Hirdetés

Ezért ne csinálj mára más programot

|

Exkluzív, garantált ajándékokkal, versennyel, és sok-sok játékkal várunk titeket a GameNighton!

Hirdetés

Kedden megjelent a Battleborn, és az eddigi visszajelzések nagyon pozitívak vele kapcsolatban. A Gerabox játéka nagyon ügyesen mossa össze a kompetitív lövöldözős játékok és a MOBA-k elemeit, könnyű rákapni, de van benne annyi mélység, hogy csak sok gyakorlással lehet az ember profi.

A mostani GameNighton ti is megismerhetitek, milyen a játék egyedül és társakkal is játszható sztorimódja, illetve a lényeget jelentő többjátékos mód. 

Mivel lehet játszani? Milyen platformokon fut majd a játék?

A sztorimód három Xbox One és két PlayStation 4 konzolon, egyedül és osztott képernyős módban is kipróbálható lesz. Kötött pályákon kell végighaladni az általatok választott hősökkel, leküzdeni a kisebb és nagyobb ellenfeleket, diadalmaskodni a bossfightok során, többek között egy hatalmas robotpók ellen. Mindig van egy teljesítendő feladat, amihez elengedhetetlen a hatékony kooperáció. Közben megismerhetitek a játék történetét is, már ha tudtok figyelni a pörgős csatákban. 

Verseny is lesz? Mit lehet nyerni?

A Battleborn jelenleg három többjátékos módot tartalmaz, ezeket a PC-s verseny során nézhetitek meg. A rendezvényen összefoglaljuk, melyiknek mi a lényege, mire érdemes figyelni, hogy aki részt vesz a versenyen, felkészülten indulhasson csatába. A verseny kezdete előtt szabad a játék, addig is várjuk azt a 20 jelentkezőt (jelentkezni csak a helyszínen lehet), akiket 5 fős csapatokba sorolunk. Minden csapat egy-egy kört játszik mindhárom játékmódban, és aki legalább két meccset megnyer, továbbjut a döntőbe. Az abszolút győztes csapat tagjainak jutalma egy-egy Battleborn szobor, valamint egy-egy steelbook. Mindkettő ritkaság, úgyhogy érdemes lesz nevezni, nincs mit veszíteni. 

Az is kap valamit, aki nem versenyzik?

Bizony ám. A készlet erejéig (és a játék hazai forgalmazójának, a Cenegának köszönhetően bőséges a készlet) minden látogató kétoldalas posztert, valamint egy gyűjthető kártyákat tartalmazó csomagot kap ajándékba. 

Juhú, akkor megyek!

Gyere is; május 6-án 16:00-tól várunk mindenkit szeretettel a Barcraft 2 esport bárban (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59)! A belépés INGYENES!

GameNight - Battleborn launch party

Időpont: 2016. május 6., péntek 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Battleborn launch party

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

A belépés továbbra is ingyenes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)