Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Vén Gémerek Egyesülete (vge)
GameStar Fórum > :: KÖZÖSSÉG :: > Csevegőknek
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Tiboca
Új topicomba várom minden "nem túl fiatal"(30-40-es), de a számítógépes játékokat kedvelő, kissé későn billentyűzetet, joystick-et, egeret ragadó játékostárs hozzászólását.Természetesen bárki írhat, sőt végleges nevet keresek egyesületünknek!Lényeg: a nevünk rövidítése legyen önmagában is értelmes szó, lehetőleg humoros, de NEM SÉRTŐ a korosztályunkra nézve!Dumáljuk meg, mivel játszunk éppen, nem szégyen, ha komoly családapaként(családanyaként) időnként mi is a monitort bámuljuk, mint gyermekeink!Jobb későn, mint soha!A "homo ludens"-lét mindenkinek jár!Hajrá VGE-tagok, a Commodore-korszak után szóljunk bele a PC-k világába is!

Témafelvetések:

1.Hogyan korlátozhatjuk gyermekeink számítógép előtt töltött idejét, ha azt látják, hogy mi is folyton ott ülünk?

2.Milyen játékokat játszhat együtt szülő és gyermeke?

3.Ciki-e manapság 40 év felett fórumozni, ha nem értjük a "törzstagok" szlengjeit?

stb.

Na, csapjunk bele a lecsóba! taps.gif
Tiboca
Na jó, úgy látszik, mindenki lefeküdt már a Megasztár után vagy épp a Welsh Open-t(snooker) nézi az Eurosporton, úgyhogy új témák(de bárkmiről írhattok!):

- Hogyan és mikor ismerkedtél meg a számítógépes játékokkal?(Zx-Spectrum, Commodore korszak szépségei, nosztalgiázzunk!)

- Kedvenc játékműfajod?

- Párod(házastársad!) hogyan tolerálja játékszenvedélyedet?(Netán ő is játszik?)

- Hogyan fejleszted "sutyiban" a gépedet, ha a pénz jobban kellene a kosztpénzre? laugh.gif
Dniworrom
bocs h offolok, de sztem át kéne majd rakni ezt az arénába, vagy akár a kultúrába wink.gif

de érdekes a téma, sőt ahogy magamat ismerem, ez 20 év múlva még tanulságos is lesz számomra smile.gif
Tiboca
QUOTE (Dniworrom @ Mar 4 2006, 11:18 PM)
bocs h offolok, de sztem át kéne majd rakni ezt az arénába, vagy akár a kultúrába wink.gif

de érdekes a téma, sőt ahogy magamat ismerem, ez 20 év múlva még tanulságos is lesz számomra smile.gif

Kösz a tippet, de egy kis segítség kellene!A már meglévő anyagot át tudom tenni valahogy az általad javasolt témakörbe?
Gyu
QUOTE (Tiboca @ Mar 4 2006, 10:55 PM)
Új topicomba várom minden "nem túl fiatal"(30-40-es), de a számítógépes játékokat kedvelő, kissé későn billentyűzetet, joystick-et, egeret ragadó játékostárs hozzászólását.Természetesen bárki írhat, sőt végleges nevet keresek egyesületünknek!Lényeg: a nevünk rövidítése legyen önmagában is értelmes szó, lehetőleg humoros, de NEM SÉRTŐ a korosztályunkra nézve!Dumáljuk meg, mivel játszunk éppen, nem szégyen, ha komoly családapaként(családanyaként) időnként mi is a monitort bámuljuk, mint gyermekeink!Jobb későn, mint soha!A "homo ludens"-lét mindenkinek jár!Hajrá VGE-tagok, a Commodore-korszak után szóljunk bele a PC-k világába is!

Témafelvetések:

1.Hogyan korlátozhatjuk gyermekeink számítógép előtt töltött idejét, ha azt látják, hogy mi is folyton ott ülünk?

2.Milyen játékokat játszhat együtt szülő és gyermeke?

3.Ciki-e manapság 40 év felett fórumozni, ha nem értjük a "törzstagok" szlengjeit?

stb.

