Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Rajz- és Computeranimációs Filmek
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Xris
Nem szerettem az ilyen computer animációs filmeket,a régi,rajzoltak sokkal jobban teccetek,
hagren
Az igaz hogy a siman rajzoltak vhogy jobbak. de Itt is, mint mindenhol, vannak jo peldanyok.
LAla001
Nekem eddig a kedvencem a Shrek, a Némó nyomában és a Robotok.
Real013
QUOTE(Xris @ Apr 20 2006, 06:12 PM) *

Nem szerettem az ilyen computer animációs filmeket,a régi,rajzoltak sokkal jobban teccetek,

Hát az Aladdint meg az Oroszlánkirályt nehéz felülmúlni,az szentigaz. smile.gif
Hellnight
Over The Hedge előzetes laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Karaktervideó - Hammy
Karaktervideó - Ozzy & Heather
Technology videó
Sztem isteni rajzfilm lesz laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Gyu
QUOTE(Hellnight @ Apr 22 2006, 11:16 PM) *

Szerintem is, ezt várom a legjobban
Thinic3
QUOTE(Real013 @ Apr 21 2006, 03:33 PM) *

Hát az Aladdint meg az Oroszlánkirályt nehéz felülmúlni,az szentigaz. smile.gif

Hehe... máig megvannak vhol szanaszét mágnesezett VHSen...
/off
Egyébként hogy írtad át a nicked? Nekem aszondták, csak az adminok tudják, azt is csak indokolt esetben... huh.gif
Real013
QUOTE(thinice @ Apr 22 2006, 11:53 PM) *

Hehe... máig megvannak vhol szanaszét mágnesezett VHSen...
/off
Egyébként hogy írtad át a nicked? Nekem aszondták, csak az adminok tudják, azt is csak indokolt esetben... huh.gif

Egyszerű.A Gamestar oldalon átírod adatmódosításnál a nevedet,és máris itt is az a neved. smile.gif

Nekem is megvannak videókazin,assszem eredetiek..
Paydogs
Nolám... Ezek a videók nekem is felkeltették az érdeklődésemet... smile.gif
Kulcsmondat: NEM KELLENE KOFFEINT INNOD EBBEN AZ ÁLLAPOTBAN biggrin.gif
Thinic3
QUOTE(Real013 @ Apr 23 2006, 09:19 AM) *

Egyszerű.A Gamestar oldalon átírod adatmódosításnál a nevedet,és máris itt is az a neved. smile.gif

Köszi. Az avimiról asszem mindenki meg fog ismerni. ^^
Hepathos
Na, megnéztem a Jégkorszak kettőt, és csalódtam. De pozitívan! Az első rész sosem volt annyira a kedvencem, de a folytatása nagyon jó lett! Sok helyszín, a karakterek sokkal jobban ki vannak dolgozva, Sid kissé a háttérba került (viszont így sokkal jobbak a poénjai) míg Manny és az új szereplők nagyon dobták a hangulatot. A történet is jobb mint az első részben, és Scrach-nek is jobbak a poénjai mint az első részben. És végül az animáció is sokkal szebb lett. Csillagos ötös!
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hepathos @ Apr 29 2006, 01:29 AM) *

Na, megnéztem a Jégkorszak kettőt, és csalódtam. De pozitívan! Az első rész sosem volt annyira a kedvencem, de a folytatása nagyon jó lett! Sok helyszín, a karakterek sokkal jobban ki vannak dolgozva, Sid kissé a háttérba került (viszont így sokkal jobbak a poénjai) míg Manny és az új szereplők nagyon dobták a hangulatot. A történet is jobb mint az első részben, és Scrach-nek is jobbak a poénjai mint az első részben. És végül az animáció is sokkal szebb lett. Csillagos ötös!

én elvileg holnap lesem majd meg.
Real013
QUOTE(Hepathos @ Apr 29 2006, 01:29 AM) *

