Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
a880120
QUOTE(grasslover @ Jul 19 2008, 04:01 PM) *

IPB Image

xD

F.sz laugh.gif laugh.gif
Hatalmas kép biggrin.gif
DaVeman
Akit érdekel a TV6on ma este lesz a Bérgyilkos.

Ezt a mákot. Tegnap keresgéltem hol lehet, sehol. Haverom ajánlotta nemrég. Fellapozom az újságot, első oldalon meglátom laugh.gif Mégjóhogy észrevettem.

Egykis infóadag:
1989-ben Woo egy újabb mestermunkát készített, ami nem csak Kínában volt sikeres, hanem az USA-ban is. Ezzel Woo betört az amerikai piacra és nem csoda, hogy ezután azt a kijelentést tette, hogy élete végéig az Egyesült Államokban kíván dolgozni.

A filmben ismét Chow Yun-Fat a főszereplő, aki most a másik oldalon jelenik meg, ám közel sem annyira negatív karakter. Inkább afféle érzelmes bérgyilkos: A film főhőse Jeffrey, a bérgyilkos, aki ugyan igyekszik biztosra menni, egy alkalommal azonban mégis véletlenül súlyosan megsebesít egy Jennie nevű énekesnőt, aki kis híján megvakul. Lelkiismerete megnyugtatására Jeffrey elhatározza, hogy anyagilag támogatja a lány igen költséges szemműtétjét, és ezért - bár vissza akart vonulni - újabb megbízásokat vállal el. Egy közvetítőn keresztül azt a feladatot kapja, hogy végezzen a kábítószermaffia főnökével, Wenggel, s a nagy nemzeti ünnep alkalmával elkövetett gyilkosság felkelti két zsaru, Lee és Randy figyelmét. Lee hamarosan fényt derít Jeffrey és Jennie kapcsolatára, és megmagyarázhatatlan szimpátia ébred benne a talán nem is olyan hidegvérű gyilkos iránt.

A film minden idők egyik legjobb akciófilmje lett és Kínában minden idők 5. legjobb akciófilmjének választották meg.

john Wootól eddig csak a Face/Off-ot és a Hard Boiledet láttam, mind2 tetszett.
RethaMilek
A pokolból
Ma este lesz valamikor, Hasfelmetsző Jack-ről már jó sokat olvastam, úgyhogy felveszem. A másik ok Johnny Depp. Ha látta valaki, meg tudná mondani, jó-e?

Csou Jü vonata
Erre teljesen véletlenül akadtam rá, de felkeltette az érdeklődésem. Ezt látta valaki? smile.gif
Real013
QUOTE(RethaMilek @ Jul 20 2008, 12:42 PM) *

A pokolból
Ma este lesz valamikor, Hasfelmetsző Jack-ről már jó sokat olvastam, úgyhogy felveszem. A másik ok Johnny Depp. Ha látta valaki, meg tudná mondani, jó-e?

Csou Jü vonata
Erre teljesen véletlenül akadtam rá, de felkeltette az érdeklődésem. Ezt látta valaki? smile.gif

Láttam, meg tudom mondani hogy jó.(Pokolból)
B4LINT
Ez a Pokolból engem is érdekelt, akartam is kérdezni... szerencsére így már nem szükséges. Felveszem.

8-kor pedig TV2-n Az olasz meló. Ha olyan, amilyennek elképzelem (magyarul lazulós, kicsit Ocean-jellegű, kikapcsolódósan szórakoztató), tetszeni fog. Legalább megbizonyosodhatok talán arról, Marky Markban van-e annyi, hogy jó Max Payne legyen (csak a Departedben láttam eddig, legalábbis csak arra emlékszem), plusz van egy Norton is.
RethaMilek
QUOTE(B4LINT @ Jul 20 2008, 01:14 PM) *

8-kor pedig TV2-n Az olasz meló. Ha olyan, amilyennek elképzelem (magyarul lazulós, kicsit Ocean-jellegű, kikapcsolódósan szórakoztató), tetszeni fog. Legalább megbizonyosodhatok talán arról, Marky Markban van-e annyi, hogy jó Max Payne legyen (csak a Departedben láttam eddig, legalábbis csak arra emlékszem), plusz van egy Norton is.

