a TV2 egy olyan csatorna, ami képes tényleg minőségi filmeket beválogatni a műsorára, vannak jó kezdeményezéseik, pl. a hétfőn vagy kedden (ezt most nem tudom pontosan) lévő Magyar filmek sorozat, valamint természetesen a Képírók. A gyenge, vagy mondjuk ki, szar műsoraik meg engem marhára nem érdekelnek, a megasztárral úgy vagyok, hogy nekem nyóc, én biztos nem nézem. A mukodj cuccba még pl. bele sem néztem, de már nagyon elegem van abból, hogy mindenhol ez megy. Még ha fikázzák is, de könyörgöm, beszélnek róla, ez innentől már rossz. Az egyetlen dolog, ami igazán fáj velük kapcsolatban, az a Beugró lelövése.

Ha választani kellene a retekklub meg a tv2 között, akkor utóbbit tartanám meg, a másikat dobnám a süllyesztőbe. (de nyilván azért, mert elsősorban a filmekkel kapcsolatos szempont számít nekem)

Egyébként meg M2 és Duna TV powa, ott vannak az igazán jó filmek. (az M1 egy kicsit háttérbe szorul ilyen szempontból)
Hellnight
QUOTE(B4LINT @ May 31 2008, 08:30 AM) *

Ezzel csak részben tudok egyetérteni... a TV2 egy olyan csatorna, ami képes tényleg minőségi filmeket beválogatni a műsorára, vannak jó kezdeményezéseik, pl. a hétfőn vagy kedden (ezt most nem tudom pontosan) lévő Magyar filmek sorozat, valamint természetesen a Képírók. A gyenge, vagy mondjuk ki, szar műsoraik meg engem marhára nem érdekelnek, a megasztárral úgy vagyok, hogy nekem nyóc, én biztos nem nézem. A mukodj cuccba még pl. bele sem néztem, de már nagyon elegem van abból, hogy mindenhol ez megy. Még ha fikázzák is, de könyörgöm, beszélnek róla, ez innentől már rossz. Az egyetlen dolog, ami igazán fáj velük kapcsolatban, az a Beugró lelövése.

Ha választani kellene a retekklub meg a tv2 között, akkor utóbbit tartanám meg, a másikat dobnám a süllyesztőbe. (de nyilván azért, mert elsősorban a filmekkel kapcsolatos szempont számít nekem)

Egyébként meg M2 és Duna TV powa, ott vannak az igazán jó filmek. (az M1 egy kicsit háttérbe szorul ilyen szempontból)

Én mondjuk nem az alapján választok csatornát, hogy mlyiken megy jobb film. A filmeket úgyis cenzúrázva adják (bár ez inkább az RTL-re vall), de ha ne adj isten tényleg van egy jó film, azt is beba***ák éjfélre, hogy még véletlen se nézze meg senki...Ha filmet akarok nézni akkor inkább beteszek egy DVD-t és nézem azt, megszakítások, reklámok nélkül eredeti nyelven, ennyi cool.gif
grasslover
Várjatok míg bejelentik a Való Világ 4-et laugh.gif Akkor lesz még fertő és mindenki visszasírja majd Győzikét meg Leválasztottat...
Hellnight
QUOTE(grasslover @ May 31 2008, 08:55 AM) *

Várjatok míg bejelentik a Való Világ 4-et laugh.gif Akkor lesz még fertő és mindenki visszasírja majd Győzikét meg Leválasztottat...

Győzike most is van, azt nem kell visszasírni laugh.gif
Egyébként Győzike ezzel a műsorával csak azt bizonyítja, hogy a családja mennyire idióta. Hát a testvére egy full retardált barom. Vagy csak jó a műsor forgatókönyve laugh.gif

Egyébként már várom, hogy mikor jelentik be, hogy lesz új Való Világ rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif Aztán pár napra rá a TV bejelnti a Big Bráner 8-at xD Mer hát úgy az igazi cool.gif
Freezer91
Tegnap este néztem az HBO-n a Texasi láncfűrészest, tetszett smile.gif
martin_dante
QUOTE(B4LINT @ May 31 2008, 08:30 AM) *

