Hirdetés

Lépj be a virtuális térbe a HTC Vive-val a GameNighton!

|

A nagy sikerre való tekintettel most ismét visszatér a HTC Vive, melyet a holnapi GameNight teljes időtartama alatt bárki kipróbálhat a Barcraft 2-ben, természetesen ingyen.

Hirdetés

Pár hónapja még csak egy Oculus Rift DK2 állt rendelkezésünkre, de most már bárki számára elérhetők az első virtuális valóság szemüvegek végleges változatai. Persze otthonra csak az tud szerezni egyet, aki meg tudja fizetni.

Szerencsére a Caseking-Kellytech és a Barcraft 2 jóvoltából a GameNighton ismét ingyen próbálhatjátok ki, milyen egy HTC Vive-val a fejeteken, a két kontrollert markolászva bolyongani a virtuális térben. Csak eljöttök, kivárjátok a (nem túl hosszú) sort, mi pedig mindenben segítünk, hogy a lehető legjobb élményt kapjátok. 

Holnap 16:00-tól várunk titeket a Barcraft 2-ben! A hely előbb nyit, de nem ígérjük, hogy kapunyitásra minden rendszer állni fog, és mindent ki tudtok próbálni. Addig is lehet hűsítőket fogyasztani. Versenyekre jelentkezni csak 16:00-tól tudtok, előbb sajnos nem.

GameNight július

Időpont: 2016. július 29. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight július

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)