Én anno láttam. De nem tetszett. Mondjuk nem is érdekelt nagyon. smile.gif
Mariachi
A bemutató alapján egy nagy hibát már fel is lehet benne fedezni, ők sem néznek mythbusters-t. biggrin.gif Kezeket fel, ki tudta, hogy a 357 képes víz alatt is működni, hatékonyan, igaz csak egyszer. smile.gif
DoNdRoX
Hát engem sem
thewbie
QUOTE(Mariachi @ Jul 20 2008, 01:19 PM) *

A bemutató alapján egy nagy hibát már fel is lehet benne fedezni, ők sem néznek mythbusters-t. biggrin.gif Kezeket fel, ki tudta, hogy a 357 képes víz alatt is működni, hatékonyan, igaz csak egyszer. smile.gif

én tudom, láttam azt a részt laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
Red13
QUOTE(RethaMilek @ Jul 20 2008, 12:42 PM) *

A pokolból

Csou Jü vonata

Érdemes megnézni. Már csak Gong Li miatt is. laugh.gif
RethaMilek
QUOTE(Red13 @ Jul 20 2008, 01:54 PM) *

Érdemes megnézni. Már csak Gong Li miatt is. laugh.gif

Rendben. Meg fogom. Ha nem is miatta. Bár biztosan kitűnő színésznő. smile.gif
-Arch-
Nah most kezdődik az egyik kedvenc filmem: Kattintsccsssááá!! XD
Necreon
Csillagkaput. AXN és AXN Sci-FI-n nézem, szerencsére soha nem esik egybe, így mindet me tudom nézni smile.gif
grasslover
Hehe, ma Van Damme egyik nézhető(bb) filmje lesz a tv2-n, a Tökéletes Célpont cool.gif biggrin.gif John Woo amerikanizálódásának egyik mélypontja, bár ha úgy ülünk neki, hogy egy cenzúrázott 90-es évekbeli ízig-vérig exploitation moviet látunk, akkor élvezhetjük is. Akik nem látták, feltétlen nézzék, iszonyú klisék, western-menőség eltúlzott ábrázolása (Rodriguez is pont ez csinálta a Mariachi-trilógiában, de neki ezzel ellentétesen, kegyetlen jól összejött), tipikus jó-rossz küzdelem, megmentendő szexi csaj...csak gondolom még az a kevés vér is ki lesz belőle szedve ami az eredeti filmben bennevolt...
-moki-
A csörgő kígyó farkának leharapása az élet egyik legnagyobb talánya laugh.gif

Meghát Henriksen legyakása... klasszikus, klasszikus. laugh.gif

Szerintem egyik más filmjében se filmezték le ennyiszer lángoló háttér előtt Damme-ot laugh.gif
grasslover
QUOTE(-moki- @ Jul 30 2008, 07:16 PM) *

A csörgő kígyó farkának leharapása az élet egyik legnagyobb talánya laugh.gif

Meghát Henriksen legyakása... klasszikus, klasszikus. laugh.gif

Szerintem egyik más filmjében se filmezték le ennyiszer lángoló háttér előtt Damme-ot laugh.gif

Meg az a füllevágásos rész. Arnold Vosloo-t se a játékáért szeretjük, bőven elég ha ezzel a fejjel a képernyőn van és elhiszünk neki bármit... Meg ez a daierolt Van Damme haj, kispötsként ilyet akartam laugh.gif
-moki-
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2008, 07:17 PM) *

Meg az a füllevágásos rész. Arnold Vosloo-t se a játékáért szeretjük, bőven elég ha ezzel a fejjel a képernyőn van és elhiszünk neki bármit... Meg ez a daierolt Van Damme haj, kispötsként ilyet akartam laugh.gif

Meg ahogy odamegy csöves kabátban csajnak segíteni, kigombolja és egy álló helyében lerúg 3 rosszarcút... laugh.gif Mindegy gyermek alap mozija laugh.gif
whiteevil
[SCRUBS] 4 ever
RethaMilek
Míg tart a bor és friss a rózsa

Erről hallot már valaki valamit?
otvosa
Drágán add az életed cool.gif
otvosa
bár majd csak szerdán lesz : X-akták : A film cool.gif
B4LINT
Tervben:

