Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Film Kerestetik!
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Muck
nézd meg angolul...
kérdés:
50 cent filmje kijött dvd-n?
mert azt egy haveromnál láttam, de eredeti hanggal, felirat nélkül és nagyon bejött, szóval ha tudtok róla valamit, plzz
Hellnight
QUOTE(RethaMilek @ Dec 2 2006, 10:47 PM) *

Oucs, sajnálom.
Azért ha 15-e előtt látnád szóljál, tényleg, megpróbálom addig én is megnézni....

Addigra csak összedobom a feliratot biggrin.gif

De miért olyan fontos ez neked? unsure.gif unsure.gif
MikaRoss
QUOTE(Hellnight @ Dec 2 2006, 10:54 PM) *

Addigra csak összedobom a feliratot biggrin.gif

De miért olyan fontos ez neked? unsure.gif unsure.gif

Ó, köcce...
Majd inkább megy privátba válasz... unsure.gif
Darkdawn
tizenötödike és halloween, erről nekem is eszembe jut, hogy addig meg kell néznem azt a filmet...sőt... biggrin.gif
Sophiaso
na, ha már itt van, beírok én is.
nagyon nagyon régóta keresek egy filmet. még kisebb koromban láttam.
a témája: sakk.
van egy kislány, aki az anyukájával él. az apukájáról nem sokat tud, sose látta. az iskolában nem indul a sakkversenyen, de megold egy feladatot, a tanárok csak néznek, így bekerül. a lánynak már nem emlékszem honnan, de van egy varázslatos sakk-készlete, amivel szokott beszélgetni, a bábuknak van személyiségük. szóval, a lány és a sakk-készlet elkerülnek a nagyversenyre, ahol valami szupersakkozó (talán világbajnok) férfival kell játszani. a kislánynak el kell rohannia, a sakkészletet is otthagyja, úgy siet. a férfi megdöbben: döntetlen volt a játszma a kislány és közte.. megkeresi, utána viszi a sakkészletet, és kiderül, hogy amúgy ő az apukája. valami ilyesmi, többre nem igazán emlékszem. nem tudna valaki segíteni?
POPsi
QUOTE(Sophiaso @ Dec 6 2006, 01:01 PM) *

na, ha már itt van, beírok én is.
nagyon nagyon régóta keresek egy filmet. még kisebb koromban láttam.
a témája: sakk.
van egy kislány, aki az anyukájával él. az apukájáról nem sokat tud, sose látta. az iskolában nem indul a sakkversenyen, de megold egy feladatot, a tanárok csak néznek, így bekerül. a lánynak már nem emlékszem honnan, de van egy varázslatos sakk-készlete, amivel szokott beszélgetni, a bábuknak van személyiségük. szóval, a lány és a sakk-készlet elkerülnek a nagyversenyre, ahol valami szupersakkozó (talán világbajnok) férfival kell játszani. a kislánynak el kell rohannia, a sakkészletet is otthagyja, úgy siet. a férfi megdöbben: döntetlen volt a játszma a kislány és közte.. megkeresi, utána viszi a sakkészletet, és kiderül, hogy amúgy ő az apukája. valami ilyesmi, többre nem igazán emlékszem. nem tudna valaki segíteni?

Hát esetleg nézd meg itt...ezen belül is az alsó listából a hetedik az amire gyanakszom, de nem találtam róla leírást...
Sophiaso
QUOTE(POPsi @ Dec 6 2006, 07:58 PM) *

Hát esetleg nézd meg itt...ezen belül is az alsó listából a hetedik az amire gyanakszom, de nem találtam róla leírást...

köszi, utána nézek itt smile.gif a 7. biztosan nem, mert az egy dokumentumfilm, meg a kép se stimmel, de a többit is átnyálazom smile.gif
POPsi
QUOTE(Sophiaso @ Dec 7 2006, 10:47 AM) *

köszi, utána nézek itt smile.gif a 7. biztosan nem, mert az egy dokumentumfilm, meg a kép se stimmel, de a többit is átnyálazom smile.gif

