Kult13
2008. október 31. 13:44
QUOTE(RethaMilek @ Oct 31 2008, 01:38 PM)

Repülőosztály (erről csak hallottam), ez film. Harisnyás Pippi. Mondjuk az sorozat, de klasszikus.

Híd Terabitia földjén, Jumanji, Én, Pán Péter...
Miyazaki meséket tudom ajánlani, azok jók...

Huh mindet láttam, de azért köszi!
Sorozatba még Parker Lewist tudnám megnézni.

Miért nem adják le a tv-ben
MikaRoss
2008. október 31. 13:50
QUOTE(Red13 @ Oct 31 2008, 01:44 PM)

Huh mindet láttam, de azért köszi!
Sorozatba még Parker Lewist tudnám megnézni.

Miért nem adják le a tv-ben

Gondoltam. De nekem is csak ezek jutnak eszembe...
Sorozatok közül volt egy, aminek egy jövőből jött lány volt a szereplője, kék hajjal, a gonoszaknak meg piros. (Ha már témánál vagyunk ennek tudja valaki a címét?

) Az még jó volt...
Ante
2008. november 1. 10:31
Hmmm, nekem eltűnt a humorérzékem, azt keresem.
(Látjátok? Nagyon durva a helyzet

)
Flame_of_Aiur
2008. november 6. 2:57
Eszembe jutott pár régi film, amit kicsi koromban láttam.
Van egy, amivel semmit nem tudok kezdeni. A következőkre emlékszem (igen, nagyon össze-vissza

):
Adott egy gyerek, több egymással együttműködő robottal tart fent kapcsolatot. Van köztük egy lebegő, diszkosz-szerű sárga is. A környezete nem nézi/nézné jó szemmel ezt, talán titkolja vagy nem is léteznek, csak képzeli. Gonosz emberek bántják is a robotkáit egyszer. Végül velük ment meg valamilyen régi épületet; templomot talán a lerombolástól.
Most éppen az IMDb MoKA-ját gyűröm, hátha

*szerk: meglehetősen régi egyébként, talán 1995 körül láthattam vagy előtte, VHS-en.
Dronte
2008. november 11. 16:43
Én inkább tanácsot kérnék hha vmi yo kis pörgös hip hopos dances breaker filmet akarok nézni akkor mit ajánlotok? Nemigazán találok semmit ^^ sztori nem különösebben izgat csak sok yo zene + tánc legyen

(step up 1-2, stomp the yardot már láttam)
-Kocka-
2008. november 13. 21:18
Hello!!!
Én a Futball Factory és a Football Maffia - Rise of the Footsoldier-ről szeretnék érdeklődni kinek mi a véleménye róla...? + Hol találhatnám meg őket neten hogy megrendeljem mert CD Galaxison semmi és semmi más értelmes oldalt nem találtam ahonnan meg lehetne őket venni...feltéve csak ha megéri:D
KösziPuszi!!!
Ui: Javaslom a táncos filmes emberkének a Honey-t...

Nem olyan rossz és Jessica Alba is csinos
Real013
2008. november 14. 13:27
QUOTE(-Kocka- @ Nov 13 2008, 09:18 PM)

Hello!!!
Én a Futball Factory és a Football Maffia - Rise of the Footsoldier-ről szeretnék érdeklődni kinek mi a véleménye róla...? + Hol találhatnám meg őket neten hogy megrendeljem mert CD Galaxison semmi és semmi más értelmes oldalt nem találtam ahonnan meg lehetne őket venni...feltéve csak ha megéri:D
KösziPuszi!!!
Ui: Javaslom a táncos filmes emberkének a Honey-t...

Nem olyan rossz és Jessica Alba is csinos

A Futtball Factory szerintem simán kihagyható, ha olvastad a könyved, nagy csalódás lesz szvsz. A Football Maffifa egy elég keény maffiafailm ,de a focihoz nem sok köze van.
A Honey meg legrosszabb álmamimban se jöjjön elő
-Kocka-
2008. november 15. 11:22
Hello!
Nem olvastam a könyvet...szóval gondolom akkor azért 1x legalább megnézhető

