Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Microsoft Flight Simulator sorozat
GameStar Fórum > :: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > Szimulátor
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Jetix
Írjatok ide, ha van hozzászólásotok, a szerintem eddigi legnagyobb repülőszimulátorról, ami sajnos egy igen kis réteget érint, viszont megér annyit, hogy nem egy gyűjtőtopikban legyen, hiszen rendkívüli teljesítmény egy ilyet összehozni! rolleyes.gif ÍRJATOK!
Jetix
Miért van az, hogy ha telepítem, a registering produckt-nál valami hibát észlel, és leáll?? Pediig működnie kéne!
Jetix
QUOTE(Jetix @ Nov 11 2006, 09:35 AM) *

Miért van az, hogy ha telepítem, a registering produckt-nál valami hibát észlel, és leáll?? Pediig működnie kéne!

már megvan biggrin.gif
HL2
cdgal.-ban 24k.
Jetix
QUOTE(HL2 @ Nov 19 2006, 07:06 PM) *

cdgal.-ban 24k.

jaja! de az a deluxe edition... biggrin.gif
Alwares
Látom szép ára van, meg annak a gépnek is amin elmegy...
ErikCartman
QUOTE(Alwares @ Nov 20 2006, 11:00 PM) *

Látom szép ára van, meg annak a gépnek is amin elmegy...

Nem olyan nagy a rendszerkövetelménye,csak egy "kis" hely kell hozzá wink.gif
HL2
QUOTE(ErikCartman @ Nov 21 2006, 03:58 PM) *

egy laza 15 giga... ph34r.gif
ez se az a játék amit szabadidejében csakúgy feldob pár perc alatt a gépre az ember...
ErikCartman
QUOTE(HL2 @ Nov 24 2006, 03:59 PM) *

egy laza 15 giga... ph34r.gif
ez se az a játék amit szabadidejében csakúgy feldob pár perc alatt a gépre az ember...

nálam nem telepítette olyan lassan.Szerintem megérte,mert ha unatkozok,akkor nagyon jól elvagyok vele.
Jetix
QUOTE(ErikCartman @ Nov 26 2006, 10:11 PM) *

nálam nem telepítette olyan lassan.Szerintem megérte,mert ha unatkozok,akkor nagyon jól elvagyok vele.

jha jól el lehet vele szórakozni...

QUOTE(ErikCartman @ Nov 21 2006, 03:58 PM) *

hát azért hogy maxon fusson kell neki majd minimum egy 2magos proci, meg egy dx10 es kártya. ugyanis ez a játék már használni fogja a dx10 et is. láttam már képeket a 8800gtx el tesztelt FSX en, és hát... minden visz!
PCBalu
Mit is mondjak, jó drága... dry.gif
Jetix
QUOTE(PCBalu @ Dec 3 2006, 12:48 PM) *

Mit is mondjak, jó drága... dry.gif

azhát!!! biggrin.gif
ErikCartman
QUOTE(Jetix @ Dec 4 2006, 04:59 PM) *

azhát!!! biggrin.gif

csak picit happy.gif laugh.gif
krYd
császtok!
a FS: X ezen a konfigon szerintetek laggolna?Vagy kb hogy menne?
A konfig a következő:
Alaplap: asus p5pl2
Proci: celeron 3,2 ghz
memória: 1 gb ddr2 ram
videókártya: gf 7300,256mb inno3d

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Egyébként zselé jó gamma... wink.gif
Egyébként fennt a szavazásnál a topiknyitó egy "KICSIT" elnézte a játék árát... smile.gif
A játék ára 24.990 HUF... wink.gif smile.gif
krYd
b.meg válaszoljatok már plz..^^ pff...
DrGameboyHun
QUOTE(Dj-k @ Dec 5 2006, 07:23 PM) *
császtok!
A konfig a következő:

Egyébként fennt a szavazásnál a topiknyitó egy "KICSIT" elnézte a játék árát... smile.gif
Az a videókártya zavaró tényező lehet, a többi jó (bár, manapság nem ártana 2 giga, úgy tudom). wink.gif

Az a 24.990 forint pedig a DELUXE VÁLTOZAT, úgyhogy nem tom ki nézte mégis el az árát.

