Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
a880120
QUOTE(-Thresher- @ Jan 31 2009, 09:44 PM) *

Csak szex és más semmi

Bakker, ez nem is rossz film! smile.gif

Nem hát, ölég jó cool.gif
RethaMilek
A londoni férfit és a Gömböt veszem fel ma este. smile.gif
_L_
Vmi vampiros szar george klunival film+on. Penteken viszont ugyanitt a 1989es The Punisher dolf langrennel ! biggrin.gif
_L_
Alkonyattol pirkadatig volt a cime xd
Mortanius
QUOTE(_L_ @ Feb 3 2009, 10:21 PM) *

Vmi vampiros szar george klunival film+on.biggrin.gif

He. sleep.gif
a880120
QUOTE(_L_ @ Feb 3 2009, 10:51 PM) *

Ugye mennek jó filmek is ott rolleyes.gif
grasslover
QUOTE(_L_ @ Feb 3 2009, 10:51 PM) *

Pár estével ezelőtt ecseteltük Mortival azon film értékeit. Lehet mindjárt le is ülök és megnézem ezredszerre cool.gif
Balee
Spiderman cool.gif
Mortanius
Fákk, ma volt az M1-en a Sade márki játékai, De Sade három könyvével a hátam mögött kíváncsi lettem volna, hogy mit hoznak ki belőle, mennyire jön át a filozófiája...
grasslover
QUOTE(Mortanius @ Feb 7 2009, 12:12 AM) *

Fákk, ma volt az M1-en a Sade márki játékai, De Sade három könyvével a hátam mögött kíváncsi lettem volna, hogy mit hoznak ki belőle, mennyire jön át a filozófiája...

Baromi jó film, bár inkább epikus és kissé morbid romantikus film, mint egy exploitation. Vallásfikázás, Sade dícséretével. Geoffrey Rush, Joaquim Phoenix, Kate Winslet, Michael Caine... rolleyes.gif Jól játszik mindenki.
RethaMilek
Most kezdődött a Pom Poko - A tanukik birodalma, azt veszem fel, meg éjjel a Ragyogást. smile.gif
JaniRazor
Majd este a Kapj el, ha tudsz-ot. Szvsz nagyon jó film cool.gif
Ida
Man in black.2 ph34r.gif
Szanyoc
QUOTE(JaniRazor @ Feb 7 2009, 07:30 PM) *

Majd este a Kapj el, ha tudsz-ot. Szvsz nagyon jó film cool.gif

Utána meg a Ragyogás Stanley Kubrick rendezésében rolleyes.gif még most reklám van, de 5 perc és kezdődik, szóval cool.gif
_Jolly_Joker_
Vááááá, pont a napokban gondolkodtam rajta, hogy be kéne szerezni, erre a Kapj el, ha tudsz után bemondták, hogy a Ragyogás jön. cool.gif
grasslover
Gondolom keményen farba hatalóan meg is erőszakolták az egészet Nicholson magyar szinkronjával laugh.gif
_Jolly_Joker_
Fos a magyar szinkron? :\ Nemá.
Szanyoc
QUOTE(grasslover @ Feb 7 2009, 11:23 PM) *

Gondolom keményen farba hatalóan meg is erőszakolták az egészet Nicholson magyar szinkronjával laugh.gif

Én most az egyszer a szinkron felett elnézek biggrin.gif a fíling akkor is átjön a képeken keresztül rolleyes.gif
grasslover
Kubrickot én nem néznék szinkronnal...anno az öreg elvileg megtiltotta, hogy szinkront készítsenek a filmjeihez.

---

És akkor majd ezek után megértitek a Family Guy-os Csupasz Pisztoly intro egyik jelenetét, mikor Stewie a kis háromkerekű műanyagbringával befordul a folyosó sarkán cool.gif
_Jolly_Joker_
Feliratos, gyerekek. "Hát én beszabehu!"
grasslover
QUOTE(_Jolly_Joker_ @ Feb 7 2009, 11:30 PM) *

Feliratos, gyerekek. "Hát én beszabehu!"

