Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jun 13 2006, 03:06 PM) *

Nem szoktam haverokkal sörözgetni, beszívva szoktunk filmezni, akkor meg teljesen más kategóriákat... biggrin.gif Minél depisebb pl annál jobb.

szerintem ha egyszer nosztalgiázni támad kedvem haverral mi is megnézünk ilyen állapotban egy filmet lehet épp a las vegast biggrin.gif smile.gif
adam3
NCIS-t és COBRA11-et néz valaki?? Szerintem nagyon állat sorozatok ahhoz képest, hogy sorozatok biggrin.gif
-Oli-
Ponyvaregény! wink.gif
Néhány haverral nézem!
grasslover
QUOTE(-generaloli- @ Jun 13 2006, 08:41 PM) *

Ponyvaregény! wink.gif
Néhány haverral nézem!

Melyik csatornán nyomták? rolleyes.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jun 13 2006, 08:42 PM) *

Melyik csatornán nyomták? rolleyes.gif

gondolom HBO smile.gif rtl vagy tv2 azt még nem adta ugye?
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 14 2006, 01:12 AM) *

gondolom HBO smile.gif rtl vagy tv2 azt még nem adta ugye?

Viasat 3?Ott reklámozták,Film3-nál,Alkonyattól Pirkadatiggal.. unsure.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jun 14 2006, 01:33 PM) *

Viasat 3?

olyat én nem nézek smile.gif

tettszik az uj avim? rolleyes.gif biggrin.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 14 2006, 02:38 PM) *

olyat én nem nézek smile.gif

tettszik az uj avim? rolleyes.gif biggrin.gif

Őszintén megmondva?Nem.Angolos. biggrin.gif Egyébként zsír.
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jun 14 2006, 03:53 PM) *

Őszintén megmondva?Nem.Angolos. biggrin.gif Egyébként zsír.

hehe tongue.gif biggrin.gif az aláirásodba mi az a nagybetűs rész? ilyeneknek szurkolsz? mellow.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

én a foci vb egyik meccsét nézem épp a tv-ben laugh.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 14 2006, 03:56 PM) *

hehe tongue.gif biggrin.gif az aláirásodba mi az a nagybetűs rész? ilyeneknek szurkolsz? mellow.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

én a foci vb egyik meccsét nézem épp a tv-ben laugh.gif

IGEN.Én is azt nézem,megyek is vissza!(akkor meccs után találkozunk) smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jun 14 2006, 03:58 PM) *

IGEN.Én is azt nézem,megyek is vissza!(akkor meccs után találkozunk) smile.gif

oké sok sikert! most kivételesen a 2:0 nak szurkolok az nekem 7 pont laugh.gif tongue.gif biggrin.gif
grasslover
Én ahogy az MSN-es személyes üzimben is áll, Jugoszláviának és a Szovjetuniónak szurkolok sleep.gif.
De komolyra véve a szót: Japánnak.

Viszont a focit még mindig utálom, mint a szart, egyetlen meccset sem tudnék megnézni. Az IWIW-en azé tolom a game-t, eddig megjátszottam minden meccset és 100 feletti pontszámom van (Taxi 1 kicsit módosítva: mi lenne ha értene is a focihoz?)
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jun 14 2006, 04:48 PM) *

Én ahogy az MSN-es személyes üzimben is áll, Jugoszláviának és a Szovjetuniónak szurkolok sleep.gif.
De komolyra véve a szót: Japánnak.

Viszont a focit még mindig utálom, mint a szart, egyetlen meccset sem tudnék megnézni. Az IWIW-en azé tolom a game-t, eddig megjátszottam minden meccset és 100 feletti pontszámom van (Taxi 1 kicsit módosítva: mi lenne ha értene is a focihoz?)

mákod van csak.
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 14 2006, 05:07 PM) *

mákod van csak.

