Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Crysis sorozat
GameStar Fórum > :: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > FPS
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166
m00dy
Hmmmm, nemtudom h még miért nem nyitottak ennek a játéknak topikot, pedig sztem elég ütős lex smile.gif (és valszeg nemsokára kintlessz) Szal mindent ebbe a topikba a Crysisrol.
GAMEZ
QUOTE(csmail @ May 8 2006, 08:42 AM) *

Hmmmm, nemtudom h még miért nem nyitottak ennek a játéknak topikot, pedig sztem elég ütős lex smile.gif (és valszeg nemsokára kintlessz) Szal mindent ebbe a topikba a Crysisrol.

főleg mivel FPSről van szó és egyébként volt ilyen topik ha jól emlékszem dry.gif
m00dy
QUOTE(GAMEZ @ May 8 2006, 08:49 AM) *

főleg mivel FPSről van szó és egyébként volt ilyen topik ha jól emlékszem dry.gif

én nem emlékszem, de a GSoldalán én szimplán 1 akciójátékrol olvastam dry.gif
wyclef
Kép vagy valami van róla?
m00dy
QUOTE(wyclef @ May 8 2006, 09:09 AM) *

Kép vagy valami van róla?

aha van, keress rá googléba smile.gif
Iam_The_Ghost
Az, hogy akciót írnak, attól ez még FPS - First Person Shooter - Belső nézetes lövöldözés (szabad fordítás, annyit tesz, ha benne vagy az emberben v. legalábbis a vállán, de vhol a szeméhez közel vagy, ahonnan látsz, akkor azok általában FPS-k, persze vannak kivételek, pl. az Oblivion sem az, még ha van ilyen nézet is benne, de ilyenkor is elterjedt, hogy nem azt mondjuk, hogy belső nézet, hanem FPS nézet, de lehet csak Én használom így biggrin.gif ).
m00dy
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 8 2006, 10:01 AM) *

Az, hogy akciót írnak, attól ez még FPS - First Person Shooter - Belső nézetes lövöldözés (szabad fordítás, annyit tesz, ha benne vagy az emberben v. legalábbis a vállán, de vhol a szeméhez közel vagy, ahonnan látsz, akkor azok általában FPS-k, persze vannak kivételek, pl. az Oblivion sem az, még ha van ilyen nézet is benne, de ilyenkor is elterjedt, hogy nem azt mondjuk, hogy belső nézet, hanem FPS nézet, de lehet csak Én használom így biggrin.gif ).

igazán? smile.gif de van külső nézet is a játékban, akkor most hova is soroljuk? smile.gif
Chaser
ez nem FPS inkább?
amúgy milyen vas kell majd ehhez? blink.gif
GAMEZ
QUOTE(Chaser @ May 8 2006, 10:58 AM) *

ez nem FPS inkább?
amúgy milyen vas kell majd ehhez? blink.gif

erős biggrin.gif kábé mint anno a FC csak 2007es szinten
m00dy
IPB Image
hááát, ja smile.gif
GAMEZ
QUOTE(csmail @ May 8 2006, 11:08 AM) *

IPB Image
hááát, ja smile.gif

kár hogy nem lehet rákattintani a képre tongue.gif
m00dy
QUOTE(GAMEZ @ May 8 2006, 11:10 AM) *

kár hogy nem lehet rákattintani a képre tongue.gif

jah, kár smile.gif de aki képeket akar létni a gémröl annak ott a google smile.gif
GAMEZ
QUOTE(csmail @ May 8 2006, 12:20 PM) *

jah, kár smile.gif de aki képeket akar létni a gémröl annak ott a google smile.gif

de mi lusták vagyunk tongue.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(csmail @ May 8 2006, 10:53 AM) *

igazán? smile.gif de van külső nézet is a játékban, akkor most hova is soroljuk? smile.gif

Igen? Hát, akkor FPS/TPS, de sztem előbbihez közelebb van. smile.gif
mans
ehez már nitros pc kell 100 giga rammal
Lord_KROK
QUOTE(csmail @ May 8 2006, 11:08 AM) *

IPB Image
hááát, ja smile.gif

nem volt egy nagyobb kép???

