Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102
grasslover
QUOTE(_V_ @ Jul 23 2006, 09:29 AM) *

Twin Peaks-t még nem láttam, szintugy a Nip/Tuckot se.4400 meg jó rolleyes.gif

Második évad felénél megakadtam, egyszerűen nem visz rá a lélek hogy leüljek elé...de végig kéne nézni, ez igaz...
Nip/Tuck kötelező, a Twin Peaks is, de azt nem mindenki gyomra veszi be.
VegaSHFOREVER
ma lesz az AI tv2őn asszem aki még nem látta az nézze.
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 23 2006, 06:22 PM) *

ma lesz az AI tv2őn asszem aki még nem látta az nézze.

De egy időpontban lesz az Apokalipszis most!-al,és még nem döntöttem.Csak az a biztos,hogy ezen filmek előtt megnézem a Csupasz pisztolyt,mert nem lehet megunni cool.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jul 23 2006, 06:24 PM) *

De egy időpontban lesz az Apokalipszis most!-al,és még nem döntöttem.Csak az a biztos,hogy ezen filmek előtt megnézem a Csupasz pisztolyt,mert nem lehet megunni cool.gif

Hol lesz az apokalipszis most?
grasslover
QUOTE(Real013 @ Jul 23 2006, 06:24 PM) *

Ha rám hallgatsz Apokalipszis, az AI-t meg vedd fel, és nézd meg holnap smile.gif. Amúgy mindkettő mesteri, az Apoc a háborús filmek etalonja, az AI meg egy nagyon szép sci-fi. wink.gif (ja ha teheted inkább vedd meg az AI 2 lemezes DVD változatát, az nagyon megéri, nékem is megvan rolleyes.gif)

Vega: DunaTv asszem.
Real013
QUOTE(grasslover @ Jul 23 2006, 06:42 PM) *

Ha rám hallgatsz Apokalipszis, az AI-t meg vedd fel, és nézd meg holnap smile.gif. Amúgy mindkettő mesteri, az Apoc a háborús filmek etalonja, az AI meg egy nagyon szép sci-fi. wink.gif (ja ha teheted inkább vedd meg az AI 2 lemezes DVD változatát, az nagyon megéri, nékem is megvan rolleyes.gif)

Vega: DunaTv asszem.

Lehet,hogy az első tipped lesz a nyerő smile.gif
Hellnight
laugh.gif laugh.gif Kincs, ami Nincs laugh.gif laugh.gif
VegaSHFOREVER
ma lesz tv2őn a Volt Egyszer Egy Vadnyugat aki nem látta még az nézze wink.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 24 2006, 09:08 PM) *

ma lesz tv2őn a Volt Egyszer Egy Vadnyugat aki nem látta még az nézze wink.gif

Az meg van DVD-n, de még nem volt hangulatom megnézni. Annyira nem jönnek be a vadnyugatos filmek, de majd mindenképp meg akaro nézni, legalább 1x smile.gif
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Jul 24 2006, 09:10 PM) *

Az meg van DVD-n, de még nem volt hangulatom megnézni. Annyira nem jönnek be a vadnyugatos filmek, de majd mindenképp meg akaro nézni, legalább 1x smile.gif

Nekem is megvan DVDn, felújított képpel és hanggal - akkor minek nézzem a silány minőséget a TVben? laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 24 2006, 09:14 PM) *

Nekem is megvan DVDn, felújított képpel és hanggal - akkor minek nézzem a silány minőséget a TVben? laugh.gif

nekem meg cd-n van meg 2cd-s verzióba és jobb mint a tied laugh.gif smile.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 24 2006, 10:02 PM) *

nekem meg cd-n van meg 2cd-s verzióba és jobb mint a tied laugh.gif smile.gif

nekem 1.4 gigás xvid, csúszó szinkronnal ugyan, de digitálisan felújított képpel. cool.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jul 24 2006, 10:05 PM) *

nekem 1.4 gigás xvid, csúszó szinkronnal ugyan, de digitálisan felújított képpel. cool.gif

az enyimen nem csuszik a szinkron tongue.gif és ha összeillesztem virtualdub-ban a két 2cd-t akkor pont 1,4 giga lesz biggrin.gif
Spyk3r
nekem meg nincs meg,megnézem a tv-be biggrin.gif

