Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jul 15 2006, 10:28 PM) *

JB - Aranyszem (a végét)

Famke Jansen itt nagyon durci.....és éppen most harapott fűbe laugh.gif rolleyes.gif

NEm az X3-at láttad véletlenül?

Amúgy ez volt az egyetlen JB film, amit még talán olyan 7-esre is értékelnék...a többi számomra 3-4 maximum smile.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jul 15 2006, 10:40 PM) *

NEm az X3-at láttad véletlenül?

Nem, itt Famke a "rossz-Bond-cica" rolleyes.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jul 15 2006, 10:41 PM) *

Nem, itt Famke a "rossz-Bond-cica" rolleyes.gif

Tudom, csak a 3 jelző amit említettél az X-re is ráillik...

1. Famke
2. durci
3. fűbe harap
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Jul 15 2006, 10:31 PM) *

Hmm lehet megnézem. Még sosem láttam, pedig már rengeteg alkalommal volt a TV-ben huh.gif

nézd is meg. Az egyetlen Spielberg film amin érezni , hogy nem az ő filmje.
VegaSHFOREVER
tegnap éjjel a markizán (az egy szolovák kereskedelmi ado) a félelem és reszketés volt szal nálunk is lesz nemsokára valszeg , ha még nem lett volna.
-OJ-
Kezdődik a Mrs. Doubtfire a RTL Klubon rolleyes.gif

Plusz a Felpörgetve a TV2n, de azt még az ellenségemnek sem ajánlanám laugh.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Jul 16 2006, 07:51 PM) *

Kezdődik a Mrs. Doubtfire a RTL Klubon rolleyes.gif

Plusz a Felpörgetve a TV2n, de azt még az ellenségemnek sem ajánlanám laugh.gif

Egyszer elég volt megnézni a Felpörgetvét laugh.gif laugh.gif
Real013
QUOTE(Hellnight @ Jul 16 2006, 08:01 PM) *

Egyszer elég volt megnézni a Felpörgetvét laugh.gif laugh.gif

Nekem is,ezért (is)nézem a Ms.Doubfire-t smile.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ Jul 16 2006, 09:18 PM) *

Nekem is,ezért (is)nézem a Ms.Doubfire-t smile.gif

Egyszer is elég volt megnézni a Mrs. Doubtfire-t. rolleyes.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jul 16 2006, 09:22 PM) *

Egyszer is elég volt megnézni a Mrs. Doubtfire-t. rolleyes.gif

mé a másik jobb? biggrin.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 16 2006, 09:59 PM) *

mé a másik jobb? biggrin.gif

Nem szégyellem bevallani, sőt büszke is vagyok rá: NEM LÁTTAM A MÁSIKAT cool.gif
Hellnight
QUOTE(grasslover @ Jul 16 2006, 10:02 PM) *

Nem szégyellem bevallani, sőt büszke is vagyok rá: NEM LÁTTAM A MÁSIKAT cool.gif

Áhh pedig a másik filmben a legjobb rész mikor bukósisak nélkül repesztenek a városban vagy 250-el laugh.gif laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jul 16 2006, 10:02 PM) *

én is csak az előbb láttam belőle 20percet elég iy volt laugh.gif
grasslover
QUOTE(Hellnight @ Jul 16 2006, 10:04 PM) *

Áhh pedig a másik filmben a legjobb rész mikor bukósisak nélkül repesztenek a városban vagy 250-el laugh.gif laugh.gif

sad.gif akkor meg kell szereznem...ez még a kedvenc filmemnél, a fesztenddöfjúriösznél is jobban hangzik ohmy.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jul 16 2006, 10:06 PM) *

sad.gif akkor meg kell szereznem...ez még a kedvenc filmemnél, a fesztenddöfjúriösznél is jobban hangzik ohmy.gif

de az is csak addig lesz a kedvenc filmed amig el nem készül jar jar különálló egész estés mozifilmje. wink.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 16 2006, 10:08 PM) *

de az is csak addig lesz a kedvenc filmed amig el nem készül jar jar különálló egész estés mozifilmje. wink.gif

Persze! De csak akkor lesz jó, ha Jar Jar az ewok macikkal nyomja, mert azok a másik kedvenceim cool.gif
Hellnight
QUOTE(grasslover @ Jul 16 2006, 10:06 PM) *

Hát bezony. Nagyon tolják azoknak a forma-1-es verdáknak. Sőt ennél a résznél még egy nő szoknyáját is felkapja a kocsik okozta szél, amolyan Marilyn Monroe-s stílusban biggrin.gif Szal alapfilm, muszáj lesz beszerezned laugh.gif
grasslover
QUOTE(Hellnight @ Jul 16 2006, 10:10 PM) *

Hát bezony. Nagyon tolják azoknak a forma-1-es verdáknak. Sőt ennél a résznél még egy nő szoknyáját is felkapja a kocsik okozta szél, amolyan Marilyn Monroe-s stílusban biggrin.gif Szal alapfilm, muszáj lesz beszerezned laugh.gif

Egy shot kell arról a jelenetről biggrin.gif valaki oldja meg...nem bírom ki míg leér...pedig a 120-as maximális letöltés mellett is 300-zal jön le!! GOndolom a fimben a versenyautók ki akarnak törni...

