Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Film Kerestetik!
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
grasslover
IDÉZET(Razon @ 2011. június 24. 17:22) *

Tudtok mondani valami filmeket meglepő vagy "mind-blowing" történettel/befejezéssel? biggrin.gif Hirtelen Memento, Prestige jut eszembe, de biztos láttam már többet is.

Oldboy, Mulholland Drive, The Lost Highway, Eraserhead, 6th Sense, Se7en, Irréversible, Enter the Void, Tetsuo - The Iron Man, Magnolia, Donnie Darko, Brazil, Dead Man, Night on Earth, Bin-Jip, 12 Monkeys, Spring,Summer,Fall,Winter...and Spring, Time (Kim Ki-Duk féle), Audition, Taxidermia, Dreams (Akira Kurosawa-féle).

Szólj, ha kell még... sleep.gif
Hartigan
IDÉZET(Razon @ 2011. június 24. 17:22) *

Tudtok mondani valami filmeket meglepő vagy "mind-blowing" történettel/befejezéssel? biggrin.gif Hirtelen Memento, Prestige jut eszembe, de biztos láttam már többet is.

Mind Blowing befejezés:

1. Amiket szinte hogy biztos láttál de azért itt a helyük:
Fight Club, Sixth Sense, Unbreakable, The Village, Közönséges Bűnözők, Psycho, Shutter Island, The Others, Legbelső Félelem, Saw, A Birodalom Visszavág (lol), Planet of the Apes, OldBoy, Seven, Az ördög ügyvédje, The Game, Identity, The Sting, Maverick

2. Amiket lehet hogy nem láttál: Persona, Dogville, The Crying Game, Angel Heart, Les Diaboliques, Arlington Road, Stephen King's Mist, Funny Games, Swimming Pool, Soylent Green, History of Violence,

Mind Bowling történet:
12 Monkeys, Donnie Darko, Lynch legtöbb filmje, Open Your Eyes, Brazil

.....ennyit tudtam összeszedni sietősen, de még gondolkodom rajta
Razon
Kösz mindkettőtöknek, asszem ennyi elég is lesz. Donnie Darko már rég be van tervezve, Johnny Depp filmnézés van már egy ideje, 1990től mostanáig kb. 3 filmjét nem láttam még biggrin.gif
Ezt a Se7ent is csekkolnom kell, sokan ajánlották már.
jardo
Itt is megkérdezem, hátha a sorozatos topikokat nem mindenki látogatja:

Tudnátok ajánlani valami olyan sorozatot, ami leginkább a 24-hez hasonlít? Tehát egy akciódús, izgalmas és pörgős sorozatot. smile.gif Előny, ha az egyes részek között van valami összefüggés, az ilyen 'egy epizód = egy sztori' sorozatokat nem annyira bírom. De ha nagyon muszáj, ilyen is jöhet... Köszi. smile.gif
Sophiaso
IDÉZET(jardo @ 2011. július 12. 19:29) *

Itt is megkérdezem, hátha a sorozatos topikokat nem mindenki látogatja:

Tudnátok ajánlani valami olyan sorozatot, ami leginkább a 24-hez hasonlít? Tehát egy akciódús, izgalmas és pörgős sorozatot. smile.gif Előny, ha az egyes részek között van valami összefüggés, az ilyen 'egy epizód = egy sztori' sorozatokat nem annyira bírom. De ha nagyon muszáj, ilyen is jöhet... Köszi. smile.gif

most indul egy nagyon jó sorozat, az Unforgettable, melynek van egy nagy kerettörténete, de az egyes epizódokon belül is találhatóak különálló "minitörténetek". (http://www.imdb.com/title/tt1842530/). persze ennek még csak a pilotja lesz megtekinthető, de szerintem érdemes rá figyelni.

Ha belefér a tini kategória, akkor a The Nine Lives of Chloe King, szintén most indult sem rossz.

