Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Hellnight
QUOTE(Real013 @ Sep 26 2008, 08:11 AM) *

Én meg nem. Fábry kezd elfáradni szvsz--Bár én Heti Hetesen szoktam nevetni, szal nem mérvadó a véleményem biggrin.gif

Hát sztem is kezd kiégni Fábry. Alig nevettem a poénjain. Inkább nézek Bödőcsöt, Kiss-t, KAP-ot...
Ante
QUOTE(Hellnight @ Sep 26 2008, 08:19 AM) *

Hát sztem is kezd kiégni Fábry. Alig nevettem a poénjain. Inkább nézek Bödőcsöt, Kiss-t, KAP-ot...

Én is inkább ezeket a fiatal stand-uposokat bírom, Bödőcs pl nagyon tud, meg Kiss Ádám se rossz
RethaMilek
A Különvéleményt veszem fel és a 21 grammot. smile.gif
Jók?
Mariachi
QUOTE(RethaMilek @ Sep 27 2008, 10:16 PM) *

A Különvéleményt veszem fel és a 21 grammot. smile.gif
Jók?

Különvéleményről sok negatív kritikát olvastam, de nekem határozottam tetszett. 21 gram, szintén. Érdemes megnézni, mind a kettőt. happy.gif
Ante
QUOTE(Mariachi @ Sep 27 2008, 08:25 PM) *

Különvéleményről sok negatív kritikát olvastam, de nekem határozottam tetszett. 21 gram, szintén. Érdemes megnézni, mind a kettőt. happy.gif

Az a baj azzal a filmmel, hogy semmiről sem szól. Egyébként látványilag érdekes meg relatíve jók akciók, de a sztori kábé annyira van a Dick-i világtól, mint a Felejtés bére. Plussz végig Tom Cruise szenvedős fejét kell bámulni...
grasslover
QUOTE(Ante @ Sep 27 2008, 08:39 PM) *

Az a baj azzal a filmmel, hogy semmiről sem szól. Egyébként látványilag érdekes meg relatíve jók akciók, de a sztori kábé annyira van a Dick-i világtól, mint a Felejtés bére. Plussz végig Tom Cruise szenvedős fejét kell bámulni...

A végét cseszték csak el, kegyetlenül. Az eleje még nagyon rendben ^^ Meg a jövőkép is bejött végig, a képsikálástól a prekogokon át a sín-autópályán át a glóriákig...meg a drog ugye. Benne van azért elég erősen Dickben, csak Spielberg azt k*rta el, amit az utóbbi időben állandóan: ezt az erőltetett családi dráma szálat. Cruise amúgy ebben a filmben volt számomra a legkevésbé idegesítő.
Mariachi
QUOTE(Ante @ Sep 27 2008, 10:39 PM) *

A kérdés az volt, jók ? Lefordítva, érdemes é őket megnézni, erre írtam, hogy igen. tongue.gif Vannak dolgok amik nekem se tetszettek benne, de bőven a nézhető kategória, történetére csak nagy vonalakban emlékszem, látvány jobban megmaradt. Próbát megér.
RethaMilek
QUOTE(Ante @ Sep 27 2008, 08:39 PM) *

Plussz végig Tom Cruise szenvedős fejét kell bámulni...

Mikori a film? Mert régen, mikor még fiatal volt Tomnak nem volt idegesítő a feje, sőőt... smile.gif
otvosa
21:00 Viasat3 :Rocky cool.gif
DoNdRoX
Cool: South Park biggrin.gif
MuMa01
holnap lesz a nacho libre jack black-kel laugh.gif biggrin.gif cool.gif rolleyes.gif tv2, kilenctől.
FESTER
Ugye tudjátok hogy mától a VH-1 on az új magyar Comedy central megy?
RethaMilek
Tegnap volt a TV-ben A senki földjén.
Felvettem Rodrigo Santoro két szép szeme miatt, de még nem néztem meg. Itt-ott utána olvastam, kérdeztem. Tényleg olyan jó, mint mondják?
otvosa
Batman- DK

Hát én nem értem...lehet h az volt a baj, hogy nekem semmiféle előképzettségem nincs Batman terén, de nekem ez korántsem jött be annyira mint mindenki másnak ... Batman hangváltozás szerintem szörnyű (talán egy kicsit erősnek érzem ezt a szót). Joker viszont tényleg jól alakított, nagyon eltalálta.

