Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Simbin szimulációk
GameStar Fórum > :: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > Autóverseny
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Csapoati
Biztos volt már topik a két eddig kijött játékuknak (GTR és GTL), de szerintem így életképesebb a dolog.

Miután 3 hete volt szerencsém megvenni 4 ezer HUF-ért a GTR-t (még mindig annyi a CD Galaxisban, előreláthatóag május végéig tart az akció), úgy éreztem megérdemel egy témát a valaha volt legrealisztikusabb autóversenyes szimuláció. Egész egyszerűen tátva maradt a szám. A legemlékezetesebb versenyem idáig Donington Parkban volt, ahol is a 2. helyről rajtolva 2 kör után élre álltam, de nemsoká elkezdett esni az eső. Gyorsan kijöttem, míg a többiek mentek még pár kört a slick gumikkal. Mire mindenki lecserélte a gumiját, 17 másodpercel vezettem, és még olyan 10 kör volt hátra Egyre jobban esett az eső, én meg elkezdtem csúszkálni. Szerencsére egyszer sem pördültem meg (amin én lepődtem meg a legjobban biggrin.gif ), de a 2. egyre jobban jött fel. Eleinte ilyen 0,5-1 mp-ket hozott rajtam, de a vége felé már kettőt is. A leintéskor 2,1 mp-vel nyertem, de szerintem még max. 1-2 kör és lenyomott volna. Ezek után alig bírtam kiszállni a kormány mögül. tongue.gif

A GT Legendsnek eddig csak a demóját próbáltam, de hamarosan azt is beszerzem. A GTR2 valamikor a nyár folyamán jön, a WTCC meg jövőre.

Ti is mondjátok el a véleményeteket ezen játékokról, és írjátok le a saját legjobb versenyeiteket! smile.gif

IPB Image
Old_Bergamo
Nagyon jó ötlet a topic smile.gif GTR beszerzését elég régóta tervezem, csak sajna senkinek nincs meg, a pénzem meg másra megy el. GT Legend demóját én is toltam. Hát az nagyon nagy élmény volt smile.gif

WTCC game lesz? Nem is hallottam róla. Na azt nagyon várjuk smile.gif
Csapoati
QUOTE(.:BerGamO:. @ May 8 2006, 11:42 AM) *

Nagyon jó ötlet a topic smile.gif GTR beszerzését elég régóta tervezem, csak sajna senkinek nincs meg, a pénzem meg másra megy el. GT Legend demóját én is toltam. Hát az nagyon nagy élmény volt smile.gif

WTCC game lesz? Nem is hallottam róla. Na azt nagyon várjuk smile.gif

Lesz hát, a SimBin 2008-ig megvette a jogokat. Azt az előbb meg elfelejtettem mondani, hogy a GTR2-ben már két szezon lesz (2003-2004), ami 5 plusz pályát jelent. Mondjuk lehetett volna inkább 2004-2005, de ne legyünk telhetetlenek. biggrin.gif

A GTL demoja tényleg nagyon jó. A minap próbáltam ki a jobb konfigommal meg persze kormánnyal, és istenien lehet úsztatni a kocsit a kanyarban (legalábbis a Jaguar E-Type-ot). Megvárom amíg lemegy az ára olyan 7 rugóra és be is szerzem. cool.gif

IPB Image
Old_Bergamo
QUOTE(csapoati @ May 8 2006, 11:47 AM) *

Lesz hát, a SimBin 2008-ig megvette a jogokat. Azt az előbb meg elfelejtettem mondani, hogy a GTR2-ben már két szezon lesz (2003-2004), ami 5 plusz pályát jelent. Mondjuk lehetett volna inkább 2004-2005, de ne legyünk telhetetlenek. biggrin.gif

A GTL demoja tényleg nagyon jó. A minap próbáltam ki a jobb konfigommal meg persze kormánnyal, és istenien lehet úsztatni a kocsit a kanyarban (legalábbis a Jaguar E-Type-ot). Megvárom amíg lemegy az ára olyan 7 rugóra és be is szerzem. cool.gif

nekem először kormányt kéne szerezni, mert a mostani rossz sad.gif Gamepaddal próbáltad már?
Csapoati
QUOTE(.:BerGamO:. @ May 8 2006, 11:49 AM) *

nekem először kormányt kéne szerezni, mert a mostani rossz sad.gif Gamepaddal próbáltad már?