Ha belefér a fantasy témakör, akkor ajánlom a True Blood-ot, abban is elég sok az akció, mindenféle akció. Esetleg a Heroes, azt már ugye be is fejezték, de ott sajnos a minőség az első évad után fokozatosan romlott (habár az utolsó évadban voltak jó ötletek).

Tulajdonképpen ha nem hősködős akcióra vágysz, hanem elég az is, hogy legyen eseménydús és addiktív, akkor a Weeds is jó választás.

Meg állítólag a Game of Thrones is jó, én azt nem nézem egyelőre, úgyhogy ezügyben nem nagyon tudok nyilatkozni.

Egyébként eseménydúsak még a Csillagkapu-sorozatok is, és a Being Human UK, illetve US változata is érdekes.
Lord_KROK
IDÉZET(grasslover @ 2011. június 24. 20:05) *

Magnolia

Ennek már az elején a 3db mini történet nem kicsit ledöbbentő ... biggrin.gif
Chuck_Norris
Én egy olyan filmet keresek, ami kicsit a jövőben játszódik és emberekbe robot/gépi alkatrészeket raknak be, hogy tovább/jobban éljenek. (pl. vakoknak új szem, sérülteknek új robot láb/kar, stb.)
Esetleg ha vki tud ilyen témájú filmet, kérem ossza meg velem.

IDÉZET(Razon @ 2011. június 24. 22:02) *

Ezt a Se7ent is csekkolnom kell, sokan ajánlották már.

nekem is felkeltette az érdeklődésemet a film smile.gif

IDÉZET(Sophiaso @ 2011. július 12. 20:40) *

Meg állítólag a Game of Thrones is jó, én azt nem nézem egyelőre, úgyhogy ezügyben nem nagyon tudok nyilatkozni.

Ezt én is alá tudom támasztani: Bár csak 10 részes (1 órásak), de nagyon jó szinte mindegyik rész!
Sophiaso
IDÉZET(Chuck_Norris @ 2011. július 13. 13:32) *

Ezt én is alá tudom támasztani: Bár csak 10 részes (1 órásak), de nagyon jó szinte mindegyik rész!

nem csak 10 részes, lesz második évad áprilistól! smile.gif
Joey_
IDÉZET(Chuck_Norris @ 2011. július 13. 13:32) *

nekem is felkeltette az érdeklődésemet a film smile.gif

Á, hagyjad! '95-ös darab... sleep.gif
-moki-
IDÉZET(Joey_ @ 2011. július 14. 10:12) *

Á, hagyjad! '95-ös darab... sleep.gif

Ócska 2D dry.gif
Chuck_Norris
hát ja
elég shit volt ninja.gif
gebali1991
A Kill Billből van olyan DVD-kiadás, hogy egyben a két rész? Mert itthon eddig csak olyat láttam, hogy külön két fapados verzió.
-moki-
IDÉZET(gebali1991 @ 2011. július 31. 19:56) *

A Kill Billből van olyan DVD-kiadás, hogy egyben a két rész? Mert itthon eddig csak olyat láttam, hogy külön két fapados verzió.

Volt, de már ritkább, mint a fehér holló.

EZ AZ

Max vaterán vagy alexandrák elrejtett készleteiben találhatsz.
Real013
IDÉZET(gebali1991 @ 2011. július 31. 19:56) *

Mármint, hogy egy lemezen a két film egyben, vagy egy kiadásban a két film? Előbbire nincs példa, de utóbbi volt, díszdobozban, de már nem lehet kapni.
Benny091
Melyik az a film, ami ilyen nagyon alacsony költségvetésből csináltak, egy szobába/házba? van az egész jelenet, és arról szól, hogy egy tanár az ismerőseinek azt akarja beadni, hogy ő több ezer éves. Valami ilyesmit magyarázott haverom, és érdekelne a film:D
Thunderstick_is_not_dead
IDÉZET(Benny091 @ 2011. augusztus 23. 17:15) *

Melyik az a film, ami ilyen nagyon alacsony költségvetésből csináltak, egy szobába/házba? van az egész jelenet, és arról szól, hogy egy tanár az ismerőseinek azt akarja beadni, hogy ő több ezer éves. Valami ilyesmit magyarázott haverom, és érdekelne a film:D

The Man from Earth - Az őslakó
Benny091
IDÉZET(Thunderstick_is_not_dead @ 2011. augusztus 23. 15:18) *

The Man from Earth - Az őslakó

Nagyon köszi!

