Hirdetés

Elindult a GameNight.hu!

|

GameNight rendezvénysorozatunk saját honlapja nem csak a közelgő eseményekről tájékoztat, de a korábbi GameNightok során készült képek, videók is megtalálhatók rajta.

Hirdetés

2013 májusa óta többé-kevésbé havi rendszerességgel tartjuk a GameNightokat. Több mint 30 alkalommal gyűltünk össze Budapest különböző pontjain, hogy megünnepeljük egy játék megjelenését, értékes, egyedi ajándékokkal díjazzuk a versenyeinken legjobban teljesítő játékosokat, vagy kimutassuk rajongásunkat például a Star Wars iránt.

Régóta szerettük volna, hogy a GameNightokon készült képeket ne csak Facebookon, a videókat ne csak YouTube-on nézhessétek meg, az összefoglalókért se kelljen a GameStar Online-t böngészni, illetve minden kérdésetekre egy helyen találjátok meg a választ. 

Hosszas fejlesztés, csinosítgatás, ötletelgetés után megszületett a GameNight.hu, a rendezvénysorozat hivatalos oldala. 

Ha ide ellátogattok, a főoldalon mindig a legközelebbi vagy legutóbbi GameNight információi fogadnak benneteket, egy helyen láthattok mindent, amit mindenképp tudnotok kell a közelgő vagy eltelt eseményről. A Galériák és Videók menüpontokban szépen rendbe szedve láthatjátok az elmúlt GameNightokon készült fotókat és videós összefoglalókat, a Korábbi eseményeknél pedig az összes GameNight listája vár titeket. Az oldal talán legfontosabb szekciója a GYIK, ahova összegyűjtöttünk minden gyakori kérdést, amit az elmúlt közel három évben nekünkszegeztetek, és igyekeztünk őket a lehető legkielégítőbben megválaszolni.

A GameStar Online-on persze továbbra is tájékoztatunk titeket mindenről. Várjuk észrevételeiteket, javaslataitokat is az oldallal vagy a GameNightokkal kapcsolatban, és várunk titeket holnap a Star Wars Nighton, pénteken pedig a Battleborn launch partyn!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)