Tényleg, most h nézem elég rövid is, nincs asszem egy órás sem...azért sok sikert hozzá biggrin.gif
Sophiaso
ott sajna nem találtam meg sad.gif
Tomiee17
szasztok.azt a filmet keresném h Rettegés(Fear No Fear)Mark WAhlberg és Reese Witherspoon a 2 főszereplő.1szerűen nem találom sehol.már vagy 1 éve keresem.naon tetszett a film és mióta láttam azóta keresem.ha vki tudja hogy hol lehet megszerzni pls segítsen nekem.
http://www.tvfilm.hu/tvfilm/index.php?f=leiras&fid=9424 itt van hozzá 1 link.thx
VegaSHFOREVER
QUOTE(Tomiee17 @ Dec 13 2006, 02:45 AM) *

szasztok.azt a filmet keresném h Rettegés(Fear No Fear)Mark WAhlberg és Reese Witherspoon a 2 főszereplő.1szerűen nem találom sehol.már vagy 1 éve keresem.naon tetszett a film és mióta láttam azóta keresem.ha vki tudja hogy hol lehet megszerzni pls segítsen nekem.
http://www.tvfilm.hu/tvfilm/index.php?f=leiras&fid=9424 itt van hozzá 1 link.thx

a film eredeti cime csak simán Fear. és én se találtam sehol unsure.gif
Fishyfrost
Mindenütt keresem a Final Fantasy 7- Advent Children-t de egy épkézláb verziót sem találok. Ha valaki esetleg tudna egy fellelhetőséget (bárhol) megköszönném smile.gif
-moki-
Ha Békés, vagy Csongrád megyében laksz, akkor akár én is oda adhatom biggrin.gif

Nah viszont van egy kérdésem:

Szóval 3 éve kb láttam egy háborús filmet. Új film volt, szóval 2002 2003 as lehetett. Alapjába véve egy nagyobb csata sem volt benne, hanem egy maroknyi amerikairól szólt akik asszem francia országban nyomultak és összespanoltak egy német katonával. Nagyon szép film volt a barátságról, egy puska lövés, vagy robbanás nélkül. Az egész film télen játszódott. A lényeg az amerikai német barátságon van, nem sok film készült, amiben ez benne van. Kérlek segítsetek smile.gif
komiszka
sziasztok!

remélem tudtok nekem segíteni....
van egy olyan képregényhős h villám( the flash ), és erről forgattak évekkel ezelőtt egy filmet, amit már régóta keresek de sehonnan nem lehet megrendelni
szal ha vki tudna róla infózni azt nagyon megköszönném
-moki-
Hát, ha a film címe érdekel, akkor valahol itt megtalálod. Nekem nem volt erőm átnézni a listát laugh.gif

Jó pár flash biggrin.gif
komiszka
QUOTE(kismoki @ Dec 21 2006, 01:07 PM) *

Hát, ha a film címe érdekel, akkor valahol itt megtalálod. Nekem nem volt erőm átnézni a listát laugh.gif

Jó pár flash biggrin.gif

megtaláltam, bár elég kevés minden van róla sad.gif pl még a föszereplőröl sincsen kép
...és még mindig nemtalálom sehol sad.gif
G3rY
Halee!
Nah ez nehéz lesz de hátha tudja vki. Kb 4 évesen biggrin.gif láttam egy filmet aminek a lényege, hogy szivárvány végénél megtalálják aranyat, elviszik és ugye ez nem teccik a koboldnak akié az arany. Elkezdi levadászni őket tehát ilyen vérfürdős. Arra emlékszem még h 4levelű lóhere tudja legyakni. Nah kíváncsi vagyok, h tudja-e vki. Már régóta szeretném megszerezni mert ezvolt első ilyen filmem.
grasslover
QUOTE(G3rY @ Dec 21 2006, 02:54 PM) *

Halee!
Nah ez nehéz lesz de hátha tudja vki. Kb 4 évesen biggrin.gif láttam egy filmet aminek a lényege, hogy szivárvány végénél megtalálják aranyat, elviszik és ugye ez nem teccik a koboldnak akié az arany. Elkezdi levadászni őket tehát ilyen vérfürdős. Arra emlékszem még h 4levelű lóhere tudja legyakni. Nah kíváncsi vagyok, h tudja-e vki. Már régóta szeretném megszerezni mert ezvolt első ilyen filmem.

