Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
SasOri-Sama
QUOTE(otvosa @ Aug 12 2008, 09:29 PM) *

az csak egy vélemény sleep.gif

Azér én annak utánaszámolnék. biggrin.gif OJ, Thunderstick, Grass, Ante, és Moki is mondott róla véleményt.
otvosa
QUOTE(SasOri-Sama @ Aug 12 2008, 09:31 PM) *

Azér én annak utánaszámolnék. biggrin.gif OJ, Thunderstick, Grass, Ante, és Moki is mondott róla véleményt.

jaj megvannak sleep.gif
Ante
QUOTE(SasOri-Sama @ Aug 12 2008, 09:31 PM) *

Nyilván csak az enyémet vette számításba sleep.gif
-moki-
QUOTE(grasslover @ Aug 12 2008, 07:12 PM) *

Az MI sorozat nagyrésze erről a maszkolásról szólt már a hatvanas években...

Oké, ez egy dolog... most kezdjük el sorolni, hogy mi John Woo-s az MI2-ben? biggrin.gif Az Ál/arc minden tekintetben profibb... persze ha az alapfelálláson, azaz a film alapját képező procedúra hitelességén akartok lovagolni, akkor inkább hagyjatok fel a filmezéssel és kezdjetek el origamizni laugh.gif
grasslover
QUOTE(-moki- @ Aug 12 2008, 11:32 PM) *

Oké, ez egy dolog... most kezdjük el sorolni, hogy mi John Woo-s az MI2-ben? biggrin.gif Az Ál/arc minden tekintetben profibb... persze ha az alapfelálláson, azaz a film alapját képező procedúra hitelességén akartok lovagolni, akkor inkább hagyjatok fel a filmezéssel és kezdjetek el origamizni laugh.gif

Nem, az arccsere bármennyire is hiteltelen, egy akciófilmben, mely próbál művésziességet szőni az egészbe, még teljesen rendben van. Én csak baromira untam meg túljátszottnak tartottam a megtekintésekkor és nem tudtam igazából élvezni, amiről szólnia kellene. Na de mindegy, nem fikázom, inkább csak mindenképp gyengébbnek tartom mint hazai műveit.
-moki-
Szerintem pont ez a túljátszás teszi ezt a mozit közelebb a hazai filmjeihez. Travolta egyszerűen priceless, ahogy a kereszt előtt huncutkodik biggrin.gif
B4LINT
Na jó, felületesen néztem utána, imdb-n pl. csak a ratinget néztem, aztán gyorsan át RT-re, mégis mennyi biggrin.gif (és reménykedtem, hátha ezek ellenére nem olyan rossz, előfordult már ilyen... de az Arany Málna pl. sikeresen elkerülte a figyelmem, itt meg igazából a másik volt a téma, én meg elfogadtam, hogy oké, inkább Hudson Hawk... nem ilyenre számítottam)

Baxxuskulcs, azért nehéz elképzelni, hogy a Paycheck rosszabb film lenne ennél a Hudson Hawknál... de most komolyan, ekkora egy rakás szart én még életemben nem láttam. Egyszerűen hihetetlen... vígjátékként azért bukik el, mert valami pokoli szánalmas "poénok" vannak benne, paródiának kéne szerintem felfogni, komolyan gondolhatatlanul pocsék a sztori és olyan jelenetek vannak benne, amiket nem lehet sikeresnek szánni, kivéve ha magukat sem veszik komolyan... mondjuk teljesen mindegy, ha fel is fogom paródiának, akkor sem változtat semmit a tényen, hogy egyetlen alkalommal sem nevettem. (Nem tudom eldönteni, ezt hogyan gondolták... de valszeg nem paródiának, csak egy "vicces, nevetős filmnek". Lényegtelen, mindenhogy borzasztó. A világ legjobb tolvaja, mi? Nevetséges laugh.gif)

Éljen, nem mondom, hogy kidobtam, mennyit is, majdnem 2 órát az életemből, mert végre tudok válaszolni a kérdésre, hogy mi volt a legrosszabb film, amit láttam (gondolkodás nélkül). Mindenesetre kitartó vagyok, erősen gondolkoztam az első 10 perc után, hogy én ezt nem nézem tovább...

