Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Sacred-sorozat
GameStar Fórum > :: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > Szerepjáték
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59
Szeretnék magyarositást vagy minimum angolositást szerezni hozzá!
Nem tud valaki?
Énnekem németem van és egy kukkot se értek!
A gmiki-ről szedtem egy magyarositást, de felraktam és semmi, esetleg akkor hogy kell beálitani?
Kérlek segitsetek!
FESTER
QUOTE (alasztor @ Oct 31 2004, 06:56 AM)
Nem tud valaki?
A gmiki-ről szedtem egy magyarositást, de felraktam és semmi, esetleg akkor hogy kell beálitani?
Kérlek segitsetek!

Miért nem a másik topicba írtad ezt?
Miért nem a másik topicba írtad ezt?

Milyen másik topic?
FESTER
QUOTE (alasztor @ Oct 31 2004, 11:21 AM)
Milyen másik topic?

Sacred: Underworld (Oldal 1 2 ) 
Sacred és a folytatás
MOLYIRTO
QUOTE (alasztor @ Oct 31 2004, 01:21 PM)
Milyen másik topic?

istenem. először olvasni, aztán csinálni topikot ha már nincs olyan..
Amanuma_Del
Szevasztok!
Néktek meg van Sacred magyarosítás mert nekem meg van:
Itt keressétek ha nincs: magyaritasok
Thomasmagus
hello
Amikor Zhurag-narban vagyok bemegyek abba bazi nagy barlangba,
kipucolom, lemegyek a bányákba, azt is kipucolom, aztán le a barlangba(pincébe),
akkor merre kell továbbmenni?
mert egyik szinten sem találom a tovább vezető utat.A sárga nyíl mutat felfele,
de hol lehet menni felfele?
Melyik szinten?
Légyszi segítsetek
Amanuma_Del
QUOTE (Thomasmagus @ Nov 13 2004, 05:29 PM)
hello
Amikor Zhurag-narban vagyok bemegyek abba bazi nagy barlangba,
kipucolom, lemegyek a bányákba, azt is kipucolom, aztán le a barlangba(pincébe),
akkor merre kell továbbmenni?
mert egyik szinten sem találom a tovább vezető utat.A sárga nyíl mutat felfele,
de hol lehet menni felfele?
Melyik szinten?
Légyszi segítsetek

Na segítenék ha emlékeznék!
De most töltöttem vissza a játékot és gőzerővel játszom rajta. laugh.gif laugh.gif
vasika
hellósztok
1 kérdés nem tudjátok véletlenül mi a megoldás az elsötétülő képernyőre... blink.gif
Hadriel
QUOTE (vasika @ Nov 20 2004, 01:37 PM)
hellósztok
1 kérdés nem tudjátok véletlenül mi a megoldás az elsötétülő képernyőre... blink.gif

velem is történt ez,megpróbálok visszaemlékezni,de csak ha másolt akkor tok segíteni.

1:Játékot rakd föl crack ki.

2:A legújabb javítás rakd föl

3:újra crakeld ki.

kb. nekem így sikerült.
BlackWood
hellósztok

ez velem is megesett.ujrainstalaltam parszor,es egyszer csak mukodott
Tumi
Csá, tudtok ajánlani magyar szervereket a Sacredhez? Vampire rulz! Ki mivel nyomja/nyomta?
Hadriel
QUOTE (Tumi @ Dec 3 2004, 07:33 PM)
Csá, tudtok ajánlani magyar szervereket a Sacredhez? Vampire rulz! Ki mivel nyomja/nyomta?

Barbár,Csatamágus
TaviG
QUOTE (Tumi @ Dec 3 2004, 07:33 PM)

1. taviG testvéretek éppen egy 24.szintű sötét elfet vezetget biggrin.gif biggrin.gif
azon gondolkodom, hogy fogom amgam és végig játszom mindegyikkel, hogy kimaxolt karaktereim legyenek rolleyes.gif De a sötételf a kedvencem.
2. Segítségkérés: még a játék elején van egy részeg pudingi aki egy térképet ad nekem.elmentem oda és a monszták kinyírnak.most ismét visszamentem, de csak a mágikus medve uraságokat bírom kinyírni. az anyg szarvas genya meg me'csap oszt kész sad.gif sad.gif a harci köd sem segít rajtam,mit tegyek?
előre is köszi:taviG
TaviG
QUOTE (alasztor @ Oct 31 2004, 05:56 AM)
Nem tud valaki?
Kérlek segitsetek!

