Hirdetés

Kipróbálnád a Resident Evil VII-et? Ingyen megteheted, és még nyerhetsz is!

|

Pénteken, a januári GameNighton összesen 6 gépen lesz játszható a Resident Evil VII, ebből kettőn PlayStation VR-ral. Két ügyes játékos a játék egy-egy példányával térhet haza!

Hirdetés

Holnap megjelenik az új Resident Evil játék, ma pedig megjöttek az első értékelések, amik arról árulkodnak, hogy érdemes lesz meglátogatni a Baker kúriát. Ha még nem vagytok biztosak benne, hogy kell nektek, gyertek el a GameNightra pénteken és próbáljátok ki Xbox One-on, PlayStation 4-en, vagy PlayStation VR-ral!

Megtömjük konzolokkal a Barcraft 2-t, és délután 16:00-tól egészen este 22:00-ig mehet a kalandozás. Azért, hogy a hangzavar ne vegyen vissza az élményből, zajszűrős fejhallgatókkal készülünk a játékosoknak, de hogy ne is legyen teljes csend, a fő tévén feltekerjük a hangerőt. 

Mint azt már talán tudjátok, a kvíz bajnokság győztese egy PlayStation 4-es gyűjtői kiadást visz haza, ez így néz ki:

Nem semmi pakkot kap majd a pénteki GameNighton a kvíz nyertese! Gyertek, találkozunk a BarCraft 2-ben!

A photo posted by GameStar Hungary (@gamestarhu) on

Ugyanakkor természetesen a Resident Evil 6 Mercenaries pontverseny győztese sem távozik üres kézzel. Aki a legtöbb pontot éri el a verseny során, választhat a játék Xbox One-os és PS4-es kiadása közül, és kap mellé egy csinos fémtokot is! Vígaszdíjakkal is készülünk, de hogy ezek mik, az maradjon meglepetés.

Jelezzétek, hogy ott lesztek, aztán gyertek is el - mindenkit szeretettel várunk!

GameNight - Resident Evil

Időpont: 2017. január 27. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight - Resident Evil

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)