Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
martin_dante
QUOTE(PCking @ Jul 6 2006, 05:22 PM) *

a nemezis (osszes része) mirol szol??? mert a 2nek láttam az elejét és eléggé fura.

Hát én nemtudom, csak szállítom az infót biggrin.gif
grasslover
QUOTE(PCking @ Jul 6 2006, 05:22 PM) *

a nemezis (osszes része) mirol szol??? mert a 2nek láttam az elejét és eléggé fura.

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ laugh.gif
ELMONDOM!!!

A B-filmek legszarabbika. Még trashnek sem nevezhető:

Nemezis 1. SPOILER
A világsztár Oliver Gruner (VanDamme stílusú színész, annyi különbséggel, hogy ennek semmi nem áll jól, Van Dammenak legalább a Tökéletes célpont c. John Woo-filmben jó vót a hosszú haj), meg a "színész" kifejezés sem igazán illethető rá, a lényeg, hogy tud nagyon gonoszul nézni, meg mozgatni a száját (beszélni).
Történet az, hogy van egy ilyen "Pöröjfejűek" nevű atomerős terrorista szervezet, akik természetesen kiderül hogy igaz szívű lázadók (SW lopás). Ja a jövőben járunk, ahol vannak ilyen mocskos aljas cyborgok, akik még szarnak sem jók. De nem értem akkor miért alkotta meg őket az ember. A story annyira zavaros és fos, hogy még a gagyi effektektől és borzasztó szar színészek mellett sem tűnik fel. Ja és a bölcs magyar szinkron a cyborg szót (ugyebár "szájborg") "ciborg"-nak ejti, ami annyira hasfalszaggatóan blőd, főelg hogy percenként előjön, hogy már a végén sírunk rajta. A fájdalomtól.
Nálam olyan 1/10

Nemezis 2. - Nebula SPOILER
Na először is leszöegezném, hogy kb annyi köze van ennek a résznek a másodikhoz, mint a Gyűrűk Ura 2. részének a Terminator 3-hoz. Itt nicns ilyen hogy cyborg...semmi ilyesmi. Egy Alex nevű gyereket visszavisznek a múltba, hogy az majd felvirágoztatja az emberi fajt, mert az első részbeli csávónak a gyereke (ennyi a kapocs, de a világ az érdekes, de teljesen más XD). Na ez az Alex még pólyás, és várnánk hogy felcseperedve egy kigyúrt Svarci hasonmás legyen, ami tkp be is igazolódik, csak nőként XD...ilyen ocsmány nőt még életemben nem láttam...képet nem rakok be mert bannolnak annyira ízléstelen. Na de hogy legyen egy világmegváltó csavar a storyban, visszaküldenek egy tökéletesre fejlesztett szuperintelligens szupertechnológiával rendelkező atomszupermegagiga robotot (ami egy ember búvárruhában nagyjából), aki majd végez az emberiség megmentőjével. De hogy ki küldi vissza, és miért akarja megöletni, az nem derül ki. Na de. A múlt a film szerint az, hogy egy b*szott nagy sivár sivatag minden, és afrikai őslakosok vannak a Földön. Ez 2000 valamennyi. A jövőben meg szupertechnika. Na szóval megérkezik Nebula is (ő a könnyűbúvár) és megkezdődik a hajsza. Hát...eltekintve hogy legalább 8 filmből van benne nem kis nyúlás, és attól hogy az égvilágon semmi értelme nincs az egész szarnak, eléggé gyenge XD...
0/10

De nem túlzok, ezek tényleg ilyenek...és van 3 és 4 is, azokra már nem vetemedtem. rolleyes.gif
Hor1
QUOTE(grasslover @ Jul 6 2006, 07:04 PM) *

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ laugh.gif
ELMONDOM!!!

A B-filmek legszarabbika. Még trashnek sem nevezhető:

Mászt szíííí. rolleyes.gif cool.gif cool.gif
De azért az írásodon megszakadtam. laugh.gif
grasslover
QUOTE(Hori1 @ Jul 6 2006, 07:14 PM) *

Mászt szíííí. rolleyes.gif cool.gif cool.gif
De azért az írásodon megszakadtam. laugh.gif

Az tuti, nézd is, imádkozni fogsz hogy legközelebb egy VanDamme movie-t nyomjanak! biggrin.gif

linkelek má pár képet:
Ő Alex bá..néni:
IPB Image
Amúgy a filmben ocsmány, itt még türhető...ott kajak teljesen melltelen és férfias...

Könnyűbúvár:
IPB Image
Amúgy a filmben nem ilyen jól kidolgozott, ott mikor megjelenik (de általában láthatatlan, mert álcázza magát smile.gif), akkor is egy nagy fekete paca.

