Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
_Jolly_Joker_
Slumdogot fogok nézni az este. biggrin.gif
Real013
QUOTE(_Jolly_Joker_ @ Jan 17 2009, 08:06 PM) *

Slumdogot fogok nézni az este. biggrin.gif

Helyes.

Stif:az egy enyhén jó paródia, asszem tudom, mire gondolsz biggrin.gif
-StiF-
QUOTE(Real013 @ Jan 17 2009, 08:10 PM) *

Stif:az egy enyhén jó paródia, asszem tudom, mire gondolsz biggrin.gif

ping-pong: támad az ököl vagy mi... borzalom
grasslover
QUOTE(-StiF- @ Jan 17 2009, 08:24 PM) *

ping-pong: támad az ököl vagy mi... borzalom

Ping-Pong - Az ököl színre lép cool.gif Zseniális film, Oedekerk színészként is megmutatta xD
-StiF-
ha ez neked zseniális, nem csoda, h különbözik az ízlésünk, sztem egy undorítóan igénytelen film a javából. ettől meg a meet the spartans is mérföldkővel jobb.
grasslover
QUOTE(-StiF- @ Jan 18 2009, 06:53 PM) *

ha ez neked zseniális, nem csoda, h különbözik az ízlésünk, sztem egy undorítóan igénytelen film a javából. ettől meg a meet the spartans is mérföldkővel jobb.

Pedig attól még a star wars is gyengébb ph34r.gif
-Thresher-
Ma éjjel A.I.... Nem nézem meg, mert már herótom van a Spielberg-sziruptól.
grasslover
QUOTE(-Thresher- @ Jan 18 2009, 06:56 PM) *

Ma éjjel A.I.... Nem nézem meg, mert már herótom van a Spielberg-sziruptól.

De az inkább Kubrick mint Spielberg ^^ Ez az egyetlen Spielberg film amit birtoklok eredeti dvd-k között biggrin.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ Jan 18 2009, 06:57 PM) *

De az inkább Kubrick mint Spielberg ^^ Ez az egyetlen Spielberg film amit birtoklok eredeti dvd-k között biggrin.gif

Maradjunk annyiban, hogy Kubrick minimum 3* ilyen jót csinált volna, mint Spielberg, és senki nem sértődik meg-.
-Thresher-
QUOTE(grasslover @ Jan 18 2009, 06:57 PM) *

A vége odacs3sz, de a többi annyira mese-mese-meskete...Ha először látnám Spielberg filmjei közül, tuti tetszene, de így meg krónikus deja-vu borul rám
-StiF-
QUOTE(grasslover @ Jan 18 2009, 06:55 PM) *

Pedig attól még a star wars is gyengébb ph34r.gif

Na jó, ilyenen nem b*szod fel az agyam. smile.gif Az SW minden idők egyik legjobb trilogiája és mondhat bárki bármit így is van/lesz. (ofc a régiről beszélek)
grasslover
QUOTE(-StiF- @ Jan 19 2009, 09:43 AM) *

Na jó, ilyenen nem b*szod fel az agyam. smile.gif Az SW minden idők egyik legjobb trilogiája és mondhat bárki bármit így is van/lesz. (ofc a régiről beszélek)

Más trilógiát láttál már?
-moki-
QUOTE(grasslover @ Jan 18 2009, 09:01 AM) *

Ping-Pong - Az ököl színre lép cool.gif Zseniális film, Oedekerk színészként is megmutatta xD

Egyik legkedvencebb abszurd vígjátékom biggrin.gif Kúúúrvajó koncepció biggrin.gif Az angol szinkron... frenetikus biggrin.gif

"Knock knock who's there??? If you've got an ass I'll kick it!" Ez ha csak az eszembe jut, mindig elnevetem magam. Meg ugye a hasbeszélő emberek, ahogy lógnak a kötélről biggrin.gif Betty meg... egyik kedvenc gonosz karakterem vígjátékból biggrin.gif

Felsőbb rendű humor... órákat el tudok a filmről beszélgetni biggrin.gif

Meg ugye a legendás Betty poén.

What do you get when you cross an owl with a bungee cord?
...
My ass.

laugh.gif Ahh, meg is nézem rögtön megint biggrin.gif
-Thresher-
QUOTE(grasslover @ Jan 19 2009, 10:17 AM) *

Pedig a GYU-ról még nem is esett szó. Elég...
DeMorAliZaToR
Ugyanmár az SW egy nagy kupac xar,nemtom mit szerettek az ien ürben játszódó scifi nemmondomki mikben...elég gyász és ezt úgy mondom h láttam is az első részt,elég is volt 1 életre.
Trilógiáknál alap h az Indy Jones (bár az 4 részes,de csak az első 3 számít biggrin.gif)

Am. h nem OFFoljak

MA ESTE 21:05 Játsz/Ma @ Viasat 3 cool.gif
Végre vmi pozitív is a napban,az iskolakezdés ellenére biggrin.gif
buub
Hát mondjuk a klasszikus trilógia az nem hiába lett akkora sikerű amekkora lett, úgyhogy SW-t nem szidni.
marco045
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Jan 19 2009, 07:00 PM) *

Ugyanmár az SW egy nagy kupac xar,nemtom mit szerettek az ien ürben játszódó scifi nemmondomki mikben...elég gyász és ezt úgy mondom h láttam is az első részt,elég is volt 1 életre.