Én az 1-et nem láttam,de nekem a 2 csak egy jó film minősítést kapott,annyira nem volt jó szvsz,.
Iam_The_Ghost
Hmm, nem hittem volna, hogy ilyen sikeres lesz a Jégkorszak 2, azt hittem ez is ilyen szimpla folytatás, amiben Mumfred találkozik egy nőstény mammuttal, aztán ebből jön a kavarás... Majd talán Én is megnézem.
HL2
a héten én is meg fogom nézni, csak eddig nem volt rá időm.
FESTER
Már csak 1 hét és itt a verdák!
Remélem ez is lesz olyan jó mint az eddigi pixar művek.
Hellnight
Nah, mivel szóba kerültek a régi nagy rajzfilmek, hát gondoltam miért ne beszéljünk róluk egy helyen.
Itt meg lehet beszélni bármilyen rajzfilmet, akár a Gyalogkakukkot, akár Tom & Jerryt vagy akár egy újabb rajzfilmet is pl Hódító Hódok stb stb.
Kinek mi a kedvence, mit néz még ma is szívesen?
_DeX_
QUOTE(Hellnight @ Jun 7 2006, 09:02 PM) *

Nah, mivel szóba kerültek a régi nagy rajzfilmek, hát gondoltam miért ne beszéljünk róluk egy helyen.
Itt meg lehet beszélni bármilyen rajzfilmet, akár a Gyalogkakukkot, akár Tom & Jerryt vagy akár egy újabb rajzfilmet is pl Hódító Hódok stb stb.
Kinek mi a kedvence, mit néz még ma is szívesen?

Víííí, kedvencek voltak/vannak/lesznek!!! Éljenek a régi rajzfilmek!!!
Tom&Jerry, Flógos Futam, Gyalogkakukk Powaaaa!! cool.gif
mostaniak közül, Dexter, Billy és Mandy (ezt mostanába nemtom hogy adják-e, régen sokat néztem) Powaaa biggrin.gif
Bár az ilyen gagyi, digimon, pokemon stb. egy sémára épülő rajzfilmeket nem szeretem
grasslover
a best a Courage the cowardly dog, aztán Gyalogkakukk, sok-sok anime... rolleyes.gif
Hellnight
QUOTE(grasslover @ Jun 7 2006, 09:09 PM) *

a best a Courage the cowardly dog, aztán Gyalogkakukk, sok-sok anime... rolleyes.gif

Ez a Courage The Cowardly Dog a "Bátor a Gyáva Kutya"?? Arról még nem hallottam, de asszem sógornőm kedvence is ez a rajzfilm biggrin.gif biggrin.gif Majd utánanézek, hátha vannak magyar részek valahol.........
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jun 7 2006, 09:09 PM) *

Az anime-ket sztem hagyjuk, arra van külön topic laugh.gif

Nálam a régi nagy kedvencek:
Flintstone-család (szigorúan angolul)
Tom & Jerry
Flúgos Futam
G.I. Joe
The Adventures of Johnny Quest
Maci Laci
grasslover
QUOTE(Hellnight @ Jun 7 2006, 09:17 PM) *

Ez a Courage The Cowardly Dog a "Bátor a Gyáva Kutya"?? Arról még nem hallottam, de asszem sógornőm kedvence is ez a rajzfilm biggrin.gif biggrin.gif Majd utánanézek, hátha vannak magyar részek valahol.........

Azaz...legjobb...csak vigyázni kell vele, mert fulladásveszélyes biggrin.gif

Ilyen van benne, hoyg ha puffan valami, akkor nem egy hangeffekt ön be, hanem kiírják mint a képregényekben, hogy "bang", és egy szinkronhang bemondja hogy: "bang" (nulla beleéléssel, egyszerűen, mintha csak valaki felolvasná XD). Meg azok a történetek...esküszöm valami elmebeteg állat lehet aki kitalálta biggrin.gif
martin_dante
Nekem nagyon sok kedvencem volt/van, felsorolok párat:
Bátor a gyáva kutya, Flinstones, Balu kapitány, Ducktales, Maci Laci, Hódító Hódok, Cramp Twins, Dexter laboratóriuma és életem legelső rajfilmje: Pingu smile.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Jun 7 2006, 09:27 PM) *

Nekem nagyon sok kedvencem volt/van, felsorolok párat:
Bátor a gyáva kutya, Flinstones, Balu kapitány, Ducktales, Maci Laci, Hódító Hódok, Cramp Twins, Dexter laboratóriuma és életem legelső rajfilmje: Pingu smile.gif

A Cramp Twins-et soha nem szeretem, valahogy nem jönnek be a karakterek.