Apám ugyis nagyon dicséri ezt a filmet.
Dijo
Kincs ami nincs, jippííí!
"Mamának van két fogolyája" laugh.gif
-Slug-
QUOTE(T-Boy89 @ Jul 24 2006, 10:13 PM) *

nekemis dícséri apám, de most nem volt hangulatom megnézni huh.gif
grasslover
QUOTE(T-Boy89 @ Jul 24 2006, 10:13 PM) *

Dícsérem én is, ezen ne múljon. De aki nem vevő az igényes italo-westernre (a lá drága édes nővérkém: "jajj, nyivákoltatja már azt a szart" - értsd: Harmonika ismét rázendített Morriccone örök zenéjére. Csak egy kis filmes művészeti hajlam kéne...) az úgyis szarozza. Ilyenkor veszem elő rosszabbik énem és káromkodom össze az összes rohadt tinivígjátékot meg ótósfilmet happy.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jul 24 2006, 11:14 PM) *

Dícsérem én is, ezen ne múljon. De aki nem vevő az igényes italo-westernre (a lá drága édes nővérkém: "jajj, nyivákoltatja már azt a szart" - értsd: Harmonika ismét rázendített Morriccone örök zenéjére. Csak egy kis filmes művészeti hajlam kéne...) az úgyis szarozza. Ilyenkor veszem elő rosszabbik énem és káromkodom össze az összes rohadt tinivígjátékot meg ótósfilmet happy.gif

Én soha nem szerettem a western-filmeket, de a VEEV és a Clint Eastwood-westernek mind alapfilmek smile.gif
Ezt minden filmkedvelőnek el kell ismernie wink.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 24 2006, 11:54 PM) *

Én soha nem szerettem a western-filmeket, de a VEEV és a Clint Eastwood-westernek mind alapfilmek smile.gif
Ezt minden filmkedvelőnek el kell ismernie wink.gif

na meg a jó a rossz és a csúf és a 7 mesterlövész ezt minden karibfannak el kell ismernie wink.gif biggrin.gif biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 25 2006, 12:06 AM) *

na meg a jó a rossz és a csúf és a 7 mesterlövész ezt minden karibfannak el kell ismernie wink.gif biggrin.gif biggrin.gif

A Jó, a Rossz és a Csúf is Clint Eastwood western, csak nem vettem külön smile.gif

A hét mesterlövészt viszont még soha nem láttam, így arról nem nyilatkozom biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 25 2006, 12:08 AM) *

A Jó, a Rossz és a Csúf is Clint Eastwood western, csak nem vettem külön smile.gif

A hét mesterlövészt viszont még soha nem láttam, így arról nem nyilatkozom biggrin.gif

nem kell nyilatkoznod csak simán el kell ismerned laugh.gif biggrin.gif
Spyk3r
QUOTE(grasslover @ Jul 24 2006, 11:14 PM) *

Hát ha happy endet nem is vártam,jo lett volna ha az a sáján vagy ki nem hal meg... sad.gif

Egyébként tetszett nagyon a film.

Joccak smile.gif
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 25 2006, 12:11 AM) *

nem kell nyilatkoznod csak simán el kell ismerned laugh.gif biggrin.gif

Látatlanban én nem ismerek el semmit! tongue.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 25 2006, 12:13 AM) *

Látatlanban én nem ismerek el semmit! tongue.gif

most volt a tv-ben és nem nézted látod milyen vagy mad.gif csak karibi kalozok 10x 1 nap ez megy nálad mad.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 25 2006, 12:18 AM) *

most volt a tv-ben és nem nézted látod milyen vagy mad.gif csak karibi kalozok 10x 1 nap ez megy nálad mad.gif
tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif

Nem nézek TVt, mert a reklámok megtörik a hangulatot cool.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 25 2006, 12:20 AM) *

Nem nézek TVt, mert a reklámok megtörik a hangulatot cool.gif

hmm ezt nem mondtam volna. multkor mondtad nekem , hogy a Carib2őt is ugy irtad ki dvd-re , hogy fél óránként 5percnyi reklámot tettél bele , csak hogy meglegyen a hangulata. rolleyes.gif
laugh.gif biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 25 2006, 12:22 AM) *

hmm ezt nem mondtam volna. multkor mondtad nekem , hogy a Carib2őt is ugy irtad ki dvd-re , hogy fél óránként 5percnyi reklámot tettél bele , csak hogy meglegyen a hangulata. rolleyes.gif
laugh.gif biggrin.gif

