Na ezeket a hsz-eket nézzétek meg. Bazz tudtátok, hogy van magyar oldala a felpörgetvének?
Először a pozitív örömteli hsz-ek
Sziasztok!!! Már vagy 5szörre láttam a filmet és nagyon tetszik!!! Az egész úgy ahogy van!!!Ami nagyon tetszett mikor Joe mondta Jimmynek hogy hiányzik belőle a hit!
" A hit olyan mint egy jó betegség! Ragályos! Ha olyanokkal érintkezel akikben megvan elkapod és megváltozik az egész életed!!! Ez gyönyörű mondat! Na puszika!
Ja és mellesleg mutatják benne Montoyát is akit imádok!!! Egy szóval: Isteni
Ez a film eszméletlen jó!!! Én már megnéztem vagy ötször!!!Az a jó, hogy rengeteg benne az izgalom de
lehet rajta sírni is!!! Fantasztikus film!Nekem nagyon nagyon tetszet a film főleg amikor versemyeztekjó hogy bele tették azt a részt amikor szanaszétpotyogtak a darabok.
sziasztok imádom ezt a filmet és naon helyes Jimmy Bly és jó a szerepleosztás!!!!!!!!!!Én már láttam egy párszor a filmet és nagyon tetszett. Ilyen egy "igazi" film. Volt benne minden:kaland, akció... nagyon király volt.
Sziasztok! Nekem csak most sikerült megnéznem a filmet, de tetszett. Nem vágtam magam földhöz tőle de meg lehetett nézni. A SoundTrackről nem tudok semmit. Üdv mindenkinek!Imádom ezt a filmet.Nagyon pörgős, van benne élet...............
a film nagyon király, az ütközések és az a műúszásos jelenet............nagyon jo film, már 1000-szer láttamNah inkább abbahagyom
És akkor a negatív hsz-ekilyen sós perecot szar filmet a Győzike fosában se lehet nagyon látni! üdvözlöm a producert!vendégem pofánKisTehén!ásra basseball ütővel!szerintem drogozni jobb mint ezt a filmet megnézni,de végülis nem olyan szar mint a győzike!
háááááááááát elég ratyi!! a véleményem az, hogy a film nagyon szar. Rettentően elrontották a forgatókönyvet, tök unalom, néha szarrá zúznak egy-egy kocsit, ha tehetitek ne nézzétek meg:) én tudom már egy féléve megvan a gépemen, de egyből le is töröltem, Stallone pedig nem hiába csúszott le a filmvásznakról...
Hát akkor ennyi lenne. Grass, tehát ítéld meg a hsz-ek alapján milyen a film