Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 30 2006, 11:26 PM) *

Amikor egymásra céloznak a tükörben, az a legnagyobb cool.gif

A Rés a Pajzsonban viszont viccesnek találtam, hogy nem messze a föld felett katapultálnak, és nem lesz semmi bajuk??? huh.gif blink.gif Sztem az ejtőernyőzéshez egy kicsit magasabban kell lenni unsure.gif

igen a templomos találkozás ahoyg a fehér galambok elrepülnek a háttérben stb cool.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ Jul 30 2006, 11:26 PM) *

Grass,azért mondj egy rossz színészt Bloomon kivül abba a filmbe smile.gif Mindenki jól alakít szvsz

Kinghtley,meg az aki a P-t fogdossa a második részben az nagyon ellenszenves, de a többi tényleg jó. Pl Rush Depp mellett a legjobb, és ha nem barmoltál volna el Davy Jones arcát, akkor Nightly is jót játzhatna smile.gif. Norrington is jó, meg a dagi navigátor, nem vágom a nevét. JA meg Tia Dalma is biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 30 2006, 11:29 PM) *

igen a templomos találkozás ahoyg a fehér galambok elrepülnek a háttérben stb cool.gif

Dehogy a tükör előtte van, mikor a kommandósok betörnek Dimitriék házába rolleyes.gif
De a minddenki fegyvert fog mindenkire is nagyszerű jelenet
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 30 2006, 11:31 PM) *

Dehogy a tükör előtte van, mikor a kommandósok betörnek Dimitriék házába rolleyes.gif
De a minddenki fegyvert fog mindenkire is nagyszerű jelenet

nem. a tükrös a végén van a templomban , a tökröt nézik ez ellenfeük a tükör mögött van de a tökröben mégis az ellenfelüket látják.
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jul 30 2006, 11:28 PM) *

Nézd meg a Vámpír Csókját! cool.gif A film nem vmi jó, de amit abban alakít az egyszerűen utánozhatatlan. Azért simán Oscart érdemelt volna, csak gondolom a téma miatt nem kapta meg dry.gif

Őszintén, még egyik Vegasosat sem láttam sad.gif

Láttam ezer éve, hatalmas biggrin.gif De nagyon kevés részre emlékszem sad.gif. Amúgy minden filmben jó, csak felhagyhatna már a sok értéktelen akciófilmmel, pl a Weather Man egy nagyon jó választás volt, de Bay-jel is dolgozott már, meg ugye Tolvajtempó, Con Air sad.gif...
Én se láttam biggrin.gif

real: nálam is így van, nem tom miért...egyik kedvencem, de sosem jut eszembe unsure.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 11:30 PM) *

az aki a P-t fogdossa a második részben az nagyon ellenszenves,

A Büszkeség és Balítéletben viszont szeretnivalóan ostoba laugh.gif

Érdekes módon, ott is együtt játszik Keirával, de ott szinte egy fejjel alacsonyabb a csajnál laugh.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jul 30 2006, 11:33 PM) *

A Büszkeség és Balítéletben viszont szeretnivalóan ostoba laugh.gif

Érdekes módon, ott is együtt játszik Keirával, de ott szinte egy fejjel alacsonyabb a csajnál laugh.gif

Love Actually-ban is benne van, ott Davy is (mint ma kiderült), bár abba minden jó angol színész. Atkinson felesleges, igaz, de még Hugh Grant is szimpatiksu benne smile.gif. Az a film nagyszerű, az egyik egyetlen romantikus ami tetszik nekem (a legjobb a Nicholas Cage-s City of Angels smile.gif)
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 30 2006, 11:32 PM) *

nem. a tükrös a végén van a templomban , a tökröt nézik ez ellenfeük a tükör mögött van de a tökröben mégis az ellenfelüket látják.

Sztem nézd meg újra, mert régen láttad laugh.gif A tükör közvetlenül azelőtt van, hogy Pollux meghal. Ez biztos smile.gif
A Templomban csak lövöldöznek egy sort az oltárnál, aztán elkapják a kiscsajt, majd futás a hajókhoz.