Amugy miért olyan ismerős az avatárod?biggrin.gif
Thunderstick_is_not_dead
IDÉZET(Benny091 @ 2011. augusztus 23. 17:26) *

Nagyon köszi!

Amugy miért olyan ismerős az avatárod?biggrin.gif

Passz. Az 8 Million Ways to Die plakátjából vágtam ki.
Iam_The_Ghost
A napokban eszembe jutott egy filmjelenet, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy miben lehetett.
Valami olyasmi van benne, hogy 2 férfi megy egy autóban, valamin talán veszekednek, erre az anyóülésen lévő azt mondja, hogy álljanak meg. A sofőr nem reagál, erre a másik: "Azt mondtam... Állj!", közben a kézifékkel megállítja a kocsit.

Ennyi rémlik. Nem tudom a film műfaját sem, de szerintem valami akció-vígjáték lehetett és szvsz egy sikeresebb mainstream darab, nem egy hétvégi mozimatinés b-film.
grasslover
IDÉZET(Iam_The_Ghost @ 2011. augusztus 25. 8:57) *

A napokban eszembe jutott egy filmjelenet, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy miben lehetett.
Valami olyasmi van benne, hogy 2 férfi megy egy autóban, valamin talán veszekednek, erre az anyóülésen lévő azt mondja, hogy álljanak meg. A sofőr nem reagál, erre a másik: "Azt mondtam... Állj!", közben a kézifékkel megállítja a kocsit.

Ennyi rémlik. Nem tudom a film műfaját sem, de szerintem valami akció-vígjáték lehetett és szvsz egy sikeresebb mainstream darab, nem egy hétvégi mozimatinés b-film.

Nem emlékszem a jelenetre, de valamiért a francia Pofa be! ugrik be...
Iam_The_Ghost
IDÉZET(grasslover @ 2011. augusztus 25. 9:05) *

Nem emlékszem a jelenetre, de valamiért a francia Pofa be! ugrik be...

Hmm, lehetséges, pár hete néztem tvben, de majd még utána nézek. Köszi. smile.gif
a880120
Nohát gyerekek, nekem olyan filmekre lenne szükségem, amin a jányok pityeregnek. unsure.gif
Sophiaso
IDÉZET(a880120 @ 2011. augusztus 29. 5:26) *

Nohát gyerekek, nekem olyan filmekre lenne szükségem, amin a jányok pityeregnek. unsure.gif

A teljesség igénye nélkül, személyes tapasztalatból, vagy általában, tipikus "sírós filmeket" sorolva:

The Notebook, Moulin Rouge, Szentjánosbogarak sírja, Az élet szép, Halálsoron, Ghost, Titanic, Brokeback Mountain, Én, Pán Péter, Nagy Hal, Oroszlánkirály, Nevem, Sam, Holt költők társasága

a880120
IDÉZET(Sophiaso @ 2011. augusztus 29. 8:00) *

A teljesség igénye nélkül, személyes tapasztalatból, vagy általában, tipikus "sírós filmeket" sorolva:
The Notebook, Moulin Rouge, Szentjánosbogarak sírja, Az élet szép, Halálsoron, Ghost, Titanic, Brokeback Mountain, Én, Pán Péter, Nagy Hal, Oroszlánkirály, Nevem, Sam, Holt költők társasága

Moulin Rouge átfutott már az agyamon, Nagy Halat biztos, hogy a közeljövőben megnézzük, már említettem is, Oroszlánkirályt persze kívülről fújja, BM-re, Halálsoronra és a Holt Költőkre nem gondoltam ilyen tekintetben, Pán Péter remek ötlet, Sam-t és a Notebookot még én sem láttam, megjegyzem őket.

