Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Film Kerestetik!
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
The_Reaper_CooL
CSá mindenkinek!

Bocs ha ezért topikot nyitok, de sztem a jövőben is hasznos lehet bárki számára, aki keres egy régebbi filmet, és nem tudja megtalálni egymaga, akkor a többiek segíthetnek neki (van ilyen a játékoknál is).
Nah, én is keresek egy NAGYONRÉGI filmet.

A film nevére és a színészekre nem emlékszem, de ha meglátnám a film poszterjét akkor beugrana (azért egy trailer jól jönne smile.gif). A film arról szól, hogy űrhajósok felmennek az űrbe, hogy vizsgáljanak valamit (2 űrhajós megy fel). Napkitörés lesz, és emiatt sugárfertőzést kapnak, és csak egyikük marad életben. Kórházba kerül, és ott be van kötve gézzel, amit leszed magáról, és ilyen nagyoncsúnya bácsi lesz belőle. Elmegy, megkeresi a feleségét, és megöl mindenkit (akit csak talál, ilyen horrorfilm az egész). Kinyírja az apósát, egy horgászt kinyír...stb. A végén lelép a rendőrök elől és a sugárzás következtében egy szemétkuka mellett elporlad. Régi horrorfilm az 1980-as évek előtti időkből való (1970-80 között talán).

Ha valakinek beugrik ez a film vagy megvan, az kérem, hogy szóljon! Előre is kössz!
_Balin_
Fantasztikus 2-es? =P
The_Reaper_CooL
Sztem te valami másra gondolsz (Fantasztikus Négyes 2 smile.gif), de ha komolyba gondolod, hogy ez a film neve, akkor mutass róla képeket biggrin.gif

Nah, most komolyba: Ha valaki tudja, hogy melyik filmről van szó, az válaszoljon! Előre is kössz!
-OJ-
QUOTE(The_Reaper_CooL @ Nov 12 2006, 07:32 PM) *

CSá mindenkinek!

Bocs ha ezért topikot nyitok, de sztem a jövőben is hasznos lehet bárki számára, aki keres egy régebbi filmet, és nem tudja megtalálni egymaga, akkor a többiek segíthetnek neki (van ilyen a játékoknál is).
Nah, én is keresek egy NAGYONRÉGI filmet.

A film nevére és a színészekre nem emlékszem, de ha meglátnám a film poszterjét akkor beugrana (azért egy trailer jól jönne smile.gif). A film arról szól, hogy űrhajósok felmennek az űrbe, hogy vizsgáljanak valamit (2 űrhajós megy fel). Napkitörés lesz, és emiatt sugárfertőzést kapnak, és csak egyikük marad életben. Kórházba kerül, és ott be van kötve gézzel, amit leszed magáról, és ilyen nagyoncsúnya bácsi lesz belőle. Elmegy, megkeresi a feleségét, és megöl mindenkit (akit csak talál, ilyen horrorfilm az egész). Kinyírja az apósát, egy horgászt kinyír...stb. A végén lelép a rendőrök elől és a sugárzás következtében egy szemétkuka mellett elporlad. Régi horrorfilm az 1980-as évek előtti időkből való (1970-80 között talán).

Ha valakinek beugrik ez a film vagy megvan, az kérem, hogy szóljon! Előre is kössz!

The Incredible Melting Man (1977)
http://www.imdb.com/title/tt0076191/

A google csodákra képes laugh.gif
_Balin_
Pojén volt...Csak itt 2-en mentek fel az űrbe^^

A ratingja amúgy nem rossz a filmnek =)
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Nov 12 2006, 10:15 PM) *

The Incredible Melting Man (1977)
http://www.imdb.com/title/tt0076191/

A google csodákra képes laugh.gif

És hogy kerestél rá? blink.gif
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Nov 12 2006, 10:20 PM) *

És hogy kerestél rá? blink.gif

astronaut radiation horror film. Rögtön harmadiknak kidobta az imdb linket wink.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Nov 12 2006, 10:26 PM) *

astronaut radiation horror film. Rögtön harmadiknak kidobta az imdb linket wink.gif

Jaaaaaaa hát angol középfokkal lehet is így csalni tongue.gif mad.gif laugh.gif
grasslover
QUOTE(Hellnight @ Nov 12 2006, 10:27 PM) *

Jaaaaaaa hát angol középfokkal lehet is így csalni tongue.gif mad.gif laugh.gif

középfokúm nekem van, Oj perfect biggrin.gif
The_Reaper_CooL
ÓÓÓÓÓ srácok hát ez fantasztikus! biggrin.gif

