QUOTE(martin_dante @ Jun 26 2008, 06:27 AM)

Én is megnéztem, és bár nem vagyok nagy foci rajongó, ott kuvaanyáztam mindig mikor elment a kép. Nem tudom hogy válthatja ki belőlem egy olyan sportközvetítés ami tök hidegen hagy általában...
amúgy jó meccs volt, én legalábbis ilyen energikus második félidőt még nem láttam (összesen se láttam háromnál többet), szegény törökök mindent megtettek a győzelemért.
Én ugyan nem láttam tegnap a végét, nem volt kedvem idegelni magam, ha nem muszáj. Kezdődött azzal a dolog, hogy a falutv, a cooltv és a német adók kivételével minden elment, mondom 'nyátok... gép be, telesport.hu, livestreaming. Jólvan, flash, fullképernyőn nézem az ágyamból, tiszta pixeles, de legalább látom az eseményeket (közelről kicsiben nem adja az érzést).
Aztán amikor jöttek a technikai gondok, kinyomtam a francba. Most meg megnéztem az öszefoglalót, és köszönöm, ez nekem elég, nem nézek ismétlést.

Főleg úgy, hogy én sem vagyok egy focib.zi, úgy 6-7 éve néztem az angol meg a spanyol bajnokságot, azóta csak a 2006-os VB-t néztem, meg most ezt.
A törökök a csehek ellen küzdöttek óriásit, na az nem volt akármi... 2:0-s cseh vezetésnél kinyomtam a tv-t, hogy áh, innen nem nyernek a törökök. Reggel nyitom ki az újságot, 3:2-re nyert Törökország

(asszem 14-16 perc alatt fordították meg a meccset - de úgy 20 percig biztosan folyamatosan támadtak)