Szombat: A bajusz; Repülő tőrök klánja
Vasárnap: Egy maréknyi dollárért
Mariachi
Banditák, igaz már láttam egyszer, lehet, hogy Eureka lesz belőle. biggrin.gif
RethaMilek
Ma este lesz a Billy Elliot. Már régóta meg akarom nézni, végre most sor kerül rá.
A Barátnőket érdemes megnézni? Audrey Tautau miatt gondolom, hogy hátha.
joc009
X-Akták az rtl-en.
otvosa
QUOTE(joc009 @ Aug 6 2008, 10:00 PM) *

X-Akták az rtl-en.

énis, bár csak fél szemmel. 11-től Hősök cool.gif
Ante
Bájkeverő. Pazar cool.gif
DoNdRoX
Elliot bár csak néha nézek rá tv-re dry.gif
Ante
Pénteken Halálos iramban, jíhaaa rolleyes.gif
Egyetek meg, de én bírom ezt a filmet, Rob Cohennek ilyesmit kéne rendeznie, nem múmiákat. Diesel bratyó meg szintén jóság sleep.gif

(Hogy én ezért mit kapok cool.gif )
B4LINT
QUOTE(Ante @ Aug 7 2008, 02:18 PM) *

Egyetek meg, de én bírom ezt a filmet, Rob Cohennek ilyesmit kéne rendeznie, nem múmiákat. Diesel bratyó meg szintén jóság sleep.gif

Pont tegnap vagy tegnapelőtt gondolkoztam ezen, hogy egyszerűen csak autóbu.zinak kell lenni ahhoz, hogy valaki élvezni tudja ezeket a filmeket. Ha ez nincs meg, sokat tényleg nem tud felmutatni (már amennyire emlékszem rá), de azért elég pöpec verdák vannak benne... mondjuk kb. 2-3 éve láttam utoljára, és akkor még gyökeresen más volt a filmes ízlésem, akkor szerettem biggrin.gif És amikor ezen agyaltam - hát talán tegnap volt inkább - elhatároztam, ha majd nagyon unatkozok, megnézem. Az autókat meg nem kicsit szeretem, szóval nálam adott a szerintem szükséges fanatizmus.

De inkább a másodikat fogom megnézni, mert hát izé, megvan mindkettő eredeti videókazettán ph34r.gif laugh.gif
Azért nem mondom, hogy mindhárom, mert a Tokio Driftnél már félúton járt a változás, és eszem ágában nem volt egy fillért sem adni érte... na mondjuk azt a gyönyörű Mustangot megerőszakolták egy japán motorral. Istenem, még rágondolni is szörnyű. mad.gif A másodikat is csak a Camaro meg a Challenger miatt fogom megnézni, ha megnézem, mert hát azok mindentől függetlenül állatok...
Ante
QUOTE(B4LINT @ Aug 7 2008, 02:39 PM) *

Pont tegnap vagy tegnapelőtt gondolkoztam ezen, hogy egyszerűen csak autóbu.zinak kell lenni ahhoz, hogy valaki élvezni tudja ezeket a filmeket. Ha ez nincs meg, sokat tényleg nem tud felmutatni (már amennyire emlékszem rá), de azért elég pöpec verdák vannak benne... mondjuk kb. 2-3 éve láttam utoljára, és akkor még gyökeresen más volt a filmes ízlésem, akkor szerettem biggrin.gif És amikor ezen agyaltam - hát talán tegnap volt inkább - elhatároztam, ha majd nagyon unatkozok, megnézem. Az autókat meg nem kicsit szeretem, szóval nálam adott a szerintem szükséges fanatizmus.

