Hirdetés

Versenyek a melegben - ilyen volt a júniusi GameNight

|

League of Legends bajnoksággal, HTC Vive-val, és sok-sok játékkal és ajándékkal vártunk titeket a nyár első GameNightján.

Hirdetés

Meleg van, és ezzel bizonyára nem mondok újat senkinek. De tudjátok, hol van nagyon meleg? Ott, ahol egy bárban kétszáz ember gyűlik össze. 

Körülbelül ennyien voltunk a múltheti GameNighton. A League of Legends verseny 8 csapata pillanatok alatt meglett (szó szerint, a rendezvény kezdete után 1 perccel már nem volt hely), de gyorsan telt a FIFA 16 és a Rocket League Eb, valamint a Mortal Kombat XL torna versenylapja is. A két Európa-bajnokság közül egyébként az egyiket Izland, a másikat Franciaország nyerte, és érdekes, hogy vasárnap pont ők játszanak majd egymás ellen a foci-Eb-n. 

A versenyek mellett a Caseking-Kellytech Kft. jóvoltából kipróbálható volt a HTC Vive is, és sokan éltek a lehetőséggel. Reméljük, legközelebb is el tudjuk nektek hozni a VR-eszközt, és aki most kimaradt, a júliusi rendezvényen pótolhat.

Az eseményen készült képeket megtaláljátok itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)