Nem, mert azért tom hogy pl Argentínának több esélye van mint pl Ecuador-nak és hogy a brazil-holland meccs végkimenetele sem volt egyértelmű...szal azé vágom hoyg melyik csapat mennyire jó.
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jun 14 2006, 05:12 PM) *

Nem, mert azért tom hogy pl Argentínának több esélye van mint pl Ecuador-nak és hogy a brazil-holland meccs végkimenetele sem volt egyértelmű...szal azé vágom hoyg melyik csapat mennyire jó.

nagyon tudsz. ohmy.gif
grasslover
Egy haverom hívta fel rá a figyelmet. Az már biztos, hoyg kritikában ezen sorok írójával én még labdába sem rúghatok (hogy stílszerű legyek)....na de olvassátok a Népszabadság Online-on talált rövid szösszenetet az RTL Klub Footbal VB-jéről:

"Vébézünk, mi mást tehetnénk, illetve majd pont arról lesz szó, hogy hogyan vébéznénk szívünk szerint, e zsebkendőnyi területen.
Persze leginkább úgy, ahogy a magyarok is. Illetve. Néha jobb is, hogy nem. Nem kell idegelni. A "semleges néző" ugyan értelmetlen jelzős szerkezet, mert vagy ide, vagy oda, de drukkol, aki néző, a teljesen elkötelezett, halálos drukkolás, amely nemzeti válogatott esetében többnyire nemzeti minimum, tényleg eléggé beszűkíti a tudatállapotot, mint M. Giorgio Richárdét a savanyú cukor, és bizony nem vesz észre annyi szépet és finomat a játékban, mint amennyit az ugyan nem semleges, de érzelmileg kevésbé involvált néző; igaz, az meg, az involvált, a halálos drukker másutt, máshogyan tapasztal, nyer sokat, érzelmi vonalakon, ugye.Ráadásul a magyar futball néven ismert tünetegyüttes kórokozóinak nem is kell ott lenniük a vébén, hogy idegesítők tudjanak lenni. Az ilyenkor csúcsra járó érdeklődés amúgy is a tévékbe löki őket, ahol aztán hallhatjuk, miként okoskodnak a magyar futball megmentéséről azok, akik idáig juttatták. Fantasztikus ötleteik tudnak lenni, például, hogy adjunk több pénzt nekik.
Mindegy tehát, hogy hogyan vébéznénk, ha.
Az mégis különös dolog, hogy a világ legnagyobb médiaeseménye épp azt az orgánumot érdekli a legkevésbé, amely Magyarországon a közvetítési jogokat birtokolja. Az újságok, internetes oldalak vébémellékleteket készíte-nek, nagy adatbázisokat, statisztikákat kínálnak, elemeznek, latolgatnak, és persze nyomják a híreket. A Sport 1-en hetek óta megy egy zseniális vébétörténeti sorozat (csak a kommentárszövegek szörnyűek, és Faragó Richárdék helyében nem vállaltam volna, hogy olyan rosszul lefordított mondatokat mondassanak velem, mint például "a spanyolok mindent megtesznek, hogy a kapuba juttassák a labdát" vagy hogy "Maradonának lenni mindig is hatalmas terhet jelentett"), amiből rá kellett jönnöm, hogy utólag sokkal jobb vébét nézni, nem kell a gyilkosan unalmas meccsekre pazarolni az időt; szóval kiderült, hogy nagyszerű másfél órás filmek készíthetők egy-egy világbajnokságból.
Tehát a magyar média nagyobb része pörög, mint Hajszán Gyula az alapvonalon. Ehhez képest bekapcsolja az ember péntek este a vébéközvetítésre jogosult RTL Klubot, hogy megnézze a lengyel-ecuadori rangadót (kikimeccset), nem annyira dvábrátánki alapon, hanem ez a lengyel csapat kábé magyar is lehetne, mindegy, tehát bekapcsolja, erre mit lát? Hogy a barátokköztös hétköznapi kecsegeök kecsegeölnek a képernyőn, mintha az égvilágon semmi sem történt volna, mintha nem volna futball-világbajnokság éppen. Jó, hát az ország nagyobbik felével szépen ki van cseszve, de az ember nem akad fönn ezen, amikor van neki hat tucat csatornája, megy át a Sport Klubra vagy mire, és nézi ott a lengyeleket.
Viszont most már, túl nyolc meccsen, nyugodtan ki lehet mondani, hogy ilyen lapos, ötlettelen, tartalmatlan műsorokat csinálni a világ legnagyobb médiaeseményéből nem egyszerűen szakmai hiba vagy inkompetencia, ez már a pofátlanság határán van túl.
Az RTL-en abból áll a vébé (egyébként jó pont azért, hogy focivébének hívják, és nem vb-znek meg labdarúgóznak), hogy egy ember jól-rosszul lekommentálja a meccset, egy másik ember meg a stúdióban összefoglalja, hogy mit kommentált az előző. Mindkettőjük mellett ül egy-egy szakértőnek kinevezett magyarfocista, akinek az a dolga, hogy mindazokat a szörnyű közhelyeket és sportbikkfanyelvi fordulatokat elmantrázza, amelyeket a riporterek valami miatt kihagytak.
Egy rohadt komputeranimáció, egy-egy játékosadatlap, saját statisztika, valami kis elemzésszerű, rovatka, esetleg érdekes kis hírek a helyszínről, horribile dictu: interjúk, megszólalók, legalább egy szerencsétlen utca embere - semmi. Egyetlen halovány kis ötletet sem bírt kiszenvedni magából Magyarország legnagyobb tévéje. Mintha 1978-ban lennénk. Egy dolog jelzi talán, hogy mégis 2006-ban: a megalázó, szellemi fogyatékosoknak való esemesjáték.
Abból legalább az kiderül, mit gondolhat az RTL Klub a nézőiről. "

QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 14 2006, 05:25 PM) *

nagyon tudsz. ohmy.gif

Ez most gúny vagy mi? Me nem hiszem hogy ezt Te mostan itten komolyan mondtad...
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jun 14 2006, 07:51 PM) *

Ez most gúny vagy mi? Me nem hiszem hogy ezt Te mostan itten komolyan mondtad...

jah az volt sorry biggrin.gif smile.gif

QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 14 2006, 07:52 PM) *

jah az volt sorry biggrin.gif smile.gif

amugy sok sikert.

nekem is elkélne. 8adik vok de lehet ma visszaesek első meccs 3pontot hozott ez a msotani meg egyet sem. remélem a német meccset este telibe találom jól jönne.
Real013
QUOTE(grasslover @ Jun 14 2006, 07:51 PM) *

Egy haverom hívta fel rá a figyelmet. Az már biztos, hoyg kritikában ezen sorok írójával én még labdába sem rúghatok (hogy stílszerű legyek)....na de olvassátok a Népszabadság Online-on talált rövid szösszenetet az RTL Klub Footbal VB-jéről:

"Vébézünk, mi mást tehetnénk, illetve majd pont arról lesz szó, hogy hogyan vébéznénk szívünk szerint, e zsebkendőnyi területen.
Persze leginkább úgy, ahogy a magyarok is. Illetve. Néha jobb is, hogy nem. Nem kell idegelni. A "semleges néző" ugyan értelmetlen jelzős szerkezet, mert vagy ide, vagy oda, de drukkol, aki néző, a teljesen elkötelezett, halálos drukkolás, amely nemzeti válogatott esetében többnyire nemzeti minimum, tényleg eléggé beszűkíti a tudatállapotot, mint M. Giorgio Richárdét a savanyú cukor, és bizony nem vesz észre annyi szépet és finomat a játékban, mint amennyit az ugyan nem semleges, de érzelmileg kevésbé involvált néző; igaz, az meg, az involvált, a halálos drukker másutt, máshogyan tapasztal, nyer sokat, érzelmi vonalakon, ugye.Ráadásul a magyar futball néven ismert tünetegyüttes kórokozóinak nem is kell ott lenniük a vébén, hogy idegesítők tudjanak lenni. Az ilyenkor csúcsra járó érdeklődés amúgy is a tévékbe löki őket, ahol aztán hallhatjuk, miként okoskodnak a magyar futball megmentéséről azok, akik idáig juttatták. Fantasztikus ötleteik tudnak lenni, például, hogy adjunk több pénzt nekik.
Mindegy tehát, hogy hogyan vébéznénk, ha.
Az mégis különös dolog, hogy a világ legnagyobb médiaeseménye épp azt az orgánumot érdekli a legkevésbé, amely Magyarországon a közvetítési jogokat birtokolja. Az újságok, internetes oldalak vébémellékleteket készíte-nek, nagy adatbázisokat, statisztikákat kínálnak, elemeznek, latolgatnak, és persze nyomják a híreket. A Sport 1-en hetek óta megy egy zseniális vébétörténeti sorozat (csak a kommentárszövegek szörnyűek, és Faragó