QUOTE(PCking @ Jul 6 2006, 05:22 PM)

a nemezis (osszes része) mirol szol??? mert a 2nek láttam az elejét és eléggé fura.
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ELMONDOM!!!
A B-filmek legszarabbika. Még trashnek sem nevezhető:
Nemezis 1. SPOILER
A világsztár Oliver Gruner (VanDamme stílusú színész, annyi különbséggel, hogy ennek semmi nem áll jól, Van Dammenak legalább a Tökéletes célpont c. John Woo-filmben jó vót a hosszú haj), meg a "színész" kifejezés sem igazán illethető rá, a lényeg, hogy tud nagyon gonoszul nézni, meg mozgatni a száját (beszélni).
Történet az, hogy van egy ilyen "Pöröjfejűek" nevű atomerős terrorista szervezet, akik természetesen kiderül hogy igaz szívű lázadók (SW lopás). Ja a jövőben járunk, ahol vannak ilyen mocskos aljas cyborgok, akik még szarnak sem jók. De nem értem akkor miért alkotta meg őket az ember. A story annyira zavaros és fos, hogy még a gagyi effektektől és borzasztó szar színészek mellett sem tűnik fel. Ja és a bölcs magyar szinkron a cyborg szót (ugyebár "szájborg") "ciborg"-nak ejti, ami annyira hasfalszaggatóan blőd, főelg hogy percenként előjön, hogy már a végén sírunk rajta. A fájdalomtól.
Nálam olyan 1/10
Nemezis 2. - Nebula SPOILER
Na először is leszöegezném, hogy kb annyi köze van ennek a résznek a másodikhoz, mint a Gyűrűk Ura 2. részének a Terminator 3-hoz. Itt nicns ilyen hogy cyborg...semmi ilyesmi. Egy Alex nevű gyereket visszavisznek a múltba, hogy az majd felvirágoztatja az emberi fajt, mert az első részbeli csávónak a gyereke (ennyi a kapocs, de a világ az érdekes, de teljesen más XD). Na ez az Alex még pólyás, és várnánk hogy felcseperedve egy kigyúrt Svarci hasonmás legyen, ami tkp be is igazolódik, csak nőként XD...ilyen ocsmány nőt még életemben nem láttam...képet nem rakok be mert bannolnak annyira ízléstelen. Na de hogy legyen egy világmegváltó csavar a storyban, visszaküldenek egy tökéletesre fejlesztett szuperintelligens szupertechnológiával rendelkező atomszupermegagiga robotot (ami egy ember búvárruhában nagyjából), aki majd végez az emberiség megmentőjével. De hogy ki küldi vissza, és miért akarja megöletni, az nem derül ki. Na de. A múlt a film szerint az, hogy egy b*szott nagy sivár sivatag minden, és afrikai őslakosok vannak a Földön. Ez 2000 valamennyi. A jövőben meg szupertechnika. Na szóval megérkezik Nebula is (ő a könnyűbúvár) és megkezdődik a hajsza. Hát...eltekintve hogy legalább 8 filmből van benne nem kis nyúlás, és attól hogy az égvilágon semmi értelme nincs az egész szarnak, eléggé gyenge XD...
0/10
De nem túlzok, ezek tényleg ilyenek...és van 3 és 4 is, azokra már nem vetemedtem.