Hirdetés

Forza Motorsport 6 - még idén megjelenik

|

A Microsoft nyilvánosságra hozta a Forza Motorsport 6 megjelenésének időpontját. Szerencsére nem kell már olyan sokáig várnunk rá.

Hirdetés

A Forza Motorsport 6 januári bejelentése leginkább egy Ford reklám volt, de ez is elég volt ahhoz, hogy felcsigázza a rajongókat. A Microsoft most azt is elárulta, mikor kerülhet boltokba a sorozat legújabb része.

A megjelenési időszakot az Xbox divízió marketingese, Aaron Greenberg hozta nyilvánosságra a legutóbbi Inner Circle podcastben, ahol megerősítette, hogy a Forza Motorsport 6 még az idei év végén elérhető lesz Xbox One-on, csak úgy, mint a Rise of the Tomb Raider, a Fable Legends, a Halo 5: Guardians és más, egyelőre be nem jelentett címek.

Eddig csak reménykedtünk benne, hogy a Forza Motorsport 6-ot még ebben az évben kézbe vehetjük, hiszen ez az első alkalom, hogy a Microsoft nyíltan beszél a megjelenési időszakról. Egy dolog biztos, ha sikerül tartaniuk az ütemtervet, akkor az Xbox One tulajdonosok nem unatkoznak majd a karácsonyi ünnepek alatt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)