Richárdék helyében nem vállaltam volna, hogy olyan rosszul lefordított mondatokat mondassanak velem, mint például "a spanyolok mindent megtesznek, hogy a kapuba juttassák a labdát" vagy hogy "Maradonának lenni mindig is hatalmas terhet jelentett"), amiből rá kellett jönnöm, hogy utólag sokkal jobb vébét nézni, nem kell a gyilkosan unalmas meccsekre pazarolni az időt; szóval kiderült, hogy nagyszerű másfél órás filmek készíthetők egy-egy világbajnokságból.
Tehát a magyar média nagyobb része pörög, mint Hajszán Gyula az alapvonalon. Ehhez képest bekapcsolja az ember péntek este a vébéközvetítésre jogosult RTL Klubot, hogy megnézze a lengyel-ecuadori rangadót (kikimeccset), nem annyira dvábrátánki alapon, hanem ez a lengyel csapat kábé magyar is lehetne, mindegy, tehát bekapcsolja, erre mit lát? Hogy a barátokköztös hétköznapi kecsegeök kecsegeölnek a képernyőn, mintha az égvilágon semmi sem történt volna, mintha nem volna futball-világbajnokság éppen. Jó, hát az ország nagyobbik felével szépen ki van cseszve, de az ember nem akad fönn ezen, amikor van neki hat tucat csatornája, megy át a Sport Klubra vagy mire, és nézi ott a lengyeleket.
Viszont most már, túl nyolc meccsen, nyugodtan ki lehet mondani, hogy ilyen lapos, ötlettelen, tartalmatlan műsorokat csinálni a világ legnagyobb médiaeseményéből nem egyszerűen szakmai hiba vagy inkompetencia, ez már a pofátlanság határán van túl.
Az RTL-en abból áll a vébé (egyébként jó pont azért, hogy focivébének hívják, és nem vb-znek meg labdarúgóznak), hogy egy ember jól-rosszul lekommentálja a meccset, egy másik ember meg a stúdióban összefoglalja, hogy mit kommentált az előző. Mindkettőjük mellett ül egy-egy szakértőnek kinevezett magyarfocista, akinek az a dolga, hogy mindazokat a szörnyű közhelyeket és sportbikkfanyelvi fordulatokat elmantrázza, amelyeket a riporterek valami miatt kihagytak.
Egy rohadt komputeranimáció, egy-egy játékosadatlap, saját statisztika, valami kis elemzésszerű, rovatka, esetleg érdekes kis hírek a helyszínről, horribile dictu: interjúk, megszólalók, legalább egy szerencsétlen utca embere - semmi. Egyetlen halovány kis ötletet sem bírt kiszenvedni magából Magyarország legnagyobb tévéje. Mintha 1978-ban lennénk. Egy dolog jelzi talán, hogy mégis 2006-ban: a megalázó, szellemi fogyatékosoknak való esemesjáték.
Abból legalább az kiderül, mit gondolhat az RTL Klub a nézőiről. "

Egyetértek,egyetértek,egyetértek,egytértek.MOCSKOS RTL KLUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
martin_dante
TÉVÉMŰSOR (horror, thriller, sci-fi)

2006. Június 16-22.

Péntek (Június 16.):