Áthelyezve :
:: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > Akció > Crysis
:: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > FPS > Crysis
Iam_The_Ghost
Az előző előtti GS-ben sok és nagy kép volt. smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Lord_KROK @ May 8 2006, 03:44 PM) *

nem volt egy nagyobb kép???
Áthelyezve :
:: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > Akció > Crysis
:: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > FPS > Crysis

szerintem elfeljtette kivenni a thumb szócskát , amugy ez FPS lesz sal jogos az áthelyezés.
GAMEZ
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 8 2006, 03:47 PM) *

szerintem elfeljtette kivenni a thumb szócskát , amugy ez FPS lesz sal jogos az áthelyezés.

na ezen volt egy kis vita odaát hogy most TPS vagy FPS mert állítólag nem csak FPS nézet lesz benne
wyclef
Nah néztem képeket google-n... biggrin.gif
Nem lesz csúnya... biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(GAMEZ @ May 8 2006, 03:50 PM) *

na ezen volt egy kis vita odaát hogy most TPS vagy FPS mert állítólag nem csak FPS nézet lesz benne

hát nemtom elsosroban fps-lesz. Crytec FC, ha lsz is benne tps vagy 2nd (bár az először abban az uj unrela 3motros gammában lesz) akkor is az fps re gyurnak igazán.
Iam_The_Ghost
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 8 2006, 04:01 PM) *

hát nemtom elsosroban fps-lesz. Crytec FC, ha lsz is benne tps vagy 2nd (bár az először abban az uj unrela 3motros gammában lesz) akkor is az fps re gyurnak igazán.

Jaja, sztem is elsősorban FPS, a TPS egy másik lehetőség, de sztem alapjába véve FPS. Úgy tudom az a 2nd nézet már volt máshol is, de nem biztos, mindenesetre az a Gears of War lesz, az a háborús feeling érdekel majd, remélem nagy csaták lesznek. Itt inkább lopakodás lesz sztem, mint az FC-ben.
GAMEZ
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 8 2006, 04:40 PM) *

Jaja, sztem is elsősorban FPS, a TPS egy másik lehetőség, de sztem alapjába véve FPS. Úgy tudom az a 2nd nézet már volt máshol is, de nem biztos, mindenesetre az a Gears of War lesz, az a háborús feeling érdekel majd, remélem nagy csaták lesznek. Itt inkább lopakodás lesz sztem, mint az FC-ben.

hát én FPS nézetben fogom vinni az tuti rolleyes.gif
martin_dante
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 8 2006, 04:01 PM) *

Mi az a 2nd? Gondolom valami másodlagos látás mód, de mit takar magában?
a880120
IPB Image
Norbi101
QUOTE(GAMEZ @ May 8 2006, 04:41 PM) *

hát én FPS nézetben fogom vinni az tuti rolleyes.gif

Hát nem is kérdéses hogy énis. rolleyes.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(martin_dante @ May 8 2006, 04:43 PM) *

Ha egyre gondolunk, akkor ez azt jelenti, hogy nem kívülről, nem is az emberben belül, hanem az emberke vállán lesz a nézet. Ha nehéz elképzelni, akkor van videó róla asszem, ha jól tudom TPS és ez az SPS nézet lesz benne. smile.gif De az is lehet, hogy FPS is beleraknak és akkor már mindenfajta PS nézetünk lesz. rolleyes.gif
nevermind
QUOTE(csmail @ May 8 2006, 08:42 AM) *

sajnos csak jövőre mad.gif .
VegaSHFOREVER
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 8 2006, 04:40 PM) *

igen igen az Gears of War csak nem jutott eszembe a cime smile.gif Sweeney-ék igérték hogy stilust teremtenek na majd meglátjuk mi lesz. smile.gif