én például 3x magyarosítotam, mert 1x a fontokat ugy rakta fel, hogy üresek voltak.másodszor aglobal.xyz fájl volt a hibás. harmadszorra már sikerült a gs dvdről.próbáld onnan.
medusa
hellósztok
1 kérdés nem tudjátok véletlenül mi a megoldás az elsötétülő képernyőre...  blink.gif

A crack mellet lesz még egy dll (vagy milyen?) kiterjesztésű fájl. Krakantáskor azt is másold át a játék könyvtárába.

Jah...Én negyvenes Barbival vittem ki elsőre. Most BattleMagedzsel újra kezdtem. A szöszi is tetszik de még nem álltam neki. smile.gif wink.gif
Tumi
Szasztok, megvettem a Sacredet eredetiben, és végignyomtam a Vámpírcsajszival. Jelenleg 32-es szintű vagyok. Ha valaki nyomja a neten, plz adja meg a karija nevét és hogy melyik szervereken szokott játszani, mert még 1 hazai sráccal sem találkoztam.[COLOR=red][FONT=Arial]
hgfreeride
hellósztok

Haveromnál is ugyanez volt a baja ph34r.gif
TaviG
Nézzétek meg a www.sacred-game.com-ot.
A highscores menüben vannak tápos arcok.
nem szívesen állnék ki elleműnük egy szerveren:)
tud valaki magyar szervert?????
Hadriel
QUOTE (TaviG @ Dec 13 2004, 09:49 AM)
Nézzétek meg a www.sacred-game.com-ot.
A highscores menüben vannak tápos arcok.
nem szívesen állnék ki elleműnük egy szerveren:)
tud valaki magyar szervert?????

pl egy 206 szintú seraph?
TaviG
QUOTE (Hadriel @ Dec 15 2004, 08:38 PM)
pl egy 206 szintú seraph?

Úgy ahogyan te leírtad!
Hadriel
QUOTE (TaviG @ Dec 17 2004, 08:30 AM)
Úgy ahogyan te leírtad!

Ja tőled tudom.
superman
A sacred az jó kis rpg!:)
Hadriel
QUOTE (superman @ Dec 21 2004, 02:17 PM)

Tudom.Az.
Hadriel

Játszol vele?és ha igen hol tartasz?
tamasgal002
Szasztok ! mit kellene csinálni amikor elmegyek a sivatagba majd egy őrtorony szerű helyhez érkezek majd rámtámadnak én persze legyakom őket és utána egészen lekell menni a sivatgba és egy fószer éppen össze esik és vizet és valami szamarat emleget. követem a nyilat a házromokig ahol sok zombi van meg egy kis oázis meg egy ló ,de egy pillanattal az ellőtt, hogy oda értem a zombik egy másik lovat megöltek majd összeverekednek a többi zombival .(na szóval itt az oázis kék kis köröket bocsált ki) . Itt mit kell tennem mert elakadtam ?
Aki tud segíteni dobjon egy e-mail-t a tamasgal002@citromail.hu
Hadriel
QUOTE (tamasgal002 @ Dec 31 2004, 05:13 PM)
Szasztok ! mit kellene csinálni amikor elmegyek a sivatagba majd egy őrtorony szerű helyhez érkezek majd rámtámadnak én persze legyakom őket és utána egészen lekell menni a sivatgba és egy fószer éppen össze esik és vizet és valami szamarat emleget. követem a nyilat a házromokig ahol sok zombi van meg egy kis oázis meg egy ló ,de egy pillanattal az ellőtt, hogy oda értem a zombik egy másik lovat megöltek majd összeverekednek a többi zombival .(na szóval itt az oázis kék kis köröket bocsált ki) . Itt mit kell tennem mert elakadtam ?
Aki tud segíteni dobjon egy e-mail-t a tamasgal002@citromail.hu

Másolt?= "ű" gombot megnyomni és beírni hogy wasser.lehet hogyha megnyitod a konzolt akkor lesz ott egy írásjel az töröld ki.
TaviG

