QUOTE(-moki- @ Jan 22 2009, 09:25 PM)

Nálunk is vannak ilyen sznob színészpalánták, akik a Békéscsabai Színi Stúdió néven működnek. Szal az arcuk már akkora, hogy akár azon is lehetne játszani, ami viszont nem igazán megy nekik.

Szal beültem múltkor a Dzsungel Könyve interpretációjukra, de én nagyon kinevettem őket

A poén meg az, hogy minden létező itthoni rendezvényre meghívják őket és valami arcpirítóan erőltetett bagázs.

Nem tudom miért kell egy színész embernek hirtelen "művészlélekké" és képmutatóvá válnia

Utána meg felkapja a vizet, mert kioktatom a ripacs fajtáját, hogy mit művelt szerencsétlen Ká karakterével

Azért megnézném az ipsét ahogy eljátszik egy kígyót...

Amugy tipikus hiba a színészeinknél, hogy nem érzik mi a különbség egy színházi, meg kamerás jelenetnél. Amint készül egy film, egyből csengetik a színházakat... Pedig aki kicsit is ért hozzá, világosan látja hogy a két helyszín két különféle technikát igényel. Amit a színészpalánták bemagolnak a színművészetin, az 100%-osan hasznosítható egy színpadon, de egy filmnél meg legtöbsször röhejesen néz ki...És ilyenkor van néha az, hogy egy BK szereplő hitelesebben játszik el egy karaktert, mint egy "színpadi" színész...