QUOTE(martin_dante @ May 8 2006, 04:43 PM) *

hát mivel még nem létezik én se tom csak elméletben. sal a kamera közvetlen a fej fölött ill melett lesz. smile.gif
martin_dante
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 8 2006, 05:13 PM) *

igen igen az Gears of War csak nem jutott eszembe a cime smile.gif Sweeney-ék igérték hogy stilust teremtenek na majd meglátjuk mi lesz. smile.gif
hát mivel még nem létezik én se tom csak elméletben. sal a kamera közvetlen a fej fölött ill melett lesz. smile.gif

A Resident 4-ben mikor céloztunk a vállunkat láttuk és úgy kellett lőni. De ez így volt az Freedom F.-ben és a Cold Fear-ben is smile.gif Gondolom itt sokkal többről lesz szó.
VegaSHFOREVER
QUOTE(martin_dante @ May 8 2006, 05:14 PM) *

A Resident 4-ben mikor céloztunk a vállunkat láttuk és úgy kellett lőni. De ez így volt az Freedom F.-ben és a Cold Fear-ben is smile.gif Gondolom itt sokkal többről lesz szó.

jah meg splinter cellben is volt ilyesmi smile.gif szeirntem igen , itt tuti hogy végig ott lesz a kamera csak hogy ez mennyire lesz élvezetes az már kérdéses
Iam_The_Ghost
Hát nem hiszem, hogy ez lenne a forradalmi újításuk, szal' részemről tök mindegy milyen a kameranézet. smile.gif Biztos nem ez lesz, amitől kiemelkedne. Na de vissza az eredeti gamehez. rolleyes.gif
Tompika_nyomul
Kicsit túlhájpoljátok ezt a 2nd person cuccot .Gyakorlatilag ugyenez évek óta benne van a Splinter Cell szériában (nem is emiatt fogjuk szeretni a GOW-ot)
Pirate_Jack
Én úgytudtam hogy a Crysis FPS játék, nem értem hogy miért van az akció topic-ban?
GAMEZ
QUOTE(Don_Barzini @ May 8 2006, 06:51 PM) *

Én úgytudtam hogy a Crysis FPS játék, nem értem hogy miért van az akció topic-ban?

már nincs ott ha nem vetted volna észre
Mike83
2nd person camera? biggrin.gif Jóvan, egyesszám második személyű kamera?? Jó vicc, a Second Sight-ban volt ilyen kamera amikor magad helyett azt láttad aki fölött átvetted az uralmat. Ugyanúgy 3th person nézet az is, csak a "kamera" nem a hátadhoz van szögezve wink.gif
Azt miből gondoljátok, hogy lesz külső nézet? Az egy dolog, hogy a cryenigine 2 eddigi videóin volt külső nézet (kétszer), de csak akkor amikor az interaktív környezetet prezentálták illetve amikor a járművet külső nézetben vezetted (FC-ben is ugyanez volt, etől függetlenül fps).

Ami kameranézetet írtatok az GRAW X360as változatához hasonló lehet. Ott nem rossz, de eléggé szívás ha multiban fal mellett vagy és kilátsz mellette anélkül h látnának.

Mondjuk a játék elég jónak tűnik, de ha fele olyan gépigényes lesz majd mint amilyennek gondolom, úgyis diavetítésben fog emnni a mai dx9es kártyákon.
Hellnight
Hát azt már én is meg akartam kérdezni, hogy honnan vettétek azt az infót, hogy lesz benne ez a 2nd nézet. Nah mindjárt utánakeresek a dolgoknak biggrin.gif biggrin.gif
Iam_The_Ghost
Ha jól emlékszem 2nd-ről nem volt szó ennél a gamenel, ebben FPS és max. TPS lesz, 2nd a Gears of Warban lesz.
Hellnight
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 8 2006, 08:02 PM) *

Ha jól emlékszem 2nd-ről nem volt szó ennél a gamenel, ebben FPS és max. TPS lesz, 2nd a Gears of Warban lesz.

Akkor ok, de akkor TPS-t miből gondoltátok????? Esztem hülyeség, kőkemény FPS lesz..........