(de egy shotot tényleg nyomhatnátok smile.gif OJ!!! biggrin.gif)
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jul 16 2006, 10:09 PM) *

Persze! De csak akkor lesz jó, ha Jar Jar az ewok macikkal nyomja, mert azok a másik kedvenceim cool.gif

nah akkor elárulok neked egy nagy titkot. wink.gif jar-jar film alapból trilógiának készül és a befejező részben az ewokokkal fog találkozni , mert meghivják vacsorázni (ez fogja képezni a harmadik rész fő vonalát) , igy bizony teljesul az álmod. Mostpedig képzeld ide a hülyegyerek smilet amit kaptál tőlem és a Jabba nevetést amit szintén én küldtem. biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jul 16 2006, 10:13 PM) *

(de egy shotot tényleg nyomhatnátok smile.gif OJ!!! biggrin.gif)

Erről nincs. További jó töltögetést tongue.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 16 2006, 10:17 PM) *

ezaz testvér ne is segits a sithnek cool.gif biggrin.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 16 2006, 10:13 PM) *

nah akkor elárulok neked egy nagy titkot. wink.gif jar-jar film alapból trilógiának készül és a befejező részben az ewokokkal fog találkozni , mert meghivják vacsorázni (ez fogja képezni a harmadik rész fő vonalát) , igy bizony teljesul az álmod. Mostpedig képzeld ide a hülyegyerek smilet amit kaptál tőlem és a Jabba nevetést amit szintén én küldtem. biggrin.gif

De várj...gyerekzsúr nem is lesz? dry.gif Kis Anakinnal...és Jar Jar lehetne a bohóc. Meg ott lehetne mondjuk C3PO aki szintén nagy kedvencem a sorozatból (mármár Jar Jarral vetekszik), és mondhatná hogy "jóságos kutyagumi" (cenzúrázott változat, vágod, a "tervezőm" istenkáromlásnak minősülne és még Id. Indy pofánvágná szegény Szrípiót). De Boba Fett is eljöhetne. Csak úgy. Látogatóba. Ez lenne a második rész, aminek a címe az lenne: "Egy régi remény".
Hellnight

De amúgy tényleg van benne ilyen jelenet? Már rég láttam, de mintha ez rémlene biggrin.gif
grasslover

dry.gif Persze a szemét jetinek két perc alatt beraktad a Diaz portfoliót...
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jul 16 2006, 10:20 PM) *

dry.gif Persze a szemét jetinek két perc alatt beraktad a Diaz portfoliót...

Azt nudista-jeleneteket könnyebb megtalálni, mint egy ilyen jelentéktelent laugh.gif
Hellnight
Na ezeket a hsz-eket nézzétek meg. Bazz tudtátok, hogy van magyar oldala a felpörgetvének? blink.gif laugh.gif laugh.gif

Először a pozitív örömteli hsz-ek biggrin.gif

Sziasztok!!! Már vagy 5szörre láttam a filmet és nagyon tetszik!!! Az egész úgy ahogy van!!!

Ami nagyon tetszett mikor Joe mondta Jimmynek hogy hiányzik belőle a hit!
" A hit olyan mint egy jó betegség! Ragályos! Ha olyanokkal érintkezel akikben megvan elkapod és megváltozik az egész életed!!! Ez gyönyörű mondat! Na puszika!

Ja és mellesleg mutatják benne Montoyát is akit imádok!!! Egy szóval: Isteni
Ez a film eszméletlen jó!!! Én már megnéztem vagy ötször!!!Az a jó, hogy rengeteg benne az izgalom de
lehet rajta sírni is!!! Fantasztikus film!

Nekem nagyon nagyon tetszet a film főleg amikor versemyeztekjó hogy bele tették azt a részt amikor szanaszétpotyogtak a darabok.

sziasztok imádom ezt a filmet és naon helyes Jimmy Bly és jó a szerepleosztás!!!!!!!!!!

Én már láttam egy párszor a filmet és nagyon tetszett. Ilyen egy "igazi" film. Volt benne minden:kaland, akció... nagyon király volt.

Sziasztok! Nekem csak most sikerült megnéznem a filmet, de tetszett. Nem vágtam magam földhöz tőle de meg lehetett nézni. A SoundTrackről nem tudok semmit. Üdv mindenkinek!

