Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
martin_dante
QUOTE(Hellnight @ Jul 28 2006, 10:24 AM) *

Meg nem most szobaton lesz a Sorvadj El? unsure.gif

Na azt megnézem!!! 6 évesen láthattam, hát durva volt... huh.gif De szinte nem emléxem belőle semmire laugh.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Jul 28 2006, 10:32 AM) *

Na azt megnézem!!! 6 évesen láthattam, hát durva volt... huh.gif De szinte nem emléxem belőle semmire laugh.gif

Nézdd csak meg,szerintem nagyon jó film,és emlékszem is rá biggrin.gif
Hellnight
QUOTE(martin_dante @ Jul 28 2006, 10:32 AM) *

Uhh bocs, jövőhét szombaton lesz unsure.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jul 28 2006, 03:39 AM) *

Nem,nem lesz jó,ne merj rám gondolni.... biggrin.gif

jó akkor pali-ra gondolok. biggrin.gif
Norbi101
Ma Stephen King: Cujo , nemláttam még ezt a filmjét, érdemes megnézni???
grasslover
QUOTE(Hellnight @ Jul 28 2006, 10:24 AM) *

Meg nem most szobaton lesz a Sorvadj El? unsure.gif

A legjobb befejkezésű King adaptáció, és a Pet Sematary után a kedvencem is.
Hellnight
QUOTE(grasslover @ Jul 29 2006, 06:25 PM) *

A legjobb befejkezésű King adaptáció, és a Pet Sematary után a kedvencem is.

Anno fel is vettük kazira. Elég sokszor meg is néztem, de már semmire sem emlkészem belőle. Remélem nem fogom elfelejteni megnézni jövőhéten biggrin.gif
Norbi101
Hook nézem most. smile.gif
-OJ-
QUOTE(Norbi101 @ Jul 29 2006, 12:00 PM) *

Ma Stephen King: Cujo , nemláttam még ezt a filmjét, érdemes megnézni???

Nekem egyik kedvencem, végre egy film amelyben szívből utálhatok egy tetves kutyát laugh.gif
Norbi101
QUOTE(-OJ- @ Jul 29 2006, 07:52 PM) *

Nekem egyik kedvencem, végre egy film amelyben szívből utálhatok egy tetves kutyát laugh.gif

Akkor megnézem ha nem alszok el rajta, parás amugy???? cool.gif
-OJ-
QUOTE(Norbi101 @ Jul 29 2006, 07:53 PM) *

Akkor megnézem ha nem alszok el rajta, parás amugy???? cool.gif

Hát figyelj, be vannak zárva egy kocsiba és egy veszett, vérszomjas kutya várja hogy kiszálljanak (természetesen a tűző napon áll a kocsi, víz nincs). Szerinted? rolleyes.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Jul 29 2006, 07:59 PM) *

Hát figyelj, be vannak zárva egy kocsiba és egy veszett, vérszomjas kutya várja hogy kiszálljanak (természetesen a tűző napon áll a kocsi, víz nincs). Szerinted? rolleyes.gif

Kicsit hasonlít a szitu (leszámítva a kutyát) az Ace Ventura 2-re laugh.gif laugh.gif
Norbi101
QUOTE(-OJ- @ Jul 29 2006, 07:59 PM) *

Akkor nem. sad.gif sad.gif
grasslover
Most láttam csak, hogy holnap este éjszakai műsoron látható az első Coen film az RTL Klubon!! Kötelező mindenkinek aki szeretne látni egy igen meghökkentő thriller elemekkel fűszerezett alvilági filmet a két zseniális Coen testvér kezéből. A rájuk jellemző stílus már itt egyértelműen észrevehető, lassú felvezetés és kegyetlen második félidő, a Fargo-hoz sok szál fűzi, mint pl a főszereplő Frances McDormand, és a történet is hasonló.
Szal hétfő este, RTL Klub: Coen Brother's - Blood Simple (Véresen egyszerű)

Nekem ennél csak a Barton Fink (a legjobb Coen szvsz) és a Fargo jött be jobban, de a vége talán ennek a legbrutálisabb wink.gif
Kalti
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 12:15 PM) *

Most láttam csak, hogy holnap este éjszakai műsoron látható az első Coen film az RTL Klubon!! Kötelező mindenkinek aki szeretne látni egy igen meghökkentő thriller elemekkel fűszerezett alvilági filmet a két zseniális Coen testvér kezéből. A rájuk jellemző stílus már itt egyértelműen észrevehető, lassú felvezetés és kegyetlen második félidő, a Fargo-hoz sok szál fűzi, mint pl a főszereplő Frances McDormand, és a történet is hasonló.
Szal hétfő este, RTL Klub: Coen Brother's - Blood Simple (Véresen egyszerű)