Jaja láttam hogy a FootBall Maffiának nem sok a köze a focihoz de ha jó film akkor azért megtekinthető még akkor is ha nem sok benne a foci
De most miért szerintem a Honey simán jobb mint a Step Up-ok...nem jó de jobb

szerintem
Dronte
2008. november 17. 20:28
Hát a Honey-t pont láttam, az annyira nem bejövős
Sophiaso
2008. november 18. 12:59
QUOTE(Dronte @ Nov 11 2008, 04:43 PM)

Én inkább tanácsot kérnék hha vmi yo kis pörgös hip hopos dances breaker filmet akarok nézni akkor mit ajánlotok? Nemigazán találok semmit ^^ sztori nem különösebben izgat csak sok yo zene + tánc legyen

(step up 1-2, stomp the yardot már láttam)

Szívem érted rapes, főszerepben Julia Stiles, egy romantikus tánci-tánci filmecske.
Carmen: A Hip Hopera, főszerepben Beyoncéval, ezt csak reklámozni láttam, de szerintem ez is olyan, mint amit te keresel

de ha mégse, akkor ne engem verj meg
SH4D0W
2008. november 28. 23:33
Sziasztok!
Keresnék egy filmet, talán valamikor a 90-es évek közepe táján láttam VHS-en: egy rendőrről szól, akinek az autója csomagtartójában volt egy távirányítóval (is) működő robotkeze/fémkesztyűje, amit egy tolószékes srác készített neki. Sajnos csak ennyi rémlik a filmből, se egy név, se egy arc, semmi

Ha valakinek rémlik, mi ez, egy címmel dobjon már meg legyen szíves. Előre is köszi!
Nicsi84
2008. december 1. 22:45
Sziasztok!
Keresek egy filmet és remélem, h valaki tud nekem segíteni.
Nem a számomra kellene, egy kedves leánynak szánom meglepibe, ha rátalálok. Szeretné megnézni, de nem tudja, hol keresse...
A sztori egyes elemein kívül semmit sem tud róla.
Annyit tudok, hogy egy gyilkolászós film, és nem a megszokott stílusra épül. Tehát megy a film, történik egy gyilkosság, és a film megáll, a "kommentátor" megkérdezi, h szerinted ki lehetett a gyilkos, majd hagy egy kis időt gondolkozni, addig "hangyák háborúja". Te gondolsz valakire, majd "ő" közli veled, h nem "xy" a gyilkos, akire biztosan gondoltál, gondolkozz tovább és megy tovább a film. Ezt eljátszák néhányszor...
a lényege álltólag, hogy szempillantásnyi bejátszások vannak a filmkockák között, amiből kiderítheted, ki a valódi gyilkos.
Ennyit tudok róla, semmi többet, de, aki látta, vagy hallott róla, biztosan emlékszik is rá.
Kérlek, írjátok meg a film címét és, hogy hol találhatom meg, akár a neten is.
Köszönöm
mcu
2008. december 1. 23:53
Sziasztok!
Keresnék egy filmet, amit még nagyon régen láttam.
Az a baj, hogy már nem sok rémlik belőle.
Azt tudom, hogy egy kisfiúról szólt. Az apjával sétáltak vmi parkban ahol felnőttek sakkoztak, és a kisfiú ott sakkozott vkivel és nyert. Ez a valaki mondta a faternak, hogy foglalkozzon a gyerekkel, és utána otthon is sakkoztak a faterjával és a gyerek mindig nyert (Volt egy jelenet amikor a srác a kádban ült és onnan mondta a lépéseket, és így is nyert). Az apja ezután már tanárhoz járatta a kölyköt, és egy versenyen (ez már a film végén volt) a döntőben játszott egy srác ellen. Látszólag a kölyök állt vesztésre, de ő felajánlotta a döntetlent. Az ellenfele nem fogadta el és utána a kölyök pár lépésben nyert.
Sajnos nem emlékszem egy névre sem a filmből, csak arra amit itt leírtam.
Ha valaki tudja, melyik ez a film, vagy van sejtése az kérem segítsen.
Köszi: Petya
Fishyfrost
2008. december 6. 22:53
Tudnátok nekem a Haláli hullák hajnalához hasonló filmeket mondani? Nem kell zombisnak lennie, elég az is ha csak fele ennyire abszurd, mert gondolom nem terem minden bokorban ilyen...ilyen film!
grasslover
2008. december 12. 22:02
QUOTE(Fishyfrost @ Dec 6 2008, 10:53 PM)

Tudnátok nekem a Haláli hullák hajnalához hasonló filmeket mondani? Nem kell zombisnak lennie, elég az is ha csak fele ennyire abszurd, mert gondolom nem terem minden bokorban ilyen...ilyen film!