Isten őrizz! laugh.gif
Amúgy nincs gamepadem. Szerintem a GTL-t billentyűzettel is el lehet tologatni néhány vezetési segítséggel (a GTR-rel ellentétben...).
Old_Bergamo
QUOTE(csapoati @ May 8 2006, 11:52 AM) *

Isten őrizz! laugh.gif
Amúgy nincs gamepadem. Szerintem a GTL-t billentyűzettel is el lehet tologatni néhány vezetési segítséggel (a GTR-rel ellentétben...).

Akkor a GTR-re beszerzek egy kormányt is sad.gif
hosszuatti
QUOTE(csapoati @ May 8 2006, 12:13 PM) *

Ti is mondjátok el a véleményeteket ezen játékokról, és írjátok le a saját legjobb versenyeiteket! smile.gif

Pozitívumok:
- Nagyon jó hangok, nagyon jó hivatalos adatok, egésszen jó offline használhatóság.

Negatívumok:
- hanyagul kezelt hivatalos adatok, gyakorlatilag csak körülbelül hasonló autók..pl. a Porsche-t lóerő-teljesítmény görbéjét érdemes elemezgetni...az az igazság hogy én átemeltem az rFactor-ba és akkor láttam: KÉP
kezdő képen hogy milyennek van ábrázolva, következő képen hogy milyen valójában a játékban, és a következő képen pedig ahogy én megcsináltam kézzel a játékban.
-Nem jó gumifizika (ez sajnos F1C probléma).
- F1C-ből megismert netkód problémák.

Igazából nem lehet tovább szidni mert azért tényleg egy nagyon jó játék, ahoz képest hogy az F1C-re épül teljes egésszében, óriási munkát végeztek vele a srácok.
Megjelenésekor illetve inkább utána nagy botrányok voltak biggrin.gif
Megjelent egy cikk ami nagyon alaposan, és kritikusan kivesézte a játékot, ezt a cikket aztán levetették a szimoldalról.
Én kifejezetten nem szeretem, főleg a gumija miatt, aminek hiányosságai a határon autózva jön ki igazán.
-Nem szeretem azért sem mert a Lotus Elise-ből egy unalmas auót csináltak, pedig az egy játékszer...még versenyváltozatban is.
-Nem szeretem benne a Modena-t sem.
Igazából nekem akkor lett jó a játék amikor kijött a BMW M3, majd az M5 mod és kapott egy jó gumit.
-sajnos az S3-s védelmét sem szeretem, nekem okozott már problémákat.
A jelenlegi verzió már elég jó, az alapverzióval rengeteg problémám volt, idegesítően soxor kidobott asztalra, vagy kifagyott resetre.
Én meghozattam még Németektől ahogy oda megjelent, aztán 3hónap múlva eladtam, majd egy bajnokság miatt megint megvettem, de nem használom.

De azért sok jó tulajdonsága van a játéknak az biztos.
WestCoastCustoms
Én a GTR2-t várom ha a demo tetszeni fog azonnal megveszem, szerintem kihozzák a maximumot az ISI motorból. (eső is lesz smile.gif)
Igen, nagyon sok múlik a gumi fizikán ahogy hosszuati írta. pl. rFactoron a Megane Trophy Mod vagy McLarenF1 Challenge elképesztően jó lett. Ha még ehhez hozzá jön Lienz nem is mondom tovább. biggrin.gif

Ja nem mondtam véleményt!
GTR:
+szépen kidolgozott pályák, autók
+isteni hang
-F1C fizika
GTL:
+ugyanaz mint GTR-nél, pályák, autók, hangok jók
+Ha jól tudom, GMotor2 Engine van alatta (javítsatok ki ha tévedek) ami az rFactortól van.
-de mégis engem vhogy nem tudott megfogni.
Összeségében sztem nagyon jó kis szimulátorokat készít a SimBin, és nagyon remélem a GTR2 még rá tesz egy lapáttal.smile.gif Csak bírja majd a vas.
Old_Jolly_Joker
Hú, pont most akartam nyitni egy ugyanilyen topikot. laugh.gif Sajnos nekem egyik játék sem fut el, pedig ezeket is nagyon vártam. A WTCC-ről én sem hallottam még, nagyon örülök, h lesz ilyen játék. BMW Rulz! cool.gif De várom már a tanév végét, talán egy új géppel leszek gazdagabb és jópár benzingőzzel teli órákkal a versenypályákon. cool.gif
hosszuatti
A GTR2-öt én is várom, nem veszem meg vakon, de nagy reményekkel várom.
a WTCC-t pedig mindenképpen megveszem, remélem nem lesz össze-vissza lekódolva és ha mégsem jó akkor lehet rajta kicsiket alakítgatni.
Csapoati
Vadállat jó minőségű TRAILER a GTR2-ből (a 24H Spa-i versenyből vannak benne jelenetek). Finoman szólva is ígéretes.
Old_Jolly_Joker
QUOTE(csapoati @ May 10 2006, 02:37 PM) *

