Hirdetés

Próbálj ki retro Blizzard játékokat a GameNighton!

|

A GameNight - Blizzard party nem csak a kiadó ma aktív játékairól szól majd: ott lesz velünk egyebek mellett az első Diablo és a Warcraft 2 is!

Hirdetés

A Blizzard egy nagymúltú kiadó, amely idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Az évek során rengeteg kiváló játékkal ajándékozott meg minket, mi pedig igyekeztünk a lehető legtöbbet kihozni az ehavi, kimondottan a Blizzard játékai köré épülő GameNightból. 

Az Overwatch, a StarCraft II, a Hearthstone és a Diablo III mellett klasszikus játékokat is elhozunk nektek. A retro gaming nagy tudója, SakmaN jóvoltából kipróbálhatjátok a Warcraft 2-t SEGA Saturnon, a Blackhawkot (avagy Blackthorne)-t SNES-en, a The Lost Vikings SEGA Megadrive-os és az első Diablo játék PlayStationös változatát. Mindegyik kiváló volt a maga idejében, és van egy olyan sejtésünk, hogy többségüket csak PC-n próbáltátok, így sokatoknak új élmény lesz konzolon játszani.

Ne feledjétek, a rendezvény holnap van. Jelezzétek vissza itt, hogy jöttök, és hívjátok barátaitokat is!

GameNight augusztus

Időpont: 2016. augusztus 26. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight augusztus

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)