QUOTE(Ante @ Aug 12 2008, 09:16 PM) *

No. Nono. EGYet mondj, egyet. wink.gif

(Amúgy ha ekkora Dick-fan vagy, akkor inkább tényleg hagyd ki, mert sok köze nincs hozzá)

Halálos iramban laugh.gif
(na jó, ez kicsit erős volt biggrin.gif)

Ehh, jó, egye fene, nem szólom le látatlanban az ilyen-olyan vígjátékokat, nem illik, de elképzelni nem tudom, hogy nekem tetszenének. (most megint visszakérdezel, jogosan, hogy mondjak egyet, de általában ezeket ugrom is át a mit láttálban unsure.gif )

Elnézést, ez megalapozatlan kijelentés volt, valóban nem tudom alátámasztani konkrét példával.

Mivel általában csak hallok róluk több helyről rosszat, meg ilyesmi, de nem nagyon van velük saját tapasztalatom... keresni meg nem fogok, csak azért, hogy tudjak mondani. De biztos találnék azért legalább egyet xD A Star Warsot meg nem utálom, rohadtul semleges, így nem mondom példának. De soha nem voltam rajongója, még csak a közelében sem... 6-ot egyből meg így nem akarok könnyedén, ha teljesen nem lenne jogos. (Így meg, hogy nem utálom, csak megfogni soha nem fogott meg, nem mondom 'gyengébbnek'.)
Ante
QUOTE(B4LINT @ Aug 13 2008, 09:50 AM) *

Halálos iramban laugh.gif
(na jó, ez kicsit erős volt biggrin.gif)

Ehh, jó, egye fene, nem szólom le látatlanban az ilyen-olyan vígjátékokat, nem illik, de elképzelni nem tudom, hogy nekem tetszenének. (most megint visszakérdezel, jogosan, hogy mondjak egyet, de általában ezeket ugrom is át a mit láttálban unsure.gif )

Elnézést, ez megalapozatlan kijelentés volt, valóban nem tudom alátámasztani konkrét példával.

Mivel általában csak hallok róluk több helyről rosszat, meg ilyesmi, de nem nagyon van velük saját tapasztalatom... keresni meg nem fogok, csak azért, hogy tudjak mondani. De biztos találnék azért legalább egyet xD A Star Warsot meg nem utálom, rohadtul semleges, így nem mondom példának. De soha nem voltam rajongója, még csak a közelében sem... 6-ot egyből meg így nem akarok könnyedén, ha teljesen nem lenne jogos. (Így meg, hogy nem utálom, csak megfogni soha nem fogott meg, nem mondom 'gyengébbnek'.)

Mennyi rizsa cool.gif Én háromfélét nézek: ami vicces, ami jó, és ami szar, de van fílingje. Ezek közül max a szarba köthettek bele...
otvosa
Terminál, utána lehet h Ronin (nem biztos, elég sokáig tart)
JaniRazor
Én is a Terminált nézem. Jó kis film cool.gif
otvosa
QUOTE(JaniRazor @ Aug 17 2008, 09:47 PM) *

Én is a Terminált nézem. Jó kis film cool.gif

ha nem jön a Bukarest Bank reklámja, észre sem veszem hogy nem volt reklám a film közben..
JaniRazor
QUOTE(otvosa @ Aug 17 2008, 10:03 PM) *

ha nem jön a Bukarest Bank reklámja, észre sem veszem hogy nem volt reklám a film közben..

Ja, jó hogy nem volt reklám a film közben. Ennyit igazán megtehetnének minden vasárnap.
thewbie
Szökést nézem smile.gif
kEke^
QUOTE(thewbie @ Aug 18 2008, 09:25 PM) *

Szökést nézem smile.gif

Én is, mivel a tesóm az én szobámban nézi dry.gif
B4LINT
Úúú, anyááám, mi lesz ma retekéknél laugh.gif

Egyedül a sötétben s54.gif (kegyetlen ez a magyar cím)

So, the world famous Alone in the Dark from the well-known (and well-respected cool.gif ) director, Uwe Boll xD
Szupermozi.

Még nem láttam egy filmet sem a mestertől, itt az alkalom. (de bakker, a Hudson Hawk is szörnyű volt, kikiáltottam életem legrosszabb filmjének, erre jó eséllyel csak 1 hétig lesz trónon - szóval színvonal az van retekéknél)
Drakeamarth
QUOTE(B4LINT @ Aug 19 2008, 05:27 PM) *

Most ezzel mi bajod?
B4LINT
QUOTE(Drakeamarth @ Aug 19 2008, 05:28 PM) *

Most ezzel mi bajod?

