Hirdetés

Ilyen volt a júliusi GameNight

|

Call of Duty 2, League of Legends, HTC Vive és sok más program várta a múlt pénteki GameNight résztvevőit.

Hirdetés

Jöhet akármilyen kompetitív játék, lehet akármennyire is népszerű a Counter-Strike: Global Offensive, arra azért most is bizonyítékot láttunk, hogy a legtöbb játékost a Call of Duty 2 mozgatja meg itthon.

Egyértelműen ez volt a pénteki GameNight legnépszerűbb játéka, de nem meglepő módon a League of Legends is nagyon pörgött. A megváltozott szabályok értelmében most nem csak 8, hanem 13 csapat játszhatott, de a jelentkezők száma így is hamar elérte a maximumot. Volt még ezek mellett a már említett CS:GO, FIFA 16, Rocket League, Mortal Kombat XL, de versenyen kívül lehetett Guitar Hero Live-ozni és HTC Vive-ozni is.

A GameStar magazin olvasóinak egy különlegességgel készültünk. Azok, akik vagy a helyszínen vásárolták meg a legfrissebb lapszámot, vagy bemutatták korábban beszerzett példányukat, részt vehettek az újsághoz járó egyik játékból, a Speedrunnersből szervezett versenyen, a végső győztes pedig egy Gigabyte alaplappal lett gazdagabb. 

Gyertek legközelebb is, és kövessétek a GameNight facebook oldalát, hogy ne maradjatok le a bejelentésekről!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)