(zombisak)
Evil Dead 1-2-3
Braindead
Planet Terror
Versus
(földönkívüli, vámpír, egyéb )
Bad Taste
Faculty
From Dusk till Dawn
Machine Girl
Gremlins 1-2
Nagyon gyorsan, pár perc alatt és hirtelen rögtönzött, nagyon nagyon jó filmek ezek.
Spyk3r
2008. december 12. 23:57
QUOTE(Fishyfrost @ Dec 6 2008, 10:53 PM)

Én most néztem meg a haverral a Holtak Légioját...hát nagyon trogerság az a film..vannak benne jo poénok ..de h ezt most vigjátéknak szánták..vagy horror vigjátéknak..vagy csak sima horrornak arra nemjöttünk rá...igazábol egy se eleje se vége film

de a két ,,légios,, miatt megéri megnézni 1x!!!
Fishyfrost
2008. december 13. 3:53
QUOTE(grasslover @ Dec 12 2008, 10:02 PM)

(zombisak)
Evil Dead 1-2-3
Braindead
Planet Terror
Versus
(földönkívüli, vámpír, egyéb )
Bad Taste
Faculty
From Dusk till Dawn
Machine Girl
Gremlins 1-2
Nagyon gyorsan, pár perc alatt és hirtelen rögtönzött, nagyon nagyon jó filmek ezek.
Planet terrot + From Dusk till Dawnt már láttam, Gremlins pedig gyermekkorom nagy kedvence

a többit majd levadászom vhonnan, thx
Mixi
2008. december 26. 1:20
Hello!
Nekem nagyon kéne a
Hírek szerelmesei -
Up Close & Personal (1996) című film, égen-földön keresem és sehol nem találom.

Tudtok mondani olyan oldalt ahonnan letudnám tölteni? Nagyon megköszönném!
M3LK0R
2008. december 26. 11:11
Mondanátok nekem ilyen elborult, komor hangulatú filmeket, és itt nem feltétlen ijesztegetős/darabolós dolgokra gondoltam mert azok se nem elborultak se nem komorak
SasOri-Sama
2008. december 26. 11:22
Pi szerintem elborult és baromi jó, David Lynch-től szinte bármi, de egy kicsit pontosíthatnál az "elborult" jelzőn, mert ez így még elég tág fogalom.
Thunderstick_is_not_dead
2008. december 26. 11:23
Eraserhead - Lost Highway - Blue Velvet (De gyakorlatig majdnem az összes Lynch-film), Tetsuo: The Iron Man, Calvaire, Audition, À l'intérieur (Inside), El Topo, Nekromantik, Irréversible, The Last House on the Left, Naked Lunch, Videodrome, The Fly, Existenz, Blade Runner.
-moki-
2008. december 26. 11:27
Nekromantik... azzal kezdjél
Akkor már Irréversible, Iszonyat és a Bérlő is mehet...
M3LK0R
2008. december 26. 11:27
QUOTE(SasOri-Sama @ Dec 26 2008, 11:22 AM)

Pi szerintem elborult és baromi jó, David Lynch-től szinte bármi, de egy kicsit pontosíthatnál az "elborult" jelzőn, mert ez így még elég tág fogalom.

Rég néztem filmeket, és most van időm elég sok úgyhogy lehet elég tág fogalom
-moki-
2008. december 26. 11:28
Akkor nézzél Tool klipeket... annál elborultabb dolgokat úgyse találsz
M3LK0R
2008. december 26. 11:29
QUOTE(-moki- @ Dec 26 2008, 11:28 AM)

Akkor nézzél Tool klipeket... annál elborultabb dolgokat úgyse találsz

A Pot egy idő után kezd már uncsi lenni
-moki-
2008. december 26. 11:34
QUOTE(M3LK0R @ Dec 26 2008, 11:29 AM)

A Pot egy idő után kezd már uncsi lenni

A Pot-ból nincs hivatalos klip
M3LK0R
2008. december 26. 11:43
QUOTE(-moki- @ Dec 26 2008, 11:34 AM)

A Pot-ból nincs hivatalos klip

Az nem a Pot klippje amikor a csávó kinn dolgozik a mezőn, aztán a marha nagy csigák meg a végén megesznek mindent?