Én magam is ez a korosztály vagyok, így lelkesen üdvözlöm a kezdeményezést smile.gif
Dniworrom
QUOTE (Tiboca @ Mar 4 2006, 11:21 PM)
Kösz a tippet, de egy kis segítség kellene!A már meglévő anyagot át tudom tenni valahogy az általad javasolt témakörbe?

majd megkérünk valamelyik illetékes altopic modit, vagy egy globált és majd átrakja Neked wink.gif
Tiboca
QUOTE (Gyu @ Mar 4 2006, 11:26 PM)
Én magam is ez a korosztály vagyok, így lelkesen üdvözlöm a kezdeményezést smile.gif

Tiszteletem, kortárs!Bevallom, régóta nagy tisztelőd vagyok, igazán kedvelem a rovatodat és a játéktesztjeid stílusát.Magam is rendelkezem némi írói vénával(és ezt ne vedd önfényezésnek!), de évekig publikáltam a Hócipő-ben, majd az 1990-es Humorfesztivál döntője után egészen 2004-ig dolgoztam a jelenleg agonizáló MTV Szeszélyes Évszakok, Szatelit, Uborka-bábkabaré, Dili-buli c. kabaréiban, szerzőként bedolgoztam a Mikroszkóp Színpadnak és a Rádiókabarénak.Jelenleg egy filmforgatókönyvön dolgozom - egyelőre pausa van - így "túl sok" időm lett fórumozni.Mivel nem tudok meglenni írogatás nélkül, a fórumtagok agyát igyekszem terhelni...Úgy gondoltam, a mi korosztályunk kicsit másképp és másról társalogna, ha játékok kerülnek szóba, ezért gondoltam egy ilyen topic-ra.Már jelezték, hogy nem igazán itt kellett volna indítanom, de most már mindegy.Ha itt nem jön be, majd próbálkozom másik témakörben.Mégegyszer megtisztelve érzem magam, hogy jelentkeztél, szeretettel üdvözlöm a GS-csapatot!
Tiboca
QUOTE (Dniworrom @ Mar 4 2006, 11:28 PM)
majd megkérünk valamelyik illetékes altopic modit, vagy egy globált és majd átrakja Neked wink.gif

Előre is köszönöm a segítségedet!
Tiboca
Helló, érdeklődő!Ez egy új téma, de bárki hozzászólhat!Ne ijedj meg a 30-as "karikától"!Írd meg, ha fiatal vagy, szoktak-e játszani a szüleid PC-n?És ha Te vagy a szülő, akkor azt, Te is odaülsz-e néha "nyomulni"?Ne haljon már be ez a topic már az elején!Lejjebb további felvilágosítást olvashatsz a témáról, melyet olyan nevek is támogatnak, mint Gyu!!!!!!! biggrin.gif
seN
QUOTE (Tiboca @ Mar 5 2006, 12:59 AM)
Helló, érdeklődő!Ez egy új téma, de bárki hozzászólhat!Ne ijedj meg a 30-as "karikától"!Írd meg, ha fiatal vagy, szoktak-e játszani a szüleid PC-n?És ha Te vagy a szülő, akkor azt, Te is odaülsz-e néha "nyomulni"?Ne haljon már be ez a topic már az elején!Lejjebb további felvilágosítást olvashatsz a témáról, melyet olyan nevek is támogatnak, mint Gyu!!!!!!! biggrin.gif

Apám szokott játszani, föleg autó-s gémmekel de GTAkat is végigtolta Solder Of Fortune I-II. Most perpill NFSMWzik smile.gif.
Norbi101
Grat Tiboca , láttom megalakult az egyesület, az én faterom fifa 2006 szokott nyomulni, meg amikor még megvolt a kormány , pedál a géphez az egész csalad jácott a hot persuit 2-vel. ( még muterom is ami nagy szó ) .
methew
Ilyen van mikor apámnál vagyok hogy hozza a cégtől a kivetitőt összerakja, én olyan éjfél magaságában elhuzzok aludni fatR meg beül a kivetitőn ( fal méretü képernyőként is felfoghato ) Doom3-mazni .. aztán kimegyek éjjel háromkor vécére és fatR még mindig ott ül és tolja. Néztem hogy játszik : beáll egy sarokba fél kézzel lövöldöz , másik kezével a pipáját tömögeti biggrin.gif .. meg most richard burns rally-zik .. de főleg ( mindennap vagy két órákat ) Flight Simulator-ozik .. mindig megveszi a legújabb .. most meg maj amikor kijön a FS X akkor meg teljes gépfelújitás lesz .. most csak azért kötetett be magának chello (light-ot igaz ) hogy tujon online repülni ..
Madridista
Az én apám nem, de 1 haverom apja ott kunyizta a fiától a CoD 2-őt meg MoH:PA-t. Az én anyám meg 1folytába tolja a Pasziánszt laugh.gif
Tiboca
Helló-belló VGE-tagok, nagyon örülök, hogy megmozdult a topic!Sajnos csak most tudtam idekukkantani, mert tegnap is ma feküdtem le...Mint az az alábbiakból kiderül, igenis vannak családok, ahol az egész família nyomatja a gémeket, sőt egyes esetekben az idősebb generáció figyelemre méltó kreativítással rendelkezik.Ilyen szempontból nekem a DOOM3 közben pipáját tömő papa a kedvencem.Remek dolog, hogy az ifjoncok már beírtak a topicba, de hallgattassék meg a másik fél is!Tessék, szóljatok az "öregnek"(mondom ezt pont én... laugh.gif), ő hogyan emlékszik a Commodore-os hőskorra?
Tiboca
QUOTE (Spyof @ Mar 5 2006, 02:06 AM)
Apám szokott játszani, föleg autó-s gémmekel de GTAkat is végigtolta Solder Of Fortune I-II. Most perpill NFSMWzik smile.gif.