Abban egyetértek, hogy a tv2 több jó filmet sugároz mint az RTL. A probléma ott kezdődik, hogy azok a jó filmek vagy hétköznap délkörül mennek, amikor senki nincs otthon, vagy vasárnap éjfél körül, amikor már a legtöbb ember durmol, hogy másnap hatkor felkeljen és menjen robotolni a huszonegyedik század jobbágyaként. Szóvalebből is látszik, hogy a tv2 aztán igazán leszarja, hogy kereskedelmi csatornaként igen nagy befolyással van az emberekre, mert akkor nem éjfélkor nyomatná a normális filmeket, hanem rendes időben, a szokásos hülye műsorai és huszadrangú akciófilmjei helyett. Meg hát kérem szépen, hova süllyedt a Magellán és az Aktív is? Ismeretterjesztő műsornak nevezik magukat, erre minden adásban szó van a mellplasztikáról meg valamelyik újabb tini-bálványról... Shit.
RTL-en legalább van Fábry és Házon kívül amikben azért szoktak néha rendes dolgok menni, habár film-szempontból még annyira sem erőltetik meg magukat mint a tv2.
B4LINT
QUOTE(Hellnight @ May 31 2008, 09:04 AM) *

Győzike most is van, azt nem kell visszasírni laugh.gif

Olvasd el mégegyszer azt a hsz-t smile.gif

QUOTE(martin_dante @ May 31 2008, 09:20 AM) *

Abban egyetértek, hogy a tv2 több jó filmet sugároz mint az RTL. A probléma ott kezdődik, hogy azok a jó filmek vagy hétköznap délkörül mennek, amikor senki nincs otthon, vagy vasárnap éjfél körül, amikor már a legtöbb ember durmol, hogy másnap hatkor felkeljen és menjen robotolni a huszonegyedik század jobbágyaként. Szóvalebből is látszik, hogy a tv2 aztán igazán leszarja, hogy kereskedelmi csatornaként igen nagy befolyással van az emberekre, mert akkor nem éjfélkor nyomatná a normális filmeket, hanem rendes időben, a szokásos hülye műsorai és huszadrangú akciófilmjei helyett. Meg hát kérem szépen, hova süllyedt a Magellán és az Aktív is? Ismeretterjesztő műsornak nevezik magukat, erre minden adásban szó van a mellplasztikáról meg valamelyik újabb tini-bálványról... Shit.
RTL-en legalább van Fábry és Házon kívül amikben azért szoktak néha rendes dolgok menni, habár film-szempontból még annyira sem erőltetik meg magukat mint a tv2.

Abszolút igaz, de azok az igazán jó filmek általában nem annyira kommerszek, hogy főműsoridőbe rakják be, és bevállalják az aznap esti még kisebb nézettséget, márpedig őket a nézettség hajtja... szomorú dolog, de ez van. Nem akkora az igény az olyan jellegű filmekre, hogy beférjen normális időpontba, a többségnek nincs rá szüksége, így a kisebbség, még ha igaza is lenne a minőséget pártolva, le van szarva. Ilyen ez a gépezet, sokat nem lehet ellene tenni, csak lehet izzítani a videót, szerencsésebb esetben a dvd-felvevőt. (na egy ilyet szívesen elfogadnék, a videó azért nem annyira buli)
martin_dante
QUOTE(B4LINT @ May 31 2008, 10:14 AM) *

Olvasd el mégegyszer azt a hsz-t smile.gif
Abszolút igaz, de azok az igazán jó filmek általában nem annyira kommerszek, hogy főműsoridőbe rakják be, és bevállalják az aznap esti még kisebb nézettséget, márpedig őket a nézettség hajtja... szomorú dolog, de ez van. Nem akkora az igény az olyan jellegű filmekre, hogy beférjen normális időpontba, a többségnek nincs rá szüksége, így a kisebbség, még ha igaza is lenne a minőséget pártolva, le van szarva. Ilyen ez a gépezet, sokat nem lehet ellene tenni, csak lehet izzítani a videót, szerencsésebb esetben a dvd-felvevőt. (na egy ilyet szívesen elfogadnék, a videó azért nem annyira buli)

Pedig szerintem bőven van rajongója mondjuk egy Amerikai Szépségnek, amit ha nem hajnali egy óra tájban nyomtak volna le, akkor meg is nézte volna az a sok jó ember, meg az odatévedő tévéhuszárok is.
otvosa
Ál/Arc utána pedig A kör
martin_dante
20.00-kor Viasaton asszem' Filmbarát című film, egy fiúról szól aki rajong a moziért, kevés haverja van, és filmrendezővé szeretne válni.
otvosa
QUOTE(martin_dante @ May 31 2008, 06:04 PM) *

20.00-kor Viasaton asszem' Filmbarát című film, egy fiúról szól aki rajong a moziért, kevés haverja van, és filmrendezővé szeretne válni.

az az amikor a mozigépésztől kap egy jegyet, amivel át tud menni a filmek világába? (Arnold Schwarzeneggerrel?)
-NeRGaL-
QUOTE(otvosa @ May 31 2008, 07:14 PM) *

az az amikor a mozigépésztől kap egy jegyet, amivel át tud menni a filmek világába? (Arnold Schwarzeneggerrel?)

