Hirdetés

Jól bánsz a kártyákkal? Bizonyíts most Hearthstone-ban!

|

A Hearthstone a Blizzard egyik legnépszerűbb, ha nem a legnépszerűbb játéka, így a GameNighton természetesen ebben is megmérkőzhettek a többiekkel.

Hirdetés

Már csak hármat kell aludni az augusztusi GameNightig, ahol ezúttal a Blizzard játékai lesznek a középpontban. Az Overwatch és a StarCraft II mellett napjaink legkedveltebb gyűjtögetős kártyajátéka, a Hearthstone is képviselteti majd magát, így adott a lehetőség, hogy megcsillogtassátok a tudásotok és behúzzatok pár menő ajándékot.

A verseny Conquest formátumban kerül lebonyolításra. Minden jelentkező három különböző paklival nevezhet, amelyek mindegyike más-más karakterhez tartozik (pl: Mage-Warrior-Shaman). A meccsek BO5 rendszerben zajlanak, vagyis három meccset kell megnyerni, azonban ha az egyik pakliddal nyertél, azzal nem játszhatsz többet. Ez egyben azt is jelenti, hogy mind a három paklival nyerni kell ahhoz, hogy tovább juss a következő fordulóba.

Ahogy mindig, a GameNight most is teljesen ingyenes, ráadásul a készlet erejéig mindenki garantált Overwatch ajándékot kap! Kövessétek GameNight aloldalát, és jelezzetek vissza az eseménynél, hogy ott lesztek!

GameNight augusztus

Időpont: 2016. augusztus 26. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight augusztus

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)