Nekem a demója van meg. Azt akarom megkérdezni, hogy most már tudom, hogy hogy kell felszállni (megnyomod a CTRL + 4 -et) , de leszállni... Valaki segítene??? unsure.gif Előre is köszönöm. Nem akarok lezuhanni! unsure.gif

ErikCartman
QUOTE(DrGameboyHun @ Dec 6 2006, 08:34 PM) *

Az a videókártya zavaró tényező lehet, a többi jó (bár, manapság nem ártana 2 giga, úgy tudom). wink.gif

Az a 24.990 forint pedig a DELUXE VÁLTOZAT, úgyhogy nem tom ki nézte mégis el az árát.
Nekem a demója van meg. Azt akarom megkérdezni, hogy most már tudom, hogy hogy kell felszállni (megnyomod a CTRL + 4 -et) , de leszállni... Valaki segítene??? unsure.gif Előre is köszönöm. Nem akarok lezuhanni! unsure.gif

Leszállás:

egy picit lejjebb kell tolni a géptet(nem nagyon)és tarts lent az orrát,majd nyisd ki a fékszárnyakat.billentyűkombinációk: f5,f6,f7,f8 aztán tarts a gép orrát lefele,amég nem vagy kb 600 méteren.aztán nyisd ki a spreesbrake-et,és emeld fel orrát egy kicsit.(jah meg 5000 méteren nyisd ki a futóművet biggrin.gif ) szóval azután miután felemelted az orrát folytatja a gép a süllyedést.Célozd meg a kifutópályát,és szálj le rá,és hagyd el a kifutópályát.De könnyebb,ha robotpilótávan csinálod.De azt még én sem értem nagyon smile.gif
Jetix
QUOTE(Dj-k @ Dec 5 2006, 07:23 PM) *

császtok!
A konfig a következő:

menne, de nincs ma olyan erőmű amin fullon ne laggolna... nem néztem el, csak amikor megjelent akkor az alap verzió ennyibe került, a deluxe pedig most 24990.- HUF, ebben igazad van, de én az "alap"-ra gondoltam, bár aki ennyit kiad egy játékért, annak már a deluxe sem kottyan meg sztem...
krYd
THX ALL!
Na,megvettem eredetiben,az USAból,15.000-ért...a DELUXE-t...smile.gif
krYd
QUOTE(Dj-k @ Dec 12 2006, 03:10 PM) *

THX ALL!
Na,megvettem eredetiben,az USAból,15.000-ért...a DELUXE-t...smile.gif

Ja,és még annyi,hogy ez a játék elcseszettűl megérte... smile.gif
Szerintem ez az a játék,amire érdemes áldozni,mert nagyon nagyon nagyon jóóó!Aki pilóta akar lenni,annak csak ajánlani tudom! Na ennyit szerettem volna még leírni...
ENNYI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile.gif
tomyoy
üdv!
én elakdtam a telepítésnél....légyszi írja már le valaki , hoyg kell felrakni....THX
és mi lesz még ha irnyítani is kell...wáááásmile.gif
Gyu
QUOTE(Dj-k @ Dec 12 2006, 09:00 PM) *

Szerintem ez az a játék,amire érdemes áldozni,mert nagyon nagyon nagyon jóóó!Aki pilóta akar lenni,annak csak ajánlani tudom! Na ennyit szerettem volna még leírni...

Mindne játék megéri az árát, ami tetszik... scak sokan ezt sajnos másképp gondolják.

