Hirdetés

HTC Vive-val, League of Legends ajándékokkal, focibajnoksággal várunk titeket!

|

Ha ingyen kipróbálnád a HTC Vive-ot, szeretnél LoL-os ajándékokkal hazatérni, vagy épp győzelemre vinnéd a magyar válogatottat FIFA 16-ban vagy Rocket League-ben, gyere el a GameNightra!

Hirdetés

Holnap ilyenkor már masszívan folynak az ehavi GameNight versenyei, zajlanak a programok, melegítenek a táncosok a Just Dance-hez, fogynak a finomabbnál finomabb üdítők a Barcraft 2 pultjánál. 

Most viszont még nem biztos, hogy mind tudjátok, mennyi mindennel várunk titeket a rendezvényen. Ebben a cikkben megtaláltok mindent, amit tudnotok kell. 

Versenyek

Ebben a hónapban két PC-s versennyel is készülünk nektek. Az egyik egy 3v3 League of Legends bajnokság lesz, amiben 8 csapat indulhat, és minden induló ajándékcsomagot kap. A győztesek két-két stresszlabdával illetve 10-10 hextech ládával lesznek gazdagabbak, a második helyezettek pedig 1-1 stresszlabdát kapnak más nyereményeik mellé.

A másik PC-s verseny egy 1v1 Counter-Strike: Global Offensive összecsapás lesz, egyenes kieséses. A győztes egy ajándékcsomaggal térhet haza.

A konzolos teremben eközben három játékban lehet küzdeni a győzelemért. Az egyik a Mortal Kombat XL lesz, egyenes kieséses rendszerben, a másik kettőt pedig az Európa-bajnokság szellemében rendezzük. A FIFA 16 (vagy ha a résztvevők úgy döntenek, PES 2016, ezt a helyszínen fogjuk megszavaztatni) és a Rocket League bajnokságban mindenki az Euro 2016 nyolcaddöntőjébe jutott 16 nemzet egyikét kapja, Magyarország csapata csak az egyiküké lehet. Két utóbbi verseny esetében a nyertesek ajándékcsomagjában egy-egy FourFourTwo magazin is megtalálható lesz a LoL-os ajándékok és a GameStar magazin legfrissebb száma mellett.

Versenyen kívüli programok

Az est egyik legnagyobb szenzációja, hogy a Caseking Kellytech Kft. jóvoltából ingyenesen kipróbálható lesz a HTC Vive virtuális valóság eszköz. Egy rövid sorbanállást követően bárki magára húzhatja a szemüveget, megragadhatja a kontrollereket, és úgy élheti át a VR-élményt, ahogy még soha, az Oculus Rifttel sem. 

Emellett a zenét kedvelőknek 16:00-tól 19:30-ig Guitar Hero Live-val, majd 20:00-tól 22:00-ig Just Dance-szel kedveskedünk. 

Minden program ingyenes, úgyhogy gyertek, töltsük együtt a péntek estét, nem csak élmények, ajándékok is várnak titeket!

GameNight június 

Időpont: 2016. június 24. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight - mini-EB, LoL és mások!

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)