Oliver Gruner:
IPB Image
Ugye mi helyes legény? XD
tiborov
na...kedvet kaptam hozzá...
tyuklepes
Roswell (most lett vége) ... mekkora egy propagandafilm az UFOk mellett ... Fox Mulder paranoiás forgatokönyvével ... tényleg, néz itt még valaki X-Aktákat? rolleyes.gif
Hellnight
QUOTE(tyuklepes @ Jul 6 2006, 11:34 PM) *

Roswell (most lett vége) ... mekkora egy propagandafilm az UFOk mellett ... Fox Mulder paranoiás forgatokönyvével ... tényleg, néz itt még valaki X-Aktákat? rolleyes.gif

Bátyám. Totál sorozatfüggő lett. Múltkor arra kért szerezzek neki Csillagkaput unsure.gif ph34r.gif ph34r.gif
grasslover
QUOTE(tyuklepes @ Jul 6 2006, 11:34 PM) *

Amúgy az egy nagyon jó film, nemhiába nem kapott nagy reklámot smile.gif Kyle MacLachan itt is remek...de miért nem foglalkoztatják? sad.gif
VegaSHFOREVER
5.dik elemet nézem imádom sal ki nem hagyom soha. cool.gif
-OJ-
Kezdődik a Ponyvaregény a Viasat3-on. Nem mintha nem lenne meg DVDn, de ha már egyszer adják.... rolleyes.gif biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 7 2006, 10:18 PM) *

Kezdődik a Ponyvaregény a Viasat3-on. Nem mintha nem lenne meg DVDn, de ha már egyszer adják.... rolleyes.gif biggrin.gif

este megnézem megint az eredeti dvd-men én is . ma Bruce Willis nap van cool.gif biggrin.gif
martin_dante
Na én most az 5. Elemet nézem, az úgysincs meg DVD-n smile.gif
-OJ-
QUOTE(-OJ- @ Jul 7 2006, 10:18 PM) *

Qva sz*r a magyar szinkron!!!! Fújjjjj dry.gif mad.gif tongue.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 7 2006, 10:52 PM) *

Qva sz*r a magyar szinkron!!!! Fújjjjj dry.gif mad.gif tongue.gif

pedig az egyik legjobb szinkron a magyar szinkron történelemben smile.gif
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 7 2006, 10:58 PM) *

pedig az egyik legjobb szinkron a magyar szinkron történelemben smile.gif

De az eredetihez képest sehol sincs. Már az elején Honeybunny beszólása (p*csafejű, b*sszák meg és mégegyszer b*sszák meg - ez kérem siralmas az angolhoz képest)
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 7 2006, 11:00 PM) *

De az eredetihez képest sehol sincs. Már az elején Honeybunny beszólása (p*csafejű, b*sszák meg és mégegyszer b*sszák meg - ez kérem siralmas az angolhoz képest)

jah meg van még egy amit audiokommentben emlitenek az is nagy eltérés. de nem is a forditás a léyneg hanem a hangodk és azok passzolnak minden karakterhez szvsz.
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 7 2006, 11:03 PM) *

jah meg van még egy amit audiokommentben emlitenek az is nagy eltérés. de nem is a forditás a léyneg hanem a hangodk és azok passzolnak minden karakterhez szvsz.

Ez igaz, de a szöveg akkor is silány biggrin.gif
-moki-
Hoppá a mai este elég szép termést hozott biggrin.gif Volt ma Ponyvaregény, Szimatnak szemét szemétnek szimat és Felejtés biggrin.gif Meg volt más is, csak ezeket követtem figyelemmel smile.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 7 2006, 11:03 PM) *

Sztem meg lósz*ar az egész magyar szinkron rolleyes.gif Ennél a filmnél különösen, de mikor a Reservoir dogs-nál a "fuck,fuck,fuck,fuck,fuck"-ot:
régi szinkronban: "kuki,kuki,kuki,kuki,kuki"-nak
az újban meg: "p*cs,p*cs,p*cs,p*cs,p*cs"nek (méghozzá QT hangja Stohl András...bváááááááááá)
fordították, hát bennem megállt az ütő...amúgy az új szinkron valamivel erőteljesebb meg jobb színészeket találtak (Nice Guy Eddie-nek pl Kerekes József) de semmiképp nem ajánlatos még mindig....
Norbi101
Ma tv2: SZÁMKIVETETT , nagyon nagy film, mindenki nézze meg. wink.gif
grasslover
QUOTE(Norbi101 @ Jul 8 2006, 10:32 AM) *

Úgy bizony, Tom Hanks legjobb alakítása (messze a Ryan-es, a Gump-os és a többi alakítás előtt fényévekkel), ZEmeckis legjobb rendezése, és a legjobb lakatlan szigetes film (ha sorozatot is beleveszünk, akkor a Lost jobb smile.gif
martin_dante
QUOTE(Norbi101 @ Jul 8 2006, 10:32 AM) *

Én csak azt sajnálom, hogy sehol nem kapható dvd-n sad.gif
Norbi101
QUOTE(martin_dante @ Jul 8 2006, 10:39 AM) *

Én csak azt sajnálom, hogy sehol nem kapható dvd-n sad.gif

Én tescoba láttam, 3000ft.
Thunderstick
Ma a Viasaton, 22:05-től Alkonyatttól pirkadatig!

