Hirdetés

Ha jó vagy Counter-Strike: Global Offensive-ben, gyere és mutasd meg!

|

Ha nem vagy jó, akkor meg azt. A lényeg, hogy gyere a GameNightra, tedd magad próbára, és vigyél haza akár egy Gigabyte alaplapot!

Hirdetés

Nem telhet el hagyományos GameNight CS: GO nélkül, hiszen jelenleg ez Magyarország egyik legnépszerűbb, legtöbbek által játszott játéka. Nem mellesleg tökéletes arra, hogy a Gigabyte által felajánlott főnyereményt, egy alaplapot odaadjuk valakinek.

Mivel csak egy győztes lehet, nem csapatokban játszunk, hanem 1v1 küzdelmek zajlanak szűk, aim pályákon. Egyenes kieséses rendszerben megyünk, aki egy kört elveszít, kiesik, aki megnyeri, továbbjut, és biztosan menetelhet a döntő felé. Természetesen mindent mi adunk, nektek csak el kell jönnötök, leülni, játszani, örülni a győzelemnek. Perifériák cserélgetésére nem lesz lehetőség. További részletekről a helyszínen fogtok tudni érdeklődni, a jelentkezés is ott zajlik. 

Sok minden lesz még, gyertek!

GameNight október

Időpont: 2016. október 28. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight október

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)