Hirdetés

Mennyit tudsz a Blizzard játékairól?

|

A Warcraft, a Starcraft, a Diablo vagy az Overwatch univerzuma a szakterületed? Esetleg csak sokat játszottál, és úgy érzed, eleget tudsz, hogy indulj egy kvízen? Gyere, nevezz, és nyerj akár egy Soldier: 76 szobrot!

Hirdetés

A GameNightok visszatérő eleme a kvíz, azonban most egy kicsit változtatunk a szabályokon. Úgy éreztük, a Soldier: 76 szobrot nem volna jó ötlet hatfelé törni és darabokban az Overwatch verseny győzteseinek adni, ezért azt találtuk ki, hogy egyenes kieséses bajnokságban zavarjuk le a tudás alapú megmérettetést.

Nevezni a helyszínen lehet majd, és egyszerre legfeljebb 16-an indulhatnak. Aki 5 kérdésből többre ad helyes választ, továbbjut, döntetlen esetén pedig addig játszunk, amíg egy körben az egyik játékos helyesen, a másik helytelenül válaszol (mint a fociban a tizenegyesrúgás). Sok kérdéssel készülünk mindenféle, Blizzardhoz kapcsolódó témákban, vegyesen fogjuk őket feltenni. A változtatás jogát fenntartjuk. 

Az első helyezett jutalma egy Soldier: 76 szobor lesz, pont ilyen, mint ami alább is látható.

A második helyezett egy Recruit Kitet kap, benne Omnic Crisis emlékérmével, arany színű kitűzővel, matricákkal, Lúcio dalait tartalmazó bakelittel, és egy kiskönyvvel, melyben érdekes információk szerepelnek a karakterekhez kapcsolódóan. 

A harmadik helyezett jutalma egy ajándékcsomag lesz. A jól teljesítőket szintén igyekszünk jutalmazni mindenféle, apró ajándékokkal. 

Gyertek és tegyétek próbára magatokat, veszítenivaló nincs. Igazoljátok vissza, hogy jöttök!

GameNight augusztus

Időpont: 2016. augusztus 26. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight augusztus

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)