Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
-Arch-
A Calcium kölyök xD

nagyon beteg film xD laugh.gif laugh.gif
Warfoki
Volt egyszer egy Mexikó
Most látom először, ez valami zseniális! biggrin.gif
Ante
QUOTE(Warfoki @ Oct 25 2008, 11:16 PM) *

Volt egyszer egy Mexikó
Most látom először, ez valami zseniális! biggrin.gif

Hmmm, Desperado-t láttad te?
Warfoki
QUOTE(Ante @ Oct 25 2008, 11:18 PM) *

Hmmm, Desperado-t láttad te?

Nem. Van valami közük egymáshoz? unsure.gif
martin_dante
QUOTE(Warfoki @ Oct 26 2008, 12:01 AM) *

Nem. Van valami közük egymáshoz? unsure.gif

Kvázi folytatása a Desperadonak a volt egyszer smile.gif
Warfoki
QUOTE(martin_dante @ Oct 26 2008, 12:04 AM) *

Kvázi folytatása a Desperadonak a volt egyszer smile.gif

Akkor meg kéne tekintenem! biggrin.gif
És a Volt egyszer egy Mexikónak van folytatása (hogyha már első részről sem tudtam ugye... rolleyes.gif )?
Ante
QUOTE(Warfoki @ Oct 26 2008, 12:09 AM) *

És a Volt egyszer egy Mexikónak van folytatása (hogyha már első részről sem tudtam ugye... rolleyes.gif )?

Nincs, de nem is baj. Szerintem közepesnél nem jobb az a film, és az is csak Depp miatt. Desperado-hoz viszonyítva meg pláne smile.gif
Real013
QUOTE(Ante @ Oct 26 2008, 12:36 AM) *

Nincs, de nem is baj. Szerintem közepesnél nem jobb az a film, és az is csak Depp miatt. Desperado-hoz viszonyítva meg pláne smile.gif

Valóban, de a hangulat néhol zseniális, és ne felejtsük azt a pár percet, amíg Hayek a képernyőn van.. biggrin.gif
Thunderstick_is_not_dead
QUOTE(Warfoki @ Oct 26 2008, 01:09 AM) *

A Desperadonak van előzménye, az El Mariachi smile.gif De az finoman szólva is low-budget, nem hiszem, hogy tetszene.
grasslover
QUOTE(Thunderstick_is_not_dead @ Oct 26 2008, 10:38 AM) *

A Desperadonak van előzménye, az El Mariachi smile.gif De az finoman szólva is low-budget, nem hiszem, hogy tetszene.

Nem is igazán élvezhető...
Thunderstick_is_not_dead
QUOTE(grasslover @ Oct 26 2008, 12:16 PM) *

Nem is igazán élvezhető...

Pedig egyáltalán nem rossz film. Nem véletlenül kapott Rodriguez utána annyi pénzt a Desperado-ra...
grasslover
QUOTE(Thunderstick_is_not_dead @ Oct 26 2008, 12:52 PM) *

Pedig egyáltalán nem rossz film. Nem véletlenül kapott Rodriguez utána annyi pénzt a Desperado-ra...

Nem mondtam, hogy rossz, de a Desperado mindenképp a legjobb a trilógiából. Az El Mariachi viszont jobb mint a Mexico :\
Thunderstick_is_not_dead
QUOTE(grasslover @ Oct 26 2008, 02:22 PM) *

Nem mondtam, hogy rossz, de a Desperado mindenképp a legjobb a trilógiából. Az El Mariachi viszont jobb mint a Mexico :\

A Mexico is jó film, de nekem borzasztó nagy csalódás volt anno, hogy Salma Hayek csak egy 5 perces flashback-ben szerepelt benne... közben meg vele reklámozták a filmet :\
grasslover
QUOTE(Thunderstick_is_not_dead @ Oct 26 2008, 01:36 PM) *

A Mexico is jó film, de nekem borzasztó nagy csalódás volt anno, hogy Salma Hayek csak egy 5 perces flashback-ben szerepelt benne... közben meg vele reklámozták a filmet :\

Jah, nem értem miért kellett így túlbonyolítani a gengsztermaffia hátteret, Banderas totális háttérbe került. Depp bohóckodik, jól áll neki meg illene az egész trilógiába, de akkor már miért nem rá épült a teljes film?? Lett volna belőle egy nagypofájú simlis FBI-os aki szembeszáll Mariachival, és folyamatosan egy akcióorgia lett volna a kettejük harcából... ? Ezt most így fél perc alatt találtam ki, nem hiszem el, hogy Rodrigueznek nem jutott volna ez eszébe biggrin.gif Defoe, Rourke, Iglesias meg úgy kb mindenki más annyira tök felesleges volt bele...ha már Danny Trejot meg Cheech Marint visszahozták, jöhetett volna Buscemi is, ahogy Joaquim de Almeida is kaphatott volna egy Bucho cameot. Annyira összeszedetlen és nevetséges végkifejlet lett ez, mintha nagyszabásútani akarták volna az mexiploitation-nagyágyú Desperadot...
Ante
QUOTE(grasslover @ Oct 26 2008, 02:40 PM) *

