Hirdetés

GameNight - Call of Duty 2 és League of Legends is vár júliusban!

|

A hónap sztárja a kis szünet után visszatérő Call of Duty 2 lesz, de más programokkal is készülünk az ehavi GameNighton.

Hirdetés

Jövő héten elkezdődik a GameStar tábor, ami élményben olyan, mint egy egy hétig tartó GameNight. Ha idén már lecsúsztatok a jelentkezésről, jövőre mindenképp figyeljétek a GSO-t. 

Addig viszont minden hónapban lesz igazi GameNight, a következő pont a tábor után, július 29-én, pénteken. Visszatérünk a Barcraft 2-be, melynek PC-s termében 3v3 League of Legends és 1v1 Counter-Strike: Global Offensive, kávézójában 2v2 Call of Duty 2, konzolos termében pedig Rocket League, FIFA 16 és Mortal Kombat X verseny vár titeket. A hangulatot alkalmi zenészek fokozhatják Guitar Hero Live-ban. 

Ismét velünk lesz a HTC Vive, amit az este folyamán bárki ingyenesen kipróbálhat.

Természetesen minden verseny győztese ajándékokat kap, ezeket később jelentjük majd be. Kövessétek GameNight aloldalunkat, és jelezzetek vissza az eseménynél, hogy ott lesztek!

GameNight július

Időpont: 2016. július 29. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight július

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)