Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
DeMorAliZaToR
Este HBO 2-n A tintahal és a bálna,már jó rég óta megakarom nézni és ma remélem semmi nem fog közbe szólni...egyébként 22:50-től lesz ha vki megszeretné még nézni smile.gif
Ante
Ma tízkor Office-t Viasaton, mi mást? cool.gif (Állítólag jó sorozat, gondoltam, belekukkantok)
B4LINT
QUOTE(Ante @ Jun 15 2008, 07:40 PM) *

Ma tízkor Office-t Viasaton, mi mást? cool.gif (Állítólag jó sorozat, gondoltam, belekukkantok)

Hát ez a zárójeles szép volt biggrin.gif

Majd belenézek én is a szinkron miatt, valamennyire érdekel. (heh, persze, mit izgat az engem, Stanleyt úgysincs ember, aki visszaadná - elég csak a bizonyos still here jelenetre gondolni laugh.gif )
martin_dante
QUOTE(Ante @ Jun 15 2008, 07:40 PM) *

Na, azt én is megnézem, bár már előre rettegek az elcseszett szinkron miatt (Drake mutatott múltkor pár jelenetet... brrr).

Amúgy az aláírásod hibás. Mert ugye DeNiro mondta. Szóval az szándékos, tehát valami filmből van, vagy csak hülye vagy? laugh.gif
Hellnight
Belenézek ebbe a Majmok Bolygójába. Mégiscsak Tim Burton filmről van szó unsure.gif
DoNdRoX
QUOTE(Hellnight @ Jun 15 2008, 08:12 PM) *

Belenézek ebbe a Majmok Bolygójába. Mégiscsak Tim Burton filmről van szó unsure.gif

Szintúgy blink.gif
Ante
QUOTE(martin_dante @ Jun 15 2008, 07:54 PM) *

Na, azt én is megnézem, bár már előre rettegek az elcseszett szinkron miatt (Drake mutatott múltkor pár jelenetet... brrr).

Amúgy az aláírásod hibás. Mert ugye DeNiro mondta. Szóval az szándékos, tehát valami filmből van, vagy csak hülye vagy? laugh.gif

Végülis a Viasat 3 eddig csak két szívem csücskét vágott gallyra a minősíthetetlen szinkronnal (Firefly és Waczak Szálló), úgyhogy bizakodó vagyok cool.gif

Hehe, megint belelépett valaki. Amúgy Michael Scott (balra)-idézet, de ideje lenne már lecserélni lassan. (De azért az is mutat valamit, hogy csak a Pacino-ba kötsz bele smile.gif )
RethaMilek
QUOTE(Hellnight @ Jun 15 2008, 08:12 PM) *

Felveszem.
Remélem nem járok úgy, mint a Fülkével, aminek kb az utolsó 20 perce lemaradt...(nem is néztem meg)
martin_dante
QUOTE(Ante @ Jun 15 2008, 08:15 PM) *

Hehe, megint belelépett valaki. Amúgy Michael Scott (balra)-idézet, de ideje lenne már lecserélni lassan. (De azért az is mutat valamit, hogy csak a Pacino-ba kötsz bele smile.gif )

Tudom ki az a MS, már láttam az összes Office-epizódot biggrin.gif
Te rohadéééék xD
-moki-
QUOTE(martin_dante @ Jun 15 2008, 08:21 PM) *

Tudom ki az a MS, már láttam az összes Office-epizódot biggrin.gif
Te rohadéééék xD

Valaki oltsa el Martint, mert ide látszik a lángja, ahogy ég laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Hellnight
QUOTE(-moki- @ Jun 15 2008, 08:56 PM) *

Valaki oltsa el Martint, mert ide látszik a lángja, ahogy ég laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Nem kell eloltani, jó lesz olimpiai lángnak unsure.gif
martin_dante
QUOTE(-moki- @ Jun 15 2008, 08:56 PM) *

I'm easy as sunday morning, Moki cool.gif cool.gif laugh.gif tongue.gif
-moki-
QUOTE(martin_dante @ Jun 15 2008, 09:15 PM) *

I'm easy as sunday morning, Moki cool.gif cool.gif laugh.gif tongue.gif

Tudod, hogy szeretlek wub.gif laugh.gif
SSJfreezy
előbb belenéztünk a jerry springerbe..van szint. két homi veszekszik,h az egyik megcsalta a másikat egy nővel..sleep.gif
Adi86
NBA NAGYDÖNTŐ
nem film de jó műsor
Real013
QUOTE(Adi86 @ Jun 18 2008, 02:55 AM) *

