Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
cautionline
SpongeBob-SpongyaBob
martin_dante
Mátrixot dvd-n smile.gif Tudom, nem tévé de akkor is biggrin.gif
-OJ-
Közérdekű közlemény:

Június 16-án a LÉGY 1 lesz az RTL Klubbon. Mindenki nézze laugh.gif
a880120
klónok támadása biggrin.gif
Hellnight
QUOTE(a880120 @ Jun 3 2006, 08:06 PM) *

klónok támadása biggrin.gif

Jah én is azt nézem.
Pettya
Klónok támadása én is
Hellnight
Hannibal smile.gif
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Jun 3 2006, 10:35 PM) *

Hannibal smile.gif

Szintén wink.gif
Pettya
QUOTE(Hellnight @ Jun 3 2006, 10:35 PM) *

Hannibal smile.gif

az egy nagyon jó film. smile.gif
Real013
QUOTE(-OJ- @ Jun 3 2006, 06:58 PM) *

Közérdekű közlemény:

Június 16-án a LÉGY 1 lesz az RTL Klubbon. Mindenki nézze laugh.gif

Nézi a hohér,úgyis kivágják a felét. dry.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ Jun 4 2006, 12:57 PM) *

Nézi a hohér,úgyis kivágják a felét. dry.gif

Mivel nincs benne olyan jelenet amit ki lehetne vágni, csak a végén 2, nem hiszem hgy meg lesz vagdosva. Eleve a téma miatt megérdemel legalább egy 16-os korhatárt és egy későbbi kezdést. Ha meg megvágják, megyünk és felrobbantjuk az RTL Klub épületét cool.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ Jun 4 2006, 01:04 PM) *

Mivel nincs benne olyan jelenet amit ki lehetne vágni, csak a végén 2, nem hiszem hgy meg lesz vagdosva. Eleve a téma miatt megérdemel legalább egy 16-os korhatárt és egy későbbi kezdést. Ha meg megvágják, megyünk és felrobbantjuk az RTL Klub épületét cool.gif

Mindent megvágnak.Előb még várjuk meg a VB végét,ha azt is nagyon szarul adják(amiben szinte biztos vagyok)mehetünk robbantani.De előbb Léderert megkínozzuk. biggrin.gif NAGYON.
Hellnight
QUOTE(grasslover @ Jun 4 2006, 01:04 PM) *

RTL-nek tök mindegy hányas karika van mellette, meg mikor adják. Ezek akkor is megvágják a filmet, meg átszinkronizálják. dry.gif dry.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jun 4 2006, 01:11 PM) *

Mindent megvágnak.Előb még várjuk meg a VB végét,ha azt is nagyon szarul adják(amiben szinte biztos vagyok)mehetünk robbantani.De előbb Léderert megkínozzuk. biggrin.gif NAGYON.

Ma nézd a Hair-t ha még nem láttad volna smile.gif
Pettya
QUOTE(Real013 @ Jun 4 2006, 01:11 PM) *

jó, h a döntőt hajdú b. kommentálja majd mert ezt a léderert nagyon utálom.
martin_dante
Funbból nézem a Cartoon-on a Toy Warrior-t biggrin.gif
-Oli-
Csonthülye a film+-on! wink.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 4 2006, 03:42 PM) *

Ma nézd a Hair-t ha még nem láttad volna smile.gif

Megvan a családnak eredeti VHS-en,láttam párszor,a soundtrackjét meg kivülről fújom,ha nem hallgattuk meg 100*,egyszer se.. biggrin.gif
De kösz,hogy szóltál! smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jun 4 2006, 05:35 PM) *

Megvan a családnak eredeti VHS-en,láttam párszor,a soundtrackjét meg kivülről fújom,ha nem hallgattuk meg 100*,egyszer se.. biggrin.gif
De kösz,hogy szóltál! smile.gif

az jó, nekem asszem nincs már meg vagy mittoénmá smile.gif sal én nézem az tuti smile.gif
VegaSHFOREVER
Most a Hairt nézem cool.gif utána meg Hátsó ablak wink.gif
Kalti
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 4 2006, 10:46 PM) *

Most a Hairt nézem cool.gif utána meg Hátsó ablak wink.gif

Uhh az ma lesz ?? ohmy.gif Jó hogy említed.
VegaSHFOREVER
QUOTE(Kalti @ Jun 4 2006, 11:09 PM) *

Uhh az ma lesz ?? ohmy.gif Jó hogy említed.

jaja ma lesz egyből Hair után. amugy nézd azt is (ha még nem láttad volna)
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 4 2006, 11:29 PM) *

jaja ma lesz egyből Hair után. amugy nézd azt is (ha még nem láttad volna)

A Hair-t már mindenki...
A Rear Window-ot meg majd ma mindenki smile.gif. Psycho után legjobb Hitchcock film. Nem is...legjobb Hitchcock film, sokkal misztikusabb és viccesebb smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jun 5 2006, 12:38 AM) *

A Hair-t már mindenki...
A Rear Window-ot meg majd ma mindenki smile.gif. Psycho után legjobb Hitchcock film. Nem is...legjobb Hitchcock film, sokkal misztikusabb és viccesebb smile.gif

én is láttam már a Hairt csak régen.
Hát remélem hogy jó lesz.
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 5 2006, 12:46 AM) *

én is láttam már a Hairt csak régen.
Hát remélem hogy jó lesz.

