Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Rajz- és Computeranimációs Filmek
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
-OJ-
QUOTE(gerhajdu @ Feb 12 2008, 08:07 PM) *

amúgy nekem nem mindig tetszett a pixar,

A Bogár Élete nekem egyáltalán nem jött be
Real013
QUOTE(FESTER @ Feb 13 2008, 02:13 PM) *

Ezt várom,marhára tetszik cool.gif
gerhajdu
QUOTE(FESTER @ Feb 13 2008, 02:13 PM) *

Jack Black =Panda master biggrin.gif nagy ötlet, én is várom.
Xris
Srácok! Számora nagyon régi emlékeket sikerült előkaparnom!

Emlékeztek a Swat Kats-re? Amíg ment, gyerekkorom nagy kedvence volt. Már legalább 5 éve nem is hallotam róla, full elfelejtettem , csak most véletlen olvastam róla, hogy régi cartoon-networkos rajzfilm, gondolom rákattintok. (a címére már nem emlékeztem)

És láss csodát! Hirtelen előtörtek az emlékek, ahogy néztem az introt, tisztára emlékszek!!!!!

De aszem ez nem ment sokáig, meg nincs is sok rész belőle, ha jól emlékszem, mert elég sokat ismételték a részeket.

Komolyan mondom, az ilyen nosztalgikus dolgok miatt gondolom azt, milyen jó is lenne megint kisgyereknek lenni. pedig még csak 16 vagyok ,de már tök más az élet sad.gif .
Drakeamarth
QUOTE(Xris @ Feb 14 2008, 04:58 PM) *

Emlékeztek a Swat Kats-re? Amíg ment, gyerekkorom nagy kedvence volt. Már legalább 5 éve nem is hallotam róla, full elfelejtettem , csak most véletlen olvastam róla, hogy régi cartoon-networkos rajzfilm, gondolom rákattintok. (a címére már nem emlékeztem)

És láss csodát! Hirtelen előtörtek az emlékek, ahogy néztem az introt, tisztára emlékszek!!!!!

De aszem ez nem ment sokáig, meg nincs is sok rész belőle, ha jól emlékszem, mert elég sokat ismételték a részeket.

Komolyan mondom, az ilyen nosztalgikus dolgok miatt gondolom azt, milyen jó is lenne megint kisgyereknek lenni. pedig még csak 16 vagyok ,de már tök más az élet sad.gif .

Ezzel én is pontosan így vagyok smile.gif Elmúltak már azok az idők sad.gif Ezért találták fel a torrentet laugh.gif
Xris
QUOTE(Drakeamarth @ Feb 14 2008, 06:01 PM) *

Ezzel én is pontosan így vagyok smile.gif Elmúltak már azok az idők sad.gif Ezért találták fel a torrentet laugh.gif

Meg a YouTube-ot cool.gif
gerhajdu
a múltkori linkemből kiindulva találtam még néhány jó klippet(néha már unalmas ez a youtube de mindegy)
Animaniacs (Animánia)
Freakazoid! - Watch the lip sync
Freakazoid! -2
Bill Gates új szoftvere biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(Xris @ Feb 14 2008, 04:58 PM) *

Nekem megvan az egész sorozat, és továbbra is nézhető
-moki-
Swat Kats-t mennyire imádtam. Az volt benne a legkeményebb, hogy mindig azzal a cuccal nyerték meg a végső harcot, amit annak a résznek az elején szereltek fel a vadászgépre laugh.gif
-Thresher-
QUOTE(gerhajdu @ Mar 8 2008, 12:50 PM) *

a múltkori linkemből kiindulva találtam még néhány jó klippet(néha már unalmas ez a youtube de mindegy)
Animaniacs (Animánia)
Freakazoid! - Watch the lip sync
Freakazoid! -2
Bill Gates új szoftvere biggrin.gif

Wháááá, Freakazoid? Pár hete nekem is eszembe jutott, tessék csak egy pillantást venni az avataromra! laugh.gif
"Megmenti Washingtont is, ha a tv-ben jobb műsor sincs!"
Istenkirály!!!!!
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE(kismoki @ Mar 8 2008, 07:25 PM) *