Nekem ennél csak a Barton Fink (a legjobb Coen szvsz) és a Fargo jött be jobban, de a vége talán ennek a legbrutálisabb wink.gif

És pontosan mikor kezdődik, mert ma éjjel lesz a Dühöngő bika is unsure.gif , nem is tudom melyiket nézzem, lehet aztán egyiket sem, mert 2 napja nem aludtam ...
grasslover
QUOTE(Kalti @ Jul 30 2006, 12:26 PM) *

És pontosan mikor kezdődik, mert ma éjjel lesz a Dühöngő bika is unsure.gif , nem is tudom melyiket nézzem, lehet aztán egyiket sem, mert 2 napja nem aludtam ...

Ez holnap van rolleyes.gif 22.00 után asszem.
VegaSHFOREVER
Holnap RTL klub Nincsen Kettő Négy Nélkül. Amit itt Nincs kettő négy nélkülnek forditanak, nekem még régi szinkronnal van meg és ott Nincsen a cime nem Nincs. mind1

Ma meg akkor Dühöngő Bika nemigaz?
-OJ-
Most a Ronin, utána Dühöngő Bika smile.gif
Real013
QUOTE(-OJ- @ Jul 30 2006, 10:01 PM) *

Most a Ronin, utána Dühöngő Bika smile.gif

Ronint én is meg akartam nézni,de inkább most gépezek még. smile.gif A dühöngő bikát viszont semmiképp nem hagyom ki.
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jul 30 2006, 10:32 PM) *

Ronint én is meg akartam nézni,de inkább most gépezek még. smile.gif A dühöngő bikát viszont semmiképp nem hagyom ki.

én is igy vok most pihenek kicsit aztán éjféltől tv cool.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 30 2006, 10:39 PM) *

én is igy vok most pihenek kicsit aztán éjféltől tv cool.gif

Sőt,dühöngő bika után még megnézem az Ál/arc-ot is,az első 40percet láttam,hát nagyon komoly! smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jul 30 2006, 10:40 PM) *

Sőt,dühöngő bika után még megnézem az Ál/arc-ot is,az első 40percet láttam,hát nagyon komoly! smile.gif

nem láttad még? blink.gif pedig az is alap fim én szeretem nagyon. smile.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 30 2006, 10:46 PM) *

nem láttad még? blink.gif pedig az is alap fim én szeretem nagyon. smile.gif

Nem,de megvettem DVD-n épp ma. smile.gif
-OJ-
QUOTE(Real013 @ Jul 30 2006, 10:46 PM) *

Én még 3690Ftért vettem, de bőven megérte cool.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jul 30 2006, 10:46 PM) *

hmm akkor ma 2 jó filmet is látsz ez egészen biztos cool.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jul 30 2006, 10:48 PM) *

Én még 3690Ftért vettem, de bőven megérte cool.gif

Ál/arc? :/
Ha plasztikai sebészet, akkor egyértelműen Nip/Tuck, sztem Woo/Travolta ezerszer jobb a Rés a pajzsonban, bár ott meg Cristian Slater a negatív tényező...
Real013
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 10:50 PM) *

Ha plasztikai sebészet, akkor egyértelműen Nip/Tuck, sztem Woo/Travolta ezerszer jobb a Rés a pajzsonban, bár ott meg Cristian Slater a negatív tényező...

Azért mindig jön Grass,és leszól egy általunk jónak vélt filmet biggrin.gif laugh.gif smile.gif
Egyébként MM-be erősen néztem Az Erőszakos múlt DVD-t,de 2990 ft volt,egy 1500 ft-ért megvenném smile.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ Jul 30 2006, 10:53 PM) *

Azért mindig jön Grass,és leszól egy általunk jónak vélt filmet biggrin.gif laugh.gif smile.gif
Egyébként MM-be erősen néztem Az Erőszakos múlt DVD-t,de 2990 ft volt,egy 1500 ft-ért megvenném smile.gif

Én annyiért vettem smile.gif.

Nem tom, de nekem nem jött be a Face/off...mondjuk ezer éve láttam, meg csak egyszer...
Real013
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 10:56 PM) *

Én annyiért vettem smile.gif.

Nem tom, de nekem nem jött be a Face/off...mondjuk ezer éve láttam, meg csak egyszer...

