Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Black Metal
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Zene
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Thing3
Hu wazzeg,Black Metal FOREVA!!!
Zarathos
itt van a black+death topik de szegény már eléggé halott sad.gif
waccamar
QUOTE (Thing3 @ Nov 5 2005, 07:06 PM)
Hu wazzeg,Black Metal FOREVA!!!

igen komoly black metal-os lehetsz te hallod laugh.gif
Thing3
QUOTE (waccamar @ Nov 5 2005, 07:17 PM)
igen komoly black metal-os lehetsz te hallod laugh.gif

Mint állat minden koncerten ott vagyok amin csak tudok arrgghh!!! smile.gif
Thing3
Irány a blackmetal.com aki szeret nézelödni!
Machine_Head
megkérdezhetem hogy mien blacket szeretsz?
Thing3
QUOTE (Morpheus_v2 @ Nov 5 2005, 08:57 PM)
megkérdezhetem hogy mien blacket szeretsz?

Persze smile.gif!
Marduk,immortal,carpathian forest,turulvér(de az pogány metál),burzum......stb! biggrin.gif
Xzu
QUOTE (waccamar @ Nov 5 2005, 07:17 PM)
igen komoly black metal-os lehetsz te hallod  laugh.gif

Na igen, a műfaj átka.. Vonzza a személyiségzavaros tizennégyéveseket..

Amúgy Black Metal Ist Krieg, egyik kedvenc műfajom.
Thing3
QUOTE (Xzullheim @ Nov 5 2005, 09:48 PM)
Na igen, a műfaj átka.. Vonzza a személyiségzavaros tizennégyéveseket..

Amúgy Black Metal Ist Krieg, egyik kedvenc műfajom.

Na végre 1 metálos! Milyen zenéket hallgatsz,vagy inkább mid van? Ha kérdezhetem biggrin.gif
Xzu
QUOTE (Thing3 @ Nov 5 2005, 09:58 PM)
Na végre 1 metálos! Milyen zenéket hallgatsz,vagy inkább mid van? Ha kérdezhetem biggrin.gif

Igen sokmindent.. Azok közül amít Te írtál Burzum, bár nagyon nehezen érthető, és befogadható zene.. Szóval a legnagyobb kedvencek: Satyricon (régi), Mayhem, Ancient Wisdom, Arcturus, a magyar Ahriman, Covenant, Antestor, Thorns, régi Ulver, és még sok más..
M3LK0R
a Dark Tranquility a jó emberek tongue.gif
Thing3
QUOTE (M3LK0R @ Nov 5 2005, 10:57 PM)
a Dark Tranquility a jó emberek tongue.gif

Jah az zúzós! biggrin.gif
Thing3
QUOTE (Xzullheim @ Nov 5 2005, 10:36 PM)
Igen sokmindent.. Azok közül amít Te írtál Burzum, bár nagyon nehezen érthető, és befogadható zene.. Szóval a legnagyobb kedvencek: Satyricon (régi), Mayhem, Ancient Wisdom, Arcturus, a magyar Ahriman, Covenant, Antestor, Thorns, régi Ulver, és még sok más..

Mondjuk nálam a CARPATHIAN FOREST viszi a pálmát!
De a BURZUM kicsit ratyi hangzású nekem mégis ott van a toppon,azt becsülöm a csávóba hogy ö 1edül nyomja a zenét (ö a zenekar maga) és azért nem olyan amatör modon,én pl nem csinálnák zenekart 1edül az tuti! wink.gif
jihad
Xasthur,Ohtar,Khrom,Anhkregh,Abazagorath,Nargaroth,Belphegor
,Arkhon Infaustus,Ahriman,Athame,Tormentor,Aeon,Graveland,Marduk,Ond
skap,Thyrf.ing(cenzúra),Xenomorph,Nattefrost,Naglar,Mystic Circle,Mayhem,Fagyhamu,Bornholm,Finnugor,Barvorum,Behemoth,A
borym,1349,Dark Funeral,Darkthrone,Azaghal,Calvarium,Gorgoroth,Carpathian Forest,Immortal,Emperor,Ulver(régi új bár az új nem black metal de a Nattens Midragal maga a black eszencia),Hypocrisy(nem vagyok biztos hogy black)Satyricon(mindegyik vonulat)symph. blackből: Catamenia,régebbi Kovenant(Nexus Polaris),Ajattara,Noumena nagyjából ennyit ismerek.(bár halkan megsúgom,mondjuk minek kell megsúgni: most Oldfield mester egyik remekműve megy smile.gif )

Jah és némi kis belekötés a dologba: a Dark Tranquillity az At The Gates által lefektetett göteburgi (geotheburgy) avagymelodic death egyik nagy követője és mostani egyik legnagyobb alakja (az In Flames-el együtt)

És mielőtt bárki megkérdőjelezné hogy ezeket hasra csapva mondtam-e:nem,ha akarja megnézheti megvan mindből legalább egy album.