nekem nem tetszett, unalmas pillanataimban lehet, hogy meg fogom nézni talán még egyszer, de nem tartom többre egy átlagos akció filmnél (lehet, hogy ez hivatalosan nem akciófilm, nem tudom, kevés filmet nézek)

oh sorry, most látom hogy rossz topicba írtam biggrin.gif
grasslover
QUOTE(otvosa @ Oct 3 2008, 02:19 PM) *

nekem nem tetszett, unalmas pillanataimban lehet, hogy meg fogom nézni talán még egyszer, de nem tartom többre egy átlagos akció filmnél (lehet, hogy ez hivatalosan nem akciófilm, nem tudom, kevés filmet nézek)

Inkább valamiféle high-tech neo-krimi, némi noir színezettel és westernhősös oldalakkal. Akció semmiképp. (amúgy simán The Dark Knight a címe, hivatalosan az első és egyetlen olyan Batman film aminek címében nem foglaltatik a Batman szó)
B4LINT
QUOTE(grasslover @ Sep 27 2008, 08:42 PM) *

Cruise amúgy ebben a filmben volt számomra a legkevésbé idegesítő.

Na, ez érdekes, Magnolia?
(csak mert szerintem messze az a legjobb szerepe, ott aztán tényleg egyáltalán nem idegesítő, meg baromi jól is játszik)
grasslover
QUOTE(B4LINT @ Oct 3 2008, 03:45 PM) *

Na, ez érdekes, Magnolia?
(csak mert szerintem messze az a legjobb szerepe, ott aztán tényleg egyáltalán nem idegesítő, meg baromi jól is játszik)

Nem volt rossz színész ő régen és szimpatikus is, a szcientológálódása óta azonban érezhető hogy még színészként is sokkal gyengébb teljesítményt nyújt meg ripacskodik. Tény, hogy régen tejfölösképűként (Top Gun, Koktél biggrin.gif) meg csak fapofával állt de az jól állt neki, Brad Pitt is így kezdett. A Különvéleményben menő hős volt, a Magnoliában meg teljesen emberi (a TV-ben látható és a valódi oldala egyaránt) viszont én a War of the World-ös Minority Report-klón karaktert egyáltalán nem hittem el neki.
RethaMilek
A Café Lumiere-t és a Desperado-t veszem fel. smile.gif
Lesz még ma valami, ami jó?
otvosa
QUOTE(RethaMilek @ Oct 4 2008, 06:40 PM) *

A Café Lumiere-t és a Desperado-t veszem fel. smile.gif
Lesz még ma valami, ami jó?

hellboy, meg még valamit adnak le.

hellboyt lehet megnézem
JaniRazor
Én ma valszeg a Tróját fogom nézni smile.gif
RethaMilek
QUOTE(otvosa @ Oct 4 2008, 06:43 PM) *

hellboy, meg még valamit adnak le.

hellboyt lehet megnézem

Hol? Mikor?

QUOTE(JaniRazor @ Oct 4 2008, 06:45 PM) *

Én ma valszeg a Tróját fogom nézni smile.gif

Na, az engem nem érdekel. Általánosban egyszer elkezdtük egyszer nézni, de 45 perc bőven sok volt belőle. smile.gif Vagy csak azért tartózkodom tőle, mert akkor minden osztálytársam teljesen oda volt Orlando és Brad csupasz testéért, és sikonyáltak, ha látták...
Iam_The_Ghost
QUOTE(RethaMilek @ Oct 4 2008, 06:49 PM) *

Hol? Mikor?

Tv2-n, 21:05-től. Lehet Én is újra megnézem, a 2. rész nagyon tetszett, bár a szinkrontól ódzkodom...
RethaMilek
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Oct 4 2008, 06:53 PM) *

Tv2-n, 21:05-től. Lehet Én is újra megnézem, a 2. rész nagyon tetszett, bár a szinkrontól ódzkodom...