Imádom ezt a filmet.Nagyon pörgős, van benne élet...............

a film nagyon király, az ütközések és az a műúszásos jelenet............nagyon jo film, már 1000-szer láttam

Nah inkább abbahagyom laugh.gif

És akkor a negatív hsz-ek

ilyen sós perecot szar filmet a Győzike fosában se lehet nagyon látni! üdvözlöm a producert!vendégem pofánKisTehén!ásra basseball ütővel!

szerintem drogozni jobb mint ezt a filmet megnézni,de végülis nem olyan szar mint a győzike!

háááááááááát elég ratyi!!

a véleményem az, hogy a film nagyon szar. Rettentően elrontották a forgatókönyvet, tök unalom, néha szarrá zúznak egy-egy kocsit, ha tehetitek ne nézzétek meg:) én tudom már egy féléve megvan a gépemen, de egyből le is töröltem, Stallone pedig nem hiába csúszott le a filmvásznakról...

Hát akkor ennyi lenne. Grass, tehát ítéld meg a hsz-ek alapján milyen a film laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jul 16 2006, 10:18 PM) *

De várj...gyerekzsúr nem is lesz? dry.gif Kis Anakinnal...és Jar Jar lehetne a bohóc. Meg ott lehetne mondjuk C3PO aki szintén nagy kedvencem a sorozatból (mármár Jar Jarral vetekszik), és mondhatná hogy "jóságos kutyagumi" (cenzúrázott változat, vágod, a "tervezőm" istenkáromlásnak minősülne és még Id. Indy pofánvágná szegény Szrípiót). De Boba Fett is eljöhetne. Csak úgy. Látogatóba. Ez lenne a második rész, aminek a címe az lenne: "Egy régi remény".

többet nem spojlerezek. lényeg az hogy kis kedvenceid szerepelnek majd a filmekben és mindenki jól fog mulatni smile.gif
martin_dante
Tévé műsor:

2006. július 21-27.

Péntek (Július 21.):

VIASAT3: Volt egyszer egy Amerika... 2/1. (22.15) - gengszter, maffia
HBO2: Halálos kitérő (22.05) - horror
FILM+: Nemezis 3. (03.10) - sci-fi

Szombat (Július 22.):

M1: Közönséges bűnözők (23.05) - thriller
VIASAT3: Volt egyszer egy Amerika... 2/2. (22.15) - gengszter, maffia
HBO: A rend őrzője (21.00) - thriller
Nyílt tengeren (03.35) - thriller
HBO2: Freddy vs. Jason (22.50) - horror
Hálózat televízió: A szellemváros rejtélye (18.30) - misztikus
Octopus (21.30) - thriller

Vasárnap (Július 23.):

Duna TV: Apokalipszis most (21.45) - dráma
FILM+: A szerencse városa (23.50) - thriller
CINEMAX: Troll (20.00) - horror
HBO2: A falu (21.00) - thriller, dráma
Filmmúzeum: Hitchcock - az angliai évek (21.30) - dokumentumfilm

Hétfő (Július 24.):

TV2: Volt egyszer egy vadnyugat (21.10) - western
HBO: Jéghideg otthon (00.55) - thriller

Kedd (Július 25.):

HBO: Underworld (22.20) - akció-thriller
Hajsza a metróban (03.20) - horror
A bosszú bosszúja (03.20) - thriller

Szerda (Július 26.):

RTL Klub: Robin Hood, a tolvajok fejedelme (20.35) - kaland
Mélyen az erdőben (00.25) - horror
HBO: Vad vágyak 3. (22.45) - thriller
FILM+: Csendes terror (22.45) - thriller

Csütörtök (Július 27.):

Hallmark: Végzetes tévedés (23.00) - thriller
Kalti
Nem gyenge felhozatal lesz a következő napokban az biztos, Volt egyszer egy Amerika (hogy pusztálnának meg amiért nem képesek egyben leadni dry.gif ), Volt egyszer egy vadnyugat, Apokalipszis most, Közönséges bűnözők, mind alapmű. wink.gif
Real013
QUOTE(Kalti @ Jul 20 2006, 06:23 PM) *

Nem gyenge felhozatal lesz a következő napokban az biztos, Volt egyszer egy Amerika (hogy pusztálnának meg amiért nem képesek egyben leadni dry.gif ), Volt egyszer egy vadnyugat, Apokalipszis most, Közönséges bűnözők, mind alapmű. wink.gif

Az utolsó 2 hol lesz?
-OJ-
QUOTE(Real013 @ Jul 21 2006, 12:08 PM) *

Az utolsó 2 hol lesz?