Mindennki nézze, mert az egyik legjobb Rodriguez film smile.gif
Hellnight
QUOTE(Thunderstick @ Jul 8 2006, 01:10 PM) *

Nemrég néztem meg DVD-n, most nem lesz hozzá kedvem megint. Meg Viasaton is van reklám nem?? unsure.gif
Thunderstick
QUOTE(Hellnight @ Jul 8 2006, 01:22 PM) *

Nemrég néztem meg DVD-n, most nem lesz hozzá kedvem megint. Meg Viasaton is van reklám nem?? unsure.gif

A TV-ben mindenhol van. Kivétel az HBO, bááár mondjuk az se. Me az "nem TV, az HBO" biggrin.gif
Hellnight
QUOTE(Thunderstick @ Jul 8 2006, 01:35 PM) *

A TV-ben mindenhol van. Kivétel az HBO, bááár mondjuk az se. Me az "nem TV, az HBO" biggrin.gif

Jah csak a múltkor néztünk a Viasaton valami idióta SOROZATOT (mai ugye kb 45 perc) azt volt benne vagy 3-4 reklám dry.gif dry.gif Akkormár inkább nézem dvd-n vagy leszedem és megnézem avi-ban. Ott legalább nem lesz reklám biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Thunderstick @ Jul 8 2006, 01:10 PM) *

szerintem én átmegyek haverhoz aztán nézem mert már rég láttam. a kérdés csak az hogy vajon haza merek e jönni a film után? ph34r.gif biggrin.gif
Xris
Most nézzem az M,mint muskétás,
kíváncsi vagyok milyen film
F4LL3N
Most a Számkivetettet nézem utána meg majd a Hegylakót (amit valszeg fel is veszek vhs-re)
martin_dante
QUOTE(BigBala @ Jul 8 2006, 09:51 PM) *

Most a Számkivetettet nézem utána meg majd a Hegylakót (amit valszeg fel is veszek vhs-re)

Én is valahogy így, de nem veszem fel. Elég lesz mégegyszer megnézni, azt jóéccakát' biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(BigBala @ Jul 8 2006, 09:51 PM) *

A Hegylakót már DVDn is megvettem, de a TVben sem hagyom ki biggrin.gif
Hellnight
Solo - A tökéletes fegyver laugh.gif laugh.gif Váháááááááá 18-as karikás film. Júúúúúúúúúúúúúúúúúj laugh.gif laugh.gif
VegaSHFOREVER
én meg egy kifakott szar vb döntöt láttam mocskos digok dry.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 9 2006, 11:52 PM) *

én meg egy kifakott szar vb döntöt láttam mocskos digok dry.gif

Vega megsúgom az egész VB egy szar volt laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Jul 9 2006, 11:53 PM) *

Vega megsúgom az egész VB egy szar volt laugh.gif

hahahahah ne iddegeseit légyszives smile.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 10 2006, 12:10 AM) *

hahahahah ne iddegeseit légyszives smile.gif

Nem akarlak, de ez az igazság. Nem azok nyertek akiknek szurkoltunk. Ez van. Majd 4 év múlva újra.......
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Jul 10 2006, 12:14 AM) *

Nem akarlak, de ez az igazság. Nem azok nyertek akiknek szurkoltunk. Ez van. Majd 4 év múlva újra.......

hát igen ilyen szempontbol igaz amit mondtál.
Hor1
A Profi A Tv2-őn.
Sztem nézzétek. smile.gif
Iszonyat jó film, és benne a Morricone zene... Huhhúúúú. rolleyes.gif
VegaSHFOREVER
Mementot nézem most. tv2
Darkdawn
Múlt héten éjszaka volt a Dunában az Epstein éjszakája című német-osztrák-svájci film, csak ajánlani tudom. Tegnap volt a Trockij meggyilkolása c film, azt fogom megnézni... a hétre elég is lesz...
Xris
Most a Brainiacet nézzem x)
-OJ-
A Maszk az RTL Klubon cool.gif
VegaSHFOREVER
Jövő héten AI a tv2őn.
-Dan-
QUOTE(-OJ- @ Jul 15 2006, 08:22 PM) *

Én is azt nézem smile.gif
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 15 2006, 08:28 PM) *

Jövő héten AI a tv2őn.

Az már megvan DVDn, szal nem szorulok a TVre. De ha nem lesz más, biztosan nézem laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 15 2006, 08:29 PM) *

Az már megvan DVDn, szal nem szorulok a TVre. De ha nem lesz más, biztosan nézem laugh.gif

nekem meg megvan cd-n biggrin.gif
Norbi101
QUOTE(-OJ- @ Jul 15 2006, 08:22 PM) *

Énis, mindig is nagy kedvencem volt. rolleyes.gif
-OJ-
JB - Aranyszem (a végét)

Famke Jansen itt nagyon durci.....és éppen most harapott fűbe laugh.gif rolleyes.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 15 2006, 08:28 PM) *

Jövő héten AI a tv2őn.

Hmm lehet megnézem. Még sosem láttam, pedig már rengeteg alkalommal volt a TV-ben huh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.