A Bátor viszont nagyon zsír (bár kicsit elmebeteg). Kedvencem, mikor Eustad hajat akar növeszeni és szerez hozzá egy speciális italt. Viszont van egy mellékhatása: ha mérges lesz, a szó szoros értelemben felrobban laugh.gif
Jó még a Majmok Bolygója paródia is,mikor a banánok lesznek a domináns faj a Földön laugh.gif
Ja, és persze Quentin Tarantella filmrendező cool.gif
SasOri-Sama
Cartoon Networköt akkor utáltam meg, amikor lefordították magyarra..CN magyarul nem CN vazz biggrin.gif
Amúgy kedvencek:Powerpuff Girls,The New Andventures Of Johnny Quest,Courage The Cowardly Dog,The Flintstones, Squad Cats, és sokan mások.
Meg délutánonként megnézem a Ductalest.
"Dagggobert Bááácsi,Kacccsamesééééék!Daktélsz,Ú-ÚÚÚ ^^
-OJ-
QUOTE(_V_ @ Jun 7 2006, 09:42 PM) *

Squad Cats, és sokan mások.

Erről még nem hallottam huh.gif
Véletlenül nem SWAT CATS? (két kandúr, fekete repülő, védik Megamacskapoliszt) laugh.gif
SasOri-Sama
QUOTE(-OJ- @ Jun 7 2006, 10:43 PM) *

Erről még nem hallottam huh.gif
Véletlenül nem SWAT CATS? (két kandúr, fekete repülő, védik Megamacskapoliszt) laugh.gif

ja télleg, csak 4 éves koromban még hallás után tanultam meg angolul,és kicsit kevertem. laugh.gif
IPB Image
szal ők lennének azok
_DeX_
QUOTE(_V_ @ Jun 7 2006, 09:42 PM) *

Cartoon Networköt akkor utáltam meg, amikor lefordították magyarra..CN magyarul nem CN vazz biggrin.gif
Amúgy kedvencek:Powerpuff Girls,The New Andventures Of Johnny Quest,Courage The Cowardly Dog,The Flintstones, Squad Cats, és sokan mások.
Meg délutánonként megnézem a Ductalest.
"Dagggobert Bááácsi,Kacccsamesééééék!Daktélsz,Ú-ÚÚÚ ^^

"A nagy kalaaand, a kacsamesééék, DÁKTÉLSZ!! HÚ-ÚÚÚÚ!!!
xD
-OJ-
QUOTE(_V_ @ Jun 7 2006, 09:46 PM) *

ja télleg, csak 4 éves koromban még hallás után tanultam meg angolul,és kicsit kevertem. laugh.gif
http://www.geocities.com/sketch_diary/swatkats.gif
szal ők lennének azok

Ez nekem is nagykedvencem volt, van is belőle 2 műsoros VHSem laugh.gif

Ez ismerős valakinek, szintén gyerekkori kedvenc a CN-ról (mikor még angolul ment csak)
THE CENTURIONS:
IPB Image
AD-am
Én a Batman rajzfilmek 1992-1998-as változatáért voltam oda. Bírtam még a Spidermant és Supermant is. smile.gif
SasOri-Sama
QUOTE(-OJ- @ Jun 7 2006, 10:53 PM) *

Ez ismerős valakinek, szintén gyerekkori kedvenc a CN-ról (mikor még angolul ment csak)
THE CENTURIONS:
IPB Image

ez nem ugrik be ohmy.gif Meg a Cápeti és Cápali angol neve se :S
amúgy retrojunk.com-on meg lehet nézni régi rajzfilmek bevezetőit
_DeX_
QUOTE(-OJ- @ Jun 7 2006, 09:53 PM) *

THE CENTURIONS:
IPB Image

fúúú ezt imádtam!!! Ez nemaz amikor a 3 pasira a robot cuccok amikor átalakulnak akkor úgymond rátapadnak? mindig mutatták, hogy pl. mellkas, BUMM rá, kar, BUMM rá, láb, BUMM rá stb. cool.gif biggrin.gif
VegaSHFOREVER

GIJOE (már arra sem emlékszem hogy igy kell e irni de imádtam)
Tom és Jerry a best
Duck Tales
Chip & Dale ezek voltak nemrég rtl klubon délutánonkét néha leültem nosztalgiázni.
Dragon Ball sima +Z mindet láttam
South Park amit még ma is nézek szeretek.

sok van még ezeket emelném ki.
-OJ-
QUOTE(Deathrow @ Jun 7 2006, 09:56 PM) *

fúúú ezt imádtam!!! Ez nemaz amikor a 3 pasira a robot cuccok amikor átalakulnak akkor úgymond rátapadnak? mindig mutatták, hogy pl. mellkas, BUMM rá, kar, BUMM rá, láb, BUMM rá stb. cool.gif biggrin.gif

Jaja, ez az. Többféle változatban voltak a fegyverek - nehéz és könnyű. És egy csaj sugározta le nekik az űrállomásukról.
SasOri-Sama
QUOTE(-OJ- @ Jun 7 2006, 11:01 PM) *

Jaja, ez az. Többféle változatban voltak a fegyverek - nehéz és könnyű. És egy csaj sugározta le nekik az űrállomásukról.