Ezesetben takaroggyá a net elől oszt nézzed, he biggrin.gif
_Jolly_Joker_
Azt eddig is tudtam, hogy Kubrick nem evilági lény, ezt ma meg is erősítette bennem, de arra csak most jöttem rá, hogy Jack Nicholsont is úgy hozta magával. Ez az ember egy zseni.
Copiedname
Én sem láttam még ilyen durva filmet, nem az agyatlan zombik a félelmetesek egy filmben, hanem az üres folyosók biggrin.gif
Real013
QUOTE(Amyblack @ Feb 7 2009, 07:38 PM) *

Man in black.2 ph34r.gif

Ez például hígfos egy film (már bocs), különösen a zseniális első rész fényében.
grasslover
QUOTE(Real013 @ Feb 8 2009, 01:35 PM) *

Ez például hígfos egy film (már bocs), különösen a zseniális első rész fényében.

Nem is értem, hogy lehetett ennyire de ennyire mellényúlni sad.gif Talán a legnagyobb baj az volt, vagyis ami miatt már alapból lehetett temetni a második részt, mert az első rész végén K-t neutralizálták. Az ő visszahozásának erőltetése cseszte tönkre szerintem a másodikat, az azzal való tökölés. Mennyivel gyorsabb lett volna, ha az első végén megmarad tagnak, aztán a másodikban már egy összeszokott duóként kennék az idegenek száját. De mondjuk Knoxwille se működik jól a filmben, meg a poénok is brutálisan szarok...az első részben még volt határvonal az ökörködés és a nyomozás között, az megállja a helyét egy vicces sci-fi-krimiként, de a második rész már csak és kizárólag parodizál, másról nem is szól.
Real013
QUOTE(grasslover @ Feb 8 2009, 01:39 PM) *

Nem is értem, hogy lehetett ennyire de ennyire mellényúlni sad.gif Talán a legnagyobb baj az volt, vagyis ami miatt már alapból lehetett temetni a második részt, mert az első rész végén K-t neutralizálták. Az ő visszahozásának erőltetése cseszte tönkre szerintem a másodikat, az azzal való tökölés. Mennyivel gyorsabb lett volna, ha az első végén megmarad tagnak, aztán a másodikban már egy összeszokott duóként kennék az idegenek száját. De mondjuk Knoxwille se működik jól a filmben, meg a poénok is brutálisan szarok...az első részben még volt határvonal az ökörködés és a nyomozás között, az megállja a helyét egy vicces sci-fi-krimiként, de a második rész már csak és kizárólag parodizál, másról nem is szól.

Nem tudom, faterom két perc után megállapította, hogy ez szar, én meg csak helyeselni tudtam, pedig nagyon tudom védeni azokat a filmeket, amiket szeretek, de ezt:/ Reménytelen. Nem baj, ott van az első cool.gif
Mitisz
Live Streamen nézem a Grammy 2009-et... go go Radiohead cool.gif
Ida
Csáo Lizi. ph34r.gif
Ida
Hajrá csajok 3.eszméletlenül szar film. tongue.gif
grasslover
Majd a Te életedben is eljön az a pillanat amikor rájössz, hogy ha kidobod a TV-t a harmadikról, akkor sokkal-sokkal jobban jársz.
Real013
QUOTE(grasslover @ Feb 14 2009, 10:05 PM) *

Majd a Te életedben is eljön az a pillanat amikor rájössz, hogy ha kidobod a TV-t a harmadikról, akkor sokkal-sokkal jobban jársz.

És akkor te min nézed a japán csodáidat? Mindig mindent gépen? (Vagy cseles vagy, és van kivetítőd a falra xD?)
grasslover
QUOTE(Real013 @ Feb 14 2009, 10:07 PM) *

És akkor te min nézed a japán csodáidat? Mindig mindent gépen? (Vagy cseles vagy, és van kivetítőd a falra xD?)

Csak avikat játszik a házimozim (meg dvdr-t és eredetiket ofcourse), mkv meg igazított felirat esetében marad a roppant kényelmetlen bőrszékem és a számítógép monitora.

Végülis jah, TV-n nézek én sok filmet, csak ugye ezen az égvilágon semmi nem jön be, csak a házimozi biggrin.gif Antenna kéne hozzá, de arra pénzt nem adok, hogy legyen rtlklub meg tv2 biggrin.gif
grasslover
Aki tegnap véletlenül rám hallgatott, az nagyon rosszul jár, ugyanis m2-n ma este lesz a Charlie Kaufman életmű szémomra legfényesebb darabja, az Egy makulátlan elme örök ragyogása. Annyira szép, annyira jó, annyira zseniális.
Real013
QUOTE(grasslover @ Feb 15 2009, 07:59 AM) *

Aki tegnap véletlenül rám hallgatott, az nagyon rosszul jár, ugyanis m2-n ma este lesz a Charlie Kaufman életmű szémomra legfényesebb darabja, az Egy makulátlan elme örök ragyogása. Annyira szép, annyira jó, annyira zseniális.