Swat Kats-t mennyire imádtam. Az volt benne a legkeményebb, hogy mindig azzal a cuccal nyerték meg a végső harcot, amit annak a résznek az elején szereltek fel a vadászgépre laugh.gif

Hú, ha ezt most nem látom, akkor örökre elfelejtem! Én most a Transformersszel retrozok...
freezy
Én most egy régi rajzfilm utána sírok,de sehol sem találom.
Nemtudom ismeritek e Rover Dangerfield című 91-es rajzfilmet. Ami egy dagi las vegas-i kutyáról szól.Aki elkeveredik egy farmra és ott kell beilleszkednie és hát egy csomó gond adódik,mivel ő egy elkényesztetett túlsúlyos kutya és a farmon bizony védeni kell a farkasoktól a pulykákat stb.
Nagyon nagy mese..rohadt vicces..Rover-el amúgy Rodney Dangerfield-et jelenítik meg a filmben. A kigülledt szemű színészt baromi jól ábrázolják a kutya szerepében. Áh nagyon imádtam kiskoromban..és megnézném,de sehol nem találom. Szóval ha esetleg valakinek megvan,vagy küldeni tudna PM-ben vmi elérhetőséget szóljon plíz. wink.gif happy.gif

IPB Image
gerhajdu
én egy rajzfilmsorozatot keresek szerintem csak néhány éve volt a tv-n, Oroszlánfejű herceg volt címe. Nem találom sehol.
Ronnie
QUOTE(gerhajdu @ May 27 2008, 09:56 AM) *

én egy rajzfilmsorozatot keresek szerintem csak néhány éve volt a tv-n, Oroszlánfejű herceg volt címe. Nem találom sehol.

Mikor kicsi voltam (10-11 éves) minden szombat és vasárnap reggel néztem a sorozatot a TV2 matinéban. Az egyik kedvenc rajzfilmem. Én is kerestem már több helyen, de sajnos nem találtam. Pedig tényleg egy nagyon jó, élvezetes rajzfilm király történettel.
Iam_The_Ghost
QUOTE(Ronnie @ May 27 2008, 07:40 PM) *

Mikor kicsi voltam (10-11 éves) minden szombat és vasárnap reggel néztem a sorozatot a TV2 matinéban. Az egyik kedvenc rajzfilmem. Én is kerestem már több helyen, de sajnos nem találtam. Pedig tényleg egy nagyon jó, élvezetes rajzfilm király történettel.

Ez az volt, mikor az időben utaztak? rolleyes.gif Azt nagyon bírtam, de csak kevés részt tudtam elcsípni, ha jól emlékszem vmikor hajnalban, 6 körül ment...
Ronnie
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 27 2008, 08:25 PM) *

Ez az volt, mikor az időben utaztak? rolleyes.gif Azt nagyon bírtam, de csak kevés részt tudtam elcsípni, ha jól emlékszem vmikor hajnalban, 6 körül ment...

Jaja. Az volt, amikor a középkori lovag a jövőbe került, aztán egy idő után vissza a múltba és meg kellett mentenie a nőjét. Remek kis rajzfilm volt. Egy ideig 7 óra és 7:30 környékén ment, de aztán átrakták 6 óra környékére, így már én sem néztem. Próbálom megszerezni, csak az a baj, hogy nem tudom az angol címét a rajzfilmnek.
gerhajdu
QUOTE(Ronnie @ May 27 2008, 08:54 PM) *

Jaja. Az volt, amikor a középkori lovag a jövőbe került, aztán egy idő után vissza a múltba és meg kellett mentenie a nőjét. Remek kis rajzfilm volt. Egy ideig 7 óra és 7:30 környékén ment, de aztán átrakták 6 óra környékére, így már én sem néztem. Próbálom megszerezni, csak az a baj, hogy nem tudom az angol címét a rajzfilmnek.