Ajj. Azt hiszem egyszerre három filmet nem tudok felvenni... sad.gif
Drakeamarth
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Oct 4 2008, 06:53 PM) *

Jó a szinkronja, főleg Reviczky, nagyon jól nyomja, de a többiekre sem lehet panasz
DoNdRoX
Trója
Gagabol
QUOTE(DoNdRoX @ Oct 4 2008, 07:41 PM) *

Trója

Film:jó
Celeb vagyok blablabla felirat a jobb felső sarokban:NAGYON nem jó dry.gif
DeMorAliZaToR
Ma kivételesen itthon maradok és hát ennek örömére megnézem a Hellboy-t aztán meg A Partot M1en cool.gif
Warfoki
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Oct 4 2008, 08:50 PM) *

Ma kivételesen itthon maradok és hát ennek örömére megnézem a Hellboy-t aztán meg A Partot M1en cool.gif

Én is a Hellboyt bámulom épp! biggrin.gif
Eddig két akciójelenetet vágott félbe a TV2 reklámmal... Ehhez azért pofa kell! dry.gif
DiCaprio nekem nagyon nembejövővős, úgyhogy a Part nálam kimarad...

dry.gif
QUOTE(Gagabol @ Oct 4 2008, 08:01 PM) *

Film:jó
Celeb vagyok blablabla felirat a jobb felső sarokban:NAGYON nem jó dry.gif

És amikor a Cápák reklámjából egy cápauszony vonult végig a fél képernyőn más filmeknél? Az mennyire gáz volt már...
Gagabol
QUOTE(Warfoki @ Oct 4 2008, 10:22 PM) *

És amikor a Cápák reklámjából egy cápauszony vonult végig a fél képernyőn más filmeknél? Az mennyire gáz volt már...

Nekem az volt a kedvencem,amikor a Heroes közben megjelent Urigeller a jobb felső sarokban,és mindenféle hullámok jöttek ki a fejéből... laugh.gif dry.gif
Warfoki
Ejh, a f@szomat érdekli a Sharidon, amikor Pokolfajzat egy sötét kriptán nyomul előre, egy beszédes ruszki hullával a vállán, miközben lezárul a visszavezető út... mad.gif dry.gif
Kezd nagyon felb@szni ez a csatorna! merges.gif
Mariachi
Úgy csinálsz, mint aki még életében nem látott filmet a tv2-n. smile.gif
Warfoki
QUOTE(Mariachi @ Oct 4 2008, 11:00 PM) *

Úgy csinálsz, mint aki még életében nem látott filmet a tv2-n. smile.gif

Hát általában felveszem, és abból vagy ki lesz szedve a reklám vagy előre hajtom (ha én veszem fel az utóbbi, csak anyámnak van türelme kiszedegetni a reklámokat). Vagy más khm forrásból szerzem meg a filmet, reklámmentesen...
Real013
QUOTE(Warfoki @ Oct 4 2008, 10:58 PM) *

Ejh, a f@szomat érdekli a Sharidon, amikor Pokolfajzat egy sötét kriptán nyomul előre, egy beszédes ruszki hullával a vállán, miközben lezárul a visszavezető út... mad.gif dry.gif
Kezd nagyon felb@szni ez a csatorna! merges.gif

Mé, csak cliffhangereket gyártanak biggrin.gif
Ante
Ez a Legenda nálam egy hatalmas WTF, úgyhogy belenézek (Ridley Scott (!) )
RethaMilek
Ma este/éjjel érdemes valamit nézni?
A nemzet aranyát már veszem fel, aztán meglátjuk megnézem-e (jó az?), de lesz még ilyen, ami így első átfutásra jónak tűnt, hogy Bizsergés, A nap vége, Pókerarcok. Érdemes valamelyikre időt áldozni?
Ante
QUOTE(RethaMilek @ Oct 5 2008, 08:23 PM) *

A nemzet aranyát már veszem fel, aztán meglátjuk megnézem-e (jó az?)

Nagyon is, ha ad1: képes vagy pusztán a tudatod erejével harmadára csökkenteni az intelligenciahányadosodat, ad2: amerikai vagy. Ellenkező esetben kerülendő smile.gif vagy csak módjával.
Mariachi
Szerintem a Pókerarcok/A nap vége kettősből válasz, azt nem merem kijelenteni, hogy az elsőt, mert úgy is jön valaki, aki azzal kezd, hogy mi azt a filmet, amikor a másik egy klasszikus, így hárítom a felelősséget. biggrin.gif Két Cage film egyszerre, ez igen A Nemzet aranyát érdemes egyszer megnézni, feltéve ha nincs HBO-d, mert ott ha jól látom a Little Miss Sunshine megy, igaz már fél órája. rolleyes.gif

QUOTE(Ante @ Oct 5 2008, 10:35 PM) *

Nagyon is, ha ad1: képes vagy pusztán a tudatod erejével harmadára csökkenteni az intelligenciahányadosodat, ad2: amerikai vagy. Ellenkező esetben kerülendő smile.gif vagy csak módjával.