Jah, nem értem miért kellett így túlbonyolítani a gengsztermaffia hátteret, Banderas totális háttérbe került. Depp bohóckodik, jól áll neki meg illene az egész trilógiába, de akkor már miért nem rá épült a teljes film?? Lett volna belőle egy nagypofájú simlis FBI-os aki szembeszáll Mariachival, és folyamatosan egy akcióorgia lett volna a kettejük harcából... ? Ezt most így fél perc alatt találtam ki, nem hiszem el, hogy Rodrigueznek nem jutott volna ez eszébe biggrin.gif Defoe, Rourke, Iglesias meg úgy kb mindenki más annyira tök felesleges volt bele...ha már Danny Trejot meg Cheech Marint visszahozták, jöhetett volna Buscemi is, ahogy Joaquim de Almeida is kaphatott volna egy Bucho cameot. Annyira összeszedetlen és nevetséges végkifejlet lett ez, mintha nagyszabásútani akarták volna az mexiploitation-nagyágyú Desperadot...

Egyetértek, megvoltak a pillanatai, de baromira inkoherens, szétesett lett az egész, Depp jelenléte meg teljesen súlytalanná teszi Banderast, Hayekről már nem is beszélve.
grasslover
QUOTE(Ante @ Oct 26 2008, 02:27 PM) *

Egyetértek, megvoltak a pillanatai, de baromira inkoherens, szétesett lett az egész, Depp jelenléte meg teljesen súlytalanná teszi Banderast, Hayekről már nem is beszélve.

Meg az elején a Desperadoból átemelt kocsmai nyitó-mesélésben (csak most Cheech Marin mesél cool.gif) sem kellett volna Hayekből harcost csinálni. Milyen jó volt ő utcai látványosságnak meg felemás cipőmodellnek biggrin.gif Sokkal hitelesebb, hogy a fő-"hős" barátnője egy esetlen, megmentésre váró igazi, gyönyörű nő... Ahogy a két új Mariachi társ sem kellett volna, ha a Desperadoban azok jól működtek, jöhetett volna más ötlet, de ha meghaltak akkor kész, ennyi...áhh, nem értem miért kellett.
Tomina
Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény cool.gif
Warfoki
QUOTE(Tomina @ Oct 26 2008, 09:18 PM) *

Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény cool.gif

Szintén, eddig jó, csak az a cím... dry.gif
Hellnight
Hulk cool.gif
Spyk3r
Énis az oroszlánkirályos ruhafogasos filmet nézem... nagyon szép film rolleyes.gif
Madridista
Ruhafogas laugh.gif
Warfoki
Maghalt az oroszlán! sad.gif
Spyk3r
QUOTE(Madridista @ Oct 26 2008, 10:36 PM) *

Ruhafogas laugh.gif

cipösszekrény mit bánom én... Jo film vazze...

Kiváncsi lennék az oroszlán gázsijára ,mer nemsokat szerepelt oszt föszereplö... mondjuk remélem lüszi a sebgyogyitoval megszereli,de hát ha meghalt akkor már késö nem? na mind1 kiváncsian várom mi lesz csórikámmal. sad.gif ... de ha ennyi akkor egy gilette mach 3 reklámba is elmehetett volna.
-Arch-
QUOTE(Warfoki @ Oct 26 2008, 11:07 PM) *

Úgy kell neki dry.gif dry.gif
Spyk3r
QUOTE(Warfoki @ Oct 26 2008, 11:07 PM) *

bizzunk benne hátha csoda történik és feléled ö is meg a róka cimbi is kiolvad sad.gif

Bemeek a szekrénybe átjtutok narniába szijjellövöm a fejit annak a sápadt ku.rvának mad.gif
-Thresher-
QUOTE(Spyk3r @ Oct 27 2008, 12:10 AM) *

bizzunk benne hátha csoda történik és feléled ö is meg a róka cimbi is kiolvad sad.gif

Bemeek a szekrénybe átjtutok narniába szijjellövöm a fejit annak a sápadt ku.rvának mad.gif

Orvos látott már?
Spyk3r
QUOTE(-Thresher- @ Oct 26 2008, 11:12 PM) *

Orvos látott már?