Az viszont szintén tetszett, mikor Travolta lerendezi a lánya udvarlóját. Még a terroristára is rájött az apai érzés laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 30 2006, 11:36 PM) *

Sztem nézd meg újra, mert régen láttad laugh.gif A tükör közvetlenül azelőtt van, hogy Pollux meghal. Ez biztos smile.gif
A Templomban csak lövöldöznek egy sort az oltárnál, aztán elkapják a kiscsajt, majd futás a hajókhoz.

Az viszont szintén tetszett, mikor Travolta lerendezi a lánya udvarlóját. Még a terroristára is rájött az apai érzés laugh.gif

persze pont nincs itthon hogy bele tudjak nézni , de akkor is nekem van igazam. tongue.gif holnap majd rájössz hogy nekem van igazam mert visszakérem és akkor már meg is nézem megint. cool.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 11:35 PM) *

Az a film nagyszerű, az egyik egyetlen romantikus ami tetszik nekem (a legjobb a Nicholas Cage-s City of Angels smile.gif)

Teljesen egyetértek, végre nem egy szirupos hollywoodi-romantikus film. A Segítség, apa lettem is érdekes film tőle.

A Halál Csókját akarom még megnézni tőle, amelyben egy idegbeteg bandafőnököt alakít huh.gif
VegaSHFOREVER
igy van az Angyalok városa az nagoyn jó film. cool.gif kár hogy régen láttam már és csak egyszer. sad.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 30 2006, 11:41 PM) *

igy van az Angyalok városa az nagoyn jó film. cool.gif kár hogy régen láttam már és csak egyszer. sad.gif

vazz,azt se láttam még.Tök elegem van,akárhány filmet nézek egy nap,sose foglak beérni titeket dry.gif biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 30 2006, 11:38 PM) *

persze pont nincs itthon hogy bele tudjak nézni , de akkor is nekem van igazam. tongue.gif holnap majd rájössz hogy nekem van igazam mert visszakérem és akkor már meg is nézem megint. cool.gif

Pedig tévedsz, testvér!

Itt vannak Dimitri házában, páfrányokkal meg minden
IPB Image
Real013
QUOTE(-OJ- @ Jul 30 2006, 11:45 PM) *

Pedig tévedsz, testvér!

Itt vannak Dimitri házában, páfrányokkal meg minden
IPB Image

bazmeg,telspoilerezitek nekem a topicot laugh.gif
-OJ-
QUOTE(Real013 @ Jul 30 2006, 11:47 PM) *

bazmeg,telspoilerezitek nekem a topicot laugh.gif

Egy akciójelenetből még nem tudsz meg semmit

Vega: a templomban mindketten fehér ingben és fekete zakóban vannak wink.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jul 30 2006, 11:39 PM) *

Teljesen egyetértek, végre nem egy szirupos hollywoodi-romantikus film. A Segítség, apa lettem is érdekes film tőle.

A Halál Csókját akarom még megnézni tőle, amelyben egy idegbeteg bandafőnököt alakít huh.gif

hát a kötelezőek tőle a City of Angels (szép, sírós, és ha beakarunk vágódni egy csajnál, ezt kell vinni, mert még mi is élvezhetjük smile.gif), a Coen-es szürreális vígjáték, a Raising Arizona (rég röhögtem anynit egy filmen...olyan redneck akcentust nyom benne Cage, hogy azthittem lefordulok...meg az az egész film biggrin.gif egyik legjobb vígjáték), a Verbinski rendezte Weather man (szomorú, depressziós, irtózatos fekete humorral, groteszk elemekkel...Cage itt is teljesen új formát hoz...)