Vadállat jó minőségű TRAILER a GTR2-ből (a 24H Spa-i versenyből vannak benne jelenetek). Finoman szólva is ígéretes.

Tőttöm, bontom, cincálom, cibálom, nézeeeem! cool.gif Nagyon brutális lesz, a SIMBINben meg lehet bízni. cool.gif

A hivatalos oldalon rengeteg screenshot van, érdemes nézegetni őket. smile.gif
2121
sikerült beszerválnom a gtl eredeti példányát. ez a gáma esszonyat nagy. ideje elkezdenem rágyúrni a szimulátorokra a sok arcade stufa után. cool.gif
Z-
Sziasztok! a GT legends demoval van problémám, mégpedig, hogy az intro után a menüben lefagy amikor valamire rányomok. Frissítettem drivert (radeon 9600), de ugyanaz. 1szer sikerült eddig eljutnom a versenyig. Volt valakinek hasonló esetleg?
WestCoastCustoms
Igen, annak idején amikor megjelent a demo, sokaknak fagyott le a gép, sőt még kékhalál is volt smile.gif Ez a demo hibája. sad.gif
Z-
Háát sajnos nem csak a demoban fagy le. Megkaptam a teljest (eredeti) és az első kattnál a menüben kifagy. Teljesen mindegy hova nyomok, mindenhol kifagy. sad.gifsad.gifsad.gif most be kell szerválnom egy új gépet? áh .. ez a legjobb autós game! Esetleg nem tapasztalt valaki hasonlót? Gondolom nektek eredeti van!
PS2-re nincs? Ezért a gaméért (meg amúgy is) vennék egyet smile.gif
lucp
hello mindenki!
tudom hogy ez nem ide tartozik meg minden, de nem volt ilyen topic.
na, szóval nem tudja vki hogy lehet world racing 2t venni?
Madridista
QUOTE(lucp @ Jun 10 2006, 09:36 PM) *

hello mindenki!
tudom hogy ez nem ide tartozik meg minden, de nem volt ilyen topic.
na, szóval nem tudja vki hogy lehet world racing 2t venni?

Bemész a boltba
Csapoati
Holnap (vagyis ma) megveszem a GT Legendset, már alig várom!
Real01
Csapoati, te kormánnyal tolod a GTR-t? Ha igen, Force Feedback-essel??
Én próbáltam korábban, de billentyűzetről enyhén kezelhetetlen volt......... /Richard Burns Rally-feeling rolleyes.gif /
Nekem is van mondjuk kormányom, de nem FF-es. sad.gif

Jah, és még annyit, hogy ha boltba megveszi az ember, akkor lehet kapni angol verziót is, vagy csak németet?
Nandesz
QUOTE(Real01 @ Jul 4 2006, 06:27 PM) *

Csapoati, te kormánnyal tolod a GTR-t? Ha igen, Force Feedback-essel??
Én próbáltam korábban, de billentyűzetről enyhén kezelhetetlen volt......... /Richard Burns Rally-feeling rolleyes.gif /
Nekem is van mondjuk kormányom, de nem FF-es. sad.gif
Jah, és még annyit, hogy ha boltba megveszi az ember, akkor lehet kapni angol verziót is, vagy csak németet?