így van rolleyes.gif

szerintem mindenki aki vele játszik kicsit nagyon jol el van vele.
nekem most nagyon tetszik.csak egy kicsit lassan haladok. ugyanis már 43 órát nyomultam vele, 14% ot fedeztem fel, megöltem 5013 ellent és még csak a második fejezetben járok a sivatagban. hamarosan odaérek a wasser-es részhez. te hol vagy???
Hadriel
QUOTE (TaviG @ Jan 3 2005, 08:17 AM)
így van rolleyes.gif

szerintem mindenki aki vele játszik kicsit nagyon jol el van vele.
nekem most nagyon tetszik.csak egy kicsit lassan haladok. ugyanis már 43 órát nyomultam vele, 14% ot fedeztem fel, megöltem 5013 ellent és még csak a második fejezetben járok a sivatagban. hamarosan odaérek a wasser-es részhez. te hol vagy???

Én Például a SILVER Faries crossingnál,a 31-es Dark elfel.
TaviG
Az egyik idiota haverom röpke 10 óra alatt vitte át. azt mondta hogy neki nem igazán tetszik. majd meglátta hogy én hogy nyomulok vele így a 30. szint fölött és megtetszett neki. a tápos arcokért meg kell küzdeni.
Hadriel te hogy vagy vele? Jobb teljesen felfedezni egy rpg világát a storit háttérbe szorítva, vagy inkább sztoriorientáltan valamivel gyorsabban mint én viszem?
Hadriel
QUOTE (TaviG @ Jan 4 2005, 12:19 PM)
Az egyik idiota haverom röpke 10 óra alatt vitte át. azt mondta hogy neki nem igazán tetszik. majd meglátta hogy én hogy nyomulok vele így a 30. szint fölött és megtetszett neki. a tápos arcokért meg kell küzdeni.
Hadriel te hogy vagy vele? Jobb teljesen felfedezni egy rpg világát a storit háttérbe szorítva, vagy inkább sztoriorientáltan valamivel gyorsabban mint én viszem?

Hát én a Bronze-ot ugy vittem végig hogy végigmentem a storyn,közben itt-ott elvetve fedezem fel a világot.Például Hedgenton és környéke nincs felfedezve.

1 TIPP:Lehet hogy már megvan,de Portu Vallumban csináld meg vmilyen kapitány mellékküldijét(Ott posztol a combo master mellett)Menny oda a helyszinre,írtsd ki a orkokat és ott lesz egy barlang.Benne egy Merchant akit ha visszavisszel Portu Vallumba Vásárolhatsz nála,örökre ott marad(tehát 2 merchant)
TaviG
QUOTE (Hadriel @ Jan 4 2005, 07:26 PM)
Hát én a Bronze-ot ugy vittem végig hogy végigmentem a storyn,közben itt-ott elvetve fedezem fel a világot.Például Hedgenton és környéke nincs felfedezve.

1 TIPP:Lehet hogy már megvan,de Portu Vallumban csináld meg vmilyen kapitány mellékküldijét(Ott posztol a combo master mellett)Menny oda a helyszinre,írtsd ki a orkokat és ott lesz egy barlang.Benne egy Merchant akit ha visszavisszel Portu Vallumba Vásárolhatsz nála,örökre ott marad(tehát 2 merchant)

okés majd kipróbálom, de csak hétvégén mert csak akkor jutok keghamarabb a sacredhez.
medusa
A mellékküldiket nem random mixeli össze? Mert akkor kár mondani, hogy ide menj meg ott lesz egy ember azt azzal beszélj, merthogy mindenkinél máshol bukkannak fel a pite részek.
Vagy rosszul gondolom?
Hadriel
QUOTE (medusa @ Jan 5 2005, 03:37 PM)
A mellékküldiket nem random mixeli össze? Mert akkor kár mondani, hogy ide menj meg ott lesz egy ember azt azzal beszélj, merthogy mindenkinél máshol bukkannak fel a pite részek.
Vagy rosszul gondolom?

Rengeteg mellékküldit random nyom,de egyébként az a Merchantos küldi mindig müködik.

