Na jó, felületesen néztem utána, imdb-n pl. csak a ratinget néztem, aztán gyorsan át RT-re, mégis mennyi

(és reménykedtem, hátha ezek ellenére nem olyan rossz, előfordult már ilyen... de az Arany Málna pl. sikeresen elkerülte a figyelmem, itt meg igazából a másik volt a téma, én meg elfogadtam, hogy oké, inkább Hudson Hawk... nem ilyenre számítottam)
Baxxuskulcs, azért nehéz elképzelni, hogy a Paycheck rosszabb film lenne ennél a Hudson Hawknál... de most komolyan, ekkora egy rakás szart én még életemben nem láttam. Egyszerűen hihetetlen... vígjátékként azért bukik el, mert valami pokoli szánalmas "poénok" vannak benne, paródiának kéne szerintem felfogni, komolyan gondolhatatlanul pocsék a sztori és olyan jelenetek vannak benne, amiket nem lehet sikeresnek szánni, kivéve ha magukat sem veszik komolyan... mondjuk teljesen mindegy, ha fel is fogom paródiának, akkor sem változtat semmit a tényen, hogy egyetlen alkalommal sem nevettem. (Nem tudom eldönteni, ezt hogyan gondolták... de valszeg nem paródiának, csak egy "vicces, nevetős filmnek". Lényegtelen, mindenhogy borzasztó. A világ legjobb tolvaja, mi? Nevetséges

)
Éljen, nem mondom, hogy kidobtam, mennyit is, majdnem 2 órát az életemből, mert végre tudok válaszolni a kérdésre, hogy mi volt a legrosszabb film, amit láttam (gondolkodás nélkül). Mindenesetre kitartó vagyok, erősen gondolkoztam az első 10 perc után, hogy én ezt nem nézem tovább...
QUOTE(Ante @ Aug 12 2008, 09:16 PM)

No. Nono. EGYet mondj, egyet.
(Amúgy ha ekkora Dick-fan vagy, akkor inkább tényleg hagyd ki, mert sok köze nincs hozzá)
Halálos iramban
(na jó, ez kicsit erős volt

)
Ehh, jó, egye fene, nem szólom le látatlanban az ilyen-olyan vígjátékokat, nem illik, de elképzelni nem tudom, hogy nekem tetszenének. (most megint visszakérdezel, jogosan, hogy mondjak egyet, de általában ezeket ugrom is át a mit láttálban

)
Elnézést, ez megalapozatlan kijelentés volt, valóban nem tudom alátámasztani konkrét példával.
Mivel általában csak hallok róluk több helyről rosszat, meg ilyesmi, de nem nagyon van velük saját tapasztalatom... keresni meg nem fogok, csak azért, hogy tudjak mondani. De biztos találnék azért legalább egyet xD A Star Warsot meg nem utálom, rohadtul semleges, így nem mondom példának. De soha nem voltam rajongója, még csak a közelében sem... 6-ot egyből meg így nem akarok könnyedén, ha teljesen nem lenne jogos. (Így meg, hogy nem utálom, csak megfogni soha nem fogott meg, nem mondom 'gyengébbnek'.)