Azt tudtátok, hogy Francis Ford Coppola unokaöccse? smile.gif csak nem akart a nagybátyja nevével híressé válni, ezért Nicholas Coppoláról változtatott nevet Cage-re. cool.gif
Real013
QUOTE(-OJ- @ Jul 30 2006, 11:48 PM) *

Egy akciójelenetből még nem tudsz meg semmit

Vega: a templomban mindketten fehér ingben és fekete zakóban vannak wink.gif

De már azt is tudom,hogy a templomban mindketten fehr ingbe és zakóba vannal dry.gif mad.gif biggrin.gif tongue.gif laugh.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 11:51 PM) *

hát a kötelezőek tőle a City of Angels (szép, sírós, és ha beakarunk vágódni egy csajnál, ezt kell vinni, mert még mi is élvezhetjük smile.gif), a Coen-es szürreális vígjáték, a Raising Arizona (rég röhögtem anynit egy filmen...olyan redneck akcentust nyom benne Cage, hogy azthittem lefordulok...meg az az egész film biggrin.gif egyik legjobb vígjáték), a Verbinski rendezte Weather man (szomorú, depressziós, irtózatos fekete humorral, groteszk elemekkel...Cage itt is teljesen új formát hoz...)

Azt tudtátok, hogy Francis Ford Coppola unokaöccse? smile.gif csak nem akart a nagybátyja nevével híressé válni, ezért Nicholas Coppoláról változtatott nevet Cage-re. cool.gif

Persze, sztem ez köztudott unsure.gif
Mikor Sophia Coppola megkapta az Oscart az Elveszett Jelentésért, ő is ott ült velük cool.gif
A Gengszterek Klubját pedig F.F.Coppola rendezte, és ő is szerepel benne (most lesz vmelyik Vasárnap este a TV2n)

Ki látta tőle a Tűzmadár Akciót Tommy Lee Jonessal?? Nem alakít benne olyan nagyot, de a legjobb helikopteres akciófilm laugh.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jul 30 2006, 11:55 PM) *

Mikor Sophia Coppola megkapta az Oscart az Elveszett Jelentésért, ő is ott ült velük cool.gif
Ki látta tőle a Tűzmadár Akciót Tommy Lee Jonessal?? Nem alakít benne olyan nagyot, de a legjobb helikopteres akciófilm laugh.gif

Én már sokaknak okoztam vele meglepetést biggrin.gif
Biztos láttam, ha TV-ben nyomták tuti smile.gif. régen minden szart megnéztem biggrin.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 11:51 PM) *

Hát,nem tudtam volna,de hallottam már róla arra emlékszem. smile.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jul 30 2006, 11:56 PM) *

Biztos láttam, ha TV-ben nyomták tuti smile.gif. régen minden szart megnéztem biggrin.gif

Sztem még nem adták a TVben, nekem is VHSen van meg (aszem egy tékából) unsure.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jul 30 2006, 11:58 PM) *

Sztem még nem adták a TVben, nekem is VHSen van meg (aszem egy tékából) unsure.gif

Na az a másik...emlékszem még Mortal 1-es időkben voltam nagy tékás, éveken keresztül minden nap 3-4 film, másnap reggel meg nem bírtam suliba menni biggrin.gif. Ha meg nem volt épp új film a tékában, akkor újranéztem régieket, meg tulajjal megbeszéltem, hogy milyen filmeket ne engedjen ki, mert nekem este kell (be is tartotta, tudta hogy törzsvendég vagyok rolleyes.gif)
De ilyen, hogy Starship Troopers meg Sphere egyszerre volt nálunk, az tisztán megmaradt biggrin.gif. Amúgy meg ezer éve nem jártam már, nem is vágyok annyira smile.gif.
Real013
A Dühögő Bika 00-20 kor kezdődik? unsure.gif
VegaSHFOREVER
ejj bazz télleg. akkor már régen láttam. sal holnap meg is nézem. egyébként meg bekaphatod a fülemet OJ cool.gif biggrin.gif

Grass- jah én tudtam. smile.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jul 31 2006, 12:01 AM) *

Na az a másik...emlékszem még Mortal 1-es időkben voltam nagy tékás, éveken keresztül minden nap 3-4 film, másnap reggel meg nem bírtam suliba menni biggrin.gif. Ha meg nem volt épp új film a tékában, akkor újranéztem régieket, meg tulajjal megbeszéltem, hogy milyen filmeket ne engedjen ki, mert nekem este kell (be is tartotta, tudta hogy törzsvendég vagyok rolleyes.gif)
De ilyen, hogy Starship Troopers meg Sphere egyszerre volt nálunk, az tisztán megmaradt biggrin.gif. Amúgy meg ezer éve nem jártam már, nem is vágyok annyira smile.gif.

