Hirdetés

GameNight - gyere és próbáld ki a Borderlands fejlesztőinek új játékát!

|

Szereted a MOBA műfajt? És az FPS-eket? Mit szólnál egy MOBA elemekkel felturbózott FPS-hez? Ha tetszik az ötlet, a Battlebornt neked találták ki, ha nem tudod elképzelni, hogyan működik a kettő együtt, akkor nézd meg a GameNighton!

Hirdetés

A Gearbox fejlesztőcsapata az elmúlt jó néhány évben a Borderlands sorozatnak szentelte minden idejét, és bár készül a harmadik rész, úgy döntöttek, tesznek egy kis kitérőt, és megalkotják a Battlebornt, avagy a különleges többjátékos FPS-t, amihez hasonlóval más még nem próbálkozott.

A Battleborn alapvetően egy kompetitív többjátékos FPS, melyet a MOBA-kból átvett elemekkel dobtak fel. Kezdetben 25 karakter közül választhatunk, akik mind egyedi képességekkel, sajátos fegyverekkel rendelkeznek, így mindenki (közelharcot és folyamatos lövöldözést kedvelők egyaránt) megtalálhatja köztük a saját játékstílusához illőt. A karakterek képességei meccs közben fejleszthetők, ahogy szintet lépünk, újra és újra két képesség közül választhatjuk ki azt, ami számunkra vagy a szituációhoz leginkább megfelelő. Három multiplayer játékmód érhető el: az Incursionben mindkét csapatnak meg kell védenie bázisát az ellenfelek és a gép által irányított minionok támadásától, a Capture-ben pontokat kell elfoglalni, míg a Meltdownban a pálya közepe felé menetelő minionjainkat segíthetjük a halálba, pontokért cserébe.

A játék ugyanakkor nem csak kompetitíven, hanem kooperatívan vagy akár egyedül is játszható. A pörgős, történetvezérelt sztorimódban kiismerhetjük a karakterek képességeit, miközben megtudhatjuk, mi zajlik a Battleborn világában. 

A GameNighton 10 PC-n és hat konzolon próbálhatjátok ki a játékot, egy verseny során pedig a legügyesebbek egyedi ajándékkal térhetnek haza. Gyertek el, ismerjétek meg a Battlebornt, de addig is gyakoroljatok sokat a jelenleg is minden platformon futó nyílt bétában!

GameNight - Battleborn launch party

Időpont: 2016. május 6., péntek 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Battleborn launch party

Facebook oldal: GameNight

A belépés továbbra is ingyenes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)