Talán ez az: http://imdb.com/title/tt0107387/

Leprechaun az angol címe, magyar...fogalmam sincs.
-OJ-
QUOTE(G3rY @ Dec 21 2006, 02:54 PM) *

Halee!

Egyértelműen a Leprechaun, Warwick Davis-szel a főszerepben (és Jennifer Aniston első filmszerepe). Jó kis horror cool.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Dec 21 2006, 03:07 PM) *

Egyértelműen a Leprechaun, Warwick Davis-szel a főszerepben (és Jennifer Aniston első filmszerepe). Jó kis horror cool.gif

Na ha tényleg jó, akkor leszedem biggrin.gif
G3rY
QUOTE(-OJ- @ Dec 21 2006, 03:07 PM) *

Aztarohadt gyors volt köszi! Már szedemis!
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Dec 21 2006, 03:08 PM) *

Na ha tényleg jó, akkor leszedem biggrin.gif

Régen szerettem. Semmi komoly, de az alapötlet jó (mondjuk ezek az Ír manók sztem ennyire nem vérszomjasak) laugh.gif
G3rY
QUOTE(-OJ- @ Dec 21 2006, 03:29 PM) *

Régen szerettem. Semmi komoly, de az alapötlet jó (mondjuk ezek az Ír manók sztem ennyire nem vérszomjasak) laugh.gif

Most nézem van 6 része laugh.gif laugh.gif Csak egyszer láttam 4 éves voltam anyám hívott h vmi koboldos film, gondolom vmi gyerekmesének hitte, aztán ott hagyott vele laugh.gif Aztán megmaradt eléggé ezért szeretném megnézni.
-OJ-
QUOTE(G3rY @ Dec 21 2006, 03:38 PM) *

Most nézem van 6 része laugh.gif laugh.gif Csak egyszer láttam 4 éves voltam anyám hívott h vmi koboldos film, gondolom vmi gyerekmesének hitte, aztán ott hagyott vele laugh.gif Aztán megmaradt eléggé ezért szeretném megnézni.

Én mindet láttam, de az utolsó übergáz! Akkor már egy űrhajón/bázison vannak és Alien-esdit játszanak ohmy.gif
-moki-
QUOTE(kismoki @ Dec 18 2006, 08:34 PM) *

Ha Békés, vagy Csongrád megyében laksz, akkor akár én is oda adhatom biggrin.gif

Nah viszont van egy kérdésem:

Szóval 3 éve kb láttam egy háborús filmet. Új film volt, szóval 2002 2003 as lehetett. Alapjába véve egy nagyobb csata sem volt benne, hanem egy maroknyi amerikairól szólt akik asszem francia országban nyomultak és összespanoltak egy német katonával. Nagyon szép film volt a barátságról, egy puska lövés, vagy robbanás nélkül. Az egész film télen játszódott. A lényeg az amerikai német barátságon van, nem sok film készült, amiben ez benne van. Kérlek segítsetek smile.gif

Nah megtaláltam, így tárgytalan smile.gif Saints and Soldiers, nézzétek meg, ha még nem láttátok!
Old_Jolly_Joker
Mi a véleményetek Tae Guk Gi: The Brotherhood of War-ról? A PhotoHallban láttam egy jó kis részletet belőle, valaki elmondhatná, ha látta, hogy milyennek találta a filmet. unsure.gif
Hellnight
QUOTE(Jolly_Joker @ Jan 1 2007, 08:38 PM) *

Mi a véleményetek Tae Guk Gi: The Brotherhood of War-ról? A PhotoHallban láttam egy jó kis részletet belőle, valaki elmondhatná, ha látta, hogy milyennek találta a filmet. unsure.gif

Bazz ez a film már a vinyómon van, csak szokásomhoz híven még nem néztem meg laugh.gif laugh.gif
De ahogy beletekertem elég jó kis háborús film lehet huh.gif
Lehet holnap meglesem, ha van hozzá felirat biggrin.gif
Old_Jolly_Joker
QUOTE(Hellnight @ Jan 1 2007, 08:47 PM) *

Bazz ez a film már a vinyómon van, csak szokásomhoz híven még nem néztem meg laugh.gif laugh.gif
De ahogy beletekertem elég jó kis háborús film lehet huh.gif
Lehet holnap meglesem, ha van hozzá felirat biggrin.gif