Aszittem az hivatalos cucc ,mindig röhögtem is ,hogy mekkora beteg már
SasOri-Sama
2008. december 26. 11:45
QUOTE(M3LK0R @ Dec 26 2008, 09:43 AM)

Az nem a Pot klippje amikor a csávó kinn dolgozik a mezőn, aztán a marha nagy csigák meg a végén megesznek mindent?

Aszittem az hivatalos cucc ,mindig röhögtem is ,hogy mekkora beteg már

Az asszem fan-made.

És nézd meg a Pi-t mindenképp, hétfőn néztem újra, és még mindig imádom.
M3LK0R
2008. december 26. 12:48
Ma este Se7ent nézek a többi közül majd válogatok köszi, amúgy csak én nem szeretek napközbe filmet nézni?
DanteXV
2008. december 27. 14:46
Hali!

Keresek egy francia vígjátékot, amit még tavaly láttam a tévében. A lényeg annyi, hogy egy milliárdos csávót lefotóztak a titkos szeretőjével, de szerencséjére a közelben volt egy hapsi aki szintén a képre került, így megdumálták h a csaj meg az a srác összeköltöznek. (mintha járnának..) hogy így kerüljék a lebukást. Tudja vki melyik film ez?
DanteXV
2008. december 27. 16:14
QUOTE(DanteXV @ Dec 27 2008, 02:46 PM)

Hali!

Keresek egy francia vígjátékot, amit még tavaly láttam a tévében. A lényeg annyi, hogy egy milliárdos csávót lefotóztak a titkos szeretőjével, de szerencséjére a közelben volt egy hapsi aki szintén a képre került, így megdumálták h a csaj meg az a srác összeköltöznek. (mintha járnának..) hogy így kerüljék a lebukást. Tudja vki melyik film ez?

már megvan. amúgy Topmodell a barátnőm a címe.
MikaRoss
2008. december 29. 9:56
Én azt szeretném kérdezni, hogy a Tokyo Gore Police-ról tudna-e mondani valaki valamit.

Mert a napokban egy rövidet olvastam róla. Érdemes megnézni?
Ronnie
2008. december 29. 11:14
QUOTE(RethaMilek @ Dec 29 2008, 09:56 AM)

Én azt szeretném kérdezni, hogy a Tokyo Gore Police-ról tudna-e mondani valaki valamit.

Mert a napokban egy rövidet olvastam róla. Érdemes megnézni?
Grassnak és Mortinak tetszett és, ha kedveled a goreal fűszerezett exploitation filmeket, akkor mindenképpen érdemes megnézni. Én is sort kerítek majd rá, csak előbb a Machine Girl-t is meg kéne néznem.
MikaRoss
2008. december 30. 14:10
QUOTE(Ronnie @ Dec 29 2008, 11:14 AM)

Grassnak és Mortinak tetszett és, ha kedveled a goreal fűszerezett exploitation filmeket, akkor mindenképpen érdemes megnézni. Én is sort kerítek majd rá, csak előbb a Machine Girl-t is meg kéne néznem.
Köszönöm szépen.
Gurga
2009. január 1. 1:31
Üdv!
Kb 10 éve láttam a tv-ben egy filmet, ami valahogy úgy kezdődött, hogy egy repülő átkerült egy másik dimenzióba vagy hasonló. Ott voltak gömb alakú repülő lények, amiknek a szája 3 felé nyílt és a fogaik mentek körben, mint a láncfűrész, mindent megzabáltak. A film végén úgy jutottak vissza, hogy egy férfi kivételével mindenkit elaltattak a repülőn (az oxigén maszk segítségével), ez a férfi pedig mielőtt vissza került a repülő, beállított valamit, amitől felébredtek az emberek pár perc múlva, már a rendes világban. A férfi pedig egyszerűen eltűnt a semmibe vagy valami ilyesmi.
Ismeri valaki a filmet? Egy haveromnak nagyon kéne a címe, de sehol sem találjuk. Ő úgy tudta Stephen King film, de nem találtam meg az imdb-n.
grasslover
2009. január 1. 11:41
QUOTE(Gurga @ Jan 1 2009, 01:31 AM)