Magyart biggrin.gif
Jooni
Holnap GTR2 demo cool.gif El sem tudom képzelni mit tudtak még tökéletesíteni az 1 után ph34r.gif
Old_Jolly_Joker
QUOTE(Jooni @ Jul 20 2006, 10:20 AM) *

Holnap GTR2 demo cool.gif El sem tudom képzelni mit tudtak még tökéletesíteni az 1 után ph34r.gif

Szerintem ez is igazi nagy durranás lesz, csak lenne egy olyan gépem, amin legalább az 1-t futtathatnám. laugh.gif
WestCoastCustoms
QUOTE(Jooni @ Jul 20 2006, 10:20 AM) *

A fizikát! smile.gif De majd meglátjuk. rolleyes.gif
Samthek
Csáó,kipróbáltam a gtr2 demo-t,de számomra ugyanolyan játszhatatlan mint az 1. rész(sajnos),pedig maga a játék tetszik,mármint a versenyek,csak nem mennek nekem ezek a beállítás részek:(. de akinek az 1.rész tetszett annak ez is fog,mert sztem ugyanolyan.
WestCoastCustoms
QUOTE(Samthek @ Jul 21 2006, 01:40 PM) *

Csáó,kipróbáltam a gtr2 demo-t,de számomra ugyanolyan játszhatatlan mint az 1. rész(sajnos),pedig maga a játék tetszik,mármint a versenyek,csak nem mennek nekem ezek a beállítás részek:(. de akinek az 1.rész tetszett annak ez is fog,mert sztem ugyanolyan.

Alap beállításon is gyönyörűen vezethető. Persze FFB-es kormánnyal.
Nandesz
Valaki tudja esetleg, hogy hol tudom kikapcsolni a szellemautót? unsure.gif
WestCoastCustoms
QUOTE(MaxD87 @ Jul 21 2006, 08:57 PM) *

Valaki tudja esetleg, hogy hol tudom kikapcsolni a szellemautót? unsure.gif

Alex írta sg-n:

Ghost min alpha distance="0.50000"
Ghost max alpha distance="50.00000"
Ghost min alpha value="0.00000"
Ghost max alpha value="0.00000"

+menüben vedd le: other car volume -> 0
smile.gif
Nandesz
QUOTE(WestCoastCustoms @ Jul 22 2006, 07:20 AM) *

Alex írta sg-n:

Ghost min alpha distance="0.50000"
Ghost max alpha distance="50.00000"
Ghost min alpha value="0.00000"
Ghost max alpha value="0.00000"

+menüben vedd le: other car volume -> 0
smile.gif

Ejha blink.gif . Thx.
Azé' remélem a teljesbe raknak egy on/off gombot biggrin.gif
Carfunboy
GTR 2 demo - Az eddigi legjobb időm 1:38:219 Ferrarival. Kb alapbeállításokkal. Semi-pro - kuplung segítséggel, ABS, TC.
http://kepfeltoltes.hu/view/060722/6853867...ltoltes.hu_.jpg
Egy jó tipp: ha egész versenyt mentek ami 15 kör akkor érdemes meggondolni a gumiválasztást. Én softot választottam és eléggé elkoptak. Az elején elhúztam mint állat de a végén már csak 2 mp előnyöm volt és az uccsó körben fülemre is szóltak hogy teak it easy biggrin.gif mivel a gumim mindjárt deffektes lesz.
Jah nem is nehéz a 100%os nehézség angry lelkiállapottal smile.gif

Jah. Nincs vkinek lerobbant momo racingje? mert ha jó a pedálja akkor az kéne
Van wtcc-s játék? hol mikor merre
Carfunboy
Nah sikerült 11 ezredet javulnom laugh.gif Hatalmas. http://kepfeltoltes.hu/view/060722/234567_...ltoltes.hu_.jpg

Hé valaki szóljon már valakinek smile.gif ! Ki milyen időt ment? A demoban van egy idő de huh az ott van nagyon: 1:36... blink.gif
WestCoastCustoms
QUOTE(Carfunboy @ Jul 22 2006, 06:58 PM) *

Nah sikerült 11 ezredet javulnom laugh.gif Hatalmas. http://kepfeltoltes.hu/view/060722/234567_...ltoltes.hu_.jpg

Hé valaki szóljon már valakinek smile.gif ! Ki milyen időt ment? A demoban van egy idő de huh az ott van nagyon: 1:36... blink.gif

Próbáld ki: Simulation mód, összes segítség ki.
biggrin.gif Én így meek.
Carfunboy
LOL. Próbáltam csak a gázpedálom olyan hogy félgázál...hát ugrál összevissza. Majd holnap megprószálom, de ilyen gázpedállal meglátjuk milesz. Addig is várom az idődet