Megvan a film biggrin.gif

Én is rákerestem mind google-ben meg mind IMDB-ben, de sehogy se találtam meg (kerestem már horror, sci-fi, űrhajó, űr, radioaktivitás, napkitörés, meg mindenhogy, de nem jött össze)

És én mindenhez használom a Google-t, és az esetek 99,9 %-ban megtalálom amit keresek (ez most épp nem jött be XD)

Köszönöm mindenkinek, aki segített ^^
Real013
QUOTE(The_Reaper_CooL @ Nov 13 2006, 02:43 PM) *

ÓÓÓÓÓ srácok hát ez fantasztikus! biggrin.gif

Megvan a film biggrin.gif

Én is rákerestem mind google-ben meg mind IMDB-ben, de sehogy se találtam meg (kerestem már horror, sci-fi, űrhajó, űr, radioaktivitás, napkitörés, meg mindenhogy, de nem jött össze)

És én mindenhez használom a Google-t, és az esetek 99,9 %-ban megtalálom amit keresek (ez most épp nem jött be XD)

Köszönöm mindenkinek, aki segített ^^

És miért kell neked eme csodálatos remekmű?xD
The_Reaper_CooL
QUOTE(Real013 @ Nov 13 2006, 02:54 PM) *

És miért kell neked eme csodálatos remekmű?xD

Valójában Fateromnak kell, mert ő még nagyonrég, 17 éves korában látta ezt a filmet, és ez volt az első horrorfilm amit látott, és ezért kell neki ez a film: felidézni a régi emlékeket biggrin.gif

(A leírását ő mondta a filmnek, 1-szer látta, 1977-78-ban és még most is emléxik így rá smile.gif)
Norbi101
Nagyon gagyi film lehet, imdb bottom 100 lista. smile.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Nov 13 2006, 11:42 AM) *

középfokúm nekem van, Oj perfect biggrin.gif

Nekem is az van biggrin.gif
Hellnight
QUOTE(Norbi101 @ Nov 13 2006, 05:43 PM) *

Az egy dolog. Szibjektív véleménye van mindenkinek a filmekről. Hidd el. Uwe Boll filmjeit is szerethetik biggrin.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Nov 13 2006, 06:31 PM) *

Nekem is az van biggrin.gif

De nekem nincs laugh.gif

QUOTE(Norbi101 @ Nov 13 2006, 05:43 PM) *

Miótta láttam Tim Burton remekművét (helyezésileg nálam a harmadik "Ed-es" film, [1: Edward Scissorhands, 2: Big Fish (Edward Bloom)]), az Ed Wood-ot, teljesen máshogy viszonyulok minden ilyenféléhez. azóta szívesebben nézek meg egy-egy szenvedélyesebb trash filmet, melyben inkább az van, hogy "végre sikerült összehozni egy filmet", mint egy blockbustert mondjuk Bruckheimer producerkedése alatt, aki pedig így áll hozzá: "na most ezt a 30 milliót mire költsük? robbanás legyen vagy autósüldözés? esetleg megemeljük X színésznő gázsiját, hogy öltözzön lejebb?" ...
Darkdawn
QUOTE(grasslover @ Nov 13 2006, 09:08 PM) *

Miótta láttam Tim Burton remekművét (helyezésileg nálam a harmadik "Ed-es" film, [1: Edward Scissorhands, 2: Big Fish (Edward Bloom)]), az Ed Wood-ot, teljesen máshogy viszonyulok minden ilyenféléhez. azóta szívesebben nézek meg egy-egy szenvedélyesebb trash filmet, melyben inkább az van, hogy "végre sikerült összehozni egy filmet", mint egy blockbustert mondjuk Bruckheimer producerkedése alatt, aki pedig így áll hozzá: "na most ezt a 30 milliót mire költsük? robbanás legyen vagy autósüldözés? esetleg megemeljük X színésznő gázsiját, hogy öltözzön lejebb?" ...

You're right man! Most szedtem le a Braindead-t ami simán B-movie, ha nem rosszabb, de mégis nagyszerű, mellesleg számomra az egyik leggyomorforgatóbb film; láttam már véressebb, meg durvább filmet, de ez valahogy mégis ütősebb...
grasslover
QUOTE(Darkdawn @ Nov 14 2006, 03:57 PM) *

You're right man! Most szedtem le a Braindead-t ami simán B-movie, ha nem rosszabb, de mégis nagyszerű, mellesleg számomra az egyik leggyomorforgatóbb film; láttam már véressebb, meg durvább filmet, de ez valahogy mégis ütősebb...

