Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Dec 25 2008, 09:48 PM) *

Rómeó és Juliát senki nem nézte? Pedig Luhrmann úr (no meg Shakespeare) enyhe remekműve lett az rolleyes.gif

Én néztem, és most már komolyan kíváncsi vagyok az Ausztráliára biggrin.gif Shakespearetől meg pont ma olvastam el a Hamletet, szóval már egy picit hangulatban voltam a dologhoz... Claire Danes-nek viszont szembetűnően más orra volt itt, mint a Csillagporban biggrin.gif
Real013
QUOTE(marco045 @ Dec 25 2008, 09:51 PM) *

Az melyik kereskedelmi adón volt? rolleyes.gif

Egyiken sem. M1. Van olyan is, nem tudom feltűnt e biggrin.gif

QUOTE(martin_dante @ Dec 25 2008, 09:52 PM) *

Én néztem, és most már komolyan kíváncsi vagyok az Ausztráliára biggrin.gif Shakespearetől meg pont ma olvastam el a Hamletet, szóval már egy picit hangulatban voltam a dologhoz... Claire Danes-nek viszont szembetűnően más orra volt itt, mint a Csillagporban biggrin.gif

Ausztráliáról már egy kicsit lemondtam, hogy olyan jó lenne sad.gif De majd meglesem.
marco045
QUOTE(Real013 @ Dec 25 2008, 09:55 PM) *

Egyiken sem. M1. Van olyan is, nem tudom feltűnt e biggrin.gif

Nálunk csak a TV2-tőt lehet fogni! :S
x'DD
SSJfreezy
QUOTE(gataka @ Dec 25 2008, 05:44 PM) *

Este Igazából szerelem a tv2-őn. Kellemes kis karácsonyi filmecske.
Must see. cool.gif

Ezt nézem én is.
Nagyon szeretem,abszolút feelgood film számomra. ^^
Csak az zavar,hogy a nyamvadt TV2 nem tud a portugál takarítónőnek egy feliratot rakni a szövege alá,mert így ez a szál teljesen értelmét veszti.. sleep.gif Pedig aranyos dolgok vannak ott^^
-OJ-
QUOTE(Real013 @ Dec 25 2008, 09:48 PM) *

Rómeó és Juliát senki nem nézte? Pedig Luhrmann úr (no meg Shakespeare) enyhe remekműve lett az rolleyes.gif

Shakespearet magyarul? rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
-Thresher-
Elizabeth
Jó kis film, az angolok értik a dolgukat....
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Dec 25 2008, 11:05 PM) *

Shakespearet magyarul? rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Pedig a szinkron ad neki egy olyan elb*szott szappanopera jelleget, hogy egyszer muszáj úgyis megnézni...
JaniRazor
Shrek 2-t a TV2-n.
Szamár ftw cool.gif cool.gif
marco045
én is ^^
mézi & disznók rulz! cool.gif cool.gif
DoNdRoX
tarzan rtl biggrin.gif
marco045
QUOTE(DoNdRoX @ Dec 26 2008, 05:18 PM) *

tarzan rtl biggrin.gif

gyorsan válts csatornát! mad.gif
biggrin.gif
DoNdRoX
de hogy váltok lelöttem a tv-t minek nézzem? dry.gif
gataka
Kivételesen jó film a Film+on. Sin City cool.gif
RethaMilek
Ma este lesz a Jackie Brown.
Aki még nem látta, az nézze meg, én még gondolkodom a felvételén, mert már láttam, de szinkronnal nem tudom akarom-e megint látni. smile.gif
grasslover
QUOTE(RethaMilek @ Dec 27 2008, 03:17 PM) *

Ma este lesz a Jackie Brown.
Aki még nem látta, az nézze meg, én még gondolkodom a felvételén, mert már láttam, de szinkronnal nem tudom akarom-e megint látni. smile.gif

Nagyon kellemes a szinkronja...fordítás és színészi alakítás szempontjából egyaránt. A 90-es évek egyik utolsó nagy alakítása, a Fight Club előtt.
Real013
QUOTE(grasslover @ Dec 27 2008, 03:52 PM) *

Nagyon kellemes a szinkronja...fordítás és színészi alakítás szempontjából egyaránt. A 90-es évek egyik utolsó nagy alakítása, a Fight Club előtt.

