Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Cori
anyamek Mumiat neznek XD, neha en is odanezek tongue.gif
Rucsok
QUOTE(Cori @ Nov 9 2008, 07:03 PM) *

anyamek Mumiat neznek XD, neha en is odanezek tongue.gif

Itt Zorro megy. Akkor már inkább a Múmia xD
_L_
heti.hetes.2008.11.09.mkv
_L_
Transmorphers cool.gif

Kilehet találni hogy minek a klónja és hol cool.gif
Real013
QUOTE(_L_ @ Nov 12 2008, 07:18 PM) *

Transmorphers cool.gif

Fogalmam sincs.... biggrin.gif
grasslover
QUOTE(_L_ @ Nov 12 2008, 06:18 PM) *

Transmorphers cool.gif

Két nappal hamarabb jött ki mint a Transformers.

Transmorphers Release Date: 26 June 2007
Transformers Release Date: 28 June 2007
Edemking
QUOTE(grasslover @ Nov 12 2008, 08:40 PM) *

Két nappal hamarabb jött ki mint a Transformers.

Transmorphers Release Date: 26 June 2007
Transformers Release Date: 28 June 2007

igazad van xD a Transformers-t erről koppintották xD
Real013
Emberek, az RTL KLUB MEGCSINÁLTA!!!!!!!!!!!! A CELEBES SZARSÁG UTÁN EGY MÉG ROSSZABB MŰSORT CSINÁLTAK: FOGD A PÉNZT ÉS FUSS! biggrin.gif Nézzetek bele egy részbe, beszarás gyenge......IQ 0....fos.. laugh.gif
gataka
QUOTE(Real013 @ Nov 13 2008, 04:44 PM) *

Emberek, az RTL KLUB MEGCSINÁLTA!!!!!!!!!!!! A CELEBES SZARSÁG UTÁN EGY MÉG ROSSZABB MŰSORT CSINÁLTAK: FOGD A PÉNZT ÉS FUSS! biggrin.gif Nézzetek bele egy részbe, beszarás gyenge......IQ 0....fos.. laugh.gif

Jövőhéten már lesz a széf is sztárokkal. xdd
Én a csaj miatt néztem bele, kiváncsi voltam rá milyen, mint Vitray tanítvány.
Amúgy a legjobb, hogy volt a fókuszban, hogy régen szemüveges, dagi, kapafogú sokat csacsogó lány volt.
Kérdem én, mi változott? biggrin.gif
(a szemüveg, én is tudom)

Amúgy az rtl és a tv2 között az a különbség, hogy míg az rtl tudatosan, folyamatosan nyomatja a "jobbnál jobb" műsorait, addig a tv2 1-2 rész után leveszi, mert annyira görcsösen utol akarják érni nézettségben az rtl-t. Ami nem fog sikerüli egyhamar és jönnek a nagyobbnál nagyobb bukták. (rém rendes budapesten, xxl, baginacsa stb.)
Mariachi
Erről sokat lehet olvasni, főleg mostanában, nem azért akarnak vezetők lenni, mert olyan rossz a nézettségük, sokszor százezrek döntenek és az 1,9 millió nem olyan rossz a 2 millióhoz képest, amit sokszor hoztak is pl. BK ellen, csak a legnézettebb műsorok után van rengeteg pénz a reklámokban, hogy miért van így, azt a fene se tudja, de az utóbbi években annyira görcsösen erőlködnek, hogy lehet benne valami, ki tudja miért nem jön össze nekik a dolog és ha más nem a nézők nyernek a dolgon, lehet marad a sok szemét, de ahogy néztem, premiernek nem Zs kategóriás filmeket tesznek mostanában és hétközben is elég korrekt az esti kínálat, természetesen a mérce, még mindig a tv2 és rtl, ahhoz viszonyítom ezeket a filmeket.