Braindead gyomorforgató? biggrin.gif Én azon szarrá röhögtem magam, mondjuk annyira nem jött be, komoly filmre számítottam. Mondjuk így meg kellemes csalódás ért, de lehet nem voltam épp jó passzban, vagy nem tom.
Darkdawn
QUOTE(grasslover @ Nov 14 2006, 04:00 PM) *

Braindead gyomorforgató? biggrin.gif Én azon szarrá röhögtem magam, mondjuk annyira nem jött be, komoly filmre számítottam. Mondjuk így meg kellemes csalódás ért, de lehet nem voltam épp jó passzban, vagy nem tom.

Lehet épp azért, mert teli van fekete humorral, közben pedig csupa vér; nem tudom, de számomra tényleg, nem értem láttam már durváááábbat, de vmiért az a leghatásosabb laugh.gif
hagren
Nezd meg apple-en az "8 films to die for" treleret. Na az durva smile.gif
Darkdawn
Jól van na, mikor 1. láttam közelebb voltam a 10hez mint 20-hoz biggrin.gif
mivel keine qtime, ezért youtubeon nézelődöm...
Drakeamarth
na, én is egy már lentebbhez hasonló filmet keresnék

úgy kezdődött, hogy egy csávó repül az űrben, majd valami balesetet szenved és lezuhan egy bolygón, ahol találkozik egy ufóval, akivel barátok lesznek (tudod, szánalmas a sztori, de kb 5 évesen láttam, és érdekelne mégegyszer laugh.gif )
na, aztán jönnek a csúny gonosz bácsik... ja meg még arra is emlékszem hogy a főgonosz belezuhant vmi savba rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(Drakeamarth @ Nov 14 2006, 08:53 PM) *

na, én is egy már lentebbhez hasonló filmet keresnék

úgy kezdődött, hogy egy csávó repül az űrben, majd valami balesetet szenved és lezuhan egy bolygón, ahol találkozik egy ufóval, akivel barátok lesznek (tudod, szánalmas a sztori, de kb 5 évesen láttam, és érdekelne mégegyszer laugh.gif )
na, aztán jönnek a csúny gonosz bácsik... ja meg még arra is emlékszem hogy a főgonosz belezuhant vmi savba rolleyes.gif

Ez a Kedves Ellenségem
http://www.imdb.com/title/tt0089092/
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Nov 14 2006, 08:57 PM) *

Hogy Te mindent tudsz dry.gif
De én is erre gondoltam, csak a címét nem tudtam laugh.gif
Bazz meg kellene szerezni, már régen láttam rolleyes.gif biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Nov 14 2006, 08:59 PM) *

Hogy Te mindent tudsz dry.gif
De én is erre gondoltam, csak a címét nem tudtam laugh.gif
Bazz meg kellene szerezni, már régen láttam rolleyes.gif biggrin.gif

Épp ma láttam a MMban, csak 4990FT biggrin.gif De sztem nagyon jó sci-fi, régen én is imádtam smile.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Nov 14 2006, 09:01 PM) *

Épp ma láttam a MMban, csak 4990FT biggrin.gif De sztem nagyon jó sci-fi, régen én is imádtam smile.gif

Bazz az nagyon drága sad.gif
Régen is jópárszor megnéztem cool.gif Meg az aránya sem annyira rossz biggrin.gif
De nagyon drága érte az az 5k ph34r.gif
VegaSHFOREVER
Hell - ne dőlj be OJ-nak mindent én sugok neki. wink.gif na jó ez nem igaz....vagy igen? huh.gif unsure.gif biggrin.gif
amugy az imdb alapján se vágom melyik film ez lehet még nem láttam. huh.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Nov 14 2006, 09:03 PM) *

Hell - ne dőlj be OJ-nak mindent én sugok neki. wink.gif na jó ez nem igaz....vagy igen? huh.gif unsure.gif biggrin.gif
amugy az imdb alapján se vágom melyik film ez lehet még nem láttam. huh.gif

Pedig nagyon jó film. Legalább is régen tényleg sokszor megnéztem. Mint a Véres Játékot biggrin.gif biggrin.gif
Sztem ha tudod szerezd be. biggrin.gif
grasslover
Ezt én is tudtam volna, nagyon jó film, régen láttam és szerintem nem is egészben sajna sad.gif De a földönkívüli nagyon rendes volt smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Nov 14 2006, 09:06 PM) *