Jó,hát nem gond,elfogadom a véleményed,és nem foglak letolni ezért biggrin.gif smile.gif Karibért se szóltam,SW-ért se,csak ha nagyon túlzásokba estél. smile.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 10:50 PM) *

Nekem Travolta szinte minden szerepében bejött (kivéve a Grease, de ott a film nem tetszik) és a POnyvaregényben a legjobb rolleyes.gif A Köpcösben és a Csak Lazánban is ugyanazt a stílust viszi tovább, de az már gyengébb.
grasslover
Na de Rés a pajzsont láttátok? Mert elég sokszor adták a TV-ben azt is. Ellopnak vagy 3 atomtöltetet, egy a föld alatt robban...nem rémlik? Nem a legjobb akciófilm, de ötletes és Woo sztem jobban is dolgozik mint a Face/Off esetében.
Real013
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 11:02 PM) *

Na de Rés a pajzsont láttátok? Mert elég sokszor adták a TV-ben azt is. Ellopnak vagy 3 atomtöltetet, egy a föld alatt robban...nem rémlik? Nem a legjobb akciófilm, de ötletes és Woo sztem jobban is dolgozik mint a Face/Off esetében.

Nem hiszem,hogy láttam smile.gif Majd pótlom,ha te mondod smile.gif
-OJ-

Persze, meg is vettem DVDn (MM-ban csak 990FT volt a feliratos változat). A Face/Off mégis látványosabbra és egyedibbre sikerült, az atombomba-lopás már klisé wink.gif És C. Slater nem egy Nicholas CAge laugh.gif
VegaSHFOREVER

én láttam sokkal gyengébb film mint az álarc. ráadásul a lopnak egy atombombát ötlet eléggé lájárt már a z kateges filmek között is.
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 30 2006, 11:10 PM) *

én láttam sokkal gyengébb film mint az álarc. ráadásul a lopnak egy atombombát ötlet eléggé lájárt már a z kateges filmek között is.

Hehe,hogy le lett szólva azonnal laugh.gif
grasslover
laugh.gif Nem mintha az nem lenne béna, hogy egy gizda színész (Cage) arcát leszedik, majd egy sokkal nagyobb darabra rárakják (Travolta, hogy képben legyen mindenki), és senki nem veszi észre, meg teljesen passzol rá...ez nem hülyeség. Meg arcátültetés nemrég sikerült először (vagy két hete)...na de az atombomba lopás az szar smile.gif. Értem. klisé. aham. Mert a kalózok nem azok smile.gif...
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jul 30 2006, 11:12 PM) *

Hehe,hogy le lett szólva azonnal laugh.gif

majd megnézed a faceoffot meg a rés a pajzsont és meglátod magad is smile.gif
-OJ-
Csütörtök 22:10 TV2

Első állomás Las Vegas

Végre mégézem, miért kapott Nic Cage Oscart cool.gif

QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 11:15 PM) *

Mert a kalózok nem azok smile.gif...

Most miért kell megint a kalózokat szidni? tongue.gif sad.gif
Real013

laugh.gif Nem mintha az nem lenne béna, hogy egy gizda színész (Cage) arcát leszedik, majd egy sokkal nagyobb darabra rárakják (Travolta, hogy képben legyen mindenki), és senki nem veszi észre, meg teljesen passzol rá...ez nem hülyeség. Meg arcátültetés nemrég sikerült először (vagy két hete)...na de az atombomba lopás az szar smile.gif. Értem. klisé. aham. Mert a kalózok nem azok smile.gif...

EZ ÖVÖN ALULI VOLT,LESZÁLLNI A KARIBRÓL! dry.gif tongue.gif smile.gif

Egyébként egy kis jövő van a filmben,de ki tudja,lehet,hogy már alkalmazzák így a titkos amerikai hadsereg részlegbe biggrin.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jul 30 2006, 11:15 PM) *

Csütörtök 22:10 TV2

Első állomás Las Vegas

Végre mégézem, miért kapott Nic Cage Oscart cool.gif

Nem a Végállomás Las Vegasért kapta?
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 11:17 PM) *

Nem a Végállomás Las Vegasért kapta?