(sorry ha nem nagyon érthető amit írtam de éjszaka háromkor már nehéz eltalálni a bill-t smile.gif )
Thing3
QUOTE (jihad @ Nov 6 2005, 03:08 AM)
skap,Thyrf.ing(cenzúra),Xenomorph,Nattefrost,Naglar,Mystic Circle,Mayhem,Fagyhamu,Bornholm,Finnugor,Barvorum,Behemoth,A
borym,1349,Dark Funeral,Darkthrone,Azaghal,Calvarium,Gorgoroth,Carpathian Forest,Immortal,Emperor,Ulver(régi új bár az új nem black metal de a Nattens Midragal maga a black eszencia),Hypocrisy(nem vagyok biztos hogy black)Satyricon(mindegyik vonulat)symph. blackből: Catamenia,régebbi Kovenant(Nexus Polaris),Ajattara,Noumena nagyjából ennyit ismerek.(bár halkan megsúgom,mondjuk minek kell megsúgni: most Oldfield mester egyik remekműve megy smile.gif )

Jah és némi kis belekötés a dologba: a Dark Tranquillity az At The Gates által lefektetett göteburgi (geotheburgy) avagymelodic death egyik nagy követője és mostani egyik legnagyobb alakja (az In Flames-el együtt)

És mielőtt bárki megkérdőjelezné hogy ezeket hasra csapva mondtam-e:nem,ha akarja megnézheti megvan mindből legalább egy album.

(sorry ha nem nagyon érthető amit írtam de éjszaka háromkor már nehéz eltalálni a bill-t smile.gif )

Neked aztán van zenéd! wow biggrin.gif
absintheur
hypocrisy nem black metalt játszik
jihad
QUOTE (leGJobb @ Nov 7 2005, 11:23 AM)
hypocrisy nem black metalt játszik

leGJobb-nak van igaza tényleg nem black:
Hypocrisy is a metal band from Sweden. It was formed in 1990 in Stockholm, Sweden. Their style has been described as atmospheric death metal. The lyrics in their early stages were anti-christian/satanic, but are now focused on lyrical themes such as paranormal and aliens.
(wikipedia rulz smile.gif )
Thing3
Jah az tényleg nem black,hanem inkább death metal szerüség!
Mudvaynian
imádom a black metalt smile.gif a legöteletesebb zenék... filth, dimmu, agathodaimon, limp bizkit, mindmind nagyon ördögien túlvilágian fantörpikusan gonosz zenék biggrin.gif főleg a szinfónikus beütés (különösen a bizkitben, yeeee biggrin.gif)

ador dorathot töltök. elvileg nagyon jó smile.gif
Thing3
QUOTE (Mudvaynian @ Nov 7 2005, 11:33 PM)
imádom a black metalt smile.gif a legöteletesebb zenék... filth, dimmu, agathodaimon, limp bizkit, mindmind nagyon ördögien túlvilágian fantörpikusan gonosz zenék biggrin.gif főleg a szinfónikus beütés (különösen a bizkitben, yeeee biggrin.gif)

Hm a limp bizkit nem tom hogy jön ide de mind1 nem veszekedésböl mondom!
A cradle of filth volt a kedvencem egykoron,de ma már kinöttem.
dimmu borgirt meg még a cradle of filthes idökben hallgattam.
Agathodaimon meg nem tom mi még nem hallottam rola,de a dorathrol sem unsure.gif
Thing3
QUOTE (Mudvaynian @ Nov 7 2005, 11:33 PM)

Meg a másik hogy ezek nem black metalok,de ezt se veszekedésböl mondom ok smile.gif
Xzu
QUOTE (Thing3 @ Nov 8 2005, 12:13 AM)
Meg a másik hogy ezek nem black metalok,de ezt se veszekedésböl mondom ok smile.gif

Naigen, ezek közül egy sem teljesen black metal, mondjuk a Dimmu meg az Agathodaimon határeset. A Bizkit meg laugh.gif Ador Dorath-ról meg életemben nem hallottam..