Nah azért mentem 5 kört, de még volt 5 környi benyóm (hogy tanuljam a kocsi mozgását) csak elfogyott a gumi, pontosabban túlhevült. De itt a szimulátor szintű időm amin úgy tűnt tudnék még 4 tizedet javítani.
Tehát 1:38:776
http://kepfeltoltes.hu/060722/39363959712_...ltoltes.hu_.jpg
Carfunboy
Nah felkeltem és GTR 2. Nem gondoltam volna hogy a simulation mod nem árt hanem használ. Az új rekordom ugyanis 1:38 alatti, vagyis 1:37:992 (ha vki tudja, hogy hogyan tom feltölteni ide vagy vhova a replayt akkor szóljon!) Addig csak jpeg: http://kepfeltoltes.hu/view/060723/1_37_99...ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/060723/1_37_99...ltoltes.hu_.jpg
WestCoastCustoms
Huh, az elég jó. Én gyengébbeket megyek. biggrin.gif
Többi 4 autót próbáltad már?
IPB Image

Replay-t rakd fel vmeik ingyen tárhelyre. wink.gif
Carfunboy
QUOTE(WestCoastCustoms @ Jul 23 2006, 04:22 PM) *

Huh, az elég jó. Én gyengébbeket megyek. biggrin.gif
Többi 4 autót próbáltad már?
IPB Image

Replay-t rakd fel vmeik ingyen tárhelyre. wink.gif

Többi 4-et? Nah mesélj hogy kell. A lamborginit igen azzal kb 1:38.280-at mentem semi-pro-n. De prof szinten a lambo nem teszi annyira a seggét gázadásnál mint a ferrari.

http://rapidshare.de/files/26731076/Barcel...OT_LAP.Vcr.html - itt a replay, véleményt kérek biggrin.gif
WestCoastCustoms
SG fórumon nézz körül, le van írva! #573 komment
GTR2 fórum

smile.gif

Valami gáz van nekem a replayokkal. bámosoltam a replayedet de nem tudom megnézni, kidob asztalra. mad.gif sad.gif
De a sajátomat se nyitja meg. wacko.gif
Carfunboy
QUOTE(WestCoastCustoms @ Jul 23 2006, 04:54 PM) *

SG fórumon nézz körül, le van írva! #573 komment
GTR2 fórum

smile.gif

Valami gáz van nekem a replayokkal. bámosoltam a replayedet de nem tudom megnézni, kidob asztalra. mad.gif sad.gif
De a sajátomat se nyitja meg. wacko.gif

Pf: Letölteni én nem tok rapidshare-ről, soha nem is tudtam(valszeg a netszolgálatóm miatt). Nem tudnád vhogy rendelkezésemre bocsátani az exe fájlokat?
Amúgy meg csinálj egy szűz gtr 2 demo-t amibe nem piszkáltál bele. Akkor lejátsza tuti
WestCoastCustoms
QUOTE(Carfunboy @ Jul 23 2006, 04:57 PM) *

Pf: Letölteni én nem tok rapidshare-ről, soha nem is tudtam(valszeg a netszolgálatóm miatt). Nem tudnád vhogy rendelkezésemre bocsátani az exe fájlokat?
Amúgy meg csinálj egy szűz gtr 2 demo-t amibe nem piszkáltál bele. Akkor lejátsza tuti

Hogy hogy nem tudsz letölteni? Feltölteni látom sikerült, akkor le is lehet.
Így csinálod?:
Select your download -> Free
Utána megvárod még visszaszámol, begépeled a 3 jegyű kódot amit kiírt (színes krix-krax smile.gif) és mented máshova a cuccost.
De mondj egy ingyen tárhelyet ami neked megy és megpróbálom feltenni. rolleyes.gif smile.gif
Carfunboy
QUOTE(WestCoastCustoms @ Jul 23 2006, 08:29 PM) *

Hogy hogy nem tudsz letölteni? Feltölteni látom sikerült, akkor le is lehet.
Így csinálod?:
Select your download -> Free
Utána megvárod még visszaszámol, begépeled a 3 jegyű kódot amit kiírt (színes krix-krax smile.gif) és mented máshova a cuccost.
De mondj egy ingyen tárhelyet ami neked megy és megpróbálom feltenni. rolleyes.gif smile.gif