Azért az eredeti hang jobb smile.gif Bár ez nem újdonság.
grasslover
QUOTE(Real013 @ Dec 27 2008, 04:03 PM) *

Azért az eredeti hang jobb smile.gif Bár ez nem újdonság.

Ha megmutatod, hogy lehet DunaTV-n DVD-módjára átváltani a hangot, akkor valószínű mások is úgy néznék ^^ Persze DTS-ben vagy audiokommentárral.
Ante
Armageddont. ÁHITATTAL!

(Csak vicceltem cool.gif )
Real013
QUOTE(grasslover @ Dec 27 2008, 05:19 PM) *

Ha megmutatod, hogy lehet DunaTV-n DVD-módjára átváltani a hangot, akkor valószínű mások is úgy néznék ^^ Persze DTS-ben vagy audiokommentárral.

Bemísz monnyuk bármelyik bótba, oszt megvöszöd a dövödöt kilencszázé. smile.gif

De egyébként nem arra gondoltam, hogy váltson hangot, csak megjegyeztem, hogy az eredeti jobb. Szóval ha valaki teljes élvezetre vágyik, keressen alternatív forrást.
Darth Cortez
QUOTE(Real013 @ Dec 27 2008, 08:01 PM) *

valaki teljes élvezetre vágyik, keressen alternatív forrást.

És keressen profi hangfalszettet, projektort, vásznat, tökéletes Blu-ray kópiát vagy 1080p-s verziót sleep.gif
(mondaná moki biggrin.gif)
Real013
QUOTE(Darth Cortez @ Dec 27 2008, 08:03 PM) *

És keressen profi hangfalszettet, projektort, vásznat, tökéletes Blu-ray kópiát vagy 1080p-s verziót sleep.gif
(mondaná moki biggrin.gif)

Esetleg keressen egy mozit, ahol még vetítik smile.gif
a880120
ARMAGEDDON. cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
-moki-
QUOTE(grasslover @ Dec 27 2008, 05:19 PM) *

A DunaTV sugároz digitálisan? Mert ha igen és UPC-d van, akkor menü és nyelvváltás laugh.gif
grasslover
QUOTE(-moki- @ Dec 27 2008, 08:26 PM) *

A DunaTV sugároz digitálisan? Mert ha igen és UPC-d van, akkor menü és nyelvváltás laugh.gif

Attól, hogy digitálisan sugároz a DunaTv, még nem minden csatorna szolgáltat hangváltást. DunaTV meg ugye tőzsgyökeres ungarishe magyar.
Mortanius
QUOTE(a880120 @ Dec 27 2008, 08:18 PM) *

ARMAGEDDON. cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif

Olyanokat röhögtem a végén, miközben anyám húgommal nézte feszülten várva a tök egyértelmű végkifejletet. laugh.gif Eszméletlen szemérmetlen hatásvadászat az egész.
-moki-
QUOTE(Mortanius @ Dec 28 2008, 12:31 AM) *

Olyanokat röhögtem a végén, miközben anyám húgommal nézte feszülten várva a tök egyértelmű végkifejletet. laugh.gif Eszméletlen szemérmetlen hatásvadászat az egész.

Tényleg eszméletlen film az Armageddon. Meg gondolom a hatásvadászatot nem mint negatív jelzőt hoztad fel, mert az eléggé furcsán hangzana tőled biggrin.gif
DoNdRoX
QUOTE(-moki- @ Dec 28 2008, 02:09 AM) *

Tényleg eszméletlen film az Armageddon. Meg gondolom a hatásvadászatot nem mint negatív jelzőt hoztad fel, mert az eléggé furcsán hangzana tőled biggrin.gif

tényleg az, csak már a könyökömön jön ki biggrin.gif
grasslover

Van különbség a bay-féle milliárdos birkatömeget megmozgató hatásvadászat között és a szolid, 100 ember által alig látott gore-remekek paródia-hatásvadászata között, i think. Annyira fáj már, hogy ennyire iszonyatosan begyepesedett felfogás uralkodik az emberekben a trashről és a gore-ról...