RTL Klub: A légy (23.45) - horror
FILM+: Bújj, bújj, szellem! (21.40) - thriller

Szombat (Június 17.):

HBO: Titokzatos folyó (23.05) - thriller

Vasárnap (június 18.):

TV2: Hitchcock: Családi összeesküvés (00.45) - krimi-vígjáték
HBO: Hajsza a metróban (23.55) - horror

Hétfő (Június 19.):

FILM+: Kalózjárat (19.50) - thriller

Kedd (Június 20.):

FILM+: Marabunta - Gyilkos hangyák (19.50) - horror
Rémálmok háza (21.45) - thriller

Szerda (Június 21.):

TV2: Storyville (00.40) - thriller

Csütörtök (Június 22.):

FILM+: A feltámadt halott (23.30) - thriller
Real013
QUOTE(martin_dante @ Jun 16 2006, 09:31 AM) *

TÉVÉMŰSOR (horror, thriller, sci-fi)

2006. Június 16-22.

Péntek (Június 16.):

RTL Klub: A légy (23.45) - horror
FILM+: Bújj, bújj, szellem! (21.40) - thriller

Szombat (Június 17.):

HBO: Titokzatos folyó (23.05) - thriller

Vasárnap (június 18.):

TV2: Hitchcock: Családi összeesküvés (00.45) - krimi-vígjáték
HBO: Hajsza a metróban (23.55) - horror

Hétfő (Június 19.):

FILM+: Kalózjárat (19.50) - thriller

Kedd (Június 20.):

FILM+: Marabunta - Gyilkos hangyák (19.50) - horror
Rémálmok háza (21.45) - thriller

Szerda (Június 21.):

TV2: Storyville (00.40) - thriller

Csütörtök (Június 22.):

Milyen jókat röhögtem ezen a listán.Marbunta-Gyilkos hangyák LOOOL laugh.gif
-OJ-
A LÉGY az RTL Klub-on cool.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jun 16 2006, 11:57 PM) *

A LÉGY az RTL Klub-on cool.gif

Ejnye OJ, autobotos avatar?? rolleyes.gif
Akkor ezennel ellenségemmé nyílvánítalak, ugyanis én Álca vagyok sleep.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jun 17 2006, 12:03 AM) *

Ejnye OJ, autobotos avatar?? rolleyes.gif
Akkor ezennel ellenségemmé nyílvánítalak, ugyanis én Álca vagyok sleep.gif

Ha tudsz egy ennél is jobbat, szívesen felhasználnám rolleyes.gif
-OJ-
MTV Movie Awards az MTVn, Jessica Alba vezényletével ph34r.gif laugh.gif

Hayden Christensen épp most kapta meg a Legjobb Gonosztevő díjat (Jigsaw, Scarecrow, Voldemord előtt). Ez logikus, Darth Vadernél coolabb karakter úgysincs ph34r.gif

Jessica Alba pedig a Legszexisebb Alakítás a Sin Cityben wub.gif

Ez a díjátadás igazságosabb mint az Oscar. Itt legalább azok a filmek kapják, amiket a közönség imád smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jun 17 2006, 01:16 AM) *

Ha tudsz egy ennél is jobbat, szívesen felhasználnám rolleyes.gif

ne engedj az erő sötét oldalának testvér. az autobotok a legjobbak. igaz , hogy Sokkoló meg Skorponok a kedvenceim laugh.gif (mondjuk Skorponok a lelke mélyén jó) de akko is az autobotok a legjobbak cool.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 17 2006, 05:33 PM) *

ne engedj az erő sötét oldalának testvér. az autobotok a legjobbak. igaz , hogy Sokkoló meg Skorponok a kedvenceim laugh.gif (mondjuk Skorponok a lelke mélyén jó) de akko is az autobotok a legjobbak cool.gif