Hát tod csak 80 percenként vagy hogy lehet tölteni. Nah szal nekem mindig azt mondja már töltöttem és várjak még ennyi és ennyi időt a következőhöz mad.gif . Nemtok tárhelyeket sajna, de nem is fontos ám annyira. Csak lenne már multi lehetőség dry.gif rolleyes.gif
Nandesz
Itt az én időm novice-n, pro-n, és sim-en. smile.gif

IPB Image

Mentem egy keveset esőben. Úgy vettem észre, hogy 10%-os esőben még bőven jó a slick gumi, 100%-on meg....hát ott már nem biggrin.gif
Meg szerintem a Ferrarit nehezebb vezetni wacko.gif
Carfunboy
QUOTE(MaxD87 @ Jul 24 2006, 11:55 AM) *

Itt az én időm novice-n, pro-n, és sim-en. smile.gif

IPB Image

Mentem egy keveset esőben. Úgy vettem észre, hogy 10%-os esőben még bőven jó a slick gumi, 100%-on meg....hát ott már nem biggrin.gif
Meg szerintem a Ferrarit nehezebb vezetni wacko.gif

Nem rossz idők. De ahogy látom alapjában véve különbözik a vezetési stílusunk az idők alapján. Én nekem jobban fekszik a Ferrari, mivel erősebb. De gondolom pont ez a gongod. A csúszkálása. Nah hát a 100%os esőről annyit hogy ott már nemhogy slick de fulleső gumi se segít(nekem)

Mért nem jelenik meg a Personal photo-m? mad.gif
WestCoastCustoms
QUOTE(Carfunboy @ Jul 24 2006, 12:39 PM) *

Nem rossz idők. De ahogy látom alapjában véve különbözik a vezetési stílusunk az idők alapján. Én nekem jobban fekszik a Ferrari, mivel erősebb. De gondolom pont ez a gongod. A csúszkálása. Nah hát a 100%os esőről annyit hogy ott már nemhogy slick de fulleső gumi se segít(nekem)

Mért nem jelenik meg a Personal photo-m? mad.gif

Personal photo?
A neved alatti fotóra gondolsz? Mert akkor avatar-ként keresd a beállításokban.
Carfunboy
QUOTE(WestCoastCustoms @ Jul 24 2006, 02:33 PM) *

Personal photo?
A neved alatti fotóra gondolsz? Mert akkor avatar-ként keresd a beállításokban.

LOL. THX. Csak megzavart hogy a gépem fotója (elvileg)
WestCoastCustoms
IPB Image
Vhol olvastam hogy nem izzik a tárcsa. Sztem izzik. biggrin.gif
Amúgy a véglegesben remélem lesz ablaktörlő. mellow.gif
Carfunboy
QUOTE(WestCoastCustoms @ Jul 25 2006, 10:57 PM) *

IPB Image
Vhol olvastam hogy nem izzik a tárcsa. Sztem izzik. biggrin.gif
Amúgy a véglegesben remélem lesz ablaktörlő. mellow.gif

Valóban izzik. Amúgy megpróbáltam driftelni. Kár hogy rossz a pedálom. Nah szal ha elindulna a kocsi hátulja akkor a gáz nyomvatartása mellet megnyomod a féket akkor alulkormányzottá válik a gép. Nagyon LOL. Legalábbis Ferrarival. Csúszkáltam kicsit így 1-esben 2-esben, de elég nehéz. De ha sikerül az nagyon jól néz ki. Jah és szimuláció módon csináltam
Cnensuska
ezt a sebességet döntsétek meg biggrin.gif
IPB Image
Gabor777
GTR2 köbö mikor jelenik meg? smile.gif
És a gépigénye körübelül mien?
Nandesz
QUOTE(Gabor777 @ Jul 27 2006, 03:34 PM) *

GTR2 köbö mikor jelenik meg? smile.gif
És a gépigénye körübelül mien?

Elvileg szept. 30-án.
Kisebb a gépigénye, mint a GT legendsnek. smile.gif Az én gépemen egész korrektül megy(2600+, Radeon 9600Pro) Szerintem még optimalizálják is a teljest.
Gabor777
Nemtudja valaki az mér van, ha megnyomom a time trialt vagy mit akko lefagy az egész gép? A GTR2 demonál... dry.gif sad.gif sad.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.