NBA NAGYDÖNTŐ
nem film de jó műsor

Az is volt, 39 ponttal kikapott a Lakers,csak jó lehetett biggrin.gif
RethaMilek
Tegnap este volt a Christine. A könyv jó, a filmet majd ma délután meglátom. smile.gif
Drakeamarth
QUOTE(RethaMilek @ Jun 19 2008, 11:39 AM) *

Tegnap este volt a Christine. A könyv jó, a filmet majd ma délután meglátom. smile.gif

Én néztem vagy egy óráig, nem volt rossz, aránylag korrekt adaptáció. Persze a könyv jobb smile.gif
RethaMilek
QUOTE(Drakeamarth @ Jun 19 2008, 12:23 PM) *

Én néztem vagy egy óráig, nem volt rossz, aránylag korrekt adaptáció. Persze a könyv jobb smile.gif

Nekem hiányzott belőle a lelkizés... Meg a szilveszter. Meg Petúnia. smile.gif
A könyv sokkal jobb.
martin_dante
Ma Dunatv-n 22.45-kor Melquiades Estrada Három Temetése lesz, Tommy Lee Jones kortárs western-je. Zseniális és nagyon szép film, mindenki nézze, mert különben bas.szameg.
TaviG
QUOTE(martin_dante @ Jun 21 2008, 05:45 PM) *

Ma Dunatv-n 22.45-kor Melquiades Estrada Három Temetése lesz, Tommy Lee Jones kortárs western-je. Zseniális és nagyon szép film, mindenki nézze, mert különben bas.szameg.

Szerintem megnézem, addigra hazérek a pókerezésből. Azt hiszem egy hónapja halottam erről a filmról, azóta érdekel.
Tomina
Kőagy őrnagyot, nagyon beteg. laugh.gif
RethaMilek
QUOTE(martin_dante @ Jun 21 2008, 05:45 PM) *

Hát, ha tényleg olyan jó, akkor felveszem és majd megnézem ha lesz időm. Köszi a tippet előre is, magamtól nem hiszem, hogy eszembe jutott volna megnézni.
DoNdRoX
EB smile.gif
Drakeamarth
QUOTE(DoNdRoX @ Jun 22 2008, 09:21 PM) *

EB smile.gif

Szintén
martin_dante
Eddig a Tőzsdecápákat, de most én is megnéztem az EB-végét. Olaszoknak drukkoltam, sajna kibuktak sad.gif
DoNdRoX
EB cool.gif
thewbie
QUOTE(DoNdRoX @ Jun 25 2008, 08:49 PM) *

EB cool.gif

copypaste smile.gif
RethaMilek
QUOTE(DoNdRoX @ Jun 25 2008, 08:49 PM) *

EB cool.gif

Még szerencse, hogy az EB nem film, és nem ez megy minden este. Az elég sok lenne, azért belőle. smile.gif
Hajrá Törökök! smile.gif

Egyébként pedig a Húgom nyomában (Someone was watching) című filmet veszem majd fel. Még sose hallottam róla, de szünet van, lesz időm megnézni.
Ronnie
Én is az EB-t nézem és közben fórumozok. biggrin.gif
DoNdRoX
EB-t néztem és németek nyertek ez az cool.gif
Ante
EB-t néztem, illetve hallgattam cool.gif Nagyon rádiós fílingje volt a vége felé...
martin_dante
QUOTE(Ante @ Jun 26 2008, 06:17 AM) *

EB-t néztem, illetve hallgattam cool.gif Nagyon rádiós fílingje volt a vége felé...

Én is megnéztem, és bár nem vagyok nagy foci rajongó, ott kuvaanyáztam mindig mikor elment a kép. Nem tudom hogy válthatja ki belőlem egy olyan sportközvetítés ami tök hidegen hagy általában...
amúgy jó meccs volt, én legalábbis ilyen energikus második félidőt még nem láttam (összesen se láttam háromnál többet), szegény törökök mindent megtettek a győzelemért.
B4LINT
QUOTE(martin_dante @ Jun 26 2008, 06:27 AM) *

Én is megnéztem, és bár nem vagyok nagy foci rajongó, ott kuvaanyáztam mindig mikor elment a kép. Nem tudom hogy válthatja ki belőlem egy olyan sportközvetítés ami tök hidegen hagy általában...
amúgy jó meccs volt, én legalábbis ilyen energikus második félidőt még nem láttam (összesen se láttam háromnál többet), szegény törökök mindent megtettek a győzelemért.