Akkor ezt is ismerem ohmy.gif
-OJ-
QUOTE(_V_ @ Jun 7 2006, 10:02 PM) *

Akkor ezt is ismerem ohmy.gif

GOndolom. A gonoszok pedig cybrogok voltak. EGy piros (Dr. Doom, vagy mi) és egy kék laugh.gif

QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 7 2006, 10:01 PM) *

GIJOE (már arra sem emlékszem hogy igy kell e irni de imádtam)

Szintén. Az még most is létezik, csak némileg átalakult (anime lett belőle sad.gif )

IPB Image
grasslover
Ez az anime GI JOE kellene ohmy.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jun 7 2006, 10:08 PM) *

GOndolom. A gonoszok pedig cybrogok voltak. EGy piros (Dr. Doom, vagy mi) és egy kék laugh.gif
Szintén. Az még most is létezik, csak némileg átalakult (anime lett belőle sad.gif )

IPB Image

pff hát ez undoritttttooooooooooooooooo!!!!!! ezt azok tudják akik ismerik a régit.

emlékszem még a szereplőkre is Kobraparancsnok meg Rombolo volt a kedvencem biggrin.gif a jók közül meg Rácsos. cool.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 7 2006, 10:14 PM) *

pff hát ez undoritttttooooooooooooooooo!!!!!! ezt azok tudják akik ismerik a régit.

emlékszem még a szereplőkre is Kobraparancsnok meg Rombolo volt a kedvencem biggrin.gif a jók közül meg Rácsos. cool.gif

Sztem meg a régi undorító a sok amerikai zászlóval laugh.gif
A japánok meg (ha japán...az is lehet hogy ez is amcsi) jobb történeteket tudnak, szal sztem jobb is
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 7 2006, 10:14 PM) *

Tipikus, a gonoszok, mi? laugh.gif Rácsos az aféle vezéralak volt, ha nem tévedek huh.gif
Nekem Snake Eyes az örökkedvenc, meg Hentes Őrmester

QUOTE(grasslover @ Jun 7 2006, 10:18 PM) *

Sztem meg a régi undorító a sok amerikai zászlóval laugh.gif
A japánok meg (ha japán...az is lehet hogy ez is amcsi) jobb történeteket tudnak, szal sztem jobb is

Volt szerencsém megnézni az animet, és el kell ismernem, hogy a sztori sokkal jobb. DE ez már nem G.I.JOE. Az eredeti csapatból is csak azok maradtak meg, akit a képen láttok (tehát Duke, Scarlett, Snake Eyes, Heavy Duty, Tunnel Rat és LOng RAnge)

grass: parancsolj, a teljes első évad:
http://www.isohunt.com/dl.php?id=9496451

DE ha valaki tud még eredeti GIJOE rajzfilm torebntet vagy oldalt, ne habozzon betenni cool.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jun 7 2006, 10:24 PM) *

Tipikus, a gonoszok, mi? laugh.gif Rácsos az aféle vezéralak volt, ha nem tévedek huh.gif
Volt szerencsém megnézni az animet, és el kell ismernem, hogy a sztori sokkal jobb. DE ez már nem G.I.JOE. Az eredeti csapatból is csak azok maradtak meg, akit a képen láttok (tehát Duke, Scarlett, Snake Eyes, Heavy Duty, Heavy Duty, Tunnel Rat és LOng RAnge)

amúgy japó? figy, attól hogy megújul és javul a történet még nem biztos hogy rossz...érted mit akarok?? biggrin.gif szal hogy nem az mitn a régi még szeretni lehet...

ja és thx. smile.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jun 7 2006, 10:26 PM) *

amúgy japó? figy, attól hogy megújul és javul a történet még nem biztos hogy rossz...érted mit akarok?? biggrin.gif szal hogy nem az mitn a régi még szeretni lehet...