Oh, ma este egyetlen film lesz jó a tv-ben, a Csodabogár! Aztat nézzék akik még nem látták cool.gif
-Thresher-
QUOTE(grasslover @ Dec 28 2008, 12:43 PM) *

Oh, ma este egyetlen film lesz jó a tv-ben, a Csodabogár! Aztat nézzék akik még nem látták cool.gif

...utána meg sipirc megnézi az About a Boy-t! Egy fantasztkius Hornby regény fantasztikus adaptációja!
Ante

Hehe, de jó hogy nem én mondtam ki smile.gif Akárhogy is nézem, a pélódarabolás meg egyéb magasröptű gusztustalanságokban nem sokkal több művészi kifejeződést látok, mint a naplementében szállongó helikopterekben, max annyit hogy az előbbihez sokkal kevesebb embernek van gyomra. (És nem, most nem a Machine Girl, Planet Terror etc. szerű stílusparódiákra gondolok)
grasslover
QUOTE(Ante @ Dec 28 2008, 03:39 PM) *

Hehe, de jó hogy nem én mondtam ki smile.gif Akárhogy is nézem, a pélódarabolás meg egyéb magasröptű gusztustalanságokban nem sokkal több művészi kifejeződést látok, mint a naplementében szállongó helikopterekben, max annyit hogy az előbbihez sokkal kevesebb embernek van gyomra. (És nem, most nem a Machine Girl, Planet Terror etc. szerű stílusparódiákra gondolok)

Igen, szép a naplementés megoldás, ha egy filmben kb egy percet tesz ki...de ha az egész ilyen lassított felvételekből meg nyálas ölelkezéssel, szar dialógusokkal van tele akkor az egészen más művészetet érint: a giccset sleep.gif Az meg Bay védjegye. Ahhoz meg nekem nincs gyomrom...
SSJfreezy
Csodabogár. Nagyon szeretem ezt a filmet^^
-moki-
QUOTE(grasslover @ Dec 28 2008, 12:43 PM) *

Van különbség a bay-féle milliárdos birkatömeget megmozgató hatásvadászat között és a szolid, 100 ember által alig látott gore-remekek paródia-hatásvadászata között, i think. Annyira fáj már, hogy ennyire iszonyatosan begyepesedett felfogás uralkodik az emberekben a trashről és a gore-ról...

Nekem meg az fáj, hogy a trash műfaját szinte megtámadhatatlan magasságokba magasztaljátok biggrin.gif Szal gyakorlatilag egyik oldalról se lehet belekötni, mert mindent meg lehet magyarázni, hogy mi miért olyan. Szal még a hatásvadászat is paródia...

a lényegen nem változtat, hogy mind a kettő azonos mechanizmus alapján működik és hogy mind a két stílusban erőteljesen jelen van.
Mortanius
QUOTE(-moki- @ Dec 28 2008, 07:39 PM) *

Nekem meg az fáj, hogy a trash műfaját szinte megtámadhatatlan magasságokba magasztaljátok biggrin.gif Szal gyakorlatilag egyik oldalról se lehet belekötni, mert mindent meg lehet magyarázni, hogy mi miért olyan. Szal még a hatásvadászat is paródia...