Amúgy symphonic black-ből simán vannak mégjobbak, pl az überisten Limbonic Art legenda, különösen a Moon In The Scorpio albumuk. Vagy az Ad Noctum. Bár nálam a Dimmu is bejövős, főleg a Death Cult album a Prágai Filharmonikusokkal... smile.gif
Xzu
QUOTE (Thing3 @ Nov 5 2005, 11:40 PM)
Mondjuk nálam a CARPATHIAN FOREST viszi a pálmát!
De a BURZUM kicsit ratyi hangzású nekem mégis ott van a toppon,azt becsülöm a csávóba hogy ö 1edül nyomja a zenét (ö a zenekar maga) és azért nem olyan amatör modon,én pl nem csinálnák zenekart 1edül az tuti! wink.gif

Van pár azért egy pár egyfős zenekar, pl Ancient Wisdom, Judas Iscariot (asszem), Diabolical Masquerade vagy az Iljdarn, és nem is rossz zenét nyomnak. Az AW egyik kedvencem mostanság cool.gif
Xzu

Szép lista smile.gif Bár a Marduk meg hasonló norsecore nem annyira jön be. De ahogy látom van jópár magyar is, helyes-helyes. Athemára pénteken megyek, jó is lesz cool.gif
Nálam is van 1349-tól meg Abigortól kezdve mindenféle Witchcraft-ig meg Zyklon-B-ig, csak most nincs nagyon kedvem felsorolni. Meg egyrészüket most kaptam, és még meg se hallgattam.
Hipóskriszti meg nem bm, de ahogy látom ez már kiderült.
absintheur
QUOTE (Xzullheim @ Nov 8 2005, 05:33 PM)
Marduk meg hasonló norsecore

pontosan mi is van? biggrin.gif
Xzu
QUOTE (leGJobb @ Nov 8 2005, 04:35 PM)
pontosan mi is van? biggrin.gif

jihad kommentjére ment volna válasz, csak elfelejtettem beidézni. de mostmár rendben van biggrin.gif
vagy a norsecore-t kérdezed?
Thing3
QUOTE (Xzullheim @ Nov 8 2005, 04:17 PM)
Van pár azért egy pár egyfős zenekar, pl Ancient Wisdom, Judas Iscariot (asszem), Diabolical Masquerade vagy az Iljdarn, és nem is rossz zenét nyomnak. Az AW egyik kedvencem mostanság cool.gif

Ezeket nem ismerem sad.gif !
Talán az Ancient wisdom,azok nem a magyar wisdomosok(magyarul és angolul is nyomják)???
Mert ha igen akkor tom hogy melyik biggrin.gif
absintheur
QUOTE (Xzullheim @ Nov 8 2005, 05:37 PM)

vagy a norsecore-t kérdezed?

igen, azt
Xzu
QUOTE (leGJobb @ Nov 8 2005, 04:44 PM)
igen, azt

Tudtommal azok a bm zenék, ahol lényegileg az állandó zúzáson és semmi máson van a hangsúly, azokat nevezik norsecore-nak (is). Hirtelen más példát nem tudok mondani unsure.gif Persze nem akarok megbántani senki Mardukost, csak nem az én stílusom.
Xzu
QUOTE (Thing3 @ Nov 8 2005, 04:43 PM)
Ezeket nem ismerem sad.gif !
Talán az Ancient wisdom,azok nem a magyar wisdomosok(magyarul és angolul is nyomják)???
Mert ha igen akkor tom hogy melyik biggrin.gif

Asszem svéd zene, nem a magyar Wsidom.
absintheur
QUOTE (Xzullheim @ Nov 8 2005, 05:49 PM)
Tudtommal azok a bm zenék, ahol lényegileg az állandó zúzáson és semmi máson van a hangsúly, azokat nevezik norsecore-nak (is). Hirtelen más példát nem tudok mondani unsure.gif Persze nem akarok megbántani senki Mardukost, csak nem az én stílusom.

nem ismerem a kifejezést. nem lehet, h elnéztél vmit?
egyébként a marduk sem csak zúzásról szól
Xzu
QUOTE (leGJobb @ Nov 8 2005, 04:54 PM)
nem ismerem a kifejezést. nem lehet, h elnéztél vmit?
egyébként a marduk sem csak zúzásról szól