Viszont a Szentjános bogakarakat nem fogom megmutatni neki, nem akarom, hogy hetekig zombi legyen biggrin.gif Mellesleg az egész amiatt jutott eszembe, hogy tegnap írta, már megint elérzékenyólt a Titanicon biggrin.gif

Köszi szépen smile.gif
Sophiaso
IDÉZET(a880120 @ 2011. augusztus 29. 8:33) *

Moulin Rouge átfutott már az agyamon, Nagy Halat biztos, hogy a közeljövőben megnézzük, már említettem is, Oroszlánkirályt persze kívülről fújja, BM-re, Halálsoronra és a Holt Költőkre nem gondoltam ilyen tekintetben, Pán Péter remek ötlet, Sam-t és a Notebookot még én sem láttam, megjegyzem őket.

Viszont a Szentjános bogakarakat nem fogom megmutatni neki, nem akarom, hogy hetekig zombi legyen biggrin.gif Mellesleg az egész amiatt jutott eszembe, hogy tegnap írta, már megint elérzékenyólt a Titanicon biggrin.gif

Köszi szépen smile.gif

Szívesen, jó pityergést biggrin.gif
csmysy
Hellotok!

Filmet keresnék. Volt egy idei táncos film: hip-hop, és parkour vegyesen volt benne./több csapat volt benne külömböző országokból jöttek a versenyre/ Help! smile.gif
És hasonló táncos filmeket keresnék: pl: Set up.

Pls help! biggrin.gif
köszi előre is!
Fishyfrost
Hi! Láttam vannak most ezek az új szuperhősös rajzfilmek, nem tudom mennyire újkeletűek, de mostanában sokat találkozom velük. Gondolok itt ezekre mint, Batman: Under the Red Hood, Superman/Batman - Public Enemies, All Star Superman, Superman/Batman - Apocalypse, stb.
Van ezek közt valami kapcsolat vagy csak véletlenségből találkozom velük ennyiszer újabban? Továbbá még az érdekelne hogy érdemes-e megnézni ezeket mert leírás alapján érdekesnek tűnnek, és ha vannak-e még ilyen filmek akkor azok címe is érdekelne biggrin.gif előre is köszönöm smile.gif
csmysy
Na senki? Pedig itt mindenki über pro film kritikus, és hozzáértő.....

Megértem, csak a sz@rt tudjátok ontani! biggrin.gif
tigor
You got Served - Beat the World. Sztem erre gondolsz!!
grasslover
IDÉZET(Fishyfrost @ 2011. augusztus 31. 16:18) *

Hi! Láttam vannak most ezek az új szuperhősös rajzfilmek, nem tudom mennyire újkeletűek, de mostanában sokat találkozom velük. Gondolok itt ezekre mint, Batman: Under the Red Hood, Superman/Batman - Public Enemies, All Star Superman, Superman/Batman - Apocalypse, stb.
Van ezek közt valami kapcsolat vagy csak véletlenségből találkozom velük ennyiszer újabban? Továbbá még az érdekelne hogy érdemes-e megnézni ezeket mert leírás alapján érdekesnek tűnnek, és ha vannak-e még ilyen filmek akkor azok címe is érdekelne biggrin.gif előre is köszönöm smile.gif

Tényleges kapcsolat nincs köztük, az All-Star Superman ráadásul egy "másik" univerzumként funkcionál, egy különálló, 12 részes képregény minisorozat egész estés megörökítése. Az eredeti művet jobban ajánlom, az szimplán a legjobb szuperhősös képregény of all time.

Amit még ajánlhatok: régi, de nagyon cool a Batman: Mask of the Phantasm, illetve a két Green Lantern egészestés, a First Flight és az Emerald Knights. Ez ugye mind DC Comics univerzum, ha van is köztük kapcsolat, az maximum referencia jelleg.