Jajj bazzeg az agyam eldobom tőletek. Eddig nem akartam belefolyni mert nem láttam értelmét. Disznók elé gyöngyöt effektus. laugh.gif

Csak annyit mondanék, hogy oké, hogy a trash-ben és a Bay-filmekben is van hatásvadászat. Viszont trash filmet általában nem azért nézünk, hogy most jól leejtsük az állunkat a szirupos giccsparádétól. Ezen kívül Bay filmet sem azért nézünk, hogy röhögjünk a hatásvadászaton, mert ez kínunkban röhögés. A trash műfaji sajátosságai közé beletartozik a hatásvadászat is többek között, és ezeken a megszokott, kötelező stíluselemeken lehet a legtöbbet derülni. Így végső soron szinte bármely exploitation vagy trash film a saját paródiája, akár akarata ellenére is a kötelező műfaji sajátosságok miatt. Ha meg szándékosan szőnek bele pluszba sok filmes utalást, műfajokra való utalást, akkor olyan gyönyörűségek születhetnek meg, mint például a Machine Girl.
-moki-
Nem belefolysz, hanem feleslegesen koptatod a szád biggrin.gif

Ez sem változtat a lényegen semmit, mégpedig azon, hogy nem csak a Bay filmek hatásvadászok és hogy a hatásvadászat nem mindig negatív dolog. Remélem lerajzolnom nem kell, mert nem tudok jól rajzolni biggrin.gif

Jah és én vagyok az, Moki... engem ne általánosítsatok be, mert herén haraplak titeket biggrin.gif
JaniRazor
A Túl a Sövényen-t a TV2-n.
Hellnight
Túl a Sövényen, de ez a szinkron borzasztó :/
Mortanius
QUOTE(-moki- @ Dec 28 2008, 07:53 PM) *

feleslegesen koptatod a szád biggrin.gif

Na ebben tudok egyetérteni. Másban nem.
Egyre inkább formálódik bennem egy Philosophy of Trash and Gore című könyv. biggrin.gif
DanteXV
Daredevil. de sztem kapcsolom a sövényesre. biggrin.gif
-moki-
QUOTE(Mortanius @ Dec 28 2008, 08:17 PM) *

Na ebben tudok egyetérteni. Másban nem.
Egyre inkább formálódik bennem egy Philosophy of Trash and Gore című könyv. biggrin.gif

Könyv? Én megvárom a filmadaptációt belőle akkor... laugh.gif
Mortanius
QUOTE(-moki- @ Dec 28 2008, 08:23 PM) *

Könyv? Én megvárom a filmadaptációt belőle akkor... laugh.gif

Kár, hogy nem jött még össze a videodrome-tali. Megdögönyöznélek titeket néha. laugh.gif
Ante
QUOTE(Mortanius @ Dec 28 2008, 08:30 PM) *

Kár, hogy nem jött még össze a videodrome-tali. Megdögönyöznélek titeket néha. laugh.gif

Az ütvefúróddal vagy a húsdarálóddal? unsure.gif

Inkább maradok virtuális kapcsolatnál, és biztonságos távolságból szidom a gore-t biggrin.gif
-Thresher-
About a Boy aka A Halott Kacsa Napja...

Nézzétek ezt ti is...
-Thresher-
Csak 3 filmet ajánlanék:

Tv2 14:50- Addams Family - A galád család
m1 17:45-Willy Wonka és a csokigyár (ennek a remake-je a Charlie és a csokigyár...)
RTL 19:20 - Oscar
DoNdRoX
QUOTE(-Thresher- @ Dec 29 2008, 02:19 PM) *

Csak 3 filmet ajánlanék:

m1 17:45-Willy Wonka és a csokigyár (ennek a remake-je a Charlie és a csokigyár...)

nézzük
marco045
Oscar
RTL
DanteXV
Oscar nálam is. biggrin.gif

QUOTE(-Thresher- @ Dec 29 2008, 02:19 PM) *

Csak 3 filmet ajánlanék:

a Több a sokknál se volt rossz az RTLen. biggrin.gif
grasslover
Az Oscar csak egy szimpátiaszavazás...
marco045
Csak az a baj, h már láttam. Minden évben van legalább 1X-er, de mindig megnézem.
DoNdRoX
én még nem láttam, most pótolom
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.