1 kérdés:Rengeteg mellékküldit nem jelenit meg(Térképen nincs és a naplóban a kép helyett csak nagy sötétség van),és hogyha egy küldit mégis megjelenit,akkor ha mondgyuk megölöm azt a vkit,nem tekinti mission succesfullnak,és ha visszamegyek a küldiadóhoz,akkor ott pattog hogy miért nem csináltam meg a kérését.Miért van ez?
TaviG
Csá Hadriel!
az adatok:
pengés küzdelem:37
koncentrácio:22
Fürgeség:25
lovaglás 3 smile.gif
Ballisztika:7
csapdaállítás:11
Kétkezes fegyver: 10

erő:118
kit.:94
ügyesség:150
fiz. reg.:96
ment. reg.:3 smile.gif
karizma:71
ÉP:1463
szint 35
köv. szint: szűk 50000tp mulva
TaviG
QUOTE (Hadriel @ Jan 5 2005, 05:33 PM)
Rengeteg mellékküldit random nyom,de egyébként az a Merchantos küldi mindig müködik.

1 kérdés:Rengeteg mellékküldit nem jelenit meg(Térképen nincs és a naplóban a kép helyett csak nagy sötétség van),és hogyha egy küldit mégis megjelenit,akkor ha mondgyuk megölöm azt a vkit,nem tekinti mission succesfullnak,és ha visszamegyek a küldiadóhoz,akkor ott pattog hogy miért nem csináltam meg a kérését.Miért van ez?

passz.
nekem ez így a wyvern-es küldetéseknél van így legtöbbször. megöl az ellent és visszamegyek a tp-ért, de a fószer aki a adta a missönt, azt makogja hogy öljem meg a monsztát. a másik eset, amikor odamegyek ahol a térkép mutatja, és sehol semmi csak a nagy puszta.
nem értem, nem értem...
medusa
QUOTE (TaviG @ Jan 6 2005, 11:17 AM)
passz.
nekem ez így a wyvern-es küldetéseknél van így legtöbbször. megöl az ellent és visszamegyek a tp-ért, de a fószer aki a adta a missönt, azt makogja hogy öljem meg a monsztát. a másik eset, amikor odamegyek ahol a térkép mutatja, és sehol semmi csak a nagy puszta.
nem értem, nem értem...

Ezek sajtos kőkemény bugok. Párszor agyvérzés kerülgetett miattuk.
Megoldás: Ments sűrün, és ha egy mellékküldi bugos töltsd vissza.
TaviG
QUOTE (medusa @ Jan 6 2005, 02:26 PM)
Ezek sajtos kőkemény bugok. Párszor agyvérzés kerülgetett miattuk.
Megoldás: Ments sűrün, és ha egy mellékküldi bugos töltsd vissza.

mindig sűrűn mentek. van egy patch (1.66) de még nem raktam fel rá.
Tumi
Sztem rakjátok fel a Sacred Plust, meg a legújabb patchet (vmi 1.8.26)! Mondjuk nekem eredetiben van meg, de nem tudom, hogy elrontja e a feltört verziót...
Hadriel
QUOTE (Tumi @ Jan 7 2005, 08:18 AM)
Sztem rakjátok fel a Sacred Plust, meg a legújabb patchet (vmi 1.8.26)! Mondjuk nekem eredetiben van meg, de nem tudom, hogy elrontja e a feltört verziót...

Mit javít?
Hadriel
QUOTE (TaviG @ Jan 6 2005, 11:14 AM)
Csá Hadriel!
az adatok:
lovaglás 3 smile.gif

szint 35

Nagyon jók,DE A MAGYAROSÍTÁSTÓL A FALNAK MEGYEK MINDIG!!
Hadriel
QUOTE (TaviG @ Jan 6 2005, 11:14 AM)
Csá Hadriel!
az adatok:
lovaglás 3 smile.gif

szint 35

Ja egyébként elmondjam a Dark elfem adatait?
THE_KUP
QUOTE (Hadriel @ Jan 7 2005, 03:12 PM)
Ja egyébként elmondjam a Dark elfem adatait?

mondjad!!!!!!!!!!!!
Hadriel
QUOTE (THE_KUP @ Jan 7 2005, 03:13 PM)
mondjad!!!!!!!!!!!!

Level:31

Skills:
Blade combat 8
Concentration 10
trap lore 9
Dual Wielding 17
Constitution 31
Disarming 11
Armor 4

Attributes
Strength 113
Endurance 89
Dexterity 112
physical Ren 92
Mental Ren 0
Charisma 69

Defense 564

Resists:
Phsical:197
Fire 136
Magic 55
Poison 176

Armor Bonus 70%
Movement Speed 138
Attack Speed 198

Hát kb ennyi,ja és meglepő módon a Hadriel nevet viseli. smile.gif
EnoCamillo
QUOTE (Hadriel @ Jan 7 2005, 03:27 PM)

Sziasztok!