A vicc az, hogy én nem is vagyok autóbúza smile.gif Egyszerűen csak bírom a jó verdákat.
Real013
QUOTE(Ante @ Aug 7 2008, 02:18 PM) *

Szar vagy,b@meg. laugh.gif
B4LINT
A Hudson Hawk és a Paycheck jó cuccok esetleg? unsure.gif (és most elsősorban nem annyira filmművészeti érték szempontjából kérdezem a dolgot, inkább lazulós szórakoztatás)

Előbbi azért érdekel, mert Bruce Willis általában jó arc, meg szeretem a tolvajos filmeket, ha más nem, a módszereken lehet ámulni... utóbbi meg azért mégiscsak Dick-novellából készült (amihez még sajnos nem volt szerencsém), meg a szereplőgárda alapvetően nem tűnik rossznak. (hát hogy most John Wootól féljek-e vagy ne, nem vagyok biztos benne, hogy láttam volna bármit tőle a Hire 1 részén kívül) Mondjuk valami rémlik, mintha ezt láttam volna, de ha esetleg tényleg így lenne, akkor is régen. (a Hudson Hawk meg abszolút nem rémlik, szal nem hiszem)
-OJ-
QUOTE(B4LINT @ Aug 12 2008, 02:52 PM) *

A Hudson Hawk és a Paycheck jó cuccok esetleg? unsure.gif (és most elsősorban nem annyira filmművészeti érték szempontjából kérdezem a dolgot, inkább lazulós szórakoztatás)

Előbbi azért érdekel, mert Bruce Willis általában jó arc, meg szeretem a tolvajos filmeket, ha más nem, a módszereken lehet ámulni... utóbbi meg azért mégiscsak Dick-novellából készült (amihez még sajnos nem volt szerencsém), meg a szereplőgárda alapvetően nem tűnik rossznak. (hát hogy most John Wootól féljek-e vagy ne, nem vagyok biztos benne, hogy láttam volna bármit tőle a Hire 1 részén kívül) Mondjuk valami rémlik, mintha ezt láttam volna, de ha esetleg tényleg így lenne, akkor is régen. (a Hudson Hawk meg abszolút nem rémlik, szal nem hiszem)

Inkább a Hudson Hawkot nézd. Sztem
Thunderstick_is_not_dead
QUOTE(-OJ- @ Aug 12 2008, 03:03 PM) *

Inkább a Hudson Hawkot nézd. Sztem

Sztem is. A Paycheck Woo legrosszabb filmje.
grasslover
QUOTE(B4LINT @ Aug 12 2008, 02:52 PM) *

Hát, az hogy Dick novellából készült, és hogy Dick novellán alapul, az nem összetévesztendő biggrin.gif Nagyon szar adaptáció...hidd el, láttam és olvastam is sleep.gif

(Mondjuk a Total Recall is teljesen más vizekre evez, mégis hasonlóan jól sikerült film, akárcsak a Blade Runner...egyedül a Scanner Darkly ami majdnem ugyanaz mint az eredeti, ezzel a filmmel sikerült bemutatni, hogy mennyire jól lehet Dicket adaptálni, csak egy kis rokonszenvezés kell az eredeti művel és nem kell feltétlenül nagyra vágyni, túl sok mindent belegyömöszölni mert a túlzott akcióelemek lehet, hogy elrontják - Paycheck.)
Ante
QUOTE(grasslover @ Aug 12 2008, 03:38 PM) *

Hát, az hogy Dick novellából készült, és hogy Dick novellán alapul, az nem összetévesztendő biggrin.gif Nagyon szar adaptáció...hidd el, láttam és olvastam is sleep.gif

(Mondjuk a Total Recall is teljesen más vizekre evez, mégis hasonlóan jól sikerült film, akárcsak a Blade Runner...egyedül a Scanner Darkly ami majdnem ugyanaz mint az eredeti, ezzel a filmmel sikerült bemutatni, hogy mennyire jól lehet Dicket adaptálni, csak egy kis rokonszenvezés kell az eredeti művel és nem kell feltétlenül nagyra vágyni, túl sok mindent belegyömöszölni mert a túlzott akcióelemek lehet, hogy elrontják - Paycheck.)