hát nem nekem lesz szükségem az orvosra ha átjutok mad.gif

Ez is a kis hülyegyerek miatt van...mer mézes csemegét akar enni. kapna tölem olyan mézes csemegét 6felé szaladna.
-Thresher-
QUOTE(Spyk3r @ Oct 27 2008, 12:16 AM) *

Máskor ne igyál annyi kakaót mert csúnyákat fogsz álmodni, és anyád kiröhög ha megint bepisálsz...
Spyk3r
QUOTE(-Thresher- @ Oct 26 2008, 11:18 PM) *

Máskor ne igyál annyi kakaót mert csúnyákat fogsz álmodni, és anyád kiröhög ha megint bepisálsz...

nem pisálok be dry.gif

Ennyi megmondtam felkelt Ászlám ... csak Whiskason nevelkedett az öreg cool.gif

nagyon jo film volt... mikor az oroszlán felnyeritett a hegyen . kirázott a hideg biggrin.gif

és ottvolt a róka is smile.gif

Happy end biggrin.gif

mondjuk edmundnak az igazságos nevet adni ...hát na mind1 tongue.gif
Warfoki
Na ez jó film volt! smile.gif Bár azért arra kíváncsi lennék hány könyvet is sűrítettekbe 1-2 órába?

QUOTE(Spyk3r @ Oct 26 2008, 11:27 PM) *

mondjuk edmundnak az igazságos nevet adni ...hát na mind1 tongue.gif

Miért ne? Megjárta mindkét oldalt, segítette mindkét urat, és a jobbik mellett döntött.
-Arch-
Hogy én mennyire nem szeretem ezt a filmet huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif blink.gif unsure.gif A könyv tuti jobb..meg mese...értem én...de akkor is...bár ezt már régebben is leírtam, a mozis "élményem" után... huh.gif
Spyk3r
QUOTE(Warfoki @ Oct 26 2008, 11:49 PM) *

Na ez jó film volt! smile.gif Bár azért arra kíváncsi lennék hány könyvet is sűrítettekbe 1-2 órába?
Miért ne? Megjárta mindkét oldalt, segítette mindkét urat, és a jobbik mellett döntött.

mondjuk ja !

Archnak nem tetszett??? Huuuuuuh !! Utáljuk ki!!!!!!!!!!! biggrin.gif
-moki-
Én meg majd jól belehányok a szekrénybe, oszt bekaphatják mind, főleg az a csicska, aki leforgatta ezt a szart! mad.gif laugh.gif Utána majd szedegethetik ki a félig megemésztett párizsidarabokat az oroszlán szőréből, mielőtt elássák a szikes földbe. Utána felborítom a szekrényt és beleszarok...

Ez de jól esett XD
-Thresher-
QUOTE(-moki- @ Oct 27 2008, 01:33 AM) *

Én meg majd jól belehányok a szekrénybe, oszt bekaphatják mind, főleg az a csicska, aki leforgatta ezt a szart! mad.gif laugh.gif Utána majd szedegethetik ki a félig megemésztett párizsidarabokat az oroszlán szőréből, mielőtt elássák a szikes földbe. Utána felborítom a szekrényt és beleszarok...

Ez de jól esett XD

Látod, most tudom hogy józan vagy! cool.gif
Ante
QUOTE(Spyk3r @ Oct 26 2008, 11:18 PM) *

s54.gif Napom csúcs pontja (igen, szar napom volt)
RethaMilek
Ma este lesz A szivárvány harcosa.
Tud róla valaki valamit? Érdemes megnézni?
RethaMilek
Ma lesz Az ember, aki ott sem volt.
Aki még nem látta, az nézze meg, vegye fel, vagy valamit csináljon, de el ne mulassza. smile.gif

Nagy vonalakban.
_L_
Rottweiler - A halálkutya című spanyol műalkotást Film+-on cool.gif Eddig 1/10 a vér miatt cool.gif
gataka
Hát igen. Ha minőség, akkor Film+. cool.gif

A legjobbak az ilyen zs kategóriás filmek 18-as karikával és elrettentő címmel mint pl: A véres vadállat 2
_L_
QUOTE(gataka @ Nov 1 2008, 08:10 PM) *

Hát igen. Ha minőség, akkor Film+. cool.gif

A legjobbak az ilyen zs kategóriás filmek 18-as karikával és elrettentő címmel mint pl: A véres vadállat 2

Valamelyik nap lesz egy minialienes film, A tökéletes ragadozó cool.gif Aztis megkell ám nézni laugh.gif
gataka
QUOTE(_L_ @ Nov 2 2008, 10:04 AM) *

Valamelyik nap lesz egy minialienes film, A tökéletes ragadozó cool.gif Aztis megkell ám nézni laugh.gif

Csak ha 18-as lesz, sok vérrel... cool.gif laugh.gif
_L_
QUOTE(gataka @ Nov 2 2008, 02:55 PM) *