Én Üstököst bírom, ő a legjobb cool.gif Meg Megatron (csak ő hogyismondjam elég nagyképű, de ez 200 méter magas robotoknál értelmét vesztő kifejezés biggrin.gif)
Darkdawn
Ugyan már Mogorva volt a legjobb, mindíg beszólt Optimusznak, de azért elpáholta az Álcákat! laugh.gif
-OJ-
QUOTE(Darkdawn @ Jun 18 2006, 07:23 PM) *

Ugyan már Mogorva volt a legjobb

Az biztos, nagy arc:
- Grimlockot nem érdekli, ha elpusztul a Föld!
- Úgy, hogy Te is rajta vagy?
- Hmmm...Grimlock erre nem gondolt
laugh.gif
grasslover
Tv2 vs RTL klub => TV2 win cool.gif

Na szóval:
Jövő hét hátfőn: Tv2 esti időpontban: Terry Gilliam's Twelve monkeys (aki szereti a sci-fit és szerinte a Vissza a jövőbe!-nél nincs jobb időutazós film, az nézze meg, és rájön hoyg eddig tévhitben élt, továbbá Bruce Willis szereplésével készült legjobb filmben lehet része, amiben Brad Pitt is kiemelkedően alakít, a zene király, a forgatókönyv zseniális, a rendezés meg tökéletes. Szvsz Gilliam legjobbja)
És ez még nem minden, ugyanis vasárnap, ugyancsak a Tv2-n, Terry Gilliam's The fisher king (a nagyobb nevek közül az egyetlen Gilliam film, amit nem láttam, szal ott fogok gubKisTehén!tani a tv előtt és bambulok majd bele happy.gif)

Azért arra kiváncsi vok hogy a Brazilt leadják-e valaha tv-ben rolleyes.gif (és a Fear and loathingot? smile.gif)
Bullittt
semmit, ugyanis ki van kapcsolva tongue.gif
-SamS-
szerdán volt mc hammer élete. anyám felvette. nagyon jó film ! aki tudja nézze meg smile.gif
kopo
Én mostanában TV-ben inkább a vd-t ésa sorozatokat nézek. Aki tudja az nézze a 24-et a colon, a Dr.House-t aa tv2-ön.
VegaSHFOREVER
12majmot nem fogom kihagyni.
kopo
@VegaSHFOREVER: Mikor és hol lesz?
VegaSHFOREVER
Jövő hét hátfőn: Tv2 esti időpontban: Terry Gilliam's Twelve monkey

sal jövö hét hétfőn.
grasslover
QUOTE(kopo @ Jun 20 2006, 10:00 PM) *

@VegaSHFOREVER: Mikor és hol lesz?

3 kommentet kellett volna csak visszaolvasni smile.gif

Vega: thx hogy szó szerint idéztél biggrin.gif ("hátfő" cool.gif)
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jun 20 2006, 10:04 PM) *

3 kommentet kellett volna csak visszaolvasni smile.gif

Vega: thx hogy szó szerint idéztél biggrin.gif ("hátfő" cool.gif)

alap biggrin.gif a hsz-edből másoltam ki biggrin.gif

jah és szolj ha megint megjön a tvrhét laugh.gif biggrin.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 20 2006, 10:05 PM) *

alap biggrin.gif a hsz-edből másoltam ki biggrin.gif

jah és szolj ha megint megjön a tvrhét laugh.gif biggrin.gif

Hátfőn jött most is, sajna amúgy már nem lesz több Hitchcock Vásárnáp sad.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jun 20 2006, 10:06 PM) *

Hátfőn jött most is, sajna amúgy már nem lesz több Hitchcock Vásárnáp sad.gif

pff sad.gif észrevettem most se volt.

mind1 ha lesz valami fajin film majd szólj thx.
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 20 2006, 10:09 PM) *

pff sad.gif észrevettem most se volt.

mind1 ha lesz valami fajin film majd szólj thx.