QUOTE(tomyoy @ Dec 13 2006, 12:51 AM) *

üdv!
én elakdtam a telepítésnél....légyszi írja már le valaki , hoyg kell felrakni....THX
és mi lesz még ha irnyítani is kell...wáááásmile.gif

Talán ha kicsit részletesebben leírnád, mi történt (illetve mi nem történt)
tomyoy
nem original....szal csak azok tuddnak segíteni akiknek ilyen.... ohmy.gif
SPLINTERCELL
Hi all!
Lenne 1 kérdésem: Azt mondják nekem, hogy (idézem): "...please expedite your climb to FL240."
Na ezt hogy tudnám ezt a parancsot megcsinálni? Előre is thx.
Ja és még 1: Lehet az utastérben közlekedni?
Jetix
QUOTE(Dj-k @ Dec 12 2006, 09:00 PM) *

mázlista vagy, hogy ennyiért megkaptad. a postaköltség is benne volt? aki meg pilóta akar lenni az meg ne szimulátorozzon, hanem mennyen a reptérre repülni. Hugom is az akar lenni, és minden hétvégén kint van, és repül ultrakönnyű motoroson, meg cessnán. már megvan neki a szakszolgálati engedély. ha minden jól megy neki 4év múlva ő fog cipelni titeket nyaralni biggrin.gif Viszont ha csak hobbi szinten nyomjátok mint énis arra tökéletes...
krYd
QUOTE(Gyu @ Dec 13 2006, 08:26 AM) *

Mindne játék megéri az árát, ami tetszik... csak sokan ezt sajnos másképp gondolják.

Aha..igaz..de ha nem ismerjük annyira.. tongue.gif Pl. ennél tudtam hogy szuper lesz... így megvettem...és igen,sokan másképp gondolják.. :-/ (Fejlesztők azért szerintem "KICSIT" sokat cseszhettek el az idejükből,hogy összerakják ezt a játékot..szal megérdemlik)

QUOTE(SPLINTERCELL @ Dec 16 2006, 03:53 PM) *

Hi all!
Lenne 1 kérdésem: Azt mondják nekem, hogy (idézem): "...please expedite your climb to FL240."
Na ezt hogy tudnám ezt a parancsot megcsinálni? Előre is thx.
Ja és még 1: Lehet az utastérben közlekedni?

Wtf?!?!Mind1... smile.gif
Utastárben? biggrin.gif LoL biggrin.gif Nem! smile.gif ez repülőszimulátor... smile.gif biggrin.gif unsure.gif cool.gif
krYd
QUOTE(Jetix @ Dec 16 2006, 09:27 PM) *

mázlista vagy, hogy ennyiért megkaptad. a postaköltség is benne volt? aki meg pilóta akar lenni az meg ne szimulátorozzon, hanem mennyen a reptérre repülni. Hugom is az akar lenni, és minden hétvégén kint van, és repül ultrakönnyű motoroson, meg cessnán. már megvan neki a szakszolgálati engedély. ha minden jól megy neki 4év múlva ő fog cipelni titeket nyaralni biggrin.gif Viszont ha csak hobbi szinten nyomjátok mint énis arra tökéletes...

Malévnél van egy hozzátartozóm,New York-ból behozta... wink.gif Úgyhogy postaköltség nincsen... smile.gif
De,aki pilóta akar lenni,vagy már az,az játsszon vele! smile.gif Ha kezdő,akkor ad vmiféle. tapasztalatot is,ha már tapasztalt,akkor viszont hobbiból... tongue.gif smile.gif Én késöbb is pilóta szeretnék lenni... úgyhogy.. smile.gif Komolyan játszanék vele... smile.gif
oFF : Húgod mennyi idős?Hogy már repül. smile.gif
Jetix
QUOTE(Dj-k @ Dec 24 2006, 02:13 PM) *

Malévnél van egy hozzátartozóm,New York-ból behozta... wink.gif Úgyhogy postaköltség nincsen... smile.gif
De,aki pilóta akar lenni,vagy már az,az játsszon vele! smile.gif Ha kezdő,akkor ad vmiféle. tapasztalatot is,ha már tapasztalt,akkor viszont hobbiból... tongue.gif smile.gif Én késöbb is pilóta szeretnék lenni... úgyhogy.. smile.gif Komolyan játszanék vele... smile.gif
oFF : Húgod mennyi idős?Hogy már repül. smile.gif

majd msn...
krYd
QUOTE(Jetix @ Dec 24 2006, 08:07 PM) *

majd msn...