Azért egyszer meg lehet nézni, annyira nem rossz.
RethaMilek
QUOTE(Ante @ Oct 5 2008, 08:35 PM) *

Hopp. Ez nem hangzik túl bíztatóan. smile.gif

QUOTE(Mariachi @ Oct 5 2008, 08:37 PM) *

Szerintem a Pókerarcok/A nap vége kettősből válasz, azt nem merem kijelenteni, hogy az elsőt, mert úgy is jön valaki, aki azzal kezd, hogy mi azt a filmet, amikor a másik egy klasszikus, így hárítom a felelősséget. biggrin.gif Két Cage film egyszerre, ez igen A Nemzet aranyát érdemes egyszer megnézni, feltéve ha nincs HBO-d, mert ott ha jól látom a Little Miss Sunshine megy, igaz már fél órája. rolleyes.gif
Azért egyszer meg lehet nézni, annyira nem rossz.

Nincs HBO... sad.gif
Akkor szerintem az lesz, hogy ezt A nemzet arányát letörlöm és felveszem a másik kettőt... A nap vége végülis tényleg klasszikus.

Köszönöm a tippeket. (De az intelligenciahányadosomat szeretném megtartani, még ennyi időre is. smile.gif )
DeMorAliZaToR
23:20 Az Íj @ M1 rolleyes.gif
Fel is veszem,de belenézek az elejébe cool.gif
Szanyoc
Ha Coen tesó fanokat érdekli, ma megy a Cartoon Network utáni csatornán a Fargo. Asszem MGM a neve a csatornának. Ja és persze eredeti szinronnal cool.gif
DoNdRoX
South Park cool.gif
martin_dante
QUOTE(Szanyoc @ Oct 8 2008, 09:10 PM) *

Ha Coen tesó fanokat érdekli, ma megy a Cartoon Network utáni csatornán a Fargo. Asszem MGM a neve a csatornának. Ja és persze eredeti szinronnal cool.gif

Szerintem te a TCM-re gondolsz, mert az MGM nálunk egy külön csatorna, és nem a Cartoon utáni unsure.gif
Egyébként meg a Fábryt nézem, előtte meg HBO-n a Keresd a Nőt-öt (?).
Real013
QUOTE(martin_dante @ Oct 9 2008, 10:28 PM) *

Szerintem te a TCM-re gondolsz, mert az MGM nálunk egy külön csatorna, és nem a Cartoon utáni unsure.gif
Egyébként meg a Fábryt nézem, előtte meg HBO-n a Keresd a Nőt-öt (?).

Fábry tegnap kivételesen jó volt. A hasonmásversenyen a Manson kölyök beszarás volt.
otvosa
ma asszem délután Ryan közlegény megmentése (ismét wub.gif ) este meg asszem Keresztapa.

Mindkettő DVD
grasslover
Ma éjszaka M1-en:

Tűz van, Babám!

Milos Forman utolsó otthon, Csehszlovákiában készített műve. Remek szatíra, zseniális korrajz és komédia, lényegében morbid humor, de csak ha képesek vagyunk mögé látni. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a nosztalgikus és intelligens szórakoztatást.

Ma éjszaka Viasat3-on:

RoboCop

Ez meg... link
a880120
Barátnőm küldött sms-t, hogy vigyek neki majd délutánra nézni filmet. Az első ami eszembe jutott az az Úttalan Út, de még nem láttam, viszont úgy emlékszem, azt írtátok, hogy vicces film.
Az? biggrin.gif
a880120
M2 21:00- Dogville
RethaMilek
Ma este lesz a Holt költők társasága. Aki még nem látta, annak erősen ajánlom. smile.gif Meg, aki látta annak is, többszörnézős film.
otvosa
Die Hard 2. Film+, de nemtom mikor.
thewbie
house maratont nézem fél szemmel
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.