Az a bajom vele, hogy vannak címek, amik nem hangzanak jól ungarisul (plusz együttesek nevei, ilyesmi). Egyszerűen elkezdek röhögni, amikor meghallom... az angol legalább relatíve jól hangzik, amúgy persze, más bajom nem lehetne vele.
otvosa
hát ha nem felejtem el, akkor Ponyvaregény
Ha elfelejtem akkor selejt a tévében
grasslover

Úúú, anyááám, mi lesz ma retekéknél laugh.gif

So, the world famous Alone in the Dark from the well-known (and well-respected cool.gif ) director, Uwe Boll xD
Szupermozi.

Még nem láttam egy filmet sem a mestertől, itt az alkalom. (de bakker, a Hudson Hawk is szörnyű volt, kikiáltottam életem legrosszabb filmjének, erre jó eséllyel csak 1 hétig lesz trónon - szóval színvonal az van retekéknél)

A Hudson Hawk miért nem tetszett? unsure.gif
B4LINT
QUOTE(grasslover @ Aug 19 2008, 06:00 PM) *

A Hudson Hawk miért nem tetszett? unsure.gif

Nem írom le újra:
QUOTE(B4LINT @ Aug 13 2008, 09:50 AM) *

Baxxuskulcs, azért nehéz elképzelni, hogy a Paycheck rosszabb film lenne ennél a Hudson Hawknál... de most komolyan, ekkora egy rakás szart én még életemben nem láttam. Egyszerűen hihetetlen... vígjátékként azért bukik el, mert valami pokoli szánalmas "poénok" vannak benne, paródiának kéne szerintem felfogni, komolyan gondolhatatlanul pocsék a sztori és olyan jelenetek vannak benne, amiket nem lehet sikeresnek szánni, kivéve ha magukat sem veszik komolyan... mondjuk teljesen mindegy, ha fel is fogom paródiának, akkor sem változtat semmit a tényen, hogy egyetlen alkalommal sem nevettem. (Nem tudom eldönteni, ezt hogyan gondolták... de valszeg nem paródiának, csak egy "vicces, nevetős filmnek". Lényegtelen, mindenhogy borzasztó. A világ legjobb tolvaja, mi? Nevetséges laugh.gif)

(De most komolyan, ennek tetszenie kellett volna? biggrin.gif Max. ha sikerül trashnek/paródiának felfogni... ami meg hát na, nem sikerült. Egyébként ha tetszenie kellett volna, pár indok jöhetne xD)
-moki-
Az Alone in the dark-ot gondolom a mozis vetítésekre értették unsure.gif laugh.gif
_L_
MEsterművet cool.gif Alone in the Dark-ot madj ha elkezdődik cool.gif
Balintos

Szerintem még mindig jobb, mint ha kitalálnának neki egy igazi magyar címet. Úgysem tudnak normális címet adni.
Drakeamarth
QUOTE(B4LINT @ Aug 19 2008, 05:32 PM) *

Az a bajom vele, hogy vannak címek, amik nem hangzanak jól ungarisul (plusz együttesek nevei, ilyesmi). Egyszerűen elkezdek röhögni, amikor meghallom... az angol legalább relatíve jól hangzik, amúgy persze, más bajom nem lehetne vele.

Még mindig jobb, mintha "Zsenikém, az ügynök haláli", "Agyő Nagy Ő", meg "Csillagközi Romboló" színvonalú címezéshez ragaszkodnának...

Am a film borzalmas, kb 20 percet tudtam végigszenvedni belőle. Sajnos nem is szórakoztató, mint a House of the Dead, vagy a Bloodrayne, csak szimplán szar.
Ante
QUOTE(Drakeamarth @ Aug 19 2008, 10:41 PM) *

Még mindig jobb, mintha "Zsenikém, az ügynök haláli"

Na igen, azt a filmet se tudtam egykönnyen beazonosítani smile.gif De a vicc az, hogy az eredeti sorozatot is így fordították anno.
-moki-
Volt már ÖcsKém-ünk is laugh.gif Hányszor láttam azt HBO-n... Istenem milyen jó nő van benne laugh.gif
B4LINT
QUOTE(Drakeamarth @ Aug 19 2008, 10:41 PM) *

Még mindig jobb, mintha "Zsenikém, az ügynök haláli", "Agyő Nagy Ő", meg "Csillagközi Romboló" színvonalú címezéshez ragaszkodnának...

Am a film borzalmas, kb 20 percet tudtam végigszenvedni belőle. Sajnos nem is szórakoztató, mint a House of the Dead, vagy a Bloodrayne, csak szimplán szar.

