Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Sep 20 2008, 07:46 PM) *

Függetlenség Napja

Béke? Nincs béke! Atomot nekik!
Bummmmmm
laugh.gif

Én is azt nézem cool.gif
otvosa
QUOTE(grasslover @ Sep 20 2008, 04:45 PM) *

Minden kedves művészfilmrajongó figyelmét mégegyszer felhívom, hogy ma éjszaka, 23:05-ös kezdéssel az M2-n egy korrekten lassú és szemkárpáztatóan filozófikus, japán szürreális dráma látható majd, a világ egyik legjobb rendezőjének műve!

AKIRA KUROSAWA: ÁLMOK M2 23:05

(A címre kattintva egy kedvcsinálót olvashattok)

vagy ez, vagy ha nem bírok a végéig fennmaradni, akkor alvás
DoNdRoX
QUOTE(Hellnight @ Sep 20 2008, 08:08 PM) *

Én is azt nézem cool.gif

szintúgy
RethaMilek
Ma éjjel lesz az Anyátlanok című film. Azt ajánlom mindenkinek.
DoNdRoX
A tűzből nincs kiút
RethaMilek
Ma este lesz a Hotel Ruanda. Azt fogom felvenni. smile.gif
Mariachi
QUOTE(RethaMilek @ Sep 24 2008, 07:02 PM) *

Nagyon bölcs döntés. smile.gif
RethaMilek
QUOTE(Mariachi @ Sep 24 2008, 05:08 PM) *

Nagyon bölcs döntés. smile.gif

Remélem.
Most suliban ezt kezdték el nézni a többiek, de én akkor hiányoztam. És kérdezte a tanár, hogy ki látta már, és mikor valaki jelentkezett, azt mondta neki, hogy ha nem akarja mégegyszer megnézni, akkor talál neki más elfoglaltságot. Ezzel csak még kíváncsibbá tett. Ilyet nem szokott tanár mondani... (nálunk) smile.gif
Hellnight
QUOTE(RethaMilek @ Sep 24 2008, 05:02 PM) *

Isteni egy film smile.gif Hol lesz? unsure.gif
grasslover
QUOTE(Hellnight @ Sep 24 2008, 05:49 PM) *

Isteni egy film smile.gif Hol lesz? unsure.gif

M1 íccaka.
Ronnie
QUOTE(RethaMilek @ Sep 24 2008, 05:02 PM) *

De régóta meg szeretném nézni már a Ruandat, csak éppen sosem a számomra megfelelő időpontban adják. Azt hiszem én is inkább felveszem. wink.gif
grasslover
QUOTE(grasslover @ Sep 24 2008, 06:39 PM) *

M1 íccaka.

De úgy belegondolva mi más lehetőség lehet még? M1, M2 és DunaTV. Ez a három, legkönnyebben elérhető csatorna van, ahol igényes filmek mennek. Szökőévente Film+ meg ugye az abszolút filmoázis, az Europa (Zone Europa) ami persze a legtöbb csatorna csomagban nincs benne dry.gif
otvosa
QUOTE(grasslover @ Sep 24 2008, 06:49 PM) *

De úgy belegondolva mi más lehetőség lehet még? M1, M2 és DunaTV. Ez a három, legkönnyebben elérhető csatorna van, ahol igényes filmek mennek. Szökőévente Film+ meg ugye az abszolút filmoázis, az Europa (Zone Europa) ami persze a legtöbb csatorna csomagban nincs benne dry.gif

a héten megint lesz az "ember aki ott sem volt" Talán film+, de egyáltalán nem vagyok benne biztos

ma meg halálos fegyver 2 és House
Mariachi
QUOTE(RethaMilek @ Sep 24 2008, 07:11 PM) *