szerintem erdetileg francia, próbáltam is szótárral keresni neten: nem sok sikerrel. Pedig az egész még élénken él a fejemben biggrin.gif
gerhajdu
ez az új Dreamworks film, Kung Fu Panda remélem tényleg jó lesz. 8.1-et kapott eddig.
engem különösen érdekel, mert (szokás szerint) megint lenyúlták az ötletem laugh.gif Tigris, panda küzdenek a harcművészet világában. Én játékon gondolkoztam.
én már nem döntök az IMDb-sek kritikái által. Százan képesek leírni, hogy "x y nem tetszett a filmben, kimentem a moziból, végig se néztem, ne nézzétek meg, mert xar." (Az ilyeneknek képletesen küldök egy lófejet.) Eddig Cannesben mutatták be, jól szerepelt.
Szerintetek mi lesz a magyar címe smile.gif
Real013
QUOTE(gerhajdu @ Jun 12 2008, 05:07 PM) *

ez az új Dreamworks film, Kung Fu Panda remélem tényleg jó lesz. 8.1-et kapott eddig.
engem különösen érdekel, mert (szokás szerint) megint lenyúlták az ötletem laugh.gif Tigris, panda küzdenek a harcművészet világában. Én játékon gondolkoztam.
én már nem döntök az IMDb-sek kritikái által. Százan képesek leírni, hogy "x y nem tetszett a filmben, kimentem a moziból, végig se néztem, ne nézzétek meg, mert xar." (Az ilyeneknek képletesen küldök egy lófejet.) Eddig Cannesben mutatták be, jól szerepelt.

http://videodrome.freeblog.hu/archives/200.../Kung_Fu_Panda/

Ha akarsz róla olvasni Dante kolléga tollából.
grasslover
QUOTE(gerhajdu @ Jun 12 2008, 05:07 PM) *

Kung-fu Panda biggrin.gif
FESTER
Madagaszkár 2 előzetes
Mitisz
Ezt ismeritek biggrin.gif ? Zseniálisak ezek a pixarék, na de ki az aki ilyet észrevesz biggrin.gif ?
Madridista
QUOTE(Mitisz @ Jul 30 2008, 02:02 AM) *

Ezt ismeritek biggrin.gif ? Zseniálisak ezek a pixarék, na de ki az aki ilyet észrevesz biggrin.gif ?

LOL, ez jó biggrin.gif

Fester, annyi bogár mászott ma a monitoromra, hogy le akartam csapni a sigedet xD
Real013
QUOTE(Mitisz @ Jul 30 2008, 02:02 AM) *

Nagyon durva. smile.gif Fene se gondolna ilyenekre. rolleyes.gif
-OJ-
Mivel G.I.Joe-ból, Transformers-ből, Centurions-ból és SWAT KATS-ből már mindet leszedtem, utánanéztem a többi, régi kedvencnek is:

The Real Adventures of Jonny Quest
12-14éves koromban ez volt az abszolút kedvenc rajzfilm-sorozatom, szabályosan oda voltam szegezve a TV elé mikor adták. És most végre megtaláltam az összes epizódot, nagyon jó minőségben.
Droopy Master Detective Ez az, amin reggeltől-estig lehet szakadni laugh.gif Szintén megvan mind
BeetleJuice Ez pedig olyan morbid és elvont, hogy muszáj imádni biggrin.gif

Következő az Addams Family lesz cool.gif
gerhajdu
QUOTE(-OJ- @ Aug 2 2008, 10:01 PM) *

Mivel G.I.Joe-ból, Transformers-ből, Centurions-ból és SWAT KATS-ből már mindet leszedtem, utánanéztem a többi, régi kedvencnek is:

12-14éves koromban ez volt az abszolút kedvenc rajzfilm-sorozatom, szabályosan oda voltam szegezve a TV elé mikor adták. És most végre megtaláltam az összes epizódot, nagyon jó minőségben.
Droopy Master Detective Ez az, amin reggeltől-estig lehet szakadni laugh.gif Szintén megvan mind
BeetleJuice Ez pedig olyan morbid, hogy muszáj imádni biggrin.gif

Következő az Addams Family lesz cool.gif

Mivel szoktál letölteni?
-OJ-
QUOTE(gerhajdu @ Aug 2 2008, 10:16 PM) *

Mivel szoktál letölteni?

Ezeket speciel torrentről
gerhajdu
QUOTE(-OJ- @ Aug 2 2008, 10:17 PM) *

Ezeket speciel torrentről

Én találtam egy nagyon béna filmet. A Seherezádét Cathrine Zeta-Jones-szal (csak ő néz ki jól benne).