A felsorolt gémeket - ha nem is valamennyit - jómagam is játszottam, a NFS most is fent van a gépen, csak hanyagoltam.Bár még messze nem reprezentatív mennyiségű vélemény érkezett a VGE topicra, annyi máris látszik, hogy a papák kedvencei közé az autós ill. FPS-játékok tartoznak.Jó lenne tiszteletbeli tagunknak fogadni egy UT-fun ANYUKÁT!Nos, tud valaki ilyet? biggrin.gif Az eddigiek alapján a mamák a kártya- ill. billiárd műfajért rajonganak, persze várok újabb meglepő jelzéseket is!
Addig is újabb kérdések:

1.Van-e valakinek javaslata az Egyesületünk új nevére?!

2.Hogy működik nálatok a gépfejlesztés?(Kunyerálsz a papától?Apád és te sutyiban megveszitek a cuccot, nehogy anyu megtudja?Apu szól neked, hogy ideje lenne beszerezni egy új VGA-t, mert éjjelente beszaggat a DOOM3? wink.gif )

3.Előfordult-e már, hogy a családtagok összevesztek azon, ki üljön a gép elé...? mad.gif
-Arch-
Többnyire csak én használom a gépet, az én szobámban is van szerencsére. smile.gif
Az édesapám ugy 3 éve végivitte a R.T.C.Wolfenstein-t ( amit ő vett nekem )
Mással nem játszott.
Azt birtam mikor bejött a szobámba és éppen MOrrowindeztem és Ott volt a lábaimnál egy iszaprák. AZtán azt mondta hogy mi a farnc az, én azt modntam hogy egy iszaprák, ő meg azt modnta hogy jó nagy az a rák laugh.gif
Csak az a szar hogy midnig azt hiszi hogy játszok közben meg nem.
Tiboca
QUOTE (Archer @ Mar 5 2006, 11:46 AM)
Többnyire csak én használom a gépet, az én szobámban is van szerencsére. smile.gif
Az édesapám ugy 3 éve végivitte a R.T.C.Wolfenstein-t ( amit ő vett nekem )
Mással nem játszott.
Azt birtam mikor bejött a szobámba és éppen MOrrowindeztem és  Ott volt a lábaimnál egy iszaprák. AZtán azt mondta hogy mi a farnc az, én azt modntam hogy egy iszaprák, ő meg azt modnta hogy jó nagy az a rák laugh.gif
Csak az a szar hogy midnig azt hiszi hogy játszok közben meg nem.

Akkor papád úgy volt az RCTW-vel, mint a papák általában a játékokkal.Sokszor azért vesznek a fiuknak kisvasutat, mert tulajdonképpen ők szeretnének vele játszani... biggrin.gif

Ui.: apropó, milyen az az iszaprák...? blink.gif
-Arch-
QUOTE (Tiboca @ Mar 5 2006, 12:35 PM)
Akkor papád úgy volt az RCTW-vel, mint a papák általában a játékokkal.Sokszor azért vesznek a fiuknak kisvasutat, mert tulajdonképpen ők szeretnének vele játszani... biggrin.gif

Ui.: apropó, milyen az az iszaprák...? blink.gif

Hát szerintem csak kedveskedni akart mert csak rá ugy 1 évvel játszott vele amikor nagyon uanatkozott.