Remélem.
Most suliban ezt kezdték el nézni a többiek, de én akkor hiányoztam. És kérdezte a tanár, hogy ki látta már, és mikor valaki jelentkezett, azt mondta neki, hogy ha nem akarja mégegyszer megnézni, akkor talál neki más elfoglaltságot. Ezzel csak még kíváncsibbá tett. Ilyet nem szokott tanár mondani... (nálunk) smile.gif

Azt nem írom le, hogy garantálom, mert nem tudom milyen az ízlésed, de a film remekül mutatja be a tuszi, hutu ellentétet és Don Cheadle nagyon meggyőző, mint főszereplő. smile.gif
RethaMilek
QUOTE(Mariachi @ Sep 24 2008, 06:57 PM) *

Azt nem írom le, hogy garantálom, mert nem tudom milyen az ízlésed, de a film remekül mutatja be a tuszi, hutu ellentétet és Don Cheadle nagyon meggyőző, mint főszereplő. smile.gif

Nekem jó ízlésem van. smile.gif Meg eddig amúgyis mindenki csak dicsérte. Akkor olyan rossz, csak nem lehet.
Mariachi
QUOTE(RethaMilek @ Sep 24 2008, 10:44 PM) *

Nekem jó ízlésem van. smile.gif Meg eddig amúgyis mindenki csak dicsérte. Akkor olyan rossz, csak nem lehet.

Az jó, hogy jó, de ettől függetlenül még előfordulhat, hogy nem fog tetszeni. biggrin.gif Meg mit értünk "jó" alatt.

Azért örülök, hogy ilyen filmeket is leadnak, talán egy hete vagy kettő Sin City is volt valamelyik csatornán. Nem tudom rtl vagy tv2 miért nem vállal be néha-néha valami mást a 120. ismétlés helyett. Harcosok Klubjával is csak viasaton találkoztam, Függetlenség Napja vs. Armageddon. Melyiket adta le többször az rtl ? smile.gif Pedig mennyi film lenne... Leon-t is 1000 éve vetítették, áhhh.
RethaMilek
QUOTE(Mariachi @ Sep 24 2008, 09:28 PM) *

Az jó, hogy jó, de ettől függetlenül még előfordulhat, hogy nem fog tetszeni. biggrin.gif Meg mit értünk "jó" alatt.

Azért örülök, hogy ilyen filmeket is leadnak, talán egy hete vagy kettő Sin City is volt valamelyik csatornán. Nem tudom rtl vagy tv2 miért nem vállal be néha-néha valami mást a 120. ismétlés helyett. Harcosok Klubjával is csak viasaton találkoztam, Függetlenség Napja vs. Armageddon. Melyiket adta le többször az rtl ? smile.gif Pedig mennyi film lenne... Leon-t is 1000 éve vetítették, áhhh.

Jaa, én is örülök neki. Azért lehet jó filmeket találni a TV-ben, csak nem túl sűrűn, meg tudni kell, hogy hol kell keresni. A reggeleim általában úgy indulnak, hogy végignézem mi lesz aznap, és ha van érdekes, akkor beállítom, hogy vegye fel és, amikor van időm megnézem.
Meg most volt egy kódolatlan hét, vagy mifene, annyi csatornánk volt, hogy időm is alig volt csak végig pörgetni az összeset. Hát alig-alig találtam olyat, amit érdemesnek találtam felvenni... sad.gif
Sin City a film+ - on volt, valamelyik nap. smile.gif
TaviG
Éppen most lett vége a Banános Joe-nak...

"Miért hagyja el az őrbódét, ki adott rá engedéjt????"
"De hát el sem hagytam, rajtam van."

biggrin.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ Sep 24 2008, 06:49 PM) *

Ne is mondd, mit nem adnék egy Zone Europaért... Heti 4-5 remek filmet minimum adnak, ha nem többet.
grasslover
QUOTE(Real013 @ Sep 25 2008, 06:54 PM) *

Ne is mondd, mit nem adnék egy Zone Europaért... Heti 4-5 remek filmet minimum adnak, ha nem többet.