Tudod mit kell tenned Hellnight. -.-
Hellnight
QUOTE(Jolly_Joker @ Jan 1 2007, 08:53 PM) *

Tudod mit kell tenned Hellnight. -.-

Holnap megpróbálom megnézni.
Eddig azért nem néztem meg, mert nem találtam neki feliratot. Vagyis volt neki, de az 3CD-shez volt. Nekem csak 2CD-s verzsönben van meg. Remélem nem fog csúszni a felirat.
WestCoastCustoms
1 hete láttam a trailert, egy 2. Világháborús film. Segítsetek már mi a címe. unsure.gif
Ha jól emlékszem 2006 decemberre volt írva.
SasOri-Sama
QUOTE(WestCoastCustoms @ Jan 2 2007, 12:30 PM) *

1 hete láttam a trailert, egy 2. Világháborús film. Segítsetek már mi a címe. unsure.gif

Hát, hogyha voltak benne repülők, akkor Flyboys. unsure.gif
_FeGa_

Ha itthon láttad akkor lehet a "Fyegyveszünet karácsonyra" ha ne mitthon akkor a "letters from Iwo Jima" vagy valami ilyesmi Eastwood legújabb filmje. unsure.gif
Old_Jolly_Joker

Hát Clint Eastwoodnak van/lesz két háborús filmje, a Flags of our Fathers meg a Letters from Iwo Jima. unsure.gif
Hellnight
QUOTE(Jolly_Joker @ Jan 2 2007, 02:02 PM) *

Hát Clint Eastwoodnak van/lesz két háborús filmje, a Flags of our Fathers meg a Letters from Iwo Jima. unsure.gif

Sztem a Flags of Our Fathers lesz az, mert asszem az van kiírva decemberre nálunk unsure.gif
Old_Jolly_Joker
QUOTE(Hellnight @ Jan 2 2007, 04:03 PM) *

Sztem a Flags of Our Fathers lesz az, mert asszem az van kiírva decemberre nálunk unsure.gif

Asszem márciusig csúszott, de nem biztos. unsure.gif
Hellnight
QUOTE(Jolly_Joker @ Jan 2 2007, 04:08 PM) *

Asszem márciusig csúszott, de nem biztos. unsure.gif

Január 25-öt ír most a port.hu unsure.gif
Hadriel
Sziasztok!
EGy olyan filmet keresek ami arről szól hogy a filmvilág nyomozóit és nyomozónőit, pl:Columbo,Poirot stb. meghívja a házába egy ember(azt hiszem egy idős) majd később meghal a tulaj(ez se biztos,de hogy vki meghal az tuti)
Annyit még tudom hogy 2005-ben szilveszter napján vetíte az RTL .

Nem olyan sok info de remélem tudtok segíteni mert már régóta kutatok ezután a film után
WestCoastCustoms
Köszi mindenkinek,wink.gif Flags of Our Fathers lesz az smile.gif
tyuklepes
Egyszer, még amikor javában folyt a VHS-korszak, aktív téka-látogatóként megragadt bennem egy film, aminek sajna csak a tartalmát olvastam el, címére nem emléxem, de arról szólt, hogy Sztálingrádnál találkozik egy orosz meg egy német alakulat, de annyira kimerültek már az ottani bulitól hogy löszer helyett hógolyóval kínálták meg egymást ... azóta sem hallottam róla, esetleg Ti ...?
-OJ-
QUOTE(tyuklepes @ Jan 4 2007, 12:31 PM) *

Egyszer, még amikor javában folyt a VHS-korszak, aktív téka-látogatóként megragadt bennem egy film, aminek sajna csak a tartalmát olvastam el, címére nem emléxem, de arról szólt, hogy Sztálingrádnál találkozik egy orosz meg egy német alakulat, de annyira kimerültek már az ottani bulitól hogy löszer helyett hógolyóval kínálták meg egymást ... azóta sem hallottam róla, esetleg Ti ...?

Az utolsó háború?