Iszaprák: Morrowindben, a viz mellett élő, azt hiszem 8 lábú páncélos állat. Ami kb 1 méter hosszú és fél méter széles. És van 2 nagy csáprágója. Két maghalási pozicíót tud fel venni egyszer előre dől egyszer meg felfordúl.
Fehér husa van. HUu többet nem tok mondani róla. Néha megtámadják a kiváncsi szemlélődőt.
Norbi101
Hu hát nemszertnék összefutni egy Iszaprákal laugh.gif , mondjuk nemis Morrowindezek.
Vips
QUOTE (Norbi101 @ Mar 5 2006, 03:33 PM)
Hu hát nemszertnék összefutni egy Iszaprákal laugh.gif , mondjuk nemis Morrowindezek.

Pedig egy ütéssel le lehet csapni, már rögtön a játék elején is. smile.gif
Gyu
Áthelyeztem a topikot az Arénába smile.gif

Nekem még nincs gyermekem, így nem tudom felmérni, milyen lenne játszani vele PC-n. De itthon már van hálózat, ha kéne smile.gif
Gyu
QUOTE (Tiboca @ Mar 4 2006, 11:37 PM)
Tiszteletem, kortárs!Bevallom, régóta nagy tisztelőd vagyok, igazán kedvelem a rovatodat és a játéktesztjeid stílusát.Magam is rendelkezem némi írói vénával(és ezt ne vedd önfényezésnek!), de évekig publikáltam a Hócipő-ben, majd az 1990-es Humorfesztivál döntője után egészen 2004-ig dolgoztam a jelenleg agonizáló MTV Szeszélyes Évszakok, Szatelit, Uborka-bábkabaré, Dili-buli c. kabaréiban, szerzőként bedolgoztam a Mikroszkóp Színpadnak és a Rádiókabarénak.Jelenleg egy filmforgatókönyvön dolgozom - egyelőre pausa van - így "túl sok" időm lett fórumozni.Mivel nem tudok meglenni írogatás nélkül, a fórumtagok agyát igyekszem terhelni...Úgy gondoltam, a mi korosztályunk kicsit másképp és másról társalogna, ha játékok kerülnek szóba, ezért gondoltam egy ilyen topic-ra.Már jelezték, hogy nem igazán itt kellett volna indítanom, de most már mindegy.Ha itt nem jön be, majd próbálkozom másik témakörben.Mégegyszer megtisztelve érzem magam, hogy jelentkeztél, szeretettel üdvözlöm a GS-csapatot!

Ez jó kis előélet... Kéne írnunk valamit együtt, mit szólnál hozzá? Valami könnyedet és habosat de aranyosat...
Xris
Szólom kéne a bátyámnak erről a topicról,ő aztán vén gémer,csak sajna még nem regelt itt,pedig már szóltam neki,de xar a gépe
lordlock
Mond meg neki hogy javítsa meg!
Norbi101
QUOTE (Vips @ Mar 5 2006, 03:45 PM)
Pedig egy ütéssel le lehet csapni, már rögtön a játék elején is. smile.gif

Tényleg?, akkor az nemis para. laugh.gif
Mixi
A járókeretes 95 éves nagynénim már volt CS világbajnokságon. x)
-moki-
QUOTE (Tiboca @ Mar 4 2006, 11:37 PM)

Elösször is had gratuláljak ehhez az illusztris pályához. Olyan műsorokba dolgoztál be, amik több tízezer ember humorát formálták és persze szórakoztatták.

Hát én magam féluton érzem. Senem gyerek se nem apa. Nálunk senki se játszik a géppel és lassan már én sem.

Egy sport játék szerintem egészséges versenyszellemet nevel a gyerekbe, ha apjával játszik. Nagyon mást el se tudnék képzelni. biggrin.gif Pl ha engem nézne apám pl valami akció játék közben a zavarna. Szerintem játékon kívül is el lehet töklteni az időt a gép előtt. Pl egy film, vagy chat biggrin.gif Majd ha okosodom be írok ide.

Sok sikert hozzá és egyre több tagot!
Gyu
QUOTE (kismoki @ Mar 5 2006, 05:00 PM)
Elösször is had gratuláljak ehhez az illusztris pályához. Olyan műsorokba dolgoztál be, amik több tízezer ember humorát formálták és persze szórakoztatták.

Hát én magam féluton érzem. Senem gyerek se nem apa. Nálunk senki se játszik a géppel és lassan már én sem.