Már megint a házi serfőzdében jártál?? laugh.gif
(ha azt is megmondod, honnan az idézet, pirospont rolleyes.gif )
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 25 2006, 12:25 AM) *

Már megint a házi serfőzdében jártál?? laugh.gif
(ha azt is megmondod, honnan az idézet, pirospont rolleyes.gif )

fogalmam sincs tongue.gif de mostmár mond meg de gyorsan me megyek Silent Hill 2őzni cool.gif
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 25 2006, 12:27 AM) *

fogalmam sincs tongue.gif de mostmár mond meg de gyorsan me megyek Silent Hill 2őzni cool.gif

Gyűrűk Ura 1. A születésnapi bulin Frodó kérdezi Bilbótól wink.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 25 2006, 12:58 AM) *

Gyűrűk Ura 1. A születésnapi bulin Frodó kérdezi Bilbótól wink.gif

most atzán olyat mondtál amit nekem tudnom kellett volna ám biggrin.gif bár szeretem a Lotr-ot ennyire azért nem hogy tudjam kivüröl a szövegét laugh.gif
wYth-NRG
Hát én nemrég néztem meg az Én, Pán Péter-t (tongue.gif), de csak mert Depp szerepel benne smile.gif
-OJ-
ROBIN HOOD az RTL Klubon cool.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Jul 26 2006, 09:09 PM) *

ROBIN HOOD az RTL Klubon cool.gif

Úgyszintén azt nézem. Igaz, hogy láttam már egy jó párszor, anno fel is vettük kazettára és elég sokszor néztük meg, meg DVD-n is meg van biggrin.gif laugh.gif
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Jul 26 2006, 09:29 PM) *

Úgyszintén azt nézem. Igaz, hogy láttam már egy jó párszor, anno fel is vettük kazettára és elég sokszor néztük meg, meg DVD-n is meg van biggrin.gif laugh.gif

Szóról-szóra ugyanez van nálam is laugh.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Jul 26 2006, 11:15 PM) *

Szóról-szóra ugyanez van nálam is laugh.gif

Hallod, nem tudod, hogy a paródia változata volt már a TV-be vagy még majd lesz?? Mert asszem láttam hogy reklámozták még anno, de nem tudom, hogy már volt vagy még ezután lesz. Mert az hatalmas egy film laugh.gif
Mikor Little John beleesik a kis patakba azt elkezd kiabálni, hogy segítség megfulladok, oszt kb bokáig ér a víz laugh.gif Azt meg kellene szereznem laugh.gif
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Jul 26 2006, 11:21 PM) *

Hallod, nem tudod, hogy a paródia változata volt már a TV-be vagy még majd lesz?? Mert asszem láttam hogy reklámozták még anno, de nem tudom, hogy már volt vagy még ezután lesz. Mert az hatalmas egy film laugh.gif
Mikor Little John beleesik a kis patakba azt elkezd kiabálni, hogy segítség megfulladok, oszt kb bokáig ér a víz laugh.gif Azt meg kellene szereznem laugh.gif

Jóhogy, hiszen a Robin Hood, a fuszeklik fejedelme is MEL BROOKS film. Ő mindig hatalmasat rendez (Űrgolyhók, Lenni vagy nem lenni, stb.)

A múltkor volt a CoolTV-n, biztos megismétlik még laugh.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Jul 26 2006, 11:28 PM) *

Jóhogy, hiszen a Robin Hood, a fuszeklik fejedelme is MEL BROOKS film. Ő mindig hatalmasat rendez (Űrgolyhók, Lenni vagy nem lenni, stb.)