Én meg azt nem tudom, h az ilyen űrben játszódó scifi nemmondomki... mikben, mit nem lehet szeretni?
első részt... mindegyik rész alap!
-StiF-
QUOTE(grasslover @ Jan 19 2009, 10:17 AM) *

Á még soha. wink.gif De direkt írtam: "egyik legjobb" cool.gif

ott van más pl: a b2tf cool.gif

meg, h csak azokat említsem amiket szeressek: beverly hillsi zsaru, karib kalózai, gyu sem rossz (bár 1x elég volt a könyv) pókember sem rossz stb, stb.

Trilógiáknál alap h az Indy Jones (bár az 4 részes,de csak az első 3 számít biggrin.gif)

nem tom mit szeretsz egy ostorral hadonászó idiótán. rolleyes.gif
a880120

Végülis van benne valami, milyen az már, hogy a 2001-ben is szar zenére, fém kukák forognak, pörögnek, miközben majmok visítoznak.

QUOTE(-StiF- @ Jan 19 2009, 07:35 PM) *

nem tom mit szeretsz egy ostorral hadonászó idiótán. rolleyes.gif

Tudom, hogy csak viccelni próbálsz, mivel gondolom úgy nem ítélkezel, hogy nem láttad, de máskor egy ütősebb poént keress rolleyes.gif -ugye ez a fej itt elmaradhatatlan

(mi az a b2tf?)
DeMorAliZaToR
QUOTE(a880120 @ Jan 19 2009, 08:13 PM) *

(mi az a b2tf?)

bekk tu dá fjúcsör,ami sztem is király kis trilógia,de csak az Indy után cool.gif
a880120
Úgy más, süti.
grasslover
Szpájdörmen, szpájdörmen, dáz vádevöör a szpájdör ken cool.gif
-moki-
A legjobb trilógia az, ha megnézem egymás után közvetlen háromszor a Se7en-t cool.gif laugh.gif

Amúgy mindenki tudja, hogy a GyU a trilógia sleep.gif unsure.gif
Balee
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Jan 19 2009, 08:40 PM) *

bekk tu dá fjúcsör,ami sztem is király kis trilógia,de csak az Indy után cool.gif

SW és a Lotr trilógia után a legjobb, legalább 20x láttam az összes részt biggrin.gif
grasslover
Spiderman, Indy, "magasságos egek" és Evil Dead ilyen sorrendben.
-StiF-
QUOTE(grasslover @ Jan 20 2009, 08:52 AM) *

Spiderman

látom ebben egyetértünk, kivételesen.
-OJ-
Jobb híján, a beiktatást rolleyes.gif biggrin.gif
-Thresher-
Ma fél 10kor Halálhágó a retken...de piszok régen láttam, jó lesz megint! cool.gif
-OJ-
QUOTE(-Thresher- @ Jan 21 2009, 06:06 PM) *

Ma fél 10kor Halálhágó a retken...de piszok régen láttam, jó lesz megint! cool.gif

Annak még a szinkronja is hatalmas biggrin.gif
-moki-
Ha már szinkron... milyen új tróger szinkronja volt már a Játsz/Ma-nak? A régi ezerszer pontosabb volt, ráadásul a minősége is jobb volt. Bucit berakni Penn-nek... évezred vicce biggrin.gif
RethaMilek
QUOTE(-moki- @ Jan 22 2009, 05:57 PM) *

Ha már szinkron... milyen új tróger szinkronja volt már a Játsz/Ma-nak? A régi ezerszer pontosabb volt, ráadásul a minősége is jobb volt. Bucit berakni Penn-nek... évezred vicce biggrin.gif

Én még nem láttam, felvettem, örültem, hogy megy a TVben. De akkor majd a szinkront nem figyelem. smile.gif
-Thresher-
Emelet

Nem rossz ez, csak ne lenne ilyen átkozottul színpadias...Tipikusan "nézek ki az ablakon, így beszélek a hátam mögött lévővel" meg "hosszú csendben nézek, ahogy a színművészetin tanultam"....