Egy sport játék szerintem egészséges versenyszellemet nevel a gyerekbe, ha apjával játszik. Nagyon mást el se tudnék képzelni. biggrin.gif Pl ha engem nézne apám pl valami akció játék közben a zavarna. Szerintem játékon kívül is el lehet töklteni az időt a gép előtt. Pl egy film, vagy chat biggrin.gif Majd ha okosodom be írok ide.

Szerintem a közös élmény erősíti a családot..legyen az együtt nyomott Gazdálkodj Okosan, vagy közös WoW RAID, esetleg FIFA jketten a gép ellen....
absintheur
QUOTE (Tiboca @ Mar 4 2006, 11:55 PM)

minnyá 29 évesen ér "öreg" oldalról írni?
én már saját háztartásban élek, amiben ott a gép is
gyerek nincs, nő van
nem szívleli az éjszakai gépes megmozdulásokat
nem érti, mit lehet órákig egy játékkal foglalkozni, és mér nem lehet egyik pillanatról a másikra felállni a gép elől
pedig mindig van egy "még ezt az utolsót" ellenfél/pálya/rejtvény, amit eccerűen nem lehet otthagyni
(18 éven aluliak ugorjanak) neketek is jobban megy a verseny egy-két sör vagy ital után? szigorúan 1-2re gondolok, nem bemákolva értelmetlenkedni
a fejlesztés kérdése meg sajna megbeszélés nélkül nem megy, épp ezért meglehetősen ritka és reménytelen dolog
(küldöm ide az általam ismert, a fórumon ténykedő harmincasokat biggrin.gif)
Tiboca
QUOTE (Gyu @ Mar 5 2006, 03:50 PM)
Ez jó kis előélet... Kéne írnunk valamit együtt, mit szólnál hozzá? Valami könnyedet és habosat de aranyosat...

Na végre itt vagyok!Kicsit keresgéltem ugyan a topicot, de a késésemnek alapvetően az volt az oka, hogy kiástam a kocsit a hó alól...! sad.gif Gondolom Pesten is szakad, akárcsak itt, Miskolcon.
Egy közös írásműnek örömmel állok elébe, már csak azért is, mert mint említettem, mostanában tollforgatás terén tétlenségre vagyok ítélve.Az előéletemben felsorolt tévéműsorok ui. köztudottan lekerültek a képernyőről, vidám műsor szinte nem is maradt(főleg kabaré) az MTV-n.Még csak annyit magamról, hogy ha humorista múltamhoz hozzáteszem valódi foglalkozásomat is, akkor lesz csak igazán kusza a kép!Ugyanis állatorvos vagyok... dry.gif Töredelmesen bevallom, iszaprákot még nem kezeltem, és nem is nagyon akarok. ohmy.gif
Na, jó, ennyi elég lesz belőlem, örülök, hogy a topic él, remélem élni is fog.

Szóval, Gyu, miről írjunk?(Ja, és ha ma este egy kicsit később jelentkeznék, annak csupán egyetlen oka van: a fiam a hátam mögött toporog és várja, hogy átengedjem neki a gépet...)
Tiboca
QUOTE (Xris @ Mar 5 2006, 03:51 PM)
Szólom kéne a bátyámnak erről a topicról,ő aztán vén gémer,csak sajna még nem regelt itt,pedig már szóltam neki,de xar a gépe

Szólj neki mielőbb, javítsa meg a gépét, regeljen és szóljon hozzá! wink.gif
Tiboca
QUOTE (Mixi @ Mar 5 2006, 04:40 PM)
A járókeretes 95 éves nagynénim már volt CS világbajnokságon. x)

Ja, úgy könnyű nyerni, ha van min megtámasztani a könyökét célzás közben... laugh.gif
Tiboca
QUOTE (kismoki @ Mar 5 2006, 05:00 PM)

Köszi és szólj másoknak is a topicról!
Tiboca
QUOTE (absintheur @ Mar 5 2006, 05:29 PM)
(küldöm ide az általam ismert, a fórumon ténykedő harmincasokat biggrin.gif)