Háát...a 12 monkeys-t és a Fishinget leszámítva, semmi...a TV2-ben bízok, az RTL most szarabbnál szarabbakat nyomat, a focivb mellé nem fér be semmi sad.gif.
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jun 20 2006, 10:11 PM) *

Háát...a 12 monkeys-t és a Fishinget leszámítva, semmi...a TV2-ben bízok, az RTL most szarabbnál szarabbakat nyomat, a focivb mellé nem fér be semmi sad.gif.

ez igaz. sal most télleg csak a tv2 adhat jókat.

no de meek is vissza nézem a második félidőt peace! smile.gif
Royal04
Vaz, direkt azért jöttem fel, hogy tájékoztassalak titeket a 12 Majomról, erre látom, hogy már megtörtént. biggrin.gif Mind1, lényeg az, hogy nézze mindenki. wink.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Royal04 @ Jun 21 2006, 10:24 PM) *

Vaz, direkt azért jöttem fel, hogy tájékoztassalak titeket a 12 Majomról, erre látom, hogy már megtörtént. biggrin.gif Mind1, lényeg az, hogy nézze mindenki. wink.gif

meglesz nézve. biggrin.gif
grasslover
QUOTE(Royal04 @ Jun 21 2006, 10:24 PM) *

Grass kolléga látta, hogy az ügyeletes Gilliam-szakértőnk nem volt egy ideje fórumközelben, és még idejében tájokztatta a közönséget! biggrin.gif
martin_dante
TV Műsor:

Csütörtök (Június 22.):

Péntek (Június 23.):

RTL Klub: A légy 2. (24.00) - horror
HBO: Nyílt tengeren (21.00) - thriller

Szombat (június 24.):

TV2: Frankenstein háza (22.15) - horror

Vasárnap (Június 25.):

HBO: Felejtés (21.00) - thriller

Hétfő (Június 26.):

TV2: 12 majom (21.15) - thriller
FILM+: Stephen King: Hasznos holmik (21.55) - horror

Kedd (Június 26.):

FILM+: A vízszerelő (21.45) - thriller
Néma rettegés (23.20) - thriller

Szerda (Június 28.):

HBO: Felejtés (21.00) - thriller
AXN: Támadás a Krull bolygó ellen (20.55) - sci-fi

Csütörtök (Június 29.):

M1: eXistenZ - Az élet játék (00.10) - sci-fi
TV2: 101-es gyilkosság (22.40) - thriller
HBO: Nyílt tengeren (23.20) - thriller
FILM+: Stephen King: Hasznos holmik (01.25) - horror

Kalti
Holnap 22:55-től az Europa Europa-n Krisztus utolsó megkísértése !!! Eléggé eldugott, de fain kis csatorna, mostanában fedeztem csak fel micsoda filmeket nyomnak rajta, nemrégiben volt a Casino, David Lynch filmek is pl. az Elefántember.
grasslover
QUOTE(Kalti @ Jun 23 2006, 07:35 PM) *

Holnap 22:55-től az Europa Europa-n Krisztus utolsó megkísértése !!! Eléggé eldugott, de fain kis csatorna, mostanában fedeztem csak fel micsoda filmeket nyomnak rajta, nemrégiben volt a Casino, David Lynch filmek is pl. az Elefántember.

Na akkor akinek van egy kis művészi hajlama (és Europa Europa-ja biggrin.gif), az tekintse meg cool.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ Jun 23 2006, 07:52 PM) *

Na akkor akinek van egy kis művészi hajlama (és Europa Europa-ja biggrin.gif), az tekintse meg cool.gif

Nincs Europa Europám mad.gif sad.gif
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Jun 23 2006, 07:53 PM) *

Nincs Europa Europám mad.gif sad.gif

Nekem sem... sad.gif Ez UPC-n fogható valahogyan? Ha nem, el kéne gondolkoznom, hogy visszatérek e kábelre...
grasslover
QUOTE(martin_dante @ Jun 23 2006, 08:21 PM) *

Nekem sem... sad.gif Ez UPC-n fogható valahogyan? Ha nem, el kéne gondolkoznom, hogy visszatérek e kábelre...

Nem, nincs rajta wink.gif sad.gif (bár nekem most csak m1-RTL Klub-tv2 kombóm van XD)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.