Ellenvélemény: szerintem szórakoztató akciófilm, és ugyan aláírom, hogy az eredetitől távol áll hangulatban, de végsősoron jól használták fel az alapötletet. Emellett látványos, gyors, mérsékelten okos, és van benne annyi sci-fi, hogy megfelelően érdekes is legyen. Mindenesetre fényévekkel jobb, mint az a fos Next. (No meg ott van Aaron Eckhart, aki azért nem utolsó színész.)
-moki-
A Paycheck gigaszánalom... ne nézd meg... az a szerelmi szál, az évezred lolja laugh.gif Nagyon legalja film, egy értékelhető pont sincs benne. Eckhart is csak vergődik benne, mivel nincs semmi, amibe kapaszkodhatna biggrin.gif
grasslover
QUOTE(Ante @ Aug 12 2008, 05:38 PM) *

Ellenvélemény: szerintem szórakoztató akciófilm, és ugyan aláírom, hogy az eredetitől távol áll hangulatban, de végsősoron jól használták fel az alapötletet. Emellett látványos, gyors, mérsékelten okos, és van benne annyi sci-fi, hogy megfelelően érdekes is legyen. Mindenesetre fényévekkel jobb, mint az a fos Next. (No meg ott van Aaron Eckhart, aki azért nem utolsó színész.)

Ellenvélemény: szerintem meg szórakoztatásra képtelen akciófilm, John Woo takarodjon vissza Hongkongba, ha filmrendezőként akar érvénenyesülni sleep.gif Eckhart meg hiába van ott, ha a storyt kifejezetten szánalmas irányban használja fel és lerombolja az egyébként alapjáraton sokkal fordulatosabb storyt. Semmi nincs meg benne ami a novellában, de nekem már akkor sem jött be mikor még Dicket soha nem is olvastam, a filmet ugyanis jóval előtte láttam. Affleck meg Thurman legrosszabbját nyújtja és azok a sótlan akciójelenetek... hihetetlen, hogy ugyanaz a rendező aki a rendkívül béna storys, de látványban első osztályú (amerikai pályafutása során egyetlen nézhető műve) M:I2-t készítette...a Hard Boiledhez meg nem is hasonlítom, mert elkap a sírás. Abban viszont egyet kell értenem, hogy a Next még ennél is borzalmasabb...mint film és mint adaptáció is unsure.gif
-moki-
QUOTE(grasslover @ Aug 12 2008, 06:25 PM) *

Ellenvélemény: szerintem meg szórakoztatásra képtelen akciófilm, John Woo takarodjon vissza Hongkongba, ha filmrendezőként akar érvénenyesülni sleep.gif Eckhart meg hiába van ott, ha a storyt kifejezetten szánalmas irányban használja fel és lerombolja az egyébként alapjáraton sokkal fordulatosabb storyt. Semmi nincs meg benne ami a novellában, de nekem már akkor sem jött be mikor még Dicket soha nem is olvastam, a filmet ugyanis jóval előtte láttam. Affleck meg Thurman legrosszabbját nyújtja és azok a sótlan akciójelenetek... hihetetlen, hogy ugyanaz a rendező aki a rendkívül béna storys, de látványban első osztályú (amerikai pályafutása során egyetlen nézhető műve) M:I2-t készítette...a Hard Boiledhez meg nem is hasonlítom, mert elkap a sírás. Abban viszont egyet kell értenem, hogy a Next még ennél is borzalmasabb...mint film és mint adaptáció is unsure.gif

Sztem az Ál/arc mind a két általad említett filmjénél osztósabb biggrin.gif Végülis egy kor kult mozija biggrin.gif
grasslover
QUOTE(-moki- @ Aug 12 2008, 06:42 PM) *

Sztem az Ál/arc mind a két általad említett filmjénél osztósabb biggrin.gif Végülis egy kor kult mozija biggrin.gif

Azt én mindig annyira utáltam unsure.gif Paycheck-színvonal, kb, szvsz, imho, btw, lol, roflmao.
-moki-
QUOTE(grasslover @ Aug 12 2008, 06:46 PM) *

Azt én mindig annyira utáltam unsure.gif Paycheck-színvonal, kb, szvsz, imho, btw, lol, roflmao.

