Az volt az alap elképzelés, hogy a Hudson Hawkot nézem, a másiknál egy esetleges-neadjisten beszerzés lehetősége volt egy picit adott, későbbi időkre, ha már meglesz a Lenn a sivár Földön. (amúgy épp olvasom a 8. regényt Dick úrtól - Kamera..., szóval érik a film újranézése is)
Egyébként természetesen utánanéztem a dolognak, de a kíváncsiság... érdekelt, mi lesz a kérdésből

Mondjuk nehéz a dolog, Grass néééha szeret túlozni, Ante meg csakazértis megvéd néha dolgokat, meg néha ugyebár szeret mondjuk úgy, gyengébb filmeket (na de ehh, mindenkinek van azért ilyenje - ide írja majd Grass, hogy neki túl sok, igen).
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket, ilyesmit, megingathatatlanul maradt a Hudson Hawk

(érdekel, na... meg valahogy mostanában kegyetlenül a hangulat és kedv határozza meg, milyen filmet nézek meg a választékból, és most ehhez adott a kedv, de aztán lopkodjanak benne, és jól xD) A Paycheck meg akkor most kimarad (de, majd keresek videókazettát, amin van hely), aztán ha kifogyok a filmekből, vagy hajt a kíváncsiság majd vaaaalamikor... akkor talán. (igen, a kifogyok a filmekből az a pont, ami nem fog teljesülni)
(a szavakon való lovaglást meg szoktam én is, igen, de ez a novellán alapul/abból készült most ehh... jó, volt ott egy smiley, de akkor is, hát nem sok fogalmam van a filmről - oké, gondoltam, hogy nem egy nagy adaptáció, azt azért tudnám -, szal ja, ez most fontos volt xD)