Az a film Az utolsó akcióhős.
B4LINT
QUOTE(martin_dante @ May 31 2008, 06:04 PM) *

Pontosítás: HBO-n.
Néztem port.hu-n, hátha vége lesz 21:45-ig (az Ál/arc érdekel, még nem láttam), aztán kiderült, hogy még csak lehetőségem sem lenne rá, hogy nézzem biggrin.gif
SSJfreezy
QUOTE(B4LINT @ May 31 2008, 07:38 PM) *

Pontosítás: HBO-n.
Néztem port.hu-n, hátha vége lesz 21:45-ig (az Ál/arc érdekel, még nem láttam), aztán kiderült, hogy még csak lehetőségem sem lenne rá, hogy nézzem biggrin.gif

az Álarc nagyon jó film..én fel is veszem.Most csak félszemmel nézem,mert közbe sc coop-ozok biggrin.gif
délután volt a Sárkányszív,szeretem azt a filmet nagyon..Drake hangja Sinkovits..áh krva jó..csak elfelejtettem sleep.gif
B4LINT
A falusi élet igazi örömei: tegnap este egyszercsak kiment a villany, majd kezdte a néha előjövő ingadozást, 2 percig volt, 2 percig nem, aztán utána paff, az éjszaka közepén jött vissza cool.gif
Valami mindig közbejön, ha ez a film megy a tv-ben, most keresnem kell másik megoldást rolleyes.gif xD
DeMorAliZaToR
Végre ma este lesznek FILMEK a TVbe...

TV2-n : 22:40 Stephen King:Halálsoron
M1 : 23:45 Eternal sunshine of the spotless mind - Egy makulátlan elme örök ragyogása

Jah és 16:30 TV2 Vissza a jövőbe 1. rész tongue.gif
martin_dante
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Jun 1 2008, 02:36 PM) *

Jah és 16:30 TV2 Vissza a jövőbe 1. rész tongue.gif

De ez milyen már, hogy Crispin Glover 3 évvel fiatalabb Michael J. Fox-nál, mikor az apját játssza? biggrin.gif
DeMorAliZaToR
QUOTE(martin_dante @ Jun 1 2008, 04:37 PM) *

De ez milyen már, hogy Crispin Glover 3 évvel fiatalabb Michael J. Fox-nál, mikor az apját játssza? biggrin.gif

Jaja ez volt az biggrin.gif Kajak jókat derültem rajta smile.gif
Darkdawn
néztem a reteklubbon a nemzeti vágtát, csodás egy közvetítés volt, hajas-t meg tisztelem ezután laugh.gif
kEke^
Ellenséges Terület

Igaz most lett vége xD
grasslover
QUOTE(Darkdawn @ Jun 1 2008, 09:29 PM) *

néztem a reteklubbon a nemzeti vágtát, csodás egy közvetítés volt, hajas-t meg tisztelem ezután laugh.gif

Nyíregyi csaj nyerte, anyám volt osztálytársának a lánya...
SSJfreezy
heti hetest hallgatom\nézem.
SSJfreezy
halálsoron cool.gif
-Arch-
QUOTE(kEke^ @ Jun 1 2008, 10:09 PM) *

Ellenséges Terület

Igaz most lett vége xD

Én néztem....hááát régen jobban tetszett huh.gif huh.gif volt egy pár meredek rész amire azt mondom, hogy: No comment huh.gif huh.gif blink.gif laugh.gif xD
SSJfreezy
sóder klub.
Ronnie
QUOTE(SSJfreezy @ Jun 2 2008, 10:19 PM) *

sóder klub.

Szintén. wink.gif
Mariachi
Hercules és most jön Xena. biggrin.gif
B4LINT
QUOTE(Mariachi @ Jun 8 2008, 03:13 PM) *

Hercules és most jön Xena. biggrin.gif

Célzott agyzsibba.sztás/nosztalgia? biggrin.gif
Mariachi
QUOTE(B4LINT @ Jun 8 2008, 05:23 PM) *

Célzott agyzsibba.sztás/nosztalgia? biggrin.gif

Nosztalgia. Nem is tudtam, hogy ezeket még adják. Csak azt akartam megnézni, mikor lesz Vissza a jövőbe, meg F1, erre bevillant Kevin Sorbo feje. biggrin.gif
JaniRazor
a Vissza a jövőbe 2-t nézem a TV2-n.
Egyik kedvenc filmem cool.gif
DoNdRoX
Minimaxon a meséket laugh.gif
JaniRazor
Vissza a jövőbe 3... rolleyes.gif rolleyes.gif cool.gif
Mitisz
Szintén

Vissza a jövőbe 3. TV2
_Jolly_Joker_
Mi az a szám, amit a mulattság alatt játszanak? biggrin.gif Az első. smile.gif
Madridista
Én is azt nézem
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.