A múltkor volt a CoolTV-n, biztos megismétlik még laugh.gif

Nah ezt nem tudtam, hogy az. Akkor azért olyan jó. Hát Űrgolyhók az valami kegyetlen, de a Fuszeklik Fejedleme is valami halálos laugh.gif
Majd átböngészem az újságokat, hátha lesz még valamikor a közeljövőben. Bár asszem az RTL klub reklámozta anno, hogy majd lesz. Remélem még nem volt sad.gif
VegaSHFOREVER
a Hook is lesz vmikor mostanában. már láttam a bemutatoját
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 27 2006, 12:06 AM) *

a Hook is lesz vmikor mostanában. már láttam a bemutatoját

Sztem most Vasárnap unsure.gif

QUOTE(Hellnight @ Jul 26 2006, 11:34 PM) *

Nah ezt nem tudtam, hogy az. Akkor azért olyan jó. Hát Űrgolyhók az valami kegyetlen, de a Fuszeklik Fejedleme is valami halálos laugh.gif
Majd átböngészem az újságokat, hátha lesz még valamikor a közeljövőben. Bár asszem az RTL klub reklámozta anno, hogy majd lesz. Remélem még nem volt sad.gif

Ja, és a Darkula halott, és élvezi is az övé! cool.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 27 2006, 12:11 AM) *

Sztem most Vasárnap unsure.gif
Ja, és a Darkula halott, és élvezi is az övé! cool.gif

inkább azt nézd mint a karib kalozok2őt 20adjára biggrin.gif
martin_dante
Tévéműsor:

2006. Július 28.-Augusztus 3.

Péntek (Július 28.):

RTL Klub: Denevérek (22.30) - thriller
HBO: Penge: Szentháromság (22.00) - akció-thriller

Szombat (Július 29.):

RTL Klub: Steven Spielberg: Hook (19.30) - kaland
TV2: Ne állj szóba idegennel! (22.00) - thriller
Stephen King: Cujo (23.50) - horror
VIASAT3: Éjjeliőr a hullaházban (22.20) - thriller
FILM+: Borrower (23.25) - horror

Vasárnap (Július 30.):

Duna TV: Eastwicki boszorkányok (22.35) - horror-komédia
RTL Klub: Néma rettegés (00.35) - thriller
TV2: Dühöngő bika (00.15) - dráma
HBO: Stephen King: A titkos ablak (22.40) - thriller
Vad vágyak 3. (03.15) - thriller

Hétfő (Július 31.):

FILM+: Mamba (21.00) - thriller
Armstrong (02.25) - thriller
HBO: A rend őrzője (21.00) - thriller

Kedd (Augusztus 1.):

FILM+: Vonat a pokolba (02.30) - thriller
HBO: A gázoló (22.20) - thriller
Zone Europe: Vakrémület (08.00) - thriller

Szerda (Augusztus 2.):

RTL Klub: Részeges karatemester 2. (20.35) - akció-vígjáték
FILM+: Borrower (02.45) - horror

Csütörtök (Augusztus 3.):

TV2: Ice Baby (13.10) - zenés vígjáték

Real013
A vasárnapi TV2 műsor KisTehén!ott jó lesz:Csupasz pisztoly 2 1/2
és utána:Ronin
Dühöngő bika

Ennyi filmet egymás után megnézni cool.gif

Meg a Szombat is jó lesz,Hook,aztán viasaton a Éjjeliőr a hullaházban smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jul 28 2006, 02:40 AM) *

Dühöngő bika

ezek közül a Dühöngő Bikát nézem , de azt tuti! smile.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 28 2006, 02:44 AM) *

ezek közül a Dühöngő Bikát nézem , de azt tuti! smile.gif

Szerintem Ronint is nézd,De Niro is játszik benne többekközött(ha nem tudod esetleg véletlenül) biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jul 28 2006, 02:45 AM) *

Szerintem Ronint is nézd,De Niro is játszik benne többekközött(ha nem tudod esetleg véletlenül) biggrin.gif

Aztat mán láttam naon naon régen he! smile.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 28 2006, 02:47 AM) *

Aztat mán láttam naon naon régen he! smile.gif

Akkor nézdd meg mégegyszer tongue.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jul 28 2006, 02:47 AM) *

Akkor nézdd meg mégegyszer tongue.gif

ha lesz időm. és közben a hüle fejedre gondolok ugy jó lesz? biggrin.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 28 2006, 02:55 AM) *

ha lesz időm. és közben a hüle fejedre gondolok ugy jó lesz? biggrin.gif

Nem,nem lesz jó,ne merj rám gondolni.... biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Jul 28 2006, 02:40 AM) *

Dühöngő bika

Viszont azt a Hook-ot nem Chris Columbus rendezte? Már nagyon sokszor láttam, imádom smile.gif
Hellnight
Meg nem most szobaton lesz a Sorvadj El? unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.