Ok ok! smile.gif
SPLINTERCELL
hi all! Lenne Még1 kérdésem, bár lehet, hogy fölösleges, mert heteket kell várni rá a válaszra és addig én is rájövök. Na mind1, a kérdés az lenne, hogy a gép mért ílyen ferdén repül, a flaps miat??
IPB Image
Ja és nem felfelé repülök, hanem egyenesen. smile.gif
Jetix
QUOTE(SPLINTERCELL @ Dec 26 2006, 09:50 AM) *

hi all! Lenne Még1 kérdésem, bár lehet, hogy fölösleges, mert heteket kell várni rá a válaszra és addig én is rájövök. Na mind1, a kérdés az lenne, hogy a gép mért ílyen ferdén repül, a flaps miat??
IPB Image

ha jól látom a flaps zárva van, de asszem f11 el fel lehet húzni őket teljesen.. ha a műhorizont kiugrott akkor az jelezheti hogy egyenesen repülsz közben pedig emelkedsz... ezt a variométernél tod leellenőrizni... (felszállás előtt érdemes minden műszert átvizsgálni. az is lehet h bekapcsolva hagytad az autopilotot... a flaps viszont sztem tuti nem tehet róla... ennyit tudtam, remélem valamit segítettem.... biggrin.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(Jetix @ Dec 26 2006, 04:13 PM) *

ha jól látom a flaps zárva van, de asszem f11 el fel lehet húzni őket teljesen.. ha a műhorizont kiugrott akkor az jelezheti hogy egyenesen repülsz közben pedig emelkedsz... ezt a variométernél tod leellenőrizni... (felszállás előtt érdemes minden műszert átvizsgálni. az is lehet h bekapcsolva hagytad az autopilotot... a flaps viszont sztem tuti nem tehet róla... ennyit tudtam, remélem valamit segítettem.... biggrin.gif

oké, értem köszi
SPLINTERCELL
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Dec 26 2006, 09:08 PM) *

oké, értem köszi

bocs ez én voltam csak a tesóm emberével írtam biggrin.gif
krYd
Ez a játék akkor JÓ,ha a grafja is JÓ!
(Előző kép alapján)

QUOTE(SPLINTERCELL @ Dec 26 2006, 09:50 AM) *

IPB Image

LoL,tényleg egyenesen repülsz? biggrin.gif ohmy.gif smile.gif
Jetix
QUOTE(SPLINTERCELL @ Dec 26 2006, 09:10 PM) *

bocs ez én voltam csak a tesóm emberével írtam biggrin.gif

segítettem valamit? vagy még mindíg ilyen fura? huh.gif
krYd
Szerintetek egy gf 7950 gs meg 1,5 mb ddr ram elég lesz hozzá? ohmy.gif smile.gif
DJGABI
1,5 mb ddr ram elég lesz hozzá?

Másfél megával az XP elindul egyáltalán ? biggrin.gif
krYd
QUOTE(DJGABI @ Dec 28 2006, 11:55 AM) *

Másfél megával az XP elindul egyáltalán ? biggrin.gif

JAA! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
gb akart lenni! biggrin.gif biggrin.gif
varadiadam
Hello!

Arra keresem a választ hogy a gamestar-ban olvastam a Flight Simulator X-ről,és a képeknél láttam egy B737-est "malév" texturáva,azt szeretném kérdezni hogy azt a textúrát meg lehet-e valahonnan szerezni?

Előre is köszönöm a választ:Váradi Ádám
krYd
QUOTE(varadiadam @ Dec 28 2006, 05:03 PM) *

Hello!

Arra keresem a választ hogy a gamestar-ban olvastam a Flight Simulator X-ről,és a képeknél láttam egy B737-est "malév" texturáva,azt szeretném kérdezni hogy azt a textúrát meg lehet-e valahonnan szerezni?

