Hirdetés

Nevezz a Resident Evil 6 versenyre, és nyerd meg a Resident Evil VII-et fémdobozzal!

|

A pénteki, Resident Evil-ös GameNighton számos korábbi játék, köztük a Resident Evil 6 is ott lesz. Versenyt szervezünk, melynek győztese a sorozat legújabb részével térhet haza!

Hirdetés

Tegnap már elárultuk nektek, hogy a Resident Evil VII nem csak kipróbálható lesz a január 27-ei GameNighton, hanem két szerencsés és ügyes játékos meg is nyerheti a játék egy-egy példányát. Míg a kvíz bajnokság legjobbja egy PlayStation 4-es gyűjtői kiadással térhet haza, a Resident Evil 6: The Mercenaries pontverseny győztesének más nyereményt ajánlott fel a hazai forgalmazó, a Cenega.

A Mercenaries módban zombik és élőholt kutyák seregei özönlenek a játékosra, neki pedig az a feladata, hogy minél tovább életben maradjon, és eközben a lehető legtöbb pontot felhalmozza. Az Xbox One-on zajló verseny során mindenki Chris Redfield szerepében játszhat, a helyszín pedig az Urban Chaos pálya lesz. Természetesen mindent megmutatunk és elmagyarázunk, hogy amennyire lehet, mindenki egyenlő esélyekkel induljon. Aki a legtöbb pontot halmozza fel, az választhat, hogy a Resident Evil VII PlayStation 4-es vagy Xbox One-os változatát kéri, és akármelyiket is válassza, mellécsapunk egy fémtokot is!

Jelezzétek, hogy jöttök, várunk mindenkit szeretettel!

GameNight - Resident Evil

Időpont: 2017. január 27. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight - Resident Evil

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)