A Marvel egész estések szerintem elég szarok...

IDÉZET(csmysy @ 2011. augusztus 31. 19:32) *

Na senki? Pedig itt mindenki über pro film kritikus, és hozzáértő.....

Megértem, csak a sz@rt tudjátok ontani! biggrin.gif

Hát ja, sajnos én az ilyen hihetetlen intellektualitást és művészetismereti igényességű remekeket nem tudok sajnos megérteni...vissza is megyek, megnézem még egyszer az Enter the Voidot meg a Stalkert, azokat az ilyen gagyi dilinyósoknak csinálták mint én sad.gif
Sophiaso
IDÉZET(csmysy @ 2011. augusztus 31. 12:53) *

Hellotok!

Filmet keresnék. Volt egy idei táncos film: hip-hop, és parkour vegyesen volt benne./több csapat volt benne külömböző országokból jöttek a versenyre/ Help! smile.gif

Pls help! biggrin.gif
köszi előre is!

én nagyon nem vagyok otthon az ilyen filmekben, többnyire csak címről ismerem őket, de nemrég mentek pl. a Step Up 3D, a Streetdance, ezek mind hasonló táncos filmek. Régen volt még A szívem érted rap-es című mű, illetve hát a Dirty Dancing. biggrin.gif (valamint néha a Muzsika TV is ad táncos műsorokat!)
viccet félretéve, tényleg: Streetdance, Step Up.
Fishyfrost
Thx, rákeresek a többi filmre is.
-moki-
IDÉZET(csmysy @ 2011. augusztus 31. 13:53) *

Hellotok!

Pls help! biggrin.gif
köszi előre is!

Szerintem a Spiderman filmeket keresed. Abban van egy Peter Parkőr, aki ide oda ugrál, hip-hop, a hálóját kivetve.
Sophiaso
IDÉZET(-moki- @ 2011. szeptember 2. 1:49) *

Szerintem a Spiderman filmeket keresed. Abban van egy Peter Parkőr, aki ide oda ugrál, hip-hop, a hálóját kivetve.

ómájgád moki biggrin.gif nem is kellett felscrollozni egészen a nevedig, olvastam a hozzászólást, és rögtön tudtam, hogy te írtad biggrin.gif
Rucsok
Sziasztok, egy filmet keresek. 10-15 éves lehet, amerikai középiskolásokról szól, akiknek a suliját megszállják az űrlények (?), amik emberi alakot öltenek. A főellenség meg valami csápos szörnyeteg. Előre is köszi!
grasslover
IDÉZET(Rucsok @ 2011. szeptember 3. 21:13) *

Sziasztok, egy filmet keresek. 10-15 éves lehet, amerikai középiskolásokról szól, akiknek a suliját megszállják az űrlények (?), amik emberi alakot öltenek. A főellenség meg valami csápos szörnyeteg. Előre is köszi!

Faculty - Az Invázium
Rucsok
IDÉZET(grasslover @ 2011. szeptember 3. 21:53) *

Faculty - Az Invázium

Köszi! happy.gif
TheKingofCPU
Üdv, barátosnémnak kellene egy film, kb ennyit tud róla: Egy vak asszony beleszeret egy férfiba, meg hogy a férfinak psziho doki azt ajánlja hogy kösse be a szemét. Illetve valami ilyesmiről lenne szó smile.gif
tigor
Én egy régebbi vámpiros filmet keresnék. Sztori röviden: egy havas tájon talán északi sarki városba játszódik, amit vámpirok szállnak meg. A végén a főhős maga is vámpírrá változik, hogy leverje a többit majd a felkelő napon öngyi lesz.
grasslover
IDÉZET(tigor @ 2011. október 11. 22:35) *

Én egy régebbi vámpiros filmet keresnék. Sztori röviden: egy havas tájon talán északi sarki városba játszódik, amit vámpirok szállnak meg. A végén a főhős maga is vámpírrá változik, hogy leverje a többit majd a felkelő napon öngyi lesz.