Szerk: Kedvet adtál, hogy én is ilyeneket töltsek.
-OJ-
QUOTE(gerhajdu @ Aug 2 2008, 10:22 PM) *

Én találtam egy nagyon béna filmet. A Seherezádét Cathrine Zeta-Jones-szal (csak ő néz ki jól benne).

Szerk: Kedvet adtál, hogy én is ilyeneket töltsek.

Aha. De ez hogy jön ide? unsure.gif

Csak javadra válhatnak wink.gif
Mitisz
Nem tudom hogy láttátok-e már, de én most találtam meg, és majdnem meghaltam a röhögéstől biggrin.gif

IPB Image
FESTER
A dreamworks új filmjének teaserje!
Pepperoni
QUOTE(Mitisz @ Aug 3 2008, 10:34 PM) *

Nem tudom hogy láttátok-e már, de én most találtam meg, és majdnem meghaltam a röhögéstől biggrin.gif

IPB Image

LOL biggrin.gif Ez mekkora poén laugh.gif

QUOTE(FESTER @ Aug 4 2008, 12:08 PM) *

Furcsa. De lehet jó, csak az lepett meg, hogy ilyen animációs filmekben nem szoktak lövöldöző katonák lenni, meg rakéták, meg romba dőlő házak. Persze nem arról van szó hogy nem is lehetnek, csak az ilyen filmek stílusa miatt ezt a műfajt beskatujázták úgy , hogy mindegyik csak a kicsiknek szól. Ennél, egy pillanatra azt éreztem, hogy ez már eggyel fejjebbi korosztály.
Real013
QUOTE(FESTER @ Aug 4 2008, 12:08 PM) *

Ez jónak tűnik így elsőre:)
Xris
Mentek topikot.
Evvel:
http://www.youtube.com/watch?v=-LvIG7MDSys
http://www.youtube.com/watch?v=ZjRomqaWJj4

Néhány további itt:
http://www.youtube.com/user/RacattackNow

Az összes listája:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cartoonstitute

S ilyesmiket hagytak volna leveszni....
ryd
A Toy Story 1-2 a legjobb szerintem mindenki arra szavazzon cool.gif A pixar a legjobb az animációs filmek terén nincs egy szar filmje se.
grasslover
Advent Children továbbra is. A mocsárlakó zöld ogrét meg a szófosásos hülye szamarat Sephiroth apró pici darabkákra szabdalná, mielőtt azt mondaná bármelyikük, hogy fapapucs.
Real013
QUOTE(grasslover @ Oct 10 2009, 09:06 PM) *

Advent Children továbbra is. A mocsárlakó zöld ogrét meg a szófosásos hülye szamarat Sephiroth apró pici darabkákra szabdalná, mielőtt azt mondaná bármelyikük, hogy fapapucs.

Azért remélem érzed, hogy nem teljesen korrekt az összehasonlítás:D:)
-moki-
De ki akarna szamarat szabdalni? biggrin.gif

Erről a Scrubs jutott az eszembe.

- Ted, maga még egy gyereket se tudna megijeszteni.
- Ki akarna megijeszteni egy gyereket, uram?

laugh.gif
efperel
QUOTE(Xris @ Oct 8 2009, 10:42 PM) *

A kedvencem ezek az újak közül a Regular Show. Egyszerűen ez a beszívott, fárasztó humor mindig elvarázsol. rolleyes.gif

Az eredeti kisfilm meg zseniális. sleep.gif
vmiki88
Én legutoljára a 9-et láttam, engem megfogott az animáció részletessége és a világ is egészen jóra sikeredett smile.gif
Trailer
Aki többet akar tudni a filmről
Hartigan
Animációs kedvencek:

Toy Story 1.-2.
Ratatouille
Volt
UP!
Over the Hedge

Stop Motion kedvencek:

Nightmare Before Christmas
Corpse Bride
Coraline

Anime Egész estés kedvencek:

Spirited Away
Akira
Ghost in the Shell
Princess Mononoke

Rajzfilm kedvencek:

Anastasia
Herkules
Robin Hood
The Secret of Nimh
Sleeping Beauty
Lion King

Anime sorozat kedvencek:

Neon Genesis Evangelion
Wolf's Rain
Naruto is itt lehetne haaaaa, időőőben befejezték volna:D
-OJ-
Ha már listázunk:

(nem sorrendben)