Az Apokalipszis gondolom a DunaTVn, a KB az M1-en cool.gif
-Oli-
Videón nézem a Testvérbosszút! wink.gif
-OJ-
Dexter Laboratóriuma laugh.gif

A Major, ami ugye Őrnagyot jelent, Polgármesternek fordítják (pedig az a Mayor). Érdekes... laugh.gif
cautionline
Total[/color[color=#3333FF]]car
Thunderstick
QUOTE(cautionline @ Jul 22 2006, 12:31 PM) *

Total[/color[color=#3333FF]]car

Total[/color[color=#3333FF]]car? Ez milyen film? Sosem hallottam róla unsure.gif Viszont az ehhez hasonló című Totalcar-ból már egy fél epizódot is láttam cool.gif
cautionline
QUOTE(Thunderstick @ Jul 22 2006, 12:52 PM) *

Total[/color]car? Ez milyen film? Sosem hallottam róla unsure.gif Viszont az ehhez hasonló című Totalcar-ból már egy fél epizódot is láttam cool.gif

Bocs,de elnyomtam ezt akartam írni:
[color=#FF0000]Totalcar
Na ezt haggyuk totalcar,amúgy már
Tremors,ahova lépek szörny terem
Xris
A Discoveryn nézzem az "Egyszer egy ilyet vezetni!"-t
VegaSHFOREVER
most lesz rejtélyek városa uccso ep lehet megnézem.
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 22 2006, 07:23 PM) *

most lesz rejtélyek városa uccso ep lehet megnézem.

Az szemetek az előzetesben már lelőtték a végét laugh.gif laugh.gif laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 22 2006, 07:30 PM) *

Az szemetek az előzetesben már lelőtték a végét laugh.gif laugh.gif laugh.gif

eddig tettszik . most reklám van.
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 22 2006, 07:52 PM) *

eddig tettszik . most reklám van.

Há Te is jókor kezdesz el egy sorozatot biggrin.gif a végénél...
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jul 22 2006, 07:53 PM) *

Há Te is jókor kezdesz el egy sorozatot biggrin.gif a végénél...

nem is igaz mert láttam 3 részt laugh.gif biggrin.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 22 2006, 07:55 PM) *

nem is igaz mert láttam 3 részt laugh.gif biggrin.gif

én az első 15-16-ot, de akkor mondtam azt, hogy ennél mélyebbre már nem süllyedhet egy sorozat, és töröltem az emlékezetemből, ám rémképekben még előjön...
kmesteR_
QUOTE(grasslover @ Jul 22 2006, 09:00 PM) *

én az első 15-16-ot, de akkor mondtam azt, hogy ennél mélyebbre már nem süllyedhet egy sorozat, és töröltem az emlékezetemből, ám rémképekben még előjön...

pedig ettől zseniálisabb sorozatot nemigazán lehetett nézni:)
talán nem a végén kellett volna elkezdeni;p
KILLERKE001
gyerekek nem tudja valaki a DR.Vegas c. sorozat főcímdalának címét?
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jul 22 2006, 08:00 PM) *

hát nem volt tul meggyőző ez az uccso rész leglábbis a vége :/
Hellnight
Nagy Durranás laugh.gif laugh.gif
SasOri-Sama
QUOTE(kmesteR_ @ Jul 22 2006, 09:34 PM) *

Zseniális sorozat pl. A House, a Lost, A The 4400, A Prison Break,a Supernatural.Az Invasiont ezek háromszor körbeverik és megrugdalják a földön. wink.gif Amúgy láttam a 19. részig.
grasslover
QUOTE(kmesteR_ @ Jul 22 2006, 08:34 PM) *

Mintha azt írtam volna, hogy "első 15-16-ot", ami részre vonatkozott, nem az utolsó epizód perceire wink.gif
Nem láttál még más sorozatot ezek szerint. Az Invasion egy olyan klisés gyenge sorozat, hogy én szégyellem magam... biggrin.gif

ZoltánFrímen: A Twin Peaks-t kihagytad, meg a Nip/Tuck-ot, a 4400 meg sztem nem annyira jó...legalábbis sztem.
SasOri-Sama
QUOTE(grasslover @ Jul 22 2006, 11:12 PM) *

Mintha azt írtam volna, hogy "első 15-16-ot", ami részre vonatkozott, nem az utolsó epizód perceire wink.gif
Nem láttál még más sorozatot ezek szerint. Az Invasion egy olyan klisés gyenge sorozat, hogy én szégyellem magam... biggrin.gif

ZoltánFrímen: A Twin Peaks-t kihagytad, meg a Nip/Tuck-ot, a 4400 meg sztem nem annyira jó...legalábbis sztem.

Twin Peaks-t még nem láttam, szintugy a Nip/Tuckot se.4400 meg jó rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.