Real013 lehet, te olyan ember vagy, aki 5 csillagos film alá nem adja, de már az is valami, hogy megvették külföldi showt és a jelek szerint, sokan nézték, gyorsan csináltak 2. szériát és az is sikeres lett, aztán egy darabig nem is erőltetik tovább. Vagy ez a fogd a pénzt és fuss.. nem tudom milyen, nem is érdekel, de legalább van valami új, ha nem lesz sikeres, majd eltűnik, legalább nincs Balázs show, vagy azt hiszed külföldön csak minőségi műsorok mennek ? Viasat is jó irányba halad, van Dexter, Pushing Daisies... rtl is tol két helyszínelőket, m1 ? ott talán 24 megy, vagy ment stb...
-moki-
Egyáltalán mi a szarnak néztek TV-t? laugh.gif
Real013
QUOTE(Mariachi @ Nov 13 2008, 06:46 PM) *

Erről sokat lehet olvasni, főleg mostanában, nem azért akarnak vezetők lenni, mert olyan rossz a nézettségük, sokszor százezrek döntenek és az 1,9 millió nem olyan rossz a 2 millióhoz képest, amit sokszor hoztak is pl. BK ellen, csak a legnézettebb műsorok után van rengeteg pénz a reklámokban, hogy miért van így, azt a fene se tudja, de az utóbbi években annyira görcsösen erőlködnek, hogy lehet benne valami, ki tudja miért nem jön össze nekik a dolog és ha más nem a nézők nyernek a dolgon, lehet marad a sok szemét, de ahogy néztem, premiernek nem Zs kategóriás filmeket tesznek mostanában és hétközben is elég korrekt az esti kínálat, természetesen a mérce, még mindig a tv2 és rtl, ahhoz viszonyítom ezeket a filmeket.

Real013 lehet, te olyan ember vagy, aki 5 csillagos film alá nem adja, de már az is valami, hogy megvették külföldi showt és a jelek szerint, sokan nézték, gyorsan csináltak 2. szériát és az is sikeres lett, aztán egy darabig nem is erőltetik tovább. Vagy ez a fogd a pénzt és fuss.. nem tudom milyen, nem is érdekel, de legalább van valami új, ha nem lesz sikeres, majd eltűnik, legalább nincs Balázs show, vagy azt hiszed külföldön csak minőségi műsorok mennek ? Viasat is jó irányba halad, van Dexter, Pushing Daisies... rtl is tol két helyszínelőket, m1 ? ott talán 24 megy, vagy ment stb...

Mariachi , nem vagyok olyan ember, aki 5 * os film alá nem adja, de ami szar, az szar. És a Celeb meg a Fogd a pénzt... az. smile.gif Különben meg az RTL ott ássa el magát leginkább nálam , hogy a kevéske jó filmet, amit adnak, még pluszba jól meg is vágjál meg újraszinkronizálják..

QUOTE(-moki- @ Nov 13 2008, 11:22 PM) *

Egyáltalán mi a szarnak néztek TV-t? laugh.gif

Ha eseteleg éjfél előtt idetévednél, átnéznéd a Bond kritiket? Most olvasom át én is, de több szem többet lát:)
Mariachi
Akinek van HBO és nem tudja mit nézzen ma, érdemes megnézni ezt: Before the Devil Knows You're Dead aka Mielőtt az ördög rád talál. smile.gif
-Kocka-
23:05 TV2 és indul a Terror Bolygó...smile.gif Tarantino és Rodrigez rendezésében asszem ezzel mindent elmondtam hogy mit kell nézni tongue.gif biggrin.gif
MuMa01
QUOTE(-Kocka- @ Nov 15 2008, 10:16 PM) *

23:05 TV2 és indul a Terror Bolygó...smile.gif Tarantino és Rodrigez rendezésében asszem ezzel mindent elmondtam hogy mit kell nézni tongue.gif biggrin.gif

én is ezt nézem. nagyon tetszik rolleyes.gif
RethaMilek
Azt hiszem ma lesz késő este a Hetedik.
Ha még van olyan, aki nem látta, az nézze meg, vegye fel, vagy valami. smile.gif
_L_
Alone in the Dark lehet találganti hol
Drakeamarth
QUOTE(_L_ @ Nov 18 2008, 09:21 PM) *

Alone in the Dark lehet találganti hol

Van egy tippem, hogy nem a Dunán laugh.gif
vebjedi
Angol bajnokság(Eurosport2)
Weaponology(Discovery Word)
gataka
Csak most vettem észre, hogy vasárnap X-men 2 az rtl-en.
Aki esetleg még nem látta, feltétlenül tegye meg, remek darab. cool.gif
Neked_csak_Chris
Lányok, fiúk és egyetlen Martinom!