Pedig nagyon jó film. Legalább is régen tényleg sokszor megnéztem. Mint a Véres Játékot biggrin.gif biggrin.gif
Sztem ha tudod szerezd be. biggrin.gif

oké , küld át msn-en xD laugh.gif biggrin.gif juuuj majd elfelejtettem még 1 kérésem van na pill. tongue.gif biggrin.gif
Fishyfrost
Helló, egy kis segítséget kérnék; az Eper és vér c. filmet keresem. Ha valaki tudja, hol tölthetném le, vagy esetleg az angol címét meg tudná mondani, nagyon örülnék. Előre köszi! smile.gif
Hor1
QUOTE(-OJ- @ Nov 14 2006, 08:57 PM) *

Ááá, ezt hányszor láttam. rolleyes.gif smile.gif
Deszerettem. Ma meg alig emlékszem valamire belőle... Hát igen, az alkohol csodákra képes. tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(fishyfrost @ Nov 18 2006, 08:40 PM) *

Helló, egy kis segítséget kérnék; az Eper és vér c. filmet keresem. Ha valaki tudja, hol tölthetném le, vagy esetleg az angol címét meg tudná mondani, nagyon örülnék. Előre köszi! smile.gif

The Strawberry Statement az angol címe.
Torrent oldalakon nézz körül, de erről itt nemigen szabad beszélni, most is figyelnek. ph34r.gif
Hellnight
QUOTE(Hor1 @ Nov 19 2006, 07:30 PM) *

Deszerettem. Ma meg alig emlékszem valamire belőle... Hát igen, az alkohol csodákra képes. tongue.gif biggrin.gif
The Strawberry Statement az angol címe.
Torrent oldalakon nézz körül, de erről itt nemigen szabad beszélni, most is figyelnek. ph34r.gif

Hát én nem iszom alkoholt, mégsem emlékszem nagyon semmire a filmből. Csak egy két jelenet ugrik be unsure.gif
-OJ-
QUOTE(Hor1 @ Nov 19 2006, 07:30 PM) *

Én a szörnyre emlékszem, amely a Tattooine-i Sarlackhoz hasonlóan a homokból bújt elő és csápjaival megpróbálta behúzni hőseinket a szájába cool.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Nov 19 2006, 10:04 PM) *

Én a szörnyre emlékszem, amely a Tattooine-i Sarlackhoz hasonlóan a homokból bújt elő és csápjaival megpróbálta behúzni hőseinket a szájába cool.gif

Én még emlékszem olyanra is, hogy valami teknősszerű lényt is megevett az a szörny. A páncélt meg kiköpte unsure.gif Meg egyszer elkapta a főhős lábát, de az egyik idegen megmentette unsure.gif Asszem ebbe a filmbe volt biggrin.gif
Lendova
Meg tudja nekem vki mondani, hogy a Pillangóhatás c. film kijött-e DVD-n?
VegaSHFOREVER
QUOTE(bekevittorio @ Nov 21 2006, 08:42 PM) *

hát xpressen megnéztem de nem találtam sal lehet hogy nem jött ki. mindenesetre netről beszerezhető biggrin.gif
POPsi
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Nov 21 2006, 10:46 PM) *

hát xpressen megnéztem de nem találtam sal lehet hogy nem jött ki. mindenesetre netről beszerezhető biggrin.gif

Valamit elnéztél, én beírtam h butterfly effect és ki is dobta: szerintem elég súlyos az ára, 4690 forint, és extrák tekintetében sincs eleresztve túlzottan...
Hellnight
QUOTE(POPsi @ Nov 22 2006, 08:23 AM) *

Valamit elnéztél, én beírtam h butterfly effect és ki is dobta: szerintem elég súlyos az ára, 4690 forint, és extrák tekintetében sincs eleresztve túlzottan...

