QUOTE(Mariachi @ Nov 13 2008, 06:46 PM)

Erről sokat lehet olvasni, főleg mostanában, nem azért akarnak vezetők lenni, mert olyan rossz a nézettségük, sokszor százezrek döntenek és az 1,9 millió nem olyan rossz a 2 millióhoz képest, amit sokszor hoztak is pl. BK ellen, csak a legnézettebb műsorok után van rengeteg pénz a reklámokban, hogy miért van így, azt a fene se tudja, de az utóbbi években annyira görcsösen erőlködnek, hogy lehet benne valami, ki tudja miért nem jön össze nekik a dolog és ha más nem a nézők nyernek a dolgon, lehet marad a sok szemét, de ahogy néztem, premiernek nem Zs kategóriás filmeket tesznek mostanában és hétközben is elég korrekt az esti kínálat, természetesen a mérce, még mindig a tv2 és rtl, ahhoz viszonyítom ezeket a filmeket.
Real013 lehet, te olyan ember vagy, aki 5 csillagos film alá nem adja, de már az is valami, hogy megvették külföldi showt és a jelek szerint, sokan nézték, gyorsan csináltak 2. szériát és az is sikeres lett, aztán egy darabig nem is erőltetik tovább. Vagy ez a fogd a pénzt és fuss.. nem tudom milyen, nem is érdekel, de legalább van valami új, ha nem lesz sikeres, majd eltűnik, legalább nincs Balázs show, vagy azt hiszed külföldön csak minőségi műsorok mennek ? Viasat is jó irányba halad, van Dexter, Pushing Daisies... rtl is tol két helyszínelőket, m1 ? ott talán 24 megy, vagy ment stb...
Mariachi , nem vagyok olyan ember, aki 5 * os film alá nem adja, de ami szar, az szar. És a Celeb meg a Fogd a pénzt... az.

Különben meg az RTL ott ássa el magát leginkább nálam , hogy a kevéske jó filmet, amit adnak, még pluszba jól meg is vágjál meg újraszinkronizálják..
QUOTE(-moki- @ Nov 13 2008, 11:22 PM)

Egyáltalán mi a szarnak néztek TV-t?

Ha eseteleg éjfél előtt idetévednél, átnéznéd a Bond kritiket? Most olvasom át én is, de több szem többet lát:)