Üdv!
Kb 10 éve láttam a tv-ben egy filmet, ami valahogy úgy kezdődött, hogy egy repülő átkerült egy másik dimenzióba vagy hasonló. Ott voltak gömb alakú repülő lények, amiknek a szája 3 felé nyílt és a fogaik mentek körben, mint a láncfűrész, mindent megzabáltak. A film végén úgy jutottak vissza, hogy egy férfi kivételével mindenkit elaltattak a repülőn (az oxigén maszk segítségével), ez a férfi pedig mielőtt vissza került a repülő, beállított valamit, amitől felébredtek az emberek pár perc múlva, már a rendes világban. A férfi pedig egyszerűen eltűnt a semmibe vagy valami ilyesmi.
Ismeri valaki a filmet? Egy haveromnak nagyon kéne a címe, de sehol sem találjuk. Ő úgy tudta Stephen King film, de nem találtam meg az imdb-n.
Langolierek - Az Idő Fogságában
(Magyarul nyomtatásban a Titkos ablak, titkos kert című kötetben jelent meg)
Gurga
2009. január 1. 15:43
QUOTE(grasslover @ Jan 1 2009, 11:41 AM)

Langolierek - Az Idő Fogságában
(Magyarul nyomtatásban a Titkos ablak, titkos kert című kötetben jelent meg)
Köszi!
wwolverine
2009. január 2. 22:11
Sziasztok!
Beugrik valakinek, hogy melyik német film lehet az, amiben egy széfet elrabolnak, és kinyitják, de az üres, aztán amikor a pudingi dühében bevágja az ajtaját, a másiknak levágja vele az ujját?Anno a HBO nyomta, kb 10 éve.
Üdv.
bandita9
2009. január 3. 22:47
Meg szeretnék nézni egy régi animációs filmet, amit kb 8-10 éve láthattam.
Nagyából emlékszem a sztorira:
A távoli jövőben játszódik, amikor a Földet a pusztulás fenyegeti. Az idegen(ha jól tom) lények az emberek lelkét el tudják venni. Vhogy úgy nézhetett ki hogy vmi piros cuccot (nem vér) szívtak el az emebrektől. De volt egy megmentője a Földnek, akinek természetfeletti hatalma volt. Még annyi rémlik hogy vhogy az űrből mentették meg a földet, mert vmi gonosz ember talán még onnan vmi fegyverrel el akarta pusztítani.
Remélem vki ráismer a leírásból.
Iam_The_Ghost
2009. január 5. 17:37
QUOTE(bandita9 @ Jan 3 2009, 10:47 PM)

Meg szeretnék nézni egy régi animációs filmet, amit kb 8-10 éve láthattam.
Nagyából emlékszem a sztorira:
A távoli jövőben játszódik, amikor a Földet a pusztulás fenyegeti. Az idegen(ha jól tom) lények az emberek lelkét el tudják venni. Vhogy úgy nézhetett ki hogy vmi piros cuccot (nem vér) szívtak el az emebrektől. De volt egy megmentője a Földnek, akinek természetfeletti hatalma volt. Még annyi rémlik hogy vhogy az űrből mentették meg a földet, mert vmi gonosz ember talán még onnan vmi fegyverrel el akarta pusztítani.
Remélem vki ráismer a leírásból.
Gyenge tipp, de nem Final Fantasy: The Spirits Within?
grasslover
2009. január 5. 17:38
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Jan 5 2009, 05:37 PM)

Gyenge tipp, de nem Final Fantasy: The Spirits Within?
Én is arra gondoltam, de ott nem volt szupererős hős. Bár ha téved ezzel kapcsolatban, vagyis rosszul emlékszik, akkor biztos, hogy az lesz.
Iam_The_Ghost
2009. január 5. 19:02
QUOTE(grasslover @ Jan 5 2009, 05:38 PM)

Én is arra gondoltam, de ott nem volt szupererős hős. Bár ha téved ezzel kapcsolatban, vagyis rosszul emlékszik, akkor biztos, hogy az lesz.
Azt nem mondta mi volt a képessége, csakhogy természet feletti, az pedig ráillik a főhősnő szerepére és álmaira. Most hogy így szóba jött megjött hozzá a kedvem.