Légyszi segítsetek!!! Nem tudok a netes játékhoz accountot létrehozni. Mikor rákattintok a gombra (new account), akkor bejön a connecting... képernyő, de a kapcsolat nem jön létre. Nincs valami ötletetek, mi lehet a gond?

Más: singleben szeráffal játszok, most épp 14. szentű és annál a résznél járok (gondolom még nagyon az elején), amikor egy orkkal, élőholtakkal jól ellátott sivatagos részen kell lefelé nyomulni, majd valami haldokló embernek megszerezni valamit a zombok közül és aztán vissza. A gond csak az, hogy 10 hp-val sem tudom megcsinálni, mert vagy én vagyok nagyon gyík (két karddal adom elő, a sebzésük 100-180 közötti, a dual-t fejlesztem) vagy nem tudom. Egyszóval (vagy hárommal) irreálisan nehéznek tűnik. Nem tudtok egy oldalt, amivel egy kezdő el tudna indulni?

Persze a netes játék volna a lényeg!!!
Hadriel
QUOTE (EnoCamillo @ Jan 7 2005, 09:24 PM)
Sziasztok!

Légyszi segítsetek!!! Nem tudok a netes játékhoz accountot létrehozni. Mikor rákattintok a gombra (new account), akkor bejön a connecting... képernyő, de a kapcsolat nem jön létre. Nincs valami ötletetek, mi lehet a gond?

Más: singleben szeráffal játszok, most épp 14. szentű és annál a résznél járok (gondolom még nagyon az elején), amikor egy orkkal, élőholtakkal jól ellátott sivatagos részen kell lefelé nyomulni, majd valami haldokló embernek megszerezni valamit a zombok közül és aztán vissza. A gond csak az, hogy 10 hp-val sem tudom megcsinálni, mert vagy én vagyok nagyon gyík (két karddal adom elő, a sebzésük 100-180 közötti, a dual-t fejlesztem) vagy nem tudom. Egyszóval (vagy hárommal) irreálisan nehéznek tűnik. Nem tudtok egy oldalt, amivel egy kezdő el tudna indulni?

Persze a netes játék volna a lényeg!!!

Másolt lemez?Akkor ez előfordulhat.

Szeráfnak 10 hp-ja van blink.gif ?Ezt nem értem

oldal:sacred.try.hu ez lesz "www"nélkül.
EnoCamillo
QUOTE (Hadriel @ Jan 7 2005, 09:31 PM)
Másolt lemez?Akkor ez előfordulhat.

Szeráfnak 10 hp-ja van blink.gif ?Ezt nem értem

oldal:sacred.try.hu ez lesz "www"nélkül.

Hát ez az, hogy nem. Boltban vettem, kemény pénzekért, pont a netes lehetőség miatt. A hp alatt meg healing potions értettem:)
EnoCamillo
Az oldalt ismerem, köszi. Minden tiszteletem a készítő(k)é, de azért nem egy diablos színvonal. Például tippeket, ilyesmit eddig még nem találtam, de lehet, hogy csak nem voltam elég alapos.
Hadriel
QUOTE (EnoCamillo @ Jan 7 2005, 09:34 PM)
Hát ez az, hogy nem. Boltban vettem, kemény pénzekért, pont a netes lehetőség miatt. A hp alatt meg healing potions értettem:)

akkor netügyben nem tok segiteni.

10 hp-val ellehet lenni a sivatagban,de legyen hozzá Consititusion-nöd.
Milyen skillt használsz gyakrabban?De egyébként nézz körül azon az oldalon.
Hadriel
QUOTE (EnoCamillo @ Jan 7 2005, 09:36 PM)
Az oldalt ismerem, köszi. Minden tiszteletem a készítő(k)é, de azért nem egy diablos színvonal. Például tippeket, ilyesmit eddig még nem találtam, de lehet, hogy csak nem voltam elég alapos.

Például nincsenek rajta a küldik,pedig van olyan parancs.

asszem van egy másik. www.sacred-game.com(vmi ilyesmi)de ha ez a jó akkor gondolom ezt is ismered,nem?

Ha ezt is akkor használd a Googlet.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.