30 Days of Night
tigor
Lenne még egy! Egy pár éves filmet keresnék ami halálos iramban szerű versenyes autós film. Vhol a filmbe talán az elején vagy a közepén egy srác meg talán los angelesból vegasba fényszórok nélkül éjjellátóval!!:D
Iam_The_Ghost
Na Én most arra lennék kiváncsi, hogy ezt a zenét hol hallhattam vajon? rolleyes.gif Egyszerűen rohadt ismerős és mintha mostanában hallhattam volna, de nem tudom felidézni, hogy melyik filmben vagy sorozatban lehetett... Próbáltam rákeresni, de nem találtam semmi infót. Azt tudom, hogy a Chuck sorozat 4. évadjában szerepelt, de biztos, hogy nem onnan ismerem, mivel ott még nem tartok. biggrin.gif Szóval, valakinek valamilyen ötlet?
Razon
Nekem is rohadtul ismerős, de szerintem az másik szám volt, csak nagyon hasonló.
Iam_The_Ghost
IDÉZET(Razon @ 2011. november 19. 20:13) *

Nekem is rohadtul ismerős, de szerintem az másik szám volt, csak nagyon hasonló.

Nem tudom, nem találok semmit, hogy vajon hol szerepelt volna még. rolleyes.gif Ha viszont nem filmen láttam, akkor azon gondolkozom vajon mi vezethetett rá, hogy megnézzem a klippet, de erre se tudok rájönni... Na mindegy, ez örök rejtély marad. biggrin.gif
Chuck_Norris
Mindenképpen talán (2008)
Definitely, Maybe (original title)

jó film? smile.gif
Sophiaso
IDÉZET(Chuck_Norris @ 2011. november 23. 16:29) *

jó film? smile.gif

szerintem közepes. ami viszont jó, és részben hasonló (de csak nyomokban), az a Barney és a nők (Barney's Version), ezt pár hete láttam, és végig az járt a fejemben, hogy nos igen, így kell jól feldolgozni a témát, amit a Mindenképpen talán nem tudott smile.gif ráadásul most művészmozikban (legalábbis az Odeonban) meg lehet nézni, már ha ez az opció felcsigáz biggrin.gif
Real013
IDÉZET(Chuck_Norris @ 2011. november 23. 16:29) *

jó film? smile.gif

Amerikai romantikus filmnek igen. Amúgy közepes fölé.
Chuck_Norris
IDÉZET(Sophiaso @ 2011. november 24. 11:23) *

szerintem közepes. ami viszont jó, és részben hasonló (de csak nyomokban), az a Barney és a nők (Barney's Version), ezt pár hete láttam, és végig az járt a fejemben, hogy nos igen, így kell jól feldolgozni a témát, amit a Mindenképpen talán nem tudott smile.gif ráadásul most művészmozikban (legalábbis az Odeonban) meg lehet nézni, már ha ez az opció felcsigáz biggrin.gif

köszi szépen az ajánlást, a művészmozival meg felcsigáztál biggrin.gif
Sophiaso
IDÉZET(Chuck_Norris @ 2011. november 26. 18:56) *

köszi szépen az ajánlást, a művészmozival meg felcsigáztál biggrin.gif

ennek örülök, jó szórakozást! biggrin.gif
gebali1991
Nem konkrét filmet keresek, hanem hogy tudnátok-e egy jó monológot ajánlani. Performing Skills órára kéne, kritériumok: Ne legyen túl hosszú, 1-2 perc lassan előadva jöhet. Egybefüggő, tehát más szereplő ne szóljon közbe (vagy max egy szót). Lehetőleg ne valami nagymonológ legyen, inkább olyan vicces/dramatikus, de inkább mindennapi (mint Tarantino párbeszédei). Valaki ötlet? smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.