Hoppá! Ezt a két filmet mindig összekeverem sad.gif biggrin.gif
VegaSHFOREVER

hát egy atombomba ellopás és egy karaktercseere között van különbség. ha annyiszor láttad volna mint én tudnád hogy nem csak az arcukat vették le hanem a szöveteket is átalakitották stb igy néztek ki pontosan ugyan ugy. és abban a filmen az a hatalmas ahogy a két szinész eljátsza egymást az óriási. ezzel szemben a rés a pajzson egy egyszer megnézhető alkotás és 10-ed annyian se szeretik. A karib kalozok elsőosztályú film, mivel hires szinészek vannak benne , és számitogépes technikábol a csucs no meg végig kalandos és izgalams és költésge is nagy tipikus sikerfilmnek készült, mégha nem is szeretem tulságosan a rés a pajzsonhoz nem is lehet hasonlitani. ahoz képest egy tökéletes alkotás.
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jul 30 2006, 11:19 PM) *

Hoppá! Ezt a két filmet mindig összekeverem sad.gif biggrin.gif

De nem biztos, lehet én is keverem! Mert én sem láttam egyiket sem.

QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 30 2006, 11:20 PM) *

hát egy atombomba ellopás és egy karaktercseere között van különbség. ha annyiszor láttad volna mint én tudnád hogy nem csak az arcukat vették le hanem a szöveteket is átalakitották stb igy néztek ki pontosan ugyan ugy. és abban a filmen az a hatalmas ahogy a két szinész eljátsza egymást az óriási. ezzel szemben a rés a pajzson egy egyszer megnézhető alkotás és 10-ed annyian se szeretik. A karib kalozok elsőosztályú film, mivel hires szinészek vannak benne , és számitogépes technikábol a csucs no meg végig kalandos és izgalams és költésge is nagy tipikus sikerfilmnek készült, mégha nem is szeretem tulságosan a rés a pajzsonhoz nem is lehet hasonlitani. ahoz képest egy tökéletes alkotás.

Ok, nem szólok vazz...látom Face/Off Istenek vannak erre smile.gif
Szal szöveteket is alakítgatnak...értem.

Első osztályú színészek? Most ez Orlando Bloomra volt célzás? Mert azt tom hogy Deppet nem szereted, szal biztos nem rá...
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 11:20 PM) *

Nem, igazad van! Megint az ostoba és fantáziátlan magyar címek miatt van: Első állomás Las Vegas és Végállomás Las Vegas dry.gif
Az eredeti Honeymoon in Vegas (ez lesz a TV2n) és Leaving Las Vegas (ezért kapott Ocvart)
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 11:22 PM) *

Első osztályú színészek? Most ez Orlando Bloomra volt célzás? Mert azt tom hogy Deppet nem szereted, szal biztos nem rá...

igen azokat is ha nem hiszed nézd meg vagy kérdezz meg olyat akinek hiszel. smile.gif

Depp-re gondolok. Bár csak egy igán nagy alkitását láttam és az nem a kalozok de tény hogy ő élvonalbeli szinész. Bloom meg elég felkapott a Lotr-ota , azt hogy elsőosztályu azt nem a tehettségére értettem természetesen. biggrin.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jul 30 2006, 11:23 PM) *

Nem, igazad van! Megint az ostoba és fantáziátlan magyar címek miatt van: Első állomás Las Vegas és Végállomás Las Vegas dry.gif
Az eredeti Honeymoon in Vegas (ez lesz a TV2n) és Leaving Las Vegas (ezért kapott Ocvart)

És ezeknek van köze amúgy egymáshoz? Story-ban, vagy ilyesmi?
...amúgy sztem Cage a Raising Arizona-ért érdemelt volna még Oscart smile.gif. Olyannak még sosem láttam...
de most komolyan:
IPB Image blink.gif biggrin.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 11:22 PM) *

Grass,azért mondj egy rossz színészt Bloomon kivül abba a filmbe smile.gif Mindenki jól alakít szvsz
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 30 2006, 11:20 PM) *

a két szinész eljátsza egymást az óriási.

Amikor egymásra céloznak a tükörben, az a legnagyobb cool.gif

A Rés a Pajzsonban viszont viccesnek találtam, hogy nem messze a föld felett katapultálnak, és nem lesz semmi bajuk??? huh.gif blink.gif Sztem az ejtőernyőzéshez egy kicsit magasabban kell lenni unsure.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 11:26 PM) *

...amúgy sztem Cage a Raising Arizona-ért érdemelt volna még Oscart smile.gif. Olyannak még sosem láttam...
de most komolyan:

Egyébként amikor ilyen kedvenc zínész kérdést feltesznek nekem,soha nem jut eszebe Cage,pedig nagyon bírom smile.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 11:26 PM) *

de most komolyan:

Nézd meg a Vámpír Csókját! cool.gif A film nem vmi jó, de amit abban alakít az egyszerűen utánozhatatlan. Azért simán Oscart érdemelt volna, csak gondolom a téma miatt nem kapta meg dry.gif

Őszintén, még egyik Vegasosat sem láttam sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.