Ő...szerintem google-ban keress rá! ohmy.gif
Biztos kidob vmit..
ErikCartman
Nagyon jó a játék!A régi számítógépemen nem tudtam annyira élvezmi,mert csak kicsi graffal tudtam menni,amit magasabbra vettem a grafot már akadt.De a mostanin akadásmentesen megy,max grafon is.Szóval továbbra is csak ajánlani tudom a game-t,mert nagyon szép a táj,és jó elfoglaltság,ha valaki unatkozik smile.gif
SPLINTERCELL
QUOTE(Dj-k @ Dec 27 2006, 04:53 PM) *

Ez a játék akkor JÓ,ha a grafja is JÓ!
(Előző kép alapján)
LoL,tényleg egyenesen repülsz? biggrin.gif ohmy.gif smile.gif

Muszáj ilyen ronda grafikával mennem, mert ,ha nagyobbra teszem, akkor a nagyobb repülőtereken (ahol sok gép "parkol") ott állandóan beakadna és alig tudnék menni. Egyébként tényleg egyenesen repülők így smile.gif
Jetix: valamenyicskét javult a helyzet, de így is a gép orra picit fennt van. Te egyébként automata pilóta nélkül vezetsz? a Kissebb gépeket mondjuk csak kézzel mehetsz, de ilyan airbusokat is?
Jetix
QUOTE(varadiadam @ Dec 28 2006, 05:03 PM) *

Hello!

menny a www.avsim.com ra és ott nézz szét a repaints között... vagy ha beírod a keresőbe sztem ott is kidobja.( de figyelj rá hogy csak az FSX es repaintot töltsd le)

QUOTE(SPLINTERCELL @ Dec 29 2006, 09:16 PM) *

Muszáj ilyen ronda grafikával mennem, mert ,ha nagyobbra teszem, akkor a nagyobb repülőtereken (ahol sok gép "parkol") ott állandóan beakadna és alig tudnék menni. Egyébként tényleg egyenesen repülők így smile.gif
Jetix: valamenyicskét javult a helyzet, de így is a gép orra picit fennt van. Te egyébként automata pilóta nélkül vezetsz? a Kissebb gépeket mondjuk csak kézzel mehetsz, de ilyan airbusokat is?

aham, nem igazán sztem az auto pilotot, még a 747est is kézzel vezetem...de hosszú távon mongyuk bekapcsolom, de az ritka hogy én hosszú távra mennyek... hogy miért nem repül még mindíg egyenesen akkor mostmár nemtom... nem lehet hogy csak a kameranézet miatt van? vagy enniyre ne nézzelek hülyének?? tongue.gif bocs...
krYd
QUOTE(SPLINTERCELL @ Dec 29 2006, 09:16 PM) *

Aha..hát az nem jó.
Rucsok
A Flight Sim. 2004-hez: Valaki nem tud egy linket, ahol le lehet tölteni egy Oceanic Airlines festést valamelyik Boeing-hez? Bár az a légitásaság a valóságban nem létezik, de sokan ismerik egy bizonyos sorozatból, a rajongók biztos készítettek ilyen festést a játékhoz smile.gif
Rucsok
nah, találtam egyet, letöltöttem, de csak ennyi van benne:
asvim.diz
egy texture mappa
egy screenshot a gépről
és egy readme, amiben semmi nincs a telepítésről sad.gif

PLEASE HELP!!!
Rucsok
Na jó, semmi, megoldódott a probléma! biggrin.gif
Ja, és happy new year!!! wink.gif
Iam_The_Ghost
aham, nem igazán sztem az auto pilotot, még a 747est is kézzel vezetem...de hosszú távon mongyuk bekapcsolom, de az ritka hogy én hosszú távra mennyek... hogy miért nem repül még mindíg egyenesen akkor mostmár nemtom... nem lehet hogy csak a kameranézet miatt van? vagy enniyre ne nézzelek hülyének?? bocs...

Nem a kamera a gond, a pilótafülkében a kijelző is azt mutatja, hogy fent van az orra, de sehogy sem tudom lehúzni tongue.gif
SPLINTERCELL
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Jan 1 2007, 01:55 PM) *

Nem a kamera a gond, a pilótafülkében a kijelző is azt mutatja, hogy fent van az orra, de sehogy sem tudom lehúzni tongue.gif

Bocs megint én írtam, csak mindig elfelejtek kijelentkezni a tesóm emberével biggrin.gif
_Tirexi_
Ez fontos lenne!

Szerintetek az aláírásomban szereplő gépen elmenne ez a játék?
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.