A mindenkibe ön is beletartozik.
Az lesz... rolleyes.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jun 5 2006, 12:47 AM) *

A mindenkibe ön is beletartozik.
Az lesz... rolleyes.gif

köszönöm a megtiszteltetést smile.gif
Nem csak simán egy jó film volt , ez a film hihetetlen most láttam először de máris imádom!!!!!!!!! smile.gif
-OJ-
TRL Live az MTVn
Az egész M:I 3 szereplőgárda éppen a filmet reklámozza laugh.gif
Xris
hát most éppen egy videót nézek hogy megtaláljak egy részt benne laugh.gif
-OJ-
X-men az RTL Klubbon laugh.gif
grasslover
QUOTE(Xris @ Jun 7 2006, 05:43 PM) *

hát most éppen egy videót nézek hogy megtaláljak egy részt benne laugh.gif

mármint szétszedted a videót, és az áramkörök közt túrkálsz? valami chipet keresel?
-OJ-
A LÉGY paródia Johnny BRavoval! Oltári NAGY!!!! biggrin.gif
-OJ-
Bátor, a gyáva kutya a CN-ön laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jun 10 2006, 01:16 PM) *

Bátor, a gyáva kutya a CN-ön laugh.gif

én egy óra mulva megyek sört venni aztán haverhoz és meccs cool.gif ANGLIA!!!!!!!!! cool.gif
-OJ-
Észvesztő!

Angelina Jolie nagyon lökött laugh.gif
wYth-NRG
QUOTE(-OJ- @ Jun 10 2006, 11:30 PM) *

Észvesztő!

Angelina Jolie nagyon lökött laugh.gif

Az jó film, nagyot alakít, még szép hogy oscar-al jutalmazták

Én most a megtorlót nézem biggrin.gif cool.gif
martin_dante
Apafej. A Legjobb Adam Sandler film szerintem. Imádom smile.gif
grasslover
QUOTE(martin_dante @ Jun 11 2006, 07:40 PM) *

Én nem rajongok érte, sztem a Csontdaráló nagyon szar film, ami még úgyahogy el is ment, az az 50 első randi, de abban is volt néhány lenyúlás ami nem tetszett.
martin_dante
QUOTE(grasslover @ Jun 11 2006, 07:46 PM) *

Én nem rajongok érte, sztem a Csontdaráló nagyon szar film, ami még úgyahogy el is ment, az az 50 első randi, de abban is volt néhány lenyúlás ami nem tetszett.

Félreértettél, nem Sandlert imádom hanem a filmet. Csontdarálót nem láttam, 50 első randit már vagy 20szor úgyhogy már nagyon unalmas számomra biggrin.gif
Norbi101

Énis azt nézem, beszarás hogy milyen vicces. laugh.gif
-moki-

Sztem teljesen elviselhető szinész biggrin.gif Bár néha másfél óra eléggé tömény belőle smile.gif Ráadásul a szinkron telitalálat. Nem is hallottam még más hangal... smile.gif Pl a vizesnyolcas elég gyenge film, meg ő is az benne, de Az első 50 randi az tök jó kis film... se több se kevesebb biggrin.gif
Norbi101
50 első randi az tényleg jó filmje, nagyon mást nemis láttam tőle. laugh.gif
martin_dante
"Ne szipuzzatok, tanuljatok! Frankeinstein legyél jó!" laugh.gif laugh.gif Hatalmas biggrin.gif
Norbi101
QUOTE(martin_dante @ Jun 11 2006, 08:02 PM) *

"Ne szipuzzatok, tanuljatok! Frankeinstein legyél jó!" laugh.gif laugh.gif Hatalmas biggrin.gif

Ja laugh.gif , meg a kakaó rummal. smile.gif
Real013

Én bírom a gyereket.Hatalmas hülye,de számomra a jobbik fajtából.(Sátánka is kis poén film,Csontdaráló meg nekem nagyon bejött)
VegaSHFOREVER

én éjjel néztem , nem rossz de nekem a sátánka és a csontdaráló jobban tettszett smile.gif
Darkdawn
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 12 2006, 07:39 PM) *

én éjjel néztem , nem rossz de nekem a sátánka és a csontdaráló jobban tettszett smile.gif

Szerintem mind bénaság. mad.gif dry.gif smile.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 12 2006, 07:39 PM) *

A Sátánkát én is bírtam, az még elment, főleg QT cameo-ja jött be biggrin.gif de amúgy elég béna filmeket gyárt ez az Adam Sandler, bár Rob Schneider-nél sokkal jobb. rolleyes.gif
Real013
QUOTE(Darkdawn @ Jun 13 2006, 12:18 PM) *

Szerintem mind bénaság. mad.gif dry.gif smile.gif

Talán pont az bennük a legjobb... biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jun 13 2006, 12:28 PM) *

A Sátánkát én is bírtam, az még elment, főleg QT cameo-ja jött be biggrin.gif de amúgy elég béna filmeket gyárt ez az Adam Sandler, bár Rob Schneider-nél sokkal jobb. rolleyes.gif

hát igen nem az szuprekateges filmek smile.gif ezek ugy jók hogy leülsz haverokkal sörözgettek nézitek és elrohogtök rajtuk smile.gif azért a legtöbb filjében vannak jó poénok smile.gif egyetértek a tök also meg ezek sokkal gagyibbak.
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 13 2006, 02:47 PM) *

hát igen nem az szuprekateges filmek smile.gif ezek ugy jók hogy leülsz haverokkal sörözgettek nézitek és elrohogtök rajtuk smile.gif azért a legtöbb filjében vannak jó poénok smile.gif egyetértek a tök also meg ezek sokkal gagyibbak.

Nem szoktam haverokkal sörözgetni, beszívva szoktunk filmezni, akkor meg teljesen más kategóriákat... biggrin.gif Minél depisebb pl annál jobb.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.