Hát azért csaknem... biggrin.gif Ha az M:I2-nél a látványt emelted ki, már abban is ráköröz az Ál/arc... arról nem is beszélve, hogy onnan emelte át a látványelemeinek igen nagy részét Woo. Sőt...szinte az egészet (még az arccserét is ellövi az MI2ben biggrin.gif)
grasslover
QUOTE(-moki- @ Aug 12 2008, 07:00 PM) *

Hát azért csaknem... biggrin.gif Ha az M:I2-nél a látványt emelted ki, már abban is ráköröz az Ál/arc... arról nem is beszélve, hogy onnan emelte át a látványelemeinek igen nagy részét Woo. Sőt...szinte az egészet (még az arccserét is ellövi az MI2ben biggrin.gif)

Az MI sorozat nagyrésze erről a maszkolásról szólt már a hatvanas években...
Ante
(B4lint: ne hallgass rájuk, nem értenek a filmekhez, jó film az cool.gif )

De most komolyan, ennyire azért nem szar... legalábbis az eleje. (A vége nem nagyon maradt meg)
grasslover
QUOTE(Ante @ Aug 12 2008, 08:05 PM) *

(B4lint: ne hallgass rájuk, nem értenek a filmekhez, jó film az cool.gif )

De most komolyan, ennyire azért nem szar... legalábbis az eleje. (A vége nem nagyon maradt meg)

...
Nem is emlékszel rá, de jó sleep.gif Valószínű azért nem maradt meg mert piszok jól élvezhetted.
No comment, ennél lejjebb már te se adhatod laugh.gif
B4LINT
Az volt az alap elképzelés, hogy a Hudson Hawkot nézem, a másiknál egy esetleges-neadjisten beszerzés lehetősége volt egy picit adott, későbbi időkre, ha már meglesz a Lenn a sivár Földön. (amúgy épp olvasom a 8. regényt Dick úrtól - Kamera..., szóval érik a film újranézése is)

Egyébként természetesen utánanéztem a dolognak, de a kíváncsiság... érdekelt, mi lesz a kérdésből biggrin.gif Mondjuk nehéz a dolog, Grass néééha szeret túlozni, Ante meg csakazértis megvéd néha dolgokat, meg néha ugyebár szeret mondjuk úgy, gyengébb filmeket (na de ehh, mindenkinek van azért ilyenje - ide írja majd Grass, hogy neki túl sok, igen).

Köszönöm mindenkinek az észrevételeket, ilyesmit, megingathatatlanul maradt a Hudson Hawk biggrin.gif (érdekel, na... meg valahogy mostanában kegyetlenül a hangulat és kedv határozza meg, milyen filmet nézek meg a választékból, és most ehhez adott a kedv, de aztán lopkodjanak benne, és jól xD) A Paycheck meg akkor most kimarad (de, majd keresek videókazettát, amin van hely), aztán ha kifogyok a filmekből, vagy hajt a kíváncsiság majd vaaaalamikor... akkor talán. (igen, a kifogyok a filmekből az a pont, ami nem fog teljesülni)

(a szavakon való lovaglást meg szoktam én is, igen, de ez a novellán alapul/abból készült most ehh... jó, volt ott egy smiley, de akkor is, hát nem sok fogalmam van a filmről - oké, gondoltam, hogy nem egy nagy adaptáció, azt azért tudnám -, szal ja, ez most fontos volt xD)
Ante
QUOTE(B4LINT @ Aug 12 2008, 09:05 PM) *

Ante meg csakazértis megvéd néha dolgokat, meg néha ugyebár szeret mondjuk úgy, gyengébb filmeket

No. Nono. EGYet mondj, egyet. wink.gif

(Amúgy ha ekkora Dick-fan vagy, akkor inkább tényleg hagyd ki, mert sok köze nincs hozzá)
otvosa
A Felejtés bére vagy Hudson Hawk? unsure.gif Szeretem Bruce Willis-t, de a felejtésben nemigen csalódnék sztem...Melyiket ajánlanátok inkább?
SasOri-Sama
QUOTE(otvosa @ Aug 12 2008, 09:19 PM) *

A Felejtés bére vagy Hudson Hawk? unsure.gif Szeretem Bruce Willis-t, de a felejtésben nemigen csalódnék sztem...Melyiket ajánlanátok inkább?

Végülis a kommented előtt ezt tárgyalták ki, nehogy visszaolvass. smile.gif
otvosa
QUOTE(SasOri-Sama @ Aug 12 2008, 09:26 PM) *

Végülis a kommented előtt ezt tárgyalták ki, nehogy visszaolvass. smile.gif

az csak egy vélemény sleep.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.