Én havernál kapcsolgatásokkor leltem rá, általában Chaplin ment...igényes csatorna nagyon. Naponta legalább egy jó film van, nem hetente 4-5 smile.gif
-Thresher-
QUOTE(grasslover @ Sep 24 2008, 08:49 PM) *

Cinemax? TCM? MGM? ..Vagy csak én vagyok ilyen burzsoá?
grasslover
QUOTE(-Thresher- @ Sep 25 2008, 08:34 PM) *

Cinemax? TCM? MGM? ..Vagy csak én vagyok ilyen burzsoá?

Nekem analógon még az RTL Klub is szemcsésen jön be laugh.gif A TV csak a házimozi miatt van a szobámban, lenn meg DigiTV családi csomag...sport, dokumentum meg az átlagos csatornák, mindenféle feláras nélkül. TCM van persze, de az is csak éjszaka nyomatja a filmeket.
Hellnight
Előbb volt a TV2-őn a Pókember 2 előzetese. Hát eléggé szarul csinálták meg. És akkor még finom voltam. Betettek alá egy annyira nem odaillő számot, totál hazavágta az egész trailert ph34r.gif
-Thresher-
QUOTE(grasslover @ Sep 25 2008, 10:35 PM) *

Nekem analógon még az RTL Klub is szemcsésen jön be laugh.gif A TV csak a házimozi miatt van a szobámban, lenn meg DigiTV családi csomag...sport, dokumentum meg az átlagos csatornák, mindenféle feláras nélkül. TCM van persze, de az is csak éjszaka nyomatja a filmeket.

Hát, az én tv-men is csal a földi adók jönnek be, a lényeg lent van a nappalinkban, ahol ugye az ember nem nagyon tud megnézni egy rendes filmet dry.gif
Mariachi
QUOTE(Hellnight @ Sep 25 2008, 10:53 PM) *

Előbb volt a TV2-őn a Pókember 2 előzetese. Hát eléggé szarul csinálták meg. És akkor még finom voltam. Betettek alá egy annyira nem odaillő számot, totál hazavágta az egész trailert ph34r.gif

Inkább örüljél neki, hogy leadják, már ez is valami. smile.gif
Hellnight
QUOTE(Mariachi @ Sep 25 2008, 08:59 PM) *

Inkább örüljél neki, hogy leadják, már ez is valami. smile.gif

Múltkor néztem, kb 1-1,5 hete úgyhogy ezt most kihagyom biggrin.gif Meg hát szinkron sleep.gif
Mariachi
Jó lenne, ha egy gombnyomással át lehetne váltani eredeti nyelvre, de nem kell telhetetlennek lenni. tongue.gif
-Thresher-
QUOTE(Mariachi @ Sep 25 2008, 11:03 PM) *

Jó lenne, ha egy gombnyomással át lehetne váltani eredeti nyelvre, de nem kell telhetetlennek lenni. tongue.gif

Én inkább a reklámok skip-elésének örülnék dry.gif
RethaMilek
QUOTE(Hellnight @ Sep 25 2008, 08:53 PM) *

Ezt nem értem... Vagyis a TV-t. A Pókember 1 meg nem lesz? És a 3? Én azt akarom már megnézni. Így volt a Terminátorral is (már nem tudom melyik csatornán), csak ott az első volt, én vártam a többit és azok meg nem voltak... Rémes.
Hellnight
QUOTE(RethaMilek @ Sep 25 2008, 09:10 PM) *

Ezt nem értem... Vagyis a TV-t. A Pókember 1 meg nem lesz? És a 3? Én azt akarom már megnézni. Így volt a Terminátorral is (már nem tudom melyik csatornán), csak ott az első volt, én vártam a többit és azok meg nem voltak... Rémes.