Egyetértek. Elsőre annyira nem tetszett, de másodjára rolleyes.gif
_L_
Alkonyattól pirkatadig biggrin.gif K*rvanagy film xD
Hellnight
QUOTE(_L_ @ Feb 18 2009, 08:43 PM) *

Alkonyattól pirkatadig biggrin.gif K*rvanagy film xD

Hmmm meg kellene már nézni megint cool.gif rolleyes.gif
_L_
QUOTE(Hellnight @ Feb 18 2009, 10:06 PM) *

Hmmm meg kellene már nézni megint cool.gif rolleyes.gif

Szerintem ma is megnézem, bár kéne szereznem asztali dvd lejátszót, mert így szenvednem kell a 2 monitorral xD
RethaMilek
Tegnap volt a TV-ben A szamuráj Kitanotól. Azt vettem fel, meg a Videodromeot.
Igaz, előbbit már láttam moziban, hatalmas egy élmény volt, és nem csak azért mert 4-en voltunk az egész moziban. smile.gif Utóbbiról meg eddig csak hallottam, de gondolom jó (a hallottak alapján). smile.gif
Balintos
Hannah Monatana, bár lehet, hogy nem fogom bírni és addig verem a fejem az asztalomba, amíg elvesztem az eszméletem.
_L_
QUOTE(Balintos @ Feb 20 2009, 05:04 PM) *

Hannah Monatana, bár lehet, hogy nem fogom bírni és addig verem a fejem az asztalomba, amíg elvesztem az eszméletem.

Exasszony egyik reggel ezt nézte amikor nálavoltam, végigpofáztam, bedurcizott xD Hogylehet eztet szeretnijé? xD
RethaMilek
Ma éjjel lesz a Corelli kapitány mandolinja. Eddig csak hallottam róla, kíváncsi is lettem, úgyhogy felveszem. smile.gif
Tényleg nagyon jó?
Ida
Amerikai pite.
Ida
Muriel esküvöje. blink.gif huh.gif
cartman01
Film+ -> Beowulf -> Christopher Lambert = A világ legjobb fantasy filmje. Ja, és Magyarországon forgatták. Zsíííír. Ez nem az a Beowulf mindenféle Angelinával - ez sokkal jobb. Műanyag kardok, félelmetes szörnyek, király sztori.
RethaMilek
QUOTE(cartman01 @ Mar 16 2009, 11:16 AM) *

Film+ -> Beowulf -> Christopher Lambert = A világ legjobb fantasy filmje. Ja, és Magyarországon forgatták. Zsíííír. Ez nem az a Beowulf mindenféle Angelinával - ez sokkal jobb. Műanyag kardok, félelmetes szörnyek, király sztori.

Hát, én a film+ -on egyszer néztem egy Beowulf filmet, de az szörnyű volt. smile.gif Alig bírtam végigszenvedni. smile.gif
Hellnight
QUOTE(RethaMilek @ Mar 16 2009, 05:05 PM) *

Hát, én a film+ -on egyszer néztem egy Beowulf filmet, de az szörnyű volt. smile.gif Alig bírtam végigszenvedni. smile.gif

Én az újat szenvedtem végig, így már a régire nem is vagyok kíváncsi biggrin.gif
Thunderstick_is_not_dead
QUOTE(cartman01 @ Mar 16 2009, 11:16 AM) *

+ Rhona Mitra biggrin.gif Az egyetlen oka volt, hogy beszereztem a filmet.
Real013
QUOTE(Hellnight @ Mar 17 2009, 02:43 PM) *

Én az újat szenvedtem végig, így már a régire nem is vagyok kíváncsi biggrin.gif

Nem értem mi a baj az újjal. huh.gif
Hellnight
QUOTE(Real013 @ Mar 17 2009, 06:00 PM) *

Nem értem mi a baj az újjal. huh.gif

Az, hogy számomra semmi maradandót nem tudott felmutatni biggrin.gif Totál érdektelen volt számomra rolleyes.gif
RethaMilek
Tényleg lesz ma a Star Wars a film+ -on? unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.