Félreértesz, a norsecore nem stílus, hanem gúnynév. Amúgy ha már wikipedia-ról volt szó: http://en.wikipedia.org/wiki/Norsecore
Mudvaynian
QUOTE (Thing3 @ Nov 8 2005, 12:13 AM)

a bizkiten kívül (amit szerintem egyértelmű h nem gondoltam komolyan) ezek mind black metalok smile.gif ne mondd már h a Cradle of Filth, Dimmu Borgir nem az.. ezek szinte a legelső black metal együttesek, ahogy én tudom... Agathodaimon meg szerintem símán black, de végülis ezt nem tudom konkrétan, csak ez a véleményem.

ja meg, ador dorath sem black metal? katt
Mudvaynian
QUOTE (Thing3 @ Nov 8 2005, 12:11 AM)
A cradle of filth volt a kedvencem egykoron,de ma már kinöttem.

ez nem igazán értem. max meguntad...
Mudvaynian
QUOTE (Xzullheim @ Nov 8 2005, 04:09 PM)
Naigen, ezek közül egy sem teljesen black metal, mondjuk a Dimmu meg az Agathodaimon határeset. A Bizkit meg laugh.gif Ador Dorath-ról meg életemben nem hallottam..

Amúgy symphonic black-ből simán vannak mégjobbak, pl az überisten Limbonic Art legenda, különösen a Moon In The Scorpio albumuk. Vagy az Ad Noctum. Bár nálam a Dimmu is bejövős, főleg a Death Cult album a Prágai Filharmonikusokkal... smile.gif

köszi, már kattanok is dcre smile.gif
Mudvaynian
wow. mit találtam smile.gif

katt
Thing3
QUOTE (Mudvaynian @ Nov 8 2005, 06:15 PM)
ez nem igazán értem. max meguntad...

Bocs meguntam! blink.gif
Thing3
QUOTE (Mudvaynian @ Nov 8 2005, 06:13 PM)
a bizkiten kívül (amit szerintem egyértelmű h nem gondoltam komolyan) ezek mind black metalok smile.gif ne mondd már h a Cradle of Filth, Dimmu Borgir nem az.. ezek szinte a legelső black metal együttesek, ahogy én tudom... Agathodaimon meg szerintem símán black, de végülis ezt nem tudom konkrétan, csak ez a véleményem.

ja meg, ador dorath sem black metal? katt

Bocs nem kötekedésböl irtam de télleg nem tözsgyökeres black metalok,ugyanis szimfonikus dallamok vannak benne,mondjuk közel áll a black metalhoz biggrin.gif ,de valahogy mégsem az!
Na mind1 ezen nem veszünk össze ok! laugh.gif
Mudvaynian
QUOTE (Thing3 @ Nov 8 2005, 09:38 PM)
Bocs nem kötekedésböl irtam de télleg nem tözsgyökeres black metalok,ugyanis szimfonikus dallamok vannak benne,mondjuk közel áll a black metalhoz biggrin.gif ,de valahogy mégsem az!
Na mind1 ezen nem veszünk össze ok! laugh.gif

persze nem veszünk össze, de az már nem black amiben van szinfónikus? nem értem h mi az összefüggés smile.gif
absintheur
QUOTE (Mudvaynian @ Nov 8 2005, 07:13 PM)
Cradle of Filth, Dimmu Borgir .. ezek szinte a legelső black metal együttesek, ahogy én tudom...

ezt nem igazán jól tudod. ezek már az ún. második hullámban jöttek, de sokat tettek a bm elterjedéséért (egyesek szerint eldivatosodásáért, eladásáért)
ha régi bm-ról van szó, akkor az pl mayhem, celtic frost, venom(?) stb

ha a zenében vannak pl szimfonikus elemek, attól még simán lehet bm, lásd pl emperor
a besorolásnak amúgy sincs sok értelme sztem, ha jó a zene, akkor tessék hallgatni biggrin.gif
uszama
QUOTE (Xzullheim @ Nov 8 2005, 04:33 PM)
Szép lista smile.gif Bár a Marduk meg hasonló norsecore nem annyira jön be. De ahogy látom van jópár magyar is, helyes-helyes. Athemára pénteken megyek, jó is lesz cool.gif
Nálam is van 1349-tól meg Abigortól kezdve mindenféle Witchcraft-ig meg Zyklon-B-ig, csak most nincs nagyon kedvem felsorolni. Meg egyrészüket most kaptam, és még meg se hallgattam.
Hipóskriszti meg nem bm, de ahogy látom ez már kiderült.