Csak ha 18-as lesz, sok vérrel... cool.gif laugh.gif

2008. november 2. vasárnap 23:00 - 00:40
A műsor kezdéséig még 1 óra 40 perc van hátra.
Tökéletes ragadozó
Amerikai thriller (2004) (88')

Egy titkos laboratóriumban Dr. Alan Woodman egy 5000 éves idegen lény életre keltésén fáradozik, hogy megteremtse a leghatékonyabb fegyvert, egy valódi gyilkológépet. A kutatóközpontban bekövetkezett katasztrófa során azonban a bestia kiszabadul és vérengző ámokfutásba kezd. A katonaság a lény elpusztítására egy speciális elit csapatot küld. A harc azonban egyenlőtlennek tűnik, hiszen a vérengző bestia valóban maga a tökéletes ragadozó: villámgyors, rendkívüli ereje pedig minden kioltott élettel tovább nő.

Izgalmasan hangzik, belenézek cool.gif xD És úgynézki van köze az Aliens-hez, mivel eredeti címe : Alien lockdown xD. imdb-n is van kötöttsége hozzá xD
Kép belőle :

IPB Image xD

Ez mekkora szarnak néz ki xD Tagline-ja :

They Needed Alien DNA To Make A Weapon. Now They'll Need A Miracle To Survive

_L_
Na újabb mesterművekkel szolgálok Film+-on

Üvöltés 5 A legenda újjászületik

Kezdés : 2008. november 5. szerda 22:50 - 00:45

Replikátor

Kezdés : 2008. november 7. péntek 21:10 - 22:55
Mellesleg a tegnapi Tökéletes ragadozó annyira izgalmas volt, és figyelemefelkeltő, hogy már az intro alatt elaludtam, amit egy az egyben az x-menből nyúltak smile.gif
gataka
QUOTE(_L_ @ Nov 3 2008, 07:28 PM) *

Na újabb mesterművekkel szolgálok Film+-on

Üvöltés 5 A legenda újjászületik

Kezdés : 2008. november 5. szerda 22:50 - 00:45

Replikátor

Kezdés : 2008. november 7. péntek 21:10 - 22:55
Mellesleg a tegnapi Tökéletes ragadozó annyira izgalmas volt, és figyelemefelkeltő, hogy már az intro alatt elaludtam, amit egy az egyben az x-menből nyúltak smile.gif

Akarod mondani az X-men nyúlta erről.. cool.gif biggrin.gif
_L_
QUOTE(gataka @ Nov 3 2008, 05:41 PM) *

Akarod mondani az X-men nyúlta erről.. cool.gif biggrin.gif

Jah. Tényleg. Bocs. laugh.gif s43.gif
Szanyoc
AXN csatornán megy az eXistenZ akit érdekelne. Még az elején tartanak ha jól látom.
gataka
Este újabb klasszikus a Film+ műsorán. cool.gif
Kék démon
Blue Demon
Dedee Pfeiffer-Marla Collins, Jeff Fahey-Remora, Randall Batinkoff-Nathan Collins, Danny Woodburn-Lawrence Van Allen
Doktor Nathan és Marla Collins a cápák életével foglalkozó tudósok, akik épp egy titkos katonai küldetésen dolgoznak. Az akció viszont balul sül el, és mutáns fehér cápák kerülnek az amerikai vízi kanálisokba. Köztük van Red Dog is, a legveszélyesebb cápa amelyre neutron bombát erősítettek. Red Dog vészesen közelít a Golden Gate hídhoz.
JaniRazor
A Múmiát a TV2-n.
DeMorAliZaToR
QUOTE(gataka @ Nov 8 2008, 12:15 PM) *

Este újabb klasszikus a Film+ műsorán. cool.gif
Kék démon
Blue Demon
Dedee Pfeiffer-Marla Collins, Jeff Fahey-Remora, Randall Batinkoff-Nathan Collins, Danny Woodburn-Lawrence Van Allen
Doktor Nathan és Marla Collins a cápák életével foglalkozó tudósok, akik épp egy titkos katonai küldetésen dolgoznak. Az akció viszont balul sül el, és mutáns fehér cápák kerülnek az amerikai vízi kanálisokba. Köztük van Red Dog is, a legveszélyesebb cápa amelyre neutron bombát erősítettek. Red Dog vészesen közelít a Golden Gate hídhoz.

xDDDDDDd
Neutron bombát kayak beszarok laugh.gif
gataka
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Nov 9 2008, 08:33 PM) *

xDDDDDDd
Neutron bombát kayak beszarok laugh.gif

Sajnos lemaradtam róla, nem is értem, hogy egy ilyen mesterművet miért ilyen későn adtak le. (23.00)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.