Szerk: mégsem, ott egy amerikai (Roy Schneider) és egy orosz ezredes (Jürgen Prochnov) vívja saját kis háborúját a határon - viszont az is Hatalmas film cool.gif
Hadriel
QUOTE(Hadriel @ Jan 2 2007, 10:35 PM) *

Sziasztok!
EGy olyan filmet keresek ami arről szól hogy a filmvilág nyomozóit és nyomozónőit, pl:Columbo,Poirot stb. meghívja a házába egy ember(azt hiszem egy idős) majd később meghal a tulaj(ez se biztos,de hogy vki meghal az tuti)
Annyit még tudom hogy 2005-ben szilveszter napján vetíte az RTL .

Nem olyan sok info de remélem tudtok segíteni mert már régóta kutatok ezután a film után

Valaki tudna segíteni,plz?
grasslover
QUOTE(Hadriel @ Jan 5 2007, 02:39 PM) *

Valaki tudna segíteni,plz?

Még régebben fenn volt egy oldalon, de már nincs...nem emlékszem a címére sad.gif Próbáltam IMDB-n is, kulcsszavakkal, de nincs sehol...
MikaRoss
Van valaki aki otthon van nagyon CGI-s filmekben?
-OJ-
QUOTE(RethaMilek @ Jan 11 2007, 08:16 PM) *

Attól függ, miről van szó rolleyes.gif
mandark140
Hello!

Melyik film az amiben az Akkezdet Phiai dalolnak? Mert a zenéit hallottam és vannak benne "skit"-ek, amik általában filmekben szoktak lenni. smile.gif Kösz a választ.
Hellnight
QUOTE(RethaMilek @ Jan 11 2007, 08:16 PM) *

CGI mondtál? biggrin.gif biggrin.gif
Kérdezz nyugodtan, talán tudunk segíteni laugh.gif
Nem mondom, hogy láttam minden olyan filmet amiben CGI-t alkalmaztak, de nem szerénykedem biggrin.gif
-OJ-
Hát nem egyszerű kérdés unsure.gif
Mert ugye a Dreamworks és Disney-CGI filmek megőrizték rajzszerűségüket, ezzel szemben vannak a gyurma-animációk (mint pl a Wallace&Gromit) ahol a test arányai és formája állandóan változik. Aztán ott vannak a Final Fantasy CGI-k amik talán a legélethűbb emberi-mozgást produkálják unsure.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Jan 12 2007, 10:13 PM) *

Hát nem egyszerű kérdés unsure.gif
Mert ugye a Dreamworks és Disney-CGI filmek megőrizték rajzszerűségüket, ezzel szemben vannak a gyurma-animációk (mint pl a Wallace&Gromit) ahol a test arányai és formája állandóan változik. Aztán ott vannak a Final Fantasy CGI-k amik talán a legélethűbb emberi-mozgást produkálják unsure.gif

Mondjuk ez a CGI elég tág kör. Szóval nem csak az olyan filmekre lehet összpontosítani ami teljesen 3D-s mint az általad említett filmek, hanem az olyanra is amiben már alkalmazták ezt. Tehát Terminator 2, Karib Tenger, GYU stb stb. Ezekben is CGI-t alkalmaztak, csak részben, nem pedig teljes egészében ilyen technikával csinálták meg unsure.gif
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Jan 12 2007, 10:21 PM) *

Mondjuk ez a CGI elég tág kör. Szóval nem csak az olyan filmekre lehet összpontosítani ami teljesen 3D-s mint az általad említett filmek, hanem az olyanra is amiben már alkalmazták ezt. Tehát Terminator 2, Karib Tenger, GYU stb stb. Ezekben is CGI-t alkalmaztak, csak részben, nem pedig teljes egészében ilyen technikával csinálták meg unsure.gif

De PMben írta, hogy most csak CGI-animációs filmekről van szó wink.gif De asszem ebben nem tudunk segíteni, technikailag nem sokat tudunk az elkészítésükről -meg kellene nézni a werkfilmeket cool.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Jan 12 2007, 10:24 PM) *

De PMben írta, hogy most csak CGI-animációs filmekről van szó wink.gif De asszem ebben nem tudunk segíteni, technikailag nem sokat tudunk az elkészítésükről -meg kellene nézni a werkfilmeket cool.gif

Há neked lehet, hogy írta PM-ben, de nekem nem biggrin.gif biggrin.gif
Ha ezt a kis infót megosztod akkor nem mondok hülyeséget.
Egyébként mit kérdezett ha már így belementünk a témába? Hátha tudok segíteni unsure.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.