3D Animációs filmek:
FF7 Advent Children Complete
Shrek
WALL-E
Toy Story 1-2
Resident Evil: Degeneration

Stop Motion Animációs filmek:
Corpse Bride
Nightmare Before Christmas
Wallace & Gromit
Robot Chicken(?) laugh.gif

Egész Estés Anime kedvencek:
Grave of the Fireflies
Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone
Ghost in the Shell
Cowboy Bebop: Knockin' on Heaven's Door
Batman: Gotham Knight

Egész Estés Rajzfilm kedvencek:
Oroszlánkirály (1.)
Szinbád - A Hét Tenger Legendája
Aladdin (1.)
Herkules
Macskafogó cool.gif

Anime Sorozat kedvencek:
Neon Genesis Evangelion
School Rumble
Fate/Stay Night
Tengen Toppa Gurren Lagann
Code Geass

Rajzfilm Sorozat kedvencek:
Batman - The Animated Series
G.I.Joe
Tom & Jerry
The Flintstones
Kerub
Az UP! nekem is nagyon tetszett, ellenben a Wall E előtt még mindig csodálkozással állok....mármint nem az ámulattól.biggrin.gif
Hartigan
Kiegészítés, a kedvenc rajzfilm sorozatom a Batman animated series.smile.gif

Az hogy érted hogy advent children "complete", csak mert egy verziót láttam, és ezért érdekel hogy van e több is, esetleg ez egy vágatlan verzió.

A Resi animaniton film nekem is tetszett nagyon, vissza adta a BioHazard életérzést, hatványozottabban mint az eddigi nagy Resi filmek együtt..

Kiegészítés, a kedvenc rajzfilm sorozatom a Batman animated series.smile.gif

Az hogy érted hogy advent children "complete", csak mert egy verziót láttam, és ezért érdekel hogy van e több is, esetleg ez egy vágatlan verzió.

A Resi animaniton film nekem is tetszett nagyon, vissza adta a BioHazard életérzést, hatványozottabban mint az eddigi nagy Resi filmek együtt..
-OJ-
QUOTE(Hartigan @ Nov 17 2009, 03:58 PM) *

Bővített változat, vagy 20percnyi plusz jelenettel és a végső csata végét is upgrade-elték egy kicsit cool.gif

Így van.
grasslover
NA, végre egy amerikai CGI-animáció ami egy icipicit érdekel biggrin.gif

A sárkányokat mindig csíptem, jó ez a fantasy-viking milliő is (kicsit az Asterixes falut is felfedezni benne) és kellemes a látvány, egyelőre úgy tűnik nincsenek beszélő állatok sem. Ellenben a story a trailer alapján nagyon Lilo & Stitch meg The Iron Giantra hajaz.
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Nov 17 2009, 10:30 PM) *

Ez tetszik. Jöhet cool.gif
-OJ-
"Így neveld a sárkányodat"

Legalább nem költötték át vmi őrülten kreatív "Én és a Sárkányom"-ra laugh.gif
Balee
QUOTE(grasslover @ Nov 17 2009, 09:30 PM) *

A sárkányokat mindig csíptem, jó ez a fantasy-viking milliő is (kicsit az Asterixes falut is felfedezni benne) és kellemes a látvány, egyelőre úgy tűnik nincsenek beszélő állatok sem. Ellenben a story a trailer alapján nagyon Lilo & Stitch meg The Iron Giantra hajaz.

Na ez tényleg nem rossz. smile.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Nov 23 2009, 05:19 PM) *

"Így neveld a sárkányodat"

Legalább nem költötték át vmi őrülten kreatív "Én és a Sárkányom"-ra laugh.gif

Ja, végülis lehetett volna rosszabb címválasztás is. Pl:

Én, a Sárkány
Sárkányok Kora
Sárkánybarát
Sárkánykedvenc
Sárkányregény
Sárkánytörténet
Sárkányszárnyak
blablabla...
tjojo
Valaki látta/emlékszik a Kissyfur-t/-ra? Imádtam azt a mesét. Tegnap megnéztem, nagyon jó volt nosztalgiázni egy kicsit. Az Intro hatalmas, gondolok itt a zenére. Szívfájdalmam, hogy sehol sem találom végig, csak az első kazettát, amin 5 rész van a 30 valahányból.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.