Ma este 10:50-kor benne leszek a tévében: bulizok meg iszogatok meg prostikat gyilkolok láncfűrésszel meg meztelenül rohangálok, szóval ki ne hagyjátok!

Chris
martin_dante
Baleeeeeeeeeeeeee wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif cool.gif

Ma úgyis egy csomót gondolkodtam rajta, hogy meg kéne nézni megint, és hogy akkor szinkronnal vagy anélkül nézzem... hát akkor nézem szinkronnal biggrin.gif
-Thresher-
QUOTE(martin_dante @ Nov 22 2008, 06:31 PM) *

Baleeeeeeeeeeeeee wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif cool.gif

Ma úgyis egy csomót gondolkodtam rajta, hogy meg kéne nézni megint, és hogy akkor szinkronnal vagy anélkül nézzem... hát akkor nézem szinkronnal biggrin.gif

Én is filoztam rajta hogy megnézzem, de akkor már inkább Edukators
martin_dante
QUOTE(-Thresher- @ Nov 22 2008, 06:53 PM) *

Én is filoztam rajta hogy megnézzem, de akkor már inkább Edukators

Ráadásul még a Nővérek is lesz Brian De Palmától huh.gif
gataka
Épp a Bíbor folyók kettőt nézem, most tűnt fel, hogy mennyire illúzióromboló ebbe a misztikusnak és nyomasztónak szánt történetbe beletenni a csuklyás csávó üldözését, ahogy ablakokat tör be, házakba fut be és 18szor dönti meg a 100 méter világcsúcsát. biggrin.gif

(a miértre tudom a választ, de akkor is)
DeMorAliZaToR
Amerikai Psziho természetesen wink.gif bár már láttam,de azé yó újra megnézni,ha már nem mentem partyzni cool.gif
RethaMilek
Ha jól láttam, akkor a mai este gazdag lesz.

Fight Club
Alkonyattól pirkadatig
X-men 2
Apokalipszis most
Madarak

Lehet válogatni. smile.gif
Ante
QUOTE(RethaMilek @ Nov 23 2008, 08:38 AM) *

Ha jól láttam, akkor a mai este gazdag lesz.

Fight Club
Alkonyattól pirkadatig
X-men 2
Apokalipszis most
Madarak

Lehet válogatni. smile.gif

A Pszicho és a Klub egymás után? blink.gif TV2 jól meghúzta a hétvégét...

Amúgy Apokalipszis, Madarak és Alkonyattól pirkadatig hol lesz? unsure.gif
grasslover
QUOTE(Ante @ Nov 23 2008, 10:11 AM) *

A Pszicho és a Klub egymás után? blink.gif TV2 jól meghúzta a hétvégét...

Amúgy Apokalipszis, Madarak és Alkonyattól pirkadatig hol lesz? unsure.gif

Apocalypse Now!: m2 21:00
Birds: tv2 1:45 (Fight Club után)
From Dusk till Dawn: Film+ 21:35

(És ha nem lenne elég Tarantino-ból, Rodriguez-ből és Salma Hayek táncából, akkor:)
Four Rooms: Viasat3 23:05

Tényleg brutális egy éjszaka rolleyes.gif

(Port.hu a barátod)
Norbi101
Csajom apja ideges-t, nagyon nagy cool.gif
Ante
Már csak húsz perc a Klubig cool.gif Szinkronnal még csak egyszer láttam, úgyhogy alig várom már újra hallani, hogy "golyót repítenék minden panda fejébe, aki nem kefél a fajfenntartásért" rolleyes.gif
grasslover
QUOTE(Ante @ Nov 23 2008, 10:50 PM) *

Már csak húsz perc a Klubig cool.gif Szinkronnal még csak egyszer láttam, úgyhogy alig várom már újra hallani, hogy "golyót repítenék minden panda fejébe, aki nem kefél a fajfenntartásért" rolleyes.gif

Egy idő után mindent nagyvállalatokról fognak elnevezni. Microsoft univerzum. IBM galaxis. Starbucks bolygó.