Persze, ezért írtam, hogy más bajom nem lehetne vele.

Hát én meg tegnap lemaradtam róla, hivatalos voltam egy "legénybúcsúba", csak sikerült elfelejteni, aztán este szóltak biggrin.gif Úgyhogy Boll még várat magára, mert sávszélt pazarolni nem fogok rá, az biztos...
(max belenézek youtube-on)
JaniRazor
a Titanic-ot a Film+-on cool.gif
JaniRazor
a régit nemtom már szerkeszteni, de most láttam meg a reklámját. a Titanic után szintén a Film+-on a Horrorra
Akadva 1-et smile.gif
killermonkey
fú de nagyon rossz a magyarhang a több mint testőrbe x(
thewbie
az Equilibriumot néztem, tetszett, jó kis film volt smile.gif
-NeRGaL-
QUOTE(thewbie @ Aug 24 2008, 12:27 AM) *

az Equilibriumot néztem, tetszett, jó kis film volt smile.gif

nah mondtam én neked, h jó lesz smile.gif
thewbie
QUOTE(-NeRGaL- @ Aug 24 2008, 11:14 AM) *

nah mondtam én neked, h jó lesz smile.gif

jaja, kösz hogy szóltál, be se kapcsoltam volna a TVt biggrin.gif
JaniRazor
az Apádra Ütök-öt TV2-n. Jó kis vígjáték smile.gif
Drakeamarth
QUOTE(JaniRazor @ Aug 24 2008, 08:36 PM) *

Szerintem is. Folytatás milyen?
JaniRazor
QUOTE(Drakeamarth @ Aug 24 2008, 08:48 PM) *

Én nem láttam még, de 1 hét múlva kiderül smile.gif
Ante
QUOTE(Drakeamarth @ Aug 24 2008, 08:48 PM) *

Asserossz.
Norbi101
QUOTE(JaniRazor @ Aug 24 2008, 08:36 PM) *

Szintén, király film, láttam már 2* de még nem unom. smile.gif
Brian55
Az Apádra Ütököt néztem az előbb de most áttvittem a Kárhozat Útjára cool.gif
Norbi101
Ma Bin-jip - Lopakodó lelkek m1 23.10 , érdemes megnézni? jót hallottam róla, tényleg ennyire jó?
grasslover
QUOTE(Norbi101 @ Aug 26 2008, 11:06 AM) *

Ma Bin-jip - Lopakodó lelkek m1 23.10 , érdemes megnézni? jót hallottam róla, tényleg ennyire jó?

Szerintem elég gyenge.
SasOri-Sama
QUOTE(Norbi101 @ Aug 26 2008, 11:06 AM) *

Szar.
Mariachi
Ne csináljátok ezt vele, mert a végén tényleg elhiszi és lemarad róla. biggrin.gif
Norbi101
laugh.gif Jó csak mert a képek alapján azthittem hogy ilyen romantikus maszlag, de ha komoly mondanivalója van akkor tényleg megnézem.
Mortanius
Hú de jó hogy szóltok! Letölteni csak gore-t töltök, mást általában lusta vagyok, de ha már megy a TV-ben, akkor megnézem a Bin-Jip-et. Kiváncsi vagyok már rá, amennyit áradoztatok róla. biggrin.gif
grasslover
QUOTE(Mortanius @ Aug 26 2008, 08:20 PM) *

Hú de jó hogy szóltok! Letölteni csak gore-t töltök, mást általában lusta vagyok, de ha már megy a TV-ben, akkor megnézem a Bin-Jip-et. Kiváncsi vagyok már rá, amennyit áradoztatok róla. biggrin.gif

De a szinkronja elég szar...
DeMorAliZaToR
QUOTE(Mortanius @ Aug 26 2008, 08:20 PM) *

Csak 3x láttam + megvan DVD-n,de nem érdemes megnézni unsure.gif
Agent_Gabor
QUOTE(Norbi101 @ Aug 26 2008, 01:06 PM) *

Ma Bin-jip - Lopakodó lelkek m1 23.10

Jaj, de jó, hogy épp most vagyok beteg, mint a szar (rókakoma), direkt korán akartam lefeküdni sleep.gif
Norbi101
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Aug 26 2008, 08:53 PM) *

Miért? félek hogy engem is megérint majd sad.gif , de majd nemsoká kiderül.
Agent_Gabor
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Aug 26 2008, 10:53 PM) *

Ezt kifejtenéd, hogy miért? Csakmert nem nagyon vágom.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.