Hát azt lehet, hogy máshol megkapnád 2 és 3.000 FT között. Xpressen néha egy-két filmnéál elég irreálisan magas az ár, holott máshol feleannyiért is beszerezhető sad.gif dry.gif
POPsi
QUOTE(Hellnight @ Nov 22 2006, 09:39 AM) *

Hát azt lehet, hogy máshol megkapnád 2 és 3.000 FT között. Xpressen néha egy-két filmnéál elég irreálisan magas az ár, holott máshol feleannyiért is beszerezhető sad.gif dry.gif

Viszont vannak elég jó áras filmek is, van h 3-4 ezerrel olcsóbb mint máshol...mármint ott ezt írják, de h ebből mennyi igaz wink.gif
-Dan-
QUOTE(bekevittorio @ Nov 21 2006, 08:42 PM) *

Kijött wink.gif Nekem megvan. Bár kevés az extra, de azok nagyon jók. Érdemes megvenni smile.gif
martin_dante
QUOTE(POPsi @ Nov 22 2006, 10:16 AM) *

Viszont vannak elég jó áras filmek is, van h 3-4 ezerrel olcsóbb mint máshol...mármint ott ezt írják, de h ebből mennyi igaz wink.gif

Kb semmi dry.gif Az, hogy ott a bolti árnál mondjuk 6.000 van, aztán meg ők neked eladják 1250-ért is, az nem azt jelenti ,hogy máshol 6k, hanem, hogy azzal az árral kezdett. Becsapós smile.gif
POPsi
QUOTE(martin_dante @ Nov 23 2006, 07:12 AM) *

Kb semmi dry.gif Az, hogy ott a bolti árnál mondjuk 6.000 van, aztán meg ők neked eladják 1250-ért is, az nem azt jelenti ,hogy máshol 6k, hanem, hogy azzal az árral kezdett. Becsapós smile.gif

Aha, akkor már értem h mért van minden filnél akció laugh.gif Mondjuk tényleg kicsit furának találtam, de mondom ki tudja...eddig nem nagyon volt keresetem, szal ilyenekkel (mármint eredeti dvd) nem nagyon fogalakoztam. De mostmár kezdek ráállni a dologra biggrin.gif
MikaRoss
A holnap érdeklődés hiányában elmarad című filmet nem tudjátok hol lehetne megrendelni, vagy, hogy lehet megszerezni, vagy egyáltalán bármit a filmről?

És látta valaki mostanában a Holloween (1978-as) című filmet? Vagy még emlékszik rár régebbről?....
Hellnight
QUOTE(RethaMilek @ Dec 2 2006, 08:42 PM) *

A holnap érdeklődés hiányában elmarad című filmet nem tudjátok hol lehetne megrendelni, vagy, hogy lehet megszerezni, vagy egyáltalán bármit a filmről?

És látta valaki mostanában a Holloween (1978-as) című filmet? Vagy még emlékszik rár régebbről?....

Én nemrégiben szereztem be, mivel Carpenter mű happy.gif
Már csak meg kellene néznem biggrin.gif
MikaRoss
QUOTE(Hellnight @ Dec 2 2006, 08:45 PM) *

Én nemrégiben szereztem be, mivel Carpenter mű happy.gif
Már csak meg kellene néznem biggrin.gif

Úh, szóljál már ha megnézted! smile.gif

Az elsőről valaki valamit?.... unsure.gif
Hellnight
QUOTE(RethaMilek @ Dec 2 2006, 08:49 PM) *

Úh, szóljál már ha megnézted! smile.gif

Az elsőről valaki valamit?.... unsure.gif

A kedvedért lehet ma este megnézem happy.gif biggrin.gif biggrin.gif

A másik filmről meg foggggggalmam sincs mi lehet blink.gif
MikaRoss
QUOTE(Hellnight @ Dec 2 2006, 08:53 PM) *

A kedvedért lehet ma este megnézem happy.gif biggrin.gif biggrin.gif

A másik filmről meg foggggggalmam sincs mi lehet blink.gif

Nagyon köszönöm! laugh.gif

Baccus... Nekem sincs és az a baj... sad.gif
Hellnight
QUOTE(RethaMilek @ Dec 2 2006, 08:57 PM) *

Nagyon köszönöm! laugh.gif

Baccus... Nekem sincs és az a baj... sad.gif

Hát azt hiszem a ma esti Halloween filmnézés elmarad sad.gif sad.gif
Nincs az én verziómhoz megfelelő felirat dry.gif
Majd ha lesz kedvem akkor hozzáigazítom az egész feliratot a filmhez. Nem lesz egyszerű munka sad.gif
MikaRoss
QUOTE(Hellnight @ Dec 2 2006, 09:54 PM) *

Hát azt hiszem a ma esti Halloween filmnézés elmarad sad.gif sad.gif
Nincs az én verziómhoz megfelelő felirat dry.gif
Majd ha lesz kedvem akkor hozzáigazítom az egész feliratot a filmhez. Nem lesz egyszerű munka sad.gif

Oucs, sajnálom.
Azért ha 15-e előtt látnád szóljál, tényleg, megpróbálom addig én is megnézni....
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.