A Pókember 3-at majd 2 év múlva megnézheted a TV-be sztem biggrin.gif Ha szerencséd van akkor talán már jövőre leadják laugh.gif
Mariachi
QUOTE(RethaMilek @ Sep 25 2008, 11:10 PM) *

Volt pár hónapja. Bár az is lehet, hogy rtl adta, de volt ! smile.gif

QUOTE(-Thresher- @ Sep 25 2008, 11:06 PM) *

Én inkább a reklámok skip-elésének örülnék dry.gif

Pedig nincs is annál jobb, amikor 11-kor kezdenek el vetíteni egy 2 órás filmet és nézed, nézed, küzdesz, hogy ne aludj el, pedig a film és... ekkor... reklám.
RethaMilek
QUOTE(Hellnight @ Sep 25 2008, 09:12 PM) *

A Pókember 3-at majd 2 év múlva megnézheted a TV-be sztem biggrin.gif Ha szerencséd van akkor talán már jövőre leadják laugh.gif

Hát, akkor remélem, hogy nem a szerencsémen fog múlni. smile.gif

QUOTE(Mariachi @ Sep 25 2008, 09:13 PM) *

Volt pár hónapja. Bár az is lehet, hogy rtl adta, de volt ! smile.gif

Mi? A Terminátor 2? Az kizárt. Tuti, hogy azelmúlt 3-4-5 hónapban nem volt a TV-ben, olyan csatornán, ami nekünk van.
Mariachi
QUOTE(RethaMilek @ Sep 25 2008, 11:17 PM) *

Mi? A Terminátor 2? Az kizárt. Tuti, hogy azelmúlt 3-4-5 hónapban nem volt a TV-ben, olyan csatornán, ami nekünk van.

Azt nem tudom, viszont én a pókemberről beszéltem. tongue.gif
Hellnight
QUOTE(RethaMilek @ Sep 25 2008, 09:17 PM) *

Hát, akkor remélem, hogy nem a szerencsémen fog múlni. smile.gif

Ezért kell megvenni a filmet és akkor bármikor meg tudod megnézni tongue.gif biggrin.gif
RethaMilek
QUOTE(Mariachi @ Sep 25 2008, 09:18 PM) *

Azt nem tudom, viszont én a pókemberről beszéltem. tongue.gif

QUOTE(Hellnight @ Sep 25 2008, 09:20 PM) *

Ezért kell megvenni a filmet és akkor bármikor meg tudod megnézni tongue.gif biggrin.gif

Mii? Most nem azt mondta Hellnight, hogy a 3 tuti nem lesz még? Akkor gondolom nem is volt. Vagy Te melyik Pókemberről beszélsz? smile.gif Az 1-2-őn már túl vagyok. Nekem ehhez már késő van ilyenkor. smile.gif

Hellnight: szeretem és tetszett a Pókember 1-2, de akkora fan nem vagyok, hogy megvegyem (kövezzetek meg smile.gif ). Akkor már inkább mást.
Hellnight
QUOTE(RethaMilek @ Sep 25 2008, 09:27 PM) *

Mii? Most nem azt mondta Hellnight, hogy a 3 tuti nem lesz még? Akkor gondolom nem is volt. Vagy Te melyik Pókemberről beszélsz? smile.gif Az 1-2-őn már túl vagyok. Nekem ehhez már késő van ilyenkor. smile.gif

Hellnight: szeretem és tetszett a Pókember 1-2, de akkora fan nem vagyok, hogy megvegyem (kövezzetek meg smile.gif ). Akkor már inkább mást.

Vannak más alternatiív lehetőségek is, hogy egy-egy filmet beszerezz biggrin.gif
RethaMilek
QUOTE(Hellnight @ Sep 25 2008, 09:30 PM) *

Vannak más alternatiív lehetőségek is, hogy egy-egy filmet beszerezz biggrin.gif

Nem élek vele. smile.gif
Hellnight
QUOTE(RethaMilek @ Sep 25 2008, 09:33 PM) *

Nem élek vele. smile.gif

Hmm, hát akkor várnod kell sajna. Vagy befizetsz az HBO-ra biggrin.gif
Mariachi
QUOTE(RethaMilek @ Sep 25 2008, 11:27 PM) *