Én ugyan nem láttam tegnap a végét, nem volt kedvem idegelni magam, ha nem muszáj. Kezdődött azzal a dolog, hogy a falutv, a cooltv és a német adók kivételével minden elment, mondom 'nyátok... gép be, telesport.hu, livestreaming. Jólvan, flash, fullképernyőn nézem az ágyamból, tiszta pixeles, de legalább látom az eseményeket (közelről kicsiben nem adja az érzést).
Aztán amikor jöttek a technikai gondok, kinyomtam a francba. Most meg megnéztem az öszefoglalót, és köszönöm, ez nekem elég, nem nézek ismétlést. biggrin.gif
Főleg úgy, hogy én sem vagyok egy focib.zi, úgy 6-7 éve néztem az angol meg a spanyol bajnokságot, azóta csak a 2006-os VB-t néztem, meg most ezt.

A törökök a csehek ellen küzdöttek óriásit, na az nem volt akármi... 2:0-s cseh vezetésnél kinyomtam a tv-t, hogy áh, innen nem nyernek a törökök. Reggel nyitom ki az újságot, 3:2-re nyert Törökország biggrin.gif (asszem 14-16 perc alatt fordították meg a meccset - de úgy 20 percig biztosan folyamatosan támadtak)
DeMorAliZaToR
Ma este 10től M2-n Requiem for a Dream / Rekviem egy álomért szal aki még netalántán nem látta volna az pótolja be!
Ronnie
Ahogy tegnap, úgy ma is EB-t nézek. A mai meccsen a spanyoloknak szurkolok. Remélem kitömik a ruszkikat. laugh.gif
martin_dante
Fábry megint kitett magáért, még ha a lefröcskölős poénját ezredszerre is mondja el cool.gif
thewbie
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Jun 26 2008, 10:37 AM) *

Ma este 10től M2-n Requiem for a Dream / Rekviem egy álomért szal aki még netalántán nem látta volna az pótolja be!

hűbmeg, láttam a kommentedet, de most jutott megint eszembe, megnéztem volna... sad.gif
Agent_Gabor
m1 - > T.I.R cool.gif
Necreon
RTL-en hétfőtől megy megint a Prison Break (alias. szökés), 3. évad, amúgy hétvégénként Stargate SG1 (AXN: 8:00 - 10:00
thewbie
a sziklák szemét néztem a hbo-n
Mariachi
TV2 kezdi összeszedni magát ? smile.gif

19:30 - Út a vadonba/ Into the Wild

El se merem hinni, biztos elírás. biggrin.gif
DeMorAliZaToR
QUOTE(Mariachi @ Jun 28 2008, 10:46 AM) *

TV2 kezdi összeszedni magát ? smile.gif

19:30 - Út a vadonba/ Into the Wild

El se merem hinni, biztos elírás. biggrin.gif

Ez vmi minisorozat,nem az az Into the Wild smile.gif

Bár tény h avval jobban járnának az emberek...
Mariachi
Pedig már kezdtem örülni, ismét csalódnom kellett. sad.gif
Real01
Lehet, hogy az RTL-en a Holtpontot. Nagyon állat film, egyszer már istenítettem. smile.gif Bár annyira most nem vagyok filmnézős kedvemben.
DoNdRoX
Én is azt nézem.
Real01
Végülis csak félig néztem, mert elaludtam. biggrin.gif De nem azért, mert unalmas lenne. Lehet bármilyen jó egy film, ha majd' leragad az ember szeme az álmosságtól....
DoNdRoX
Hát én néztem de nem nagyon figyeltem rá, más dolgom is volt... Ameddig néztem persze jó volt. smile.gif
RethaMilek
Ma éjjel a Duna TV-n lesz a Kutya éji dala. Még nem láttam, meg van itthon, nézhetetlen minőségben, nem tudom honnan, úgyhogy felveszem. Eddig mindenki csak ajánlotta. smile.gif
grasslover
QUOTE(RethaMilek @ Jul 4 2008, 08:28 PM) *

Ma éjjel a Duna TV-n lesz a Kutya éji dala. Még nem láttam, meg van itthon, nézhetetlen minőségben, nem tudom honnan, úgyhogy felveszem. Eddig mindenki csak ajánlotta. smile.gif

Holnap éjjel meg a Dunán Bin-Jip lesz. Jövőhéten meg asszem Az Íj, ugyancsak Kim Ki-Duktól. Ugyan leggyengébb filmje az általam látottak alapján, de megéri megnézni.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.