29 évesen is nyugodtan írj a topicba, sőt: lassan egykorúak leszünk.A játék ui. köztudottan fiatalít!!És toborozz csak minél több tagot!
Apropó harmadszor: még senkinek sincs az általam kitalált névnél(VGE:Vén Gamerek Egyesülete) frappánsabb névjavaslata?Mert ez még elég harmatos... huh.gif
Carlos0013
QUOTE (Tiboca @ Mar 5 2006, 05:45 PM)
Na végre itt vagyok!Kicsit keresgéltem ugyan a topicot, de a késésemnek alapvetően az volt az oka, hogy kiástam a kocsit a hó alól...! sad.gif Gondolom Pesten is szakad, akárcsak itt, Miskolcon.
Egy közös írásműnek örömmel állok elébe, már csak azért is, mert mint említettem, mostanában tollforgatás terén tétlenségre vagyok ítélve.Az előéletemben felsorolt tévéműsorok ui. köztudottan lekerültek a képernyőről, vidám műsor szinte nem is maradt(főleg kabaré) az MTV-n.Még csak annyit magamról, hogy ha humorista múltamhoz hozzáteszem valódi foglalkozásomat is, akkor lesz csak igazán kusza a kép!Ugyanis állatorvos vagyok... dry.gif Töredelmesen bevallom, iszaprákot még nem kezeltem, és nem is nagyon akarok. ohmy.gif
Na, jó, ennyi elég lesz belőlem, örülök, hogy a topic él, remélem élni is fog.

Szóval, Gyu, miről írjunk?(Ja, és ha ma este egy kicsit később jelentkeznék, annak csupán egyetlen oka van: a fiam a hátam mögött toporog és várja, hogy átengedjem neki a gépet...)

jéé még egy miskolci biggrin.gif
nade h. vmi on is legyen:
neke mcsak autokát nézegetni jön fater,anyám meg küldi keméynen a fekete özvegyet x) [vagy passziánszt nemtudom s25.gif ]
szandro
Eddig nem is érdekelt, hogy játszik e a fater olyan játékokkal, mint pl én, de ezután komolyan mondom erőltetni fogom a hülye játékaimat és kiváncsi vagyok, hogy melyik hogy fog tetszeni neki! smile.gif biggrin.gif
Amúgy pasziánsz, feketeözvegy, meg valami kyodai mahjong a tuti nála! blink.gif smile.gif
Vips
Az én faterom Sufferingezik, meg imádja a különböző autós/motoros játékokat. smile.gif

Ja, és a GTAIII-at is!
absintheur
QUOTE (Tiboca @ Mar 5 2006, 06:57 PM)
Apropó harmadszor: még senkinek sincs az általam kitalált névnél(VGE:Vén Gamerek Egyesülete) frappánsabb névjavaslata?Mert ez még elég harmatos... huh.gif

Gépezek AMeddig Engedik (GAME)
Felelősségüket Is Alkalmanként Talonbatevő Apák Ligája (FIATAL)
Önként Raboskodom E Gépnél (ÖREG)
Fiatal, Igaz CSaládos Urak Rendje (FICSUR)
Partnerük Által Reménytelenesetnekítéltek Társasága (PÁRT)
Pedig Igazán CSinálhatnánk Akármit (...)
szandro
QUOTE (absintheur @ Mar 5 2006, 06:09 PM)

vaaa.gif taps.gif
Norbi101
Lesz Tiboca és gyu közös írása a gs-ben? Mert az király lenne.
Tiboca
QUOTE (Carlos0013 @ Mar 5 2006, 06:04 PM)
jéé még egy miskolci biggrin.gif
nade h. vmi on is legyen:
neke mcsak autokát nézegetni jön fater,anyám meg küldi keméynen a fekete özvegyet x) [vagy passziánszt nemtudom s25.gif ]

Újra itt lennék, a fiam épp most alázott le valami ninjás flash-game-ben.Nem csoda, azt se tudtam, mit kell nyomkodni, csak azt, hogy gyorsan...( sad.gif
Egyébként pedig: kicsi a világ!Nálunk a nejem szereti a kártyajátékokat(bár a snookerban az igazán profi!) és ezt más hölgyeknél is észrevettem.Olyan villámgyorsan pakolgatja a lapokat, mint egy vegas-i croupier.Egyszer el kéne vinnem oda pókerezni, csak nem tudom, miből?Egyáltalán, a férfiak(fiúk) játszanak valamikor efféle játékokat, vagy mi csak "lövöldözni" szeretünk...?! dry.gif
Tiboca
QUOTE (absintheur @ Mar 5 2006, 06:09 PM)