Vagy Te melyik Pókemberről beszélsz? smile.gif

"Ezt nem értem... Vagyis a TV-t. A Pókember 1 meg nem lesz?" Én csak erre válaszoltam, hogy már volt, de nem sikerült magam megértetni ezek szerint. smile.gif
RethaMilek
QUOTE(Hellnight @ Sep 25 2008, 09:34 PM) *

Hmm, hát akkor várnod kell sajna. Vagy befizetsz az HBO-ra biggrin.gif

Vagy kölcsönkérem. Abban már van tapasztalatom.
Hát, most egy hétig volt HBO, de nem varázsolt el annyira. Jó, persze, jobb filmek voltak, reklám nélkül, de nem dobtam el a választéktól az agyam...

QUOTE(Mariachi @ Sep 25 2008, 09:34 PM) *

"Ezt nem értem... Vagyis a TV-t. A Pókember 1 meg nem lesz?" Én csak erre válaszoltam, hogy már volt, de nem sikerült magam megértetni ezek szerint. smile.gif

Hah! Értem! smile.gif (sikerélmény)
Hellnight
QUOTE(RethaMilek @ Sep 25 2008, 09:37 PM) *

Vagy kölcsönkérem. Abban már van tapasztalatom.
Hát, most egy hétig volt HBO, de nem varázsolt el annyira. Jó, persze, jobb filmek voltak, reklám nélkül, de nem dobtam el a választéktól az agyam...
Hah! Értem! smile.gif (sikerélmény)

Annyira bírom ezt az HBO-t. Mindig akkor adják kódolatlanul amikor a legszarabb filmek mennek rajtuk laugh.gif
grasslover
QUOTE(Hellnight @ Sep 25 2008, 09:40 PM) *

Annyira bírom ezt az HBO-t. Mindig akkor adják kódolatlanul amikor a legszarabb filmek mennek rajtuk laugh.gif

Ez milyen igaz xD
RethaMilek
QUOTE(Hellnight @ Sep 25 2008, 09:40 PM) *

Na, igen. És adják a reklámokat, hogy a jövőhéten már milyen atom jó filmek lesznek, a nézőnek meg csorog a nyála. smile.gif
-Thresher-
QUOTE(Hellnight @ Sep 25 2008, 11:40 PM) *

Engem az bosszant az édzsbió-ban hogy egy filmet kb. 10-szer látok rajta, ha meg valamire nagyon várok, akkor meg pont akkor van amikor nem vagyok otthon...
Hellnight
Nah meg mikor egy nap vagy 3x leadják ugyanazt a filmet laugh.gif
-Thresher-
QUOTE(Hellnight @ Sep 25 2008, 11:49 PM) *

Nem egy nap, max 24 órán belül..Nem ugyan az!
RethaMilek
QUOTE(Hellnight @ Sep 25 2008, 09:49 PM) *

Azért ez nam csak a HBO-ra jellemző. smile.gif
Ante
QUOTE(-Thresher- @ Sep 25 2008, 09:45 PM) *

Engem az bosszant az édzsbió-ban hogy egy filmet kb. 10-szer látok rajta, ha meg valamire nagyon várok, akkor meg pont akkor van amikor nem vagyok otthon...

ja nekem is van, de havonta ha egyszer nézek valamit rajta... Utoljára a DOA-t néztem meg kétszer, na az megérte cool.gif
martin_dante
Fábry mestert nézem cool.gif Már az első háromnegyed órán könnyesre röhögtem magam rolleyes.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Sep 25 2008, 10:01 PM) *

Fábry mestert nézem cool.gif Már az első háromnegyed órán könnyesre röhögtem magam rolleyes.gif

Én meg nem. Fábry kezd elfáradni szvsz--Bár én Heti Hetesen szoktam nevetni, szal nem mérvadó a véleményem biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.