Esetleg Advent Childrent is újra nézem.
Mixi
2009. január 6. 20:49
Hello!
Tudnátok nekem mondani jó II. világháborús filmeket?
Eddig az Ellenség a kapuknál-t és a Ryan közlegény megmentésé-t volt szerencsém megnézni.
Köszi!
joc009
2009. január 6. 21:26
QUOTE(Mixi @ Jan 6 2009, 08:49 PM)

Hello!
Eddig az Ellenség a kapuknál-t és a Ryan közlegény megmentésé-t volt szerencsém megnézni.
Köszi!
Az Elit alakulat (asszem ezzel ellennél egy darabig), Sztálingrád(sokak szerint unalmas, de szerintem semmi baj nincs vele), Levelek Ivo Dzsimáról...
Esetleg régebbiek közül A Halál 50 órája, kelly hősei, Piszkos 12, A leghosszabb nap...
Sophiaso
2009. január 6. 21:59
nomeg ha nem a csihipuhira lennél kíváncsi, "csak úgy" a háború egyéb dolgaira, zsidókérdés, ilyesmi, akkor ugye Az élet szép, Schindler listája, A zongorista
de amúgy még hát.. Das Boot ééééés
http://www.imdb.com/keyword/wwii/
Flame_of_Aiur
2009. január 6. 23:49
QUOTE(joc009 @ Jan 6 2009, 09:26 PM)

Az Elit alakulat (asszem ezzel ellennél egy darabig), Sztálingrád(sokak szerint unalmas, de szerintem semmi baj nincs vele), Levelek Ivo Dzsimáról...
Esetleg régebbiek közül A Halál 50 órája, kelly hősei, Piszkos 12, A leghosszabb nap...
Tyű, Kelly Hősei meg A leghosszabb nap... hányszor láttuk az utóbbit öcsémmel, te jó ég

"Az ősz húrja zsong, jajong, busong a tájon." stb. Kár, h meghalt a VHS, amin van

Amúgy ezt még mindig senki?
QUOTE(Flame_of_Aiur @ Nov 6 2008, 02:57 AM)

Eszembe jutott pár régi film, amit kicsi koromban láttam.
Van egy, amivel semmit nem tudok kezdeni. A következőkre emlékszem (igen, nagyon össze-vissza

):
Adott egy gyerek, több egymással együttműködő robottal tart fent kapcsolatot. Van köztük egy lebegő, diszkosz-szerű sárga is. A környezete nem nézi/nézné jó szemmel ezt, talán titkolja vagy nem is léteznek, csak képzeli. Gonosz emberek bántják is a robotkáit egyszer. Végül velük ment meg valamilyen régi épületet; templomot talán a lerombolástól.
Most éppen az IMDb MoKA-ját gyűröm, hátha

*szerk: meglehetősen régi egyébként, talán 1995 körül láthattam vagy előtte, VHS-en.
Tudom, h nem sok, de hátha valakinek beugrik
Ronnie
2009. január 7. 19:27
QUOTE(Mixi @ Jan 6 2009, 08:49 PM)

Hello!
Köszi!
Esetleg még érdemes a The Thin Red Line-t, de amit nagyon ajánlok az a Taegukgi hwinalrimyeo, mely az egyik leghangulatosabb és leglátványosabb háborús film. Nem a II. világháború idején játszódik, hanem néhány évvel később a Koreai háború idején, de mindenképpen érdemes időt szakítani rá.
grasslover
2009. január 18. 13:16
Tud valaki japán zombis filmről? Vagyis olyanról amit érdemes megnézni. Azzal én sem vagyok kisegítve, hogy rákeresek imdb-n, hogy "japanese, zombie", mert az nem tükrözi a nézhetőséget. Japán filmeknél a rating meg abszolút nem.
Thunderstick_is_not_dead
2009. január 18. 13:28
QUOTE(grasslover @ Jan 18 2009, 01:16 PM)

Tud valaki japán zombis filmről? Vagyis olyanról amit érdemes megnézni. Azzal én sem vagyok kisegítve, hogy rákeresek imdb-n, hogy "japanese, zombie", mert az nem tükrözi a nézhetőséget. Japán filmeknél a rating meg abszolút nem.
Ezt a
Stacy-t ismered? A Fangóriában anno nagyon nyomatták.
grasslover
2009. január 18. 13:42
QUOTE(Thunderstick_is_not_dead @ Jan 18 2009, 01:28 PM)

Ezt a
Stacy-t ismered? A Fangóriában anno nagyon nyomatták.
Első delikvens meg is van, thx
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.