Egyébként találtam ilyet is, hogy igaz lesz-e vagy sem azt nem tudom, mondjuk kicsit kételkedem benne, de hátha igaz lesz: "Mégis fantasztikus hír, hogy a Crysis várhatóan megelégszik majd egy átlagos teljesítményű, 2 Ghz-s Pentium géppel, 512 Mbyte RAM-mal és bármilyen, Shader 2.0-t támogató videókártyával." smile.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(Hellnight @ May 8 2006, 08:05 PM) *

Akkor ok, de akkor TPS-t miből gondoltátok????? Esztem hülyeség, kőkemény FPS lesz..........

Egyébként találtam ilyet is, hogy igaz lesz-e vagy sem azt nem tudom, mondjuk kicsit kételkedem benne, de hátha igaz lesz: "Mégis fantasztikus hír, hogy a Crysis várhatóan megelégszik majd egy átlagos teljesítményű, 2 Ghz-s Pentium géppel, 512 Mbyte RAM-mal és bármilyen, Shader 2.0-t támogató videókártyával." smile.gif

Nem tudom, Én se tudtam róla, hogy az lesz, vmelyik videó külsőnézetből volt, de az sztem csak úgy volt renderelve, sztem is csak FPS lesz.
Hát azért azt a 512MB-t nagyon kétlem...
Hellnight
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 8 2006, 09:36 PM) *

Nem tudom, Én se tudtam róla, hogy az lesz, vmelyik videó külsőnézetből volt, de az sztem csak úgy volt renderelve, sztem is csak FPS lesz.

Hát sztem is azért vannak külső nézetes videók, hogy megmutassák a játékteret. Meg sztem még annyira nem áll készen a motor, meg a játék, hogy lehessen belső nézetes in-game videó..........bár ki tudja, talán az E3-on már látunk belőle valamit játék közben is rolleyes.gif

Hát igen azért az 512 mega ram az már tényleg nagyon kevés lesz, főleg 2007-ben...........na meg elvileg DX10-es lesz ami csak Vistával lesz indítható. Szal csak be kell majd szerezni azt a wint valahogyan biggrin.gif biggrin.gif
Chaser
videón is fps-be nyomul, sztem azé mutatták tps-be hogy lásd amikor mozog a levél stb.
wyclef
Videót honnan lehet letölteni?
peace...
Chaser
hát gs asszem, de fps-b játszott
m00dy
QUOTE(nevermind @ May 8 2006, 05:09 PM) *

sajnos csak jövőre mad.gif .

igen és miért vagy ennyire biztos benne? tongue.gif
GAMEZ
QUOTE(csmail @ May 9 2006, 10:08 AM) *

igen és miért vagy ennyire biztos benne? tongue.gif

hát mert azt mondták a fejlesztők meg akkor jönnek a DX10es VGAk is
Norbi101
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 8 2006, 09:36 PM) *

1 gig már ma is a minum , de azse baj ha több van. laugh.gif
GAMEZ
QUOTE(Norbi101 @ May 9 2006, 10:18 AM) *

1 gig már ma is a minum , de azse baj ha több van. laugh.gif

sztem Crysishoz már kell a 2 giga is persze ezalatt is fog futni de abban nem lesz sok köszönet
emlékszem két éve mikor kijött a FC nem hittem a szemenek az 1 giga láttán
Norbi101
QUOTE(GAMEZ @ May 9 2006, 10:21 AM) *

sztem Crysishoz már kell a 2 giga is persze ezalatt is fog futni de abban nem lesz sok köszönet
emlékszem két éve mikor kijött a FC nem hittem a szemenek az 1 giga láttán

Jaja , mire ez kijön énis berakok 2 gigát , nehogy aztán váratlan meglepetés érjen hogy swapol mint állat.
Hellnight
QUOTE(GAMEZ @ May 9 2006, 10:14 AM) *

hát mert azt mondták a fejlesztők meg akkor jönnek a DX10es VGAk is

Na jah, meg ha netalán kicsit korábban jönnének ki akkor is meg kell várni a Vistát, mivel a DX10-es karikkal csak az az oprendszer lesz képes elindulni. Szal már nem csak a Halo 2 miatt kell Vistára váltani, hanem a Crysis miatt is. laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.