Javaslataidból nehéz választani, mert szellemes mind.Bár tekintettel a Fórum politikamentes jellegére, főleg most, a kampány idején(midőn kishazánk lett az Ígéretek földje biggrin.gif ), én mellőzném a "Párt" elnevezést.Legalább mi magunk ne rontsuk el a fórumozás örömét, nem?!Nekem személyszerint a "FICSUR" a legszimpatikusabb, mint rövidítés, ennek jelentésén próbáljunk csiszolni!
Természetesen várunk további ötleteket!A legjobb javaslatok beküldői között rengeteg értékes nyereményt...nem áll módomban kisorsolni, úgyhogy helyettük fogadjátok el a névadónak járó örökös és INGYENES(!) tagságot(mely természetesen eddig is az volt... wink.gif )

Ja, és értem, miért nem rövidítetted az utolsó javaslatodat! biggrin.gif
Tiboca
QUOTE (Norbi101 @ Mar 5 2006, 06:24 PM)
Lesz Tiboca és gyu közös írása a gs-ben? Mert az király lenne.

Rajtam nem múlik és szerintem GYU-n sem.Igyekszünk egyeztetni valami GS-be illő témáról. biggrin.gif
Gyu
QUOTE (Tiboca @ Mar 5 2006, 07:37 PM)
Rajtam nem múlik és szerintem GYU-n sem.Igyekszünk egyeztetni valami GS-be illő témáról. biggrin.gif

Írni nemcsak a GS-be lehet smile.gif
Norbi101
QUOTE (Gyu @ Mar 5 2006, 07:40 PM)

De azt olvassák itt a legtöbb , és ott mutatna jól smile.gif Amugy téma mi lenne? Tehát miről írnátok?
Tiboca
QUOTE (Gyu @ Mar 5 2006, 07:40 PM)

Az is igaz! biggrin.gif
Tiboca
QUOTE (Norbi101 @ Mar 5 2006, 07:45 PM)
De azt olvassák itt a legtöbb , és ott mutatna jól smile.gif  Amugy téma mi lenne? Tehát miről írnátok?

Szerintem a témaválasztás kicsit odébb van.Amúgy szeretném megköszönni Neked és Maxtreme-nek a tegnap esti véleménycserét, melyek végül is arra ösztönöztek, hogy indítsuk ezt a topicot! rolleyes.gif

És most egy kérdés az idelátogatóknak:

- Higgadt felnőttként is felhúzod magad, ha veszítesz egy játékban, vagy megpróbálod ezt a család többi tagja előtt leplezni?(Ugyanakkor csemetédet türelemre inted etéren...) cool.gif
Gyu
QUOTE (Tiboca @ Mar 5 2006, 07:53 PM)
Szerintem a témaválasztás kicsit odébb van.Amúgy szeretném megköszönni Neked és Maxtreme-nek a tegnap esti véleménycserét, melyek végül is arra ösztönöztek, hogy indítsuk ezt a topicot! rolleyes.gif

És most egy kérdés az idelátogatóknak:

- Higgadt felnőttként is felhúzod magad, ha veszítesz egy játékban, vagy megpróbálod ezt a család többi tagja előtt leplezni?(Ugyanakkor csemetédet türelemre inted etéren...) cool.gif

perszehogy felhúzom magam...higgadt felnőtt egyébként sincs, max érzéketlen smile.gif
lordlock
QUOTE (Gyu @ Mar 5 2006, 07:54 PM)
perszehogy felhúzom magam...higgadt felnőtt egyébként sincs, max érzéketlen smile.gif

Ahogy mondod.
Old_Jolly_Joker
Az én édesapám is játszik. Minden rallyt, f-1-t, NFS-t, kártyajátékot kipróbál. Ha egyszer a gép elé ül, akkor néha géppuskával kell elkergetni. laugh.gif
Egyébként rá akartam venni, h próbálja ki a kedvenc játékomat, a Call of Dutyt, de egyenlőre ez még nem sikerült. rolleyes.gif
Egyébként együtt is szoktunk játszani, főleg Colin McRae Rally 2.0-t smile.gif Az szokott durva lenni, amikor megdönt egy rekordot, aztán elküldöm addig, amíg meg nem javítom és ez így megy tovább és tovább. laugh.gif Bár a nap végén mindig arra lyukadunk ki, h fejleszteni kéne már a gépet, mert a Richard Burns Rally, meg még sok játék nem fut, de a fater mindig visszautasítja ezt a visszautasíthatatlan ajánlatot. laugh.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.