Hirdetés

Rajtad áll, ki nyeri az Európa-bajnokságot!

|

A GameNight FIFA 16 versenyét most az EB-hez igazítjuk, és kiderül, a legjobb 16 közül mely csapat lesz a győztes!

Hirdetés

Két évvel ezelőtt, a világbajnokság idején rendhagyó módon úgy játszottuk a FIFA versenyt az akkori GameNighton, hogy mindenki húzott egy csapatot a VB résztvevői közül, és azzal kellett megpróbálnia megnyernie a versenyt. A görög csapatot irányító játékos nyert.

Annak akkor nagy sikere volt, és mivel most itt az Eb, úgy döntöttünk, megismételjük. Június 24-ére kiderül, melyik lesz az a 16 csapat, amely bekerül az Euro 2016 egyenes kieséses szakaszába, mi pedig felírjuk a nevüket egy-egy cetlire, és az, hogy a GameNight-os versenyen ki kivel játszik, véletlenszerűen dől el. 

Négyperces félidőkkel, Xbox One-on fogunk játszani. Készüljetek, edzzetek sokat, a győztes jutalma egy ajándékcsomag lesz!

Minden, amit a rendezvényről tudni kell, megtalálható a GameNight aloldalon és a GameNight.hu-n. 

GameNight június 

Időpont: 2016. június 24. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight - mini-EB, LoL és mások!

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)