ház bazz:( énis akartam menni athame-ra de senki se jönne egyedül meg nemakarok amugy szegedi vagy?lesz még egy jo kis bm koncert decemberben lesz Sear Bliss,Ahriman,Negura Bunget,Neochrome december 3.a jate klubb.

hogy a témához is hozzá szoljak irnék még 1-2 bandát akiket nem emlitettetek pl ott van a Watain,Azaghal,Satanic Warmaster,Ragnarok,Dawn,The abyss,Abruptum,Dark Fortress,barathrum,Abyssos,Finnugor,Baskíria,forest silence, és sorolhatnám
Mudvaynian
QUOTE (uszama @ Nov 9 2005, 03:22 PM)
ház bazz:( énis akartam menni athame-ra de senki se jönne egyedül meg nemakarok amugy szegedi vagy?lesz még egy jo kis bm koncert decemberben lesz Sear Bliss,Ahriman,Negura Bunget,Neochrome december 3.a jate klubb.

hogy a témához is hozzá szoljak irnék még 1-2 bandát akiket nem emlitettetek pl ott van a Watain,Azaghal,Satanic Warmaster,Ragnarok,Dawn,The abyss,Abruptum,Dark Fortress,barathrum,Abyssos,Finnugor,Baskíria,forest silence, és sorolhatnám

én szegedi vagyok... szal kösz az infót smile.gif
Thing3
Hu wazzeg most cseréltem le a az 5.1-es hangfalam sztereo hangfalra de nagy dögökre (fábol van) olyan hangok jönnek ki rajat hogy az eszem megáll:)! Most hallgathatom ujra az összes black metalt a-tol z-ig! laugh.gif imádom ujra hallgatni öket de azért az az 5-600 zene azé sok smile.gif
Xzu
látom jól összegyűltünk szegediek biggrin.gif
obliterator

belekötés: gothenburg metal...
és Göteborg biggrin.gif

a Sin of Kain-t esetleg a Frostot nem ismeri senki?
Sear Bliss?
a Mayhem az télleg isten biggrin.gif
jihad
QUOTE (tHe_bLacK_coUnt @ Nov 11 2005, 08:33 PM)
és Göteborg biggrin.gif

Sear Bliss?

Igazad van,sorry smile.gif (esetleg még lehetne New Wave OF Swedish Death Metal)
Frostot s Sear Bliss-t ismerem,Sin Of Kain-t csak "futólag"
(Sear Bliss lesz black metal festen)
obliterator
QUOTE (jihad @ Nov 11 2005, 08:51 PM)
Igazad van,sorry smile.gif (esetleg még lehetne New Wave OF Swedish Death Metal)
Frostot s Sear Bliss-t ismerem,Sin Of Kain-t csak "futólag"
(Sear Bliss lesz black metal festen)

ismerem a Frost volt gitárosát biggrin.gif
Valter Zoli biggrin.gif
jaés... Agregator-t vki ismeri? biggrin.gif
uszama
QUOTE (tHe_bLacK_coUnt @ Nov 11 2005, 08:33 PM)
és Göteborg biggrin.gif

Sear Bliss?

mindet ismerem és mindet szeretem is, ja szegeden lesznek jo kis koncertek decemberbe akit érdekel többek közt lesz sear bliss is,másik koncerten vale of tears,ha valakit érdekel majd részletesebben az irjon.
Thing3
QUOTE (uszama @ Nov 11 2005, 10:57 PM)
mindet ismerem és mindet szeretem is, ja szegeden lesznek jo kis koncertek decemberbe akit érdekel többek közt lesz sear bliss is,másik koncerten vale of tears,ha valakit érdekel majd részletesebben az irjon.

Hali,nem tudsz esetleg marduk ,carpathian forest ,dissection ,koncertröl mostanában,megköszönném ha szolnál ha tudsz ilyet bárhol (magyarországon)! biggrin.gif
uszama
QUOTE (Thing3 @ Nov 11 2005, 11:43 PM)
Hali,nem tudsz esetleg marduk ,carpathian forest ,dissection ,koncertröl mostanában,megköszönném ha szolnál ha tudsz ilyet bárhol (magyarországon)! biggrin.gif

marduk nemrég volt 1-2 honapja,dissection volt még tavasszal az undead fesztiválon szal ök egy darabig nemjönnek carpathian forest-röl nem halottam,de mayhem gorgoroth 1349 viszont lesz.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.