-moki-
Nálunk is vannak ilyen sznob színészpalánták, akik a Békéscsabai Színi Stúdió néven működnek. Szal az arcuk már akkora, hogy akár azon is lehetne játszani, ami viszont nem igazán megy nekik. biggrin.gif Szal beültem múltkor a Dzsungel Könyve interpretációjukra, de én nagyon kinevettem őket biggrin.gif A poén meg az, hogy minden létező itthoni rendezvényre meghívják őket és valami arcpirítóan erőltetett bagázs. biggrin.gif Nem tudom miért kell egy színész embernek hirtelen "művészlélekké" és képmutatóvá válnia biggrin.gif Utána meg felkapja a vizet, mert kioktatom a ripacs fajtáját, hogy mit művelt szerencsétlen Ká karakterével biggrin.gif
-Thresher-
QUOTE(-moki- @ Jan 22 2009, 09:25 PM) *

Nálunk is vannak ilyen sznob színészpalánták, akik a Békéscsabai Színi Stúdió néven működnek. Szal az arcuk már akkora, hogy akár azon is lehetne játszani, ami viszont nem igazán megy nekik. biggrin.gif Szal beültem múltkor a Dzsungel Könyve interpretációjukra, de én nagyon kinevettem őket biggrin.gif A poén meg az, hogy minden létező itthoni rendezvényre meghívják őket és valami arcpirítóan erőltetett bagázs. biggrin.gif Nem tudom miért kell egy színész embernek hirtelen "művészlélekké" és képmutatóvá válnia biggrin.gif Utána meg felkapja a vizet, mert kioktatom a ripacs fajtáját, hogy mit művelt szerencsétlen Ká karakterével biggrin.gif

Azért megnézném az ipsét ahogy eljátszik egy kígyót... laugh.gif

Amugy tipikus hiba a színészeinknél, hogy nem érzik mi a különbség egy színházi, meg kamerás jelenetnél. Amint készül egy film, egyből csengetik a színházakat... Pedig aki kicsit is ért hozzá, világosan látja hogy a két helyszín két különféle technikát igényel. Amit a színészpalánták bemagolnak a színművészetin, az 100%-osan hasznosítható egy színpadon, de egy filmnél meg legtöbsször röhejesen néz ki...És ilyenkor van néha az, hogy egy BK szereplő hitelesebben játszik el egy karaktert, mint egy "színpadi" színész...
Real013
QUOTE(-Thresher- @ Jan 22 2009, 09:45 PM) *

Azért megnézném az ipsét ahogy eljátszik egy kígyót... laugh.gif

Amugy tipikus hiba a színészeinknél, hogy nem érzik mi a különbség egy színházi, meg kamerás jelenetnél. Amint készül egy film, egyből csengetik a színházakat... Pedig aki kicsit is ért hozzá, világosan látja hogy a két helyszín két különféle technikát igényel. Amit a színészpalánták bemagolnak a színművészetin, az 100%-osan hasznosítható egy színpadon, de egy filmnél meg legtöbsször röhejesen néz ki...És ilyenkor van néha az, hogy egy BK szereplő hitelesebben játszik el egy karaktert, mint egy "színpadi" színész...

De szerencsére van néhány üditő kivétel, aki színpadon meg filmben is megállja a helyét:)
Ida
A kétszáz éves ember. ohmy.gif
otvosa
QUOTE(Amyblack @ Jan 24 2009, 06:23 PM) *

A kétszáz éves ember. ohmy.gif

tudtam hogy valamit elfelejtettem...
RethaMilek
Ma lesz a Suttogások és sikolyok.
Én azt veszem fel. smile.gif
Ida
QUOTE(otvosa @ Jan 24 2009, 07:03 PM) *

tudtam hogy valamit elfelejtettem...

szép elgondolkoztató film.
otvosa
fél órája kezdődött el az X-akták: a film a Film+on, 21:00tól pedig az m2n lesz a Good Will Hunting.
JaniRazor
A Gagyi Lovagot a TV2-n.
A Real meccsig pont jó lesz tongue.gif
Norbi101
QUOTE(JaniRazor @ Jan 25 2009, 08:07 PM) *

A Gagyi Lovagot a TV2-n.
A Real meccsig pont jó lesz tongue.gif

Szintén, haláli jó laugh.gif
Ida
oké. unsure.gif
marco045
QUOTE(Amyblack @ Jan 28 2009, 09:36 PM) *

DR.House

Am. ne zavarjon, h az sorozat. sleep.gif
Real013
QUOTE(marco045 @ Jan 28 2009, 09:40 PM) *

Amúgy meg simán elfért volna. tongue.gif
SasOri-Sama
QUOTE(marco045 @ Jan 28 2009, 07:40 PM) *

Mért, az nem TV-be megy, hanem rádióba? biggrin.gif
marco045
QUOTE(SasOri-Sama @ Jan 30 2009, 08:46 PM) *

Mért, az nem TV-be megy, hanem rádióba? biggrin.gif

De az nem film baccameg. biggrin.gif
Akkor lenne értelme, ha az lenne a totyik címe, h Te milyen sorozatot nézel most a TV-ben? biggrin.gif
SasOri-Sama
QUOTE(marco045 @ Jan 30 2009, 07:10 PM) *

De az nem film baccameg. biggrin.gif
Akkor lenne értelme, ha az lenne a totyik címe, h Te milyen sorozatot nézel most a TV-ben? biggrin.gif

Jézusom...
-moki-
Majd beletanul... biggrin.gif
-Thresher-
Csak szex és más semmi

Bakker, ez nem is rossz film! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.