Nem azt mondom. A sztori sokkal jobb mint az eredeti sorozatban, és a Kobra Parancsnok itt egy igazi terminátor (bezzeg az eredetiben dry.gif ). DE elveszítette azt a tökös--verhetetlen-amerikai-hős-hangulatot laugh.gif

Egyébként teljesen angol, nem japán anime wink.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jun 7 2006, 10:29 PM) *

Nem azt mondom. A sztori sokkal jobb mint az eredeti sorozatban, és a Kobra Parancsnok itt egy igazi terminátor (bezzeg az eredetiben dry.gif ). DE elveszítette azt a tökös--verhetetlen-amerikai-hős-hangulatot laugh.gif

Egyébként teljesen angol, nem japán anime wink.gif

Na épp az a jó benne, i hate the american heroic rolleyes.gif azt szeretem legjobban ami pl a Blue Gender c. animében is van, abban japánok vannak, és az emberiséget romlottnak mutatják be, és szörnyinvázió van benne (hasonlatos a Starship Troopershez), akik előszeretettel ritkítják a szereplőgárdát, nincsenek oylan szereplők, akiknek biztos lenne a túlélése egy-egy epizódban. Amúgy sokan nem szeretik, nem egy túl kidolgozott anime, de az amcsi rajzfilmeket így is simán felülmúlja. Szvsz.
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jun 7 2006, 10:24 PM) *

Volt szerencsém megnézni az animet, és el kell ismernem, hogy a sztori sokkal jobb. DE ez már nem G.I.JOE. Az eredeti csapatból is csak azok maradtak meg, akit a képen láttok (tehát Duke, Scarlett, Snake Eyes, Heavy Duty, Tunnel Rat és LOng RAnge)

DE ha valaki tud még eredeti GIJOE rajzfilm torebntet vagy oldalt, ne habozzon betenni cool.gif

igen Rácsos volt a GIJOE-k vezére smile.gif legalábbis az egyik biggrin.gif Emlékszel arra a részre mikor mutatták Kobraparancsnok arcát? smile.gif
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 7 2006, 10:47 PM) *

igen Rácsos volt a GIJOE-k vezére smile.gif legalábbis az egyik biggrin.gif Emlékszel arra a részre mikor mutatták Kobraparancsnok arcát? smile.gif

Mikor volt olyan? huh.gif blink.gif huh.gif

Tényleg Vega, te nem láttál fenn torrenten néhányat? laugh.gif
Hellnight
És a Tininindzsa Teknőcöket kedvelte valaki? biggrin.gif rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Jun 7 2006, 10:52 PM) *

És a Tininindzsa Teknőcöket kedvelte valaki? biggrin.gif rolleyes.gif

Persze, láttam mindet. Képes voltam reggel 6kor kellni, hogy megnézzem őket laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jun 7 2006, 10:49 PM) *

Mikor volt olyan? huh.gif blink.gif huh.gif

Tényleg Vega, te nem láttál fenn torrenten néhányat? laugh.gif

hát majomparádén nem találtam sad.gif

amugy egyik részben látszott az arca erre emlékszem smile.gif

Hell- én imádtam a teknőcöket mindig néztem meg is van a zenéje nemrég szereztem smile.gif

QUOTE(-OJ- @ Jun 7 2006, 10:55 PM) *

Persze, láttam mindet. Képes voltam reggel 6kor kellni, hogy megnézzem őket laugh.gif

jaja még én is kicsi voltam emlékszem szüleim még aludtak én meg már a teknősőket néztem smile.gif jók közül Raphaello volt a kedvencem gonoszak közül meg nem nehéz kitalálni hogy ki Zúzó cool.gif
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jun 7 2006, 10:56 PM) *

hát majomparádén nem találtam sad.gif

amugy egyik részben látszott az arca erre emlékszem smile.gif

Volt a GIJoe-The Movie. Abban lehetett látni, hogy egy labor baleset következtében mutálódott az arca és rengeteg szeme volt - aztán átalkították kígyóvá rolleyes.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jun 7 2006, 10:58 PM) *

Volt a GIJoe-The Movie. Abban lehetett látni, hogy egy labor baleset következtében mutálódott az arca és rengeteg szeme volt - aztán átalkították kígyóvá rolleyes.gif

jaja most hogy mondod tényleg volt valami ilyesmi. amugy havernak megvol figurában és le lehetett venni a maszkját smile.gif nekem is volt sok GIJOEM mennyit játszottam velük rolleyes.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.