Minden a másolat, másolatának, másolata.
a880120
Úgy terveztem megnézem a 21 grammot, de mivel megy ez a szar a TV2-n, hát mégis ezt nézem inkább meg, és vazz... már majdnem sikerült felkúrnia cool.gif

Nem vagyok hajlandó lejátszani megint ugyanazokat a köröket, hogy nekem miért is nem... Lehet a végére imádni fogom cool.gif
RethaMilek
QUOTE(grasslover @ Nov 23 2008, 11:04 AM) *

(És ha nem lenne elég Tarantino-ból, Rodriguez-ből és Salma Hayek táncából, akkor:)
Four Rooms: Viasat3 23:05

Ó, ezt észre se vettem. Fene.

Én az X-men2-őt vettem fel, meg a Madarakat. De annak lemaradt az eleje, úgy nem biztos, hogy megnézem. A többit meg már láttam, meg megvan... smile.gif
Mitisz
QUOTE(Ante @ Nov 23 2008, 10:50 PM) *

Én is néztem, hiába láttam már 486-szor, csak kidőltem kábé fél óra után, mert iszonyú fáradt voltam biggrin.gif
Imádom a szinkronját, szerintem az egyik legjobb, mind fordításban mind színészi játékban top magyar szinkronok között van szerintem cool.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(a880120 @ Nov 23 2008, 11:41 PM) *

Úgy terveztem megnézem a 21 grammot, de mivel megy ez a szar a TV2-n, hát mégis ezt nézem inkább meg, és vazz... már majdnem sikerült felkúrnia cool.gif

Nem vagyok hajlandó lejátszani megint ugyanazokat a köröket, hogy nekem miért is nem... Lehet a végére imádni fogom cool.gif

Most néztem meg 2-szorra (videóról), nem értem, lehet, hogy nem tetszik, de hogy lehet ezt sz*rnak nevezni? Csak azt sajnáltam, hogy a TV2-n nem ment le végig a Pixies szám. sad.gif
-Thresher-
Ma 21:21-kor A nyakörv a reteklubon! Nem kéne kihagyni, jó kis film! cool.gif
a880120
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Nov 25 2008, 04:13 PM) *

Most néztem meg 2-szorra (videóról), nem értem, lehet, hogy nem tetszik, de hogy lehet ezt sz*rnak nevezni? Csak azt sajnáltam, hogy a TV2-n nem ment le végig a Pixies szám. sad.gif

Viccelsz? wub.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(a880120 @ Nov 26 2008, 10:25 PM) *

Viccelsz? wub.gif

Ja oks, értem, hirtelen nem esett le. biggrin.gif
a880120
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Nov 27 2008, 04:47 PM) *

Ja oks, értem, hirtelen nem esett le. biggrin.gif

Vasárnapig nem szerettem azt a filmet, azóta viszont kedvend biggrin.gif
Elsőre nem tudtam elfogadni a csavart, viszont megbékéltem most vele biggrin.gif
Rucsok
Delta kommandó 2 cool.gif
RethaMilek
Tegnap volt a Rising Sun. Felvettem, érdemes megnézni? Csak így Crichton, Buscemi, Harvey Keitel meg még pár név megfogott. smile.gif
RethaMilek
Most vasárnap lesz a Zatôichi Kitanotól. Anno moziban láttam (ketten voltunk összesen), érdemes megnézni!
kid8
Banán Joe biggrin.gif
DoNdRoX
QUOTE(kid8 @ Dec 21 2008, 05:05 PM) *

Banán Joe biggrin.gif

király vagy biggrin.gif egyik kedvenc BS filmem biggrin.gif
gataka
Este Igazából szerelem a tv2-őn. Kellemes kis karácsonyi filmecske.
Must see. cool.gif
JaniRazor
A Madagaszkárt a TV2-n ^^
marco045
én is sleep.gif
pingvinek rulz!
Real013
Rómeó és Juliát senki nem nézte? Pedig Luhrmann úr (no meg Shakespeare) enyhe remekműve lett az rolleyes.gif
marco045
Az melyik kereskedelmi adón volt? rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.