Régen volt már, most már szinte csak DVD tékák vannak rolleyes.gif

QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 31 2006, 12:03 AM) *

egyébként meg bekaphatod a fülemet OJ cool.gif biggrin.gif

Majd pont a tiédet. Inkább Keirá-ét vagy Kate Beckinsale-ét wub.gif

(Még keresem a "zaftos" jeleneteket az előbbiről laugh.gif )
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jul 31 2006, 12:06 AM) *

Régen volt már, most már szinte csak DVD tékák vannak rolleyes.gif

Há tudom...Annak meg már nincs feelingje smile.gif. Meg az volt a jó, hoyg egy vhs-ért egy napra kellett fizetni 100 ft-t anno, most meg egy dvd-ért mennyit kell? ötszörösét...(lehet hogy nem, nem vok benne otthon)
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 31 2006, 12:06 AM) *

Majd pont a tiédet. Inkább Keirá-ét vagy Kate Beckinsale-ét wub.gif

(Még keresem a "zaftos" jeleneteket az előbbiről laugh.gif )

igen az övéket én is. wub.gif a zaftos jelenetet majd én is kérem tongue.gif

na megyek nézem a Bikát cool.gif még visszatérek. cool.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 31 2006, 12:09 AM) *

igen az övéket én is. wub.gif a zaftos jelenetet majd én is kérem tongue.gif

na megyek nézem a Bikát cool.gif még visszatérek. cool.gif

Bika után Mit láttál legutóbba találkozunk,oké? biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jul 31 2006, 12:08 AM) *

Há tudom...Annak meg már nincs feelingje smile.gif. Meg az volt a jó, hoyg egy vhs-ért egy napra kellett fizetni 100 ft-t anno, most meg egy dvd-ért mennyit kell? ötszörösét...(lehet hogy nem, nem vok benne otthon)

Nálunk 3-400Ft (attól függ, milyen régi)
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jul 31 2006, 12:10 AM) *

Bika után Mit láttál legutóbba találkozunk,oké? biggrin.gif

hát találkoztunk biggrin.gif bazz megint ugyanaz a véleményünk. laugh.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 31 2006, 02:22 AM) *

hát találkoztunk biggrin.gif bazz megint ugyanaz a véleményünk. laugh.gif

Szerintem ilyen jó filmeknél azért nagyban megegyezik az emberek véleménye smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jul 31 2006, 02:27 AM) *

Szerintem ilyen jó filmeknél azért nagyban megegyezik az emberek véleménye smile.gif

hát igen. cool.gif van egy ötletem szedd le most Te is a Taxi Drivert és azt is egyszerre nézzük. smile.gif

OJ - thx! smile.gif meg is nézem őket biggrin.gif biggrin.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 31 2006, 02:28 AM) *

hát igen. cool.gif van egy ötletem szedd le most Te is a Taxi Drivert és azt is egyszerre nézzük. smile.gif

OJ - thx! smile.gif meg is nézem őket biggrin.gif biggrin.gif

Találj egy müködő és gyors torrentet,és benne vagyok. smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jul 31 2006, 02:30 AM) *

Találj egy müködő és gyors torrentet,és benne vagyok. smile.gif

találtam is. cool.gif küldök pm-et rolleyes.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 31 2006, 02:35 AM) *

találtam is. cool.gif küldök pm-et rolleyes.gif

Thank You very much biggrin.gif

Oké,időpont jó,azért ide írom,mert nem jó a Pm küldésem.

(amúgymit szedsz?)
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jul 31 2006, 02:41 AM) *

Thank You very much biggrin.gif

Oké,időpont jó,azért ide írom,mert nem jó a Pm küldésem.

(amúgymit szedsz?)

oké akkor ezt megdumáltuk. smile.gif
a Szárnyas Fejvadászt szedem majomrol jó verzsünbe szinkronba me nincs meg gépre.

egyébként tegnap nagyon megörültem mikor a Hook ment éjjel a tv-ben. ismételték. végre nem dvd-n kellett nézenm egy filmet amit már millioszor láttam. ma nemtom mit nézek. lehet Alient rég láttam már.
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 31 2006, 02:49 AM) *

oké akkor ezt megdumáltuk. smile.gif
a Szárnyas Fejvadászt szedem majomrol jó verzsünbe szinkronba me nincs meg gépre.

egyébként tegnap nagyon megörültem mikor a Hook ment éjjel a tv-ben. ismételték. végre nem dvd-n kellett nézenm egy filmet amit már millioszor láttam. ma nemtom mit nézek. lehet Alient rég láttam már.

A ma az azt jelenti,hogy most,éjjel,vagy felkelés után?Mert ha most,akkor mikor alszol el általában,és mikor kelsz?Kicsit el vagy állítódva,nem? biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jul 31 2006, 02:51 AM) *

A ma az azt jelenti,hogy most,éjjel,vagy felkelés után?Mert ha most,akkor mikor alszol el általában,és mikor kelsz?Kicsit el vagy állítódva,nem? biggrin.gif

ma az azt jelenit hogy még alvás előtt smile.gif sal 5ig simán fennvok. csak nemtom mit nézzek sad.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 31 2006, 02:53 AM) *

ma az azt jelenit hogy még alvás előtt smile.gif sal 5ig simán fennvok. csak nemtom mit nézzek sad.gif

ööö...az Alient megnézném,én is régen láttam,nem is emlékszem rá már.
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jul 31 2006, 02:55 AM) *

ööö...az Alient megnézném,én is régen láttam,nem is emlékszem rá már.

na jó azé én emlékszem rá biggrin.gif cool.gif csak rég láttam. fél éve vagy nemtom lehet több. Nemtom ugyis lesz valami. találok valami filmet amit még nem láttam elégszer. laugh.gif biggrin.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 31 2006, 02:58 AM) *

na jó azé én emlékszem rá biggrin.gif cool.gif csak rég láttam. fél éve vagy nemtom lehet több. Nemtom ugyis lesz valami. találok valami filmet amit még nem láttam elégszer. laugh.gif biggrin.gif

Jólvan,keressél csak valamit.Egyébként lasssan megyek,be kell fejeznem az Ál/arcot. smile.gif Úgyhogy Good Night!
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jul 31 2006, 03:01 AM) *

Jólvan,keressél csak valamit.Egyébként lasssan megyek,be kell fejeznem az Ál/arcot. smile.gif Úgyhogy Good Night!

oké holnap szeirntem én is megnézem megint. smile.gif nah jóéjt!
santee02
QUOTE(-OJ- @ Jul 30 2006, 11:55 PM) *

A Gengszterek Klubját pedig F.F.Coppola rendezte, és ő is szerepel benne (most lesz vmelyik Vasárnap este a TV2n)

A Kék Villám jobb a Tűzmadár akciónál szvsz
VegaSHFOREVER
QUOTE(santee02 @ Jul 31 2006, 03:42 AM) *

A Kék Villám jobb a Tűzmadár akciónál szvsz

Egyetértek. A Kék Villám-nál jobb helikopteres film nincs.
cautionline
Lost 1 évad első rész
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 31 2006, 03:01 PM) *

Egyetértek. A Kék Villám-nál jobb helikopteres film nincs.

Miért, a Tűzmadár akciót láttad? huh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 31 2006, 06:09 PM) *

Miért, a Tűzmadár akciót láttad? huh.gif

nemtudom laugh.gif de ismerősen cseng a cime ha mesélsz rola lehet beugrik. a kék villámnál jobb egyébként sosem lesz. soha. cool.gif
Norbi101
Simpson családot félszemmel.
FESTER
Nincs kettő négy nélkül
VegaSHFOREVER
QUOTE(FESTER @ Jul 31 2006